Ürüléket gyűjt az Orbán család ügyvédje

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Március 11.

Melitta - 2018 Március 11, 22:48
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A fotó tanúsága szerint sajátos módon kampányol Bajkai István. Most éppen egy kutyafuttató mellett az ebek ürülékéhez akar zacskót osztogatni. Tejjel, tojással, karácsonyfával már próbálkozott tízmilliókat költve - most megy még lejjebb. Az Orbán család ügyvédje mindent megpróbál.

  A voksnak nincs szaga - ez lehet Bajkai István mottója. A Fidesz jelöltje a VI-VII. kerületben most kutyaürülékhez kínálna zacskót, pedig inkább egyéb ügyeit kellene tisztába tennie. Az egyik ugyanis korrupciógyanú miatt felkerült a Transparency listájára.

  Amíg Bajkai Orbánékat képviselte a kerület lakói helyett, addig ellenfele, Oláh Lajos -a DK-Szolidaritás jelöltje, akit az MSZP és a Párbeszéd is támogat -, azzal foglalkozott, hogy a társasházak felújítására több pénz legyen, hogy minden gyerek iskoláztatására ugyanannyi pénz jusson, ne kivételezzenek az egyházi iskolákkal, továbbá a Péterfy kórház működőképességéért is lobbizott.

  Egy adat mindent csupaszon megmutat: Bajkai nevéhez több EU-s és költségvetési pénz elnyerése kötődik, mint amennyit a Péterfy kórház négy év alatt fejlesztésre kapott.

  Sokszor megy a vita, melyik körzetben ki az esélyes jelölt, kire érdemes szavazni. Erzsébet- és Terézvárosban Oláh Lajos a DK-Szolidaritás jelöltje, akit az MSZP és a Párbeszéd is támogat, újra legyőzheti a Fideszt, ahogy négy éve is megtette. Nem kéne, hogy Orbán után a család ügyvédje is képviselő legyen. Demokratákat a Parlamentbe.

  Ahogy manapság mondják: a Fidesznek Magyarország az első. Még nem tudjuk, melyik ország lesz a következő, de szólni kéne nekik, nehogy azt is kifosszák.

  Gréczy Zsolt

  kutyaszar.jpg
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Március 11.

  1. johannsebastian
   johannsebastian
   Hát... senkinek nem kívánom, mit éreztünk, amikor a súlyosan legyengült immunrendszerű lányunk épp kutyaürülékbe lépett, vagy amikor a játszótéri füves területen széttört alkoholos üvegek hevertek szerteszét, amit épphogy észrevettünk. Teljesen mindegy ebből a szempontból, miféle kormány jön. A mentalitás nehezen változik. És sajnos, amíg a demokrácia efféle nívótlan - a kutyaszarhoz eléggé hasonló - választási kampányokban ölt testet, vagy épp erre van igény, sok minden nem is fog változni.
   sidavoq, Jaszladany, udvarfy és 1 másik tag kedveli ezt.
  2. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Az ügyvédek élelmesek. Látszik, a szarból is pénzt csinálnak. Vagy voksot.
   setni, varázsdoboz és Ernoe kedveli ezt.
  3. CasaLoma
   CasaLoma
   Amikor a lányom kisiskolás volt, rendszeresen vezényelték ki őket megtisztítani a várost és parkjait a szeméttől. Gyerekekkel szedették össze puszta kézzel! az eldobált csikkeket, taknyos zsebkendőket, de a parkokban bizony még használt óvszer és fecskendő sem ment ritkaságszámba.
   johannsebastian és udvarfy kedveli ezt.
  4. udvarfy
   udvarfy
   Furcsánlom ezt a felháborodást , látszik megy már itt is a választási kampány :rohog::rohog:, furcsánlom mert majdnem minden kulturált nyugati országban, ez értve a kutyák ürélékét felszedni és eltüntettni való müanyagzacskó megtalálható majd minden parkban ! Valamint tiszteséges pénzbüntetést kap az illetö aki nemszedi össze kutyája piszkát , de ezt nem kell emliteni mivel itt csak az ekézés megy . Keresd kinek az érdeke ?;)
   prudencio, Jaszladany és setni kedveli ezt.
  5. Orchidea65
   Orchidea65
   Ő viszont még szabadlábon van, ami a kurcsányék ügyvédjéről nem mondható el.
   prudencio kedveli ezt.
  6. Melitta
   Melitta
   HAmar szedni kall a kutyagumit akkor nem a gazdaja szedi ossze. Ha az eletbe egyszer elolvasnal valamit mielott valaszolsz ra , nem fog megartani.
   Most osztjak ingyen a kutyazacskokat es nem all rendelkezesre minden parkba ingyen, de penzert se. Nincsenek automatak ahol lehetne venni vagy kutya vizeldek stb.
   Abban lehet igazad, hogy a valasztas miatt minden eszkozt bevetnek, mert normalis helyen egy ugyved se adna a nevet ilyenhez legfeljebb a kozterulet felugyeloseg vagy onkormanyzat alairojanak kellene szerepelni.
   Valoszinu megjobban akar helyezkedni a fonoknel hogy ilyen ugyhoz adja a nevet.
   CasaLoma kedveli ezt.
  7. CasaLoma
   CasaLoma
   Melitta, akkor ne tartson kutyát, ennyire egyszerű! De könyörgöm, ne hordja a kutyáját a parkba vagy a játszótéri homokba szarni-hugyozni, akár van a játszótéren zacskóautomata, akár nincs! Talán nem véletlen, hogy nincs a játszótéren kutyavizelde! Az elméletileg a gyerekeknek fenntartott terület, ott kutyának, macskának és egyéb állatnak keresnivalója nincs.
   prudencio és udvarfy kedveli ezt.
  8. eniko61
   eniko61
   van az a pénz, amiért ezt is bevállalja valaki (mellesleg elég szomorú, hogy ez akció lehet, hogy nem természetes az állattartó számára, hogy ha sétálni viszi az ebet, akkor vigye magával a "wc-jét" is)
  9. Jaszladany
   Jaszladany
   Ez a hír számomra értelmezhetetlen.
   Jártam már a Klauzál téri kutyafuttatóban, és mint minden kutyafuttatóban, ott is van kitéve egy kutyagumigyűjtő láda, aminek az oldalához van erősítve az ingyen nejlonzacskó-köteg a begyűjtéshez, amint az ezen a képen is látszik a baloldalon, a bejáratnál:
   http://www.kozelben.hu/ceg/vii.-ker...r-1077-budapest-93927#PhotoSwipe1520880155258

   Tehát semmi értelme itt zacskót osztogatni, hiszen ott van kitéve.

   A parkba pedig senki sem viszi a kutyáját, ezért van ott az elkerített kutyafuttató. Tehát a kutyagumit sem a parkban kell felszedni, hanem bent, a kutyafuttatóban. De arra ott van a láda a nejlonzacskókkal.

   Szóval nem értem, kinek és minek osztogatott ez az ember zacskót.
   Utoljára módosítva: 2018 Március 12
   prudencio, Libusch és udvarfy kedveli ezt.
  10. Melitta
   Melitta
   Talan mert sztar ugyvedkent remeli szerencseje lesz... /ha kaki ugyben tapicskol/akkor ha a fonok nem nyer.
  11. Ernoe
   Ernoe
   Olvasom: Orbán-Vize soll sich Luxusreisen bezahlen haben lassen
   "Der stellvertretende ungarische Ministerpräsident Zsolt Semjén soll über Jahre an Luxusjagden in Schweden teilgenommen haben, die ein ungarischer Unternehmer, der von EU-Förderungen und öffentlichen Aufträgen lebt, bezahlt hat."
   -
   Orbán helyettese Semjén Zsolt állitolag luxusüdüléseket fizettetett magának egy magyar cégtöl aki EU-támogatásokbol él.
   -
   Nállunk ha egy tanárnö 9 euronál több ajándékot kap szedheti a sátorfáját. Christian Wulff volt Bundespräsident, ha jol emlékszem egy szállodai számla miatt lett visszalépésre kényszeritve.
  12. Melitta
   Melitta
   Nalunk is a tizedeert azonal le kell mondania a politikusnak.
  13. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Ernő, Ernő...:dr_4:
   Tömjénzsóti nem tanárnő,
   a svédeknek meg koronájuk van
   Szóval hiába van videó felvétel az esetekről - kamu a sztori...
   Az is csak véletlen, hogy ez a vállalkozó épp 25 millióért (ami az 5 út ára) - készített el egy nyúltenyészeti tankönyvet. (Drága volt ám az 1992-es amcsi könyv "egyazegybe" fordítása.)
   Ernoe és Melitta kedveli ezt.

Megosztás