Üzenőfüzet: Ch új tagjainak 20-hoz is infó, és minden amit csak úgy megbeszélnénk.

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.

Sziasztok!

Ide írhatnánk mindazokat a mondandóinkat amik általás témákat érintenek, vagy nem hozzászólás valamely topick, tartalmához.
Vagy kérdések, vagy csak úgy....

Az újonnan érkezett tagoknak ezt a privit szoktam elküldeni, remélem itt is sokuknak lesz segítségére.

Helló!

Szeretettel köszöntelek a Ch-n.

Szeretném megkönnyíteni az állandó tagságod elérését, ezért erre a linkre klikkelve

http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29650


egymás utáni Hozzászólások küldésével perceken belül meglehet a 20 hozzászólásod, és már csak utána a néhány órát kell kivárnod, az állandó tagsághoz!A hozzászólások nem lehetnek csak emo tartalmuak!

Link felrakása nem engedélyezett, csak rejtve.
Kivéve néhány topick melyeket a Tulajdonos kijelölt, továbbá fizetett hírdetésként, valamint abban a esetben, ha a felrakásra szánt weben a Ch bannere fent van.


A fórumszabályzatot itt olvashatod:

http://canadahun.com/forum/faq.php

Ezután a CH-t korlátozás nélkül látogathatod.

Kérlek, hogy ha valakinek úgy érzed köszönettel tartozol, használd erre a "Tetszik" feliratú gombot. Ha írásban fejezed ki a köszönetedet akkor az offolás, és minden moderátor törli.
A Tetszik gombot minden hozzászólásnál megtalálod.


Szeretettel ajánlom figyelmedbe, hogy itt a Ch-n készíthetsz saját képtárat a galériában, aminek majd a linkjét bárhová felteheted. A fősorban találhatod vagy klikk ide:

http://canadahun.com/forum/album.php

Tanácsolom, hogy kezdetben, olvasd el annak a topicknak az első üzenetét ahová írni szeretnél. Így megtudhatod, hogy abban a topickban mit tehetsz,-és mit nem. Az offolást ezzel el tudod kerülni.

Szólj, ha valamiben segíthetek.

Érezd jól magad közöttünk!
Anyókacsatolás:


Klikk a gombra, megnyílik az üzenet írására a felület, ide írsz amit akarsz, utána lejebb görgetsz , és ezt a fület "Kiegészítő Lehetőségek" látod. Itt ráklikk a "Csatolás manager"-re.
És itt már értelem szerüen használod a táblát, vagyis klikk a tallozásra, kiválasztod a saját géped tárhelyéről a felrakni kivánt képet, aztán amikor a tallozással végezték klikk a "feltöltés" felíratra. Ezután kicsit lejebb görgetsz és ráklikkelsz a "rendben" írásra. És már kész is.

Szólj, ha elakadsz :smile:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=22473

090116<!-- message -->
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
kis technikai segítség

Sziasztok!

Többen kérdezitek:

Csatolás:minden új hozzászólás fül alatt, ha lejebb görgetsz, a kiegészítő lehetőségeknél a csatolás menanger-re klikkelsz és máris rakhatod a csatolásokat.


több idézés egy hozzászólásban:

Ezt az ikonsort minden hozzászólásnál látod:


Minden olyan hozzászólásnál amit idézni szeretnél, ráklikkelsz a nyíl elötti ikonra,(2 fehér lapot látsz rajta) ekkor az ikon pirosra vált. Amikor ezek a jelőlések megvannak akkor rá klikk az "Új hozzászólás" gombra (éppen úgy mint ahogy egyébbként hozzászólást írnál).

Ekkor láthatod az idézésre kijelőlt üzeneteket, és máris válaszólhatsz mindegyikre külön-külön, de egy hozzászólásban. Az az minden beidézett hozzászólás alá viszed a curzoltSzép napot Mindenkinek
üdv Anyóka
http://canadahun.com/forum/faq.php?faq=vb3_board_faq
Utolsó üzenet: Főzőcske magyarosan 2009-07-24 08:08 PM
 

Alasseia

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Kislányok!

Amikor az első pár mintát feltettétek talán sejtettétek, de biztos, hogy még nem tudhattátok mekkora örömet és boldogságot okoz ez majd nekünk kismamáknak, anyukáknak, nagymamáknak és csak egyszerűen a hímzés szerelmeseinek!

Amióta itt lehetek nagyon sok igazán boldog órában volt részem és ezt nagyon köszönöm Mindenkinek!

Áldott, békés, boldog karácsony ünnepeket kívánok nektek nagyon sok szeretettel! kiss
 

ff-zsike

Állandó Tag
Állandó Tag
bemutatkozás

Kedves Katalin ma regisztráltam ezen az oldalon, sajnos még nincsenek ismerőseim. Magamról néhány szót, Érden lakom, kb, 3 éve kezdtem x-szemezni, és nagyon megszerettem ezt a hímzés fajtát. Az nlcafe keresztszemes topik egyik tagjától kaptam ezt a címet, szeretnék mintákat cserélgetni, csak nem tudom hogyan lehet. A segítségedet szeretném kérni. Előre is köszönöm, üdv: Zsike
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Kedves Katalin ma regisztráltam ezen az oldalon, sajnos még nincsenek ismerőseim. Magamról néhány szót, Érden lakom, kb, 3 éve kezdtem x-szemezni, és nagyon megszerettem ezt a hímzés fajtát. Az nlcafe keresztszemes topik egyik tagjától kaptam ezt a címet, szeretnék mintákat cserélgetni, csak nem tudom hogyan lehet. A segítségedet szeretném kérni. Előre is köszönöm, üdv: Zsike

Kedves Zsike!
Gratulálok az elért állandó tagságodhoz :D

Most akkor térjünk vissza a kérdésedhez. Nevezetesen most, hogy már látod a Ch egész felületét, van még mindig problémád a minta csere-berével?

Szólj, ha bármiben segithetek.

Érezd magad jól közöttünk.

üdv anyóka
 

Babikincse

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ma vagyok itt először. :) A mamami fórumról találtam ide. Nagyon örülök, hogy sok-sok szép mintára lelhetek itt (20 után :D). Magam is tervezek mintákat. Apróbb-cseprőbb darabokat. :)
A személyes blogom címét és onnan a terveimet megtalálod a profilomban.
Egyébként Barbara vagyok, és egy 3 éves fiúcska, Ábel anyukája. :)

Most egyszerre több vasat tartok a tűzben (nem is csak most, hanem mindig... :D). Gyakran készítek dobozokat. Fa dobozokat shabbysra/kopottasra festek. Még drótkefével is lereszelem. Aztán hímzésekkel díszítem. Készült már így egyszerű ajándékdoboz, varródoboz, teás doboz, emlékdoboz apró, nagyszülői örökségeknek és babadoboz kisfiam születési emlékeinek. Most is egy babadoboz készül egy nagyon kedves blogismerősnek. Aztán húsvéti nyulakat is varrok. Ezeket is kopott, country-s stílusban (régi vászonból, raffia masnival a nyakukban). Varrok majd egy tojásgyűjtőt Ábelnek Húsvét hétfőre. :) Hímzek egy magyar (káposzta) motívummal díszített terítőt édesanyámnak. Egy húsvéti pinkeepet dekorációnak, amit egy blogbarátnőm tervezett.... Húúúú, és még sorolhatnám! :D Csak lenne több időm! :D
 

König Marcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt ragadtam!

Drága Anyóka,

amikor el&otilde;ször beléptem a canadahunra azon szándék vezérelt,hogy segítséget kapok a kivándorlás kérdésemre.Majd kaptam egy linket.Aztán kíváncsiságból beléptem a chatre és annyira megkedveltem az aranyos,segít&otilde;kész ,barátságos firka partnereket,hogy a következ&otilde; lépésem már az volt,hogy igyekeztem húsz üzenetet írni,hogy miel&otilde;bbi állandó tagként feltölthessem családi fotóimat a Galériába.Ez történt 4 napja és azóta mindennap kíváncsian követem a Fórumbeli témákat és lendületesen chatelek(az este pl. fociról is dumáltunk,pedig nem is kedvelem annyira;))
Egyszóval jól érzem magam itt.:p
Köszönöm a lehet&otilde;séget!&Otilde;szinte barátsággal,egy erdélyi asszony.
 
Oldal tetejére