Üzenőfüzet: Ch új tagjainak 20-hoz is infó, és minden amit csak úgy megbeszélnénk.

dManyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az igazi szeretet (...) együttérzést kíván. Osztozást az örömben, fájdalomban, nevetésben, könnyben. Az őszinte szeretetben a lélek a társ hangulatának tükre. Ahogy egy szoba is nagyobbnak látszik, ha tükrökkel van kirakva, úgy erősödik fel az öröm is.

Robert Anthony Salvatore
 

dManyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha elszakítanak tőlünk valakit, akit szeretünk, úgy adhatunk neki hosszú életet, ha szeretetünk sosem szűnik. A házak leégnek, az emberek meghalnak, de az igazi szeretet örökké tart.

A holló c. film
 

dManyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs beleszólásunk abba, hogy meddig maradunk, és többnyire abba sincs beleszólásunk, hogyan távozunk. De azt eldönthetjük, mennyit hagyunk hátra a lelkünkből ebben a zűrzavarban.

Allen Eskens
 

dManyi

Állandó Tag
Állandó Tag
A legtöbb szerencsétlenséget az életben az okozza, hogy az emberek mindig a földi boldogságot keresik. Azt hiszik, ez a cél. Pedig a cél a megismerés. Azért vagyunk itt, és ha ez van, a földi boldogság is feltárul előttünk.

Balogh Margit
 

dManyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne higgye, hogy a pénzvilág messze esik a művészetektől. A tőzsde sem más, mint az emberi élet leképezése. Ugyanúgy megvannak a maga törvényszerűségei, mint a létünknek. Ha hozok egy rossz döntést, lefele megy az életem. Ha viszont hozok egy jót, felfelé fut az index. Visszaesések, új lendületek, zuhanások és kikapaszkodások. Ahogyan az életben is, a válságokat túl kell élni - és a nagy túlélőké a jövő.

Miller Zoltán
 
Oldal tetejére