Új vagyok, bemutatkozom.

Sissics

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Viktor vagyok 32 éves Budapesten élek.Én szintén véletlenül keveredtem ide de elég sok érdekes dolot találtam.
 

chewron9

Állandó Tag
Állandó Tag
Új vagyok, bemutatkozom

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit.
Péter vagyok, 24 éves, vidéki bölcsész srác.
Szabadidőmben olvasok, filmet nézek. Imádom a macskákat (igyekszem képeket feltölteni) a természetet, a Balatont :D
 

Rianna67

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!

Rianna vagyok Budapestről...

E-book keresések sokszor dobták fel nekem ezt az oldalt, végül rászántam magam a regisztrációra. Remélem ez nem hátrányos helyzet számomra, bár van Canadával némi kötődésem, végülis Vancouverben él a nagynéném és az unokatestvéreim.
Már régóta tervezem, hogy meglátogatom őket, de eddig még Vancouverig nem jutottam el, a világban szétszóródott rokonság végiglátogatása nem egyszerű. :)

Magamról: Budapesten élek a párommal, dolgozunk, gyűjtögetünk, mert mindkettőnk szenvedélye az utazás.
Na meg nekem az olvasás - így most "aktiválom" magam, ha sikerül. Sajnos alkalmatlan vagyok az értelmetlen bejegyzések gyártására, így úgy néz ki, hogy keményen meg fogok dolgozni érte. :)

ps: remélem nem vettem túl komolyan a bemutatkozást! :)
 

kellegykis

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Géza vagyok. 20 éves vagyok, vagy úgy is mondhatnám, hogy 1989-ben születtem. Jelenleg, közgazdaságtant hallgatok, a Szegedi Tudományegyetemen. Még a diploma megszerzése előtt ki szeretnék nézni külföldre (huzamosabb időre), némi nemzetközi tapasztalat megszerzése miatt. Potenciális célpont Kanada is, ezért regisztráltam erre az oldalra. MIndenkinek szép napot!
 

Mspityu

Állandó Tag
Állandó Tag
Züdv!

Spityu vagyok ámítástechnikus ;) 50 éves de még lehet, hogy leszek kevesebb is (csak a számrendszert kell jól megválasztani) !

"Ez a világ örjítöen szép,
nem mintha az volna,
de én ilyennek látom..."
Bohumil Hrabal
 

agi452

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ági vagyok, Kecskemétről. Fitness videókat keresve jutottam el az oldalra, nagyon tetszik! Most próbálok eligazodni a sok-sok topicon, rengeteg lesz, ami érdekel. További szép napot!
 

mirrmurr29

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Mariann vagyok. Nekem a bemutatkozáson túl volna egy kérdésem. Nem tudom itt van e szerkesztő, moderátor stb. aki tudna a kérdésemre választ.
A szerver naponta 20-30 alkalommal küld hibaüzenetet, miszerint túl elfoglalt stb. Gondolom mindenki találkozott már vele. Lassan elmegy a kedvem ettől az oldaltól, mert nem akarok a nap 24 órájában a gép előtt ülni és arra várni hogy épp melyik pillanatban lesz elérhető. Félreértés ne essék, nagyszerűnek tartom az oldalt. Rengeteg hasznos fórum-topic van, aminek tovább kell működnie. De könyörgöm annyi felesleges és haszontalan topic is van....(nem tudom merjek-e példát hozni rá....de pl a szójáték ilyen olyan szavakkal, igékkel, most szójáték, főnevekkel aztán gyűjtsünk bárányokat, békákat, madarakat - és aztán lassan minden egyes állatnak lesz külön topicja stb.) igazából ezek ugyanazok csak egy újabb topic ami gondolom nem "gyorsítja" a szervert.) Kérdem én: SZÜKSÉG VAN ennyi topicra????
Senki ellen nem vagyok és senkit nem szeretnék magamra haragítani, csak azt szeretném ha használható lenne az oldal.
Köszönöm bárki válaszát.
 

smudy1

Állandó Tag
Állandó Tag
hahó!

Sziasztok! Zsuzsa vagyok Bajáról. Kozmetikuskodom, és üvegfestek. A mottóm: Festek mindenre;üvegre, fára, kőre, nőre...:p
 
Oldal tetejére