Hírek Őszibarackért adják az ingatlanokat Kínában

A kínai ingatlanpiac az elmúlt 11 hónapban mélypontra került. Az előző hónapban, 41,7 százalékkal csökkent az eladások száma a 2021-es adatokhoz képest.

Nagy bajban vannak az ingatlanfejlesztők a csökkenő adatok miatt. A problémát orvosolva, a lakások árát nem csak jüanban, hanem mezőgazdasági termékekben is megadják, ezzel ösztönözve a földműveseket, hogy ingatlan vásárlásra adják fejüket.

A legnépszerűbb beváltható termékek között szerepel a barack, görögdinnye és a fokhagyma is. A múlt héten volt olyan ingatlanos, akinél 188 888 jüanért, azaz majdnem 11 millió forintban lehetett előlegként befizetni, őszibarackban.

Szakértők szerint az ingatlanosok így próbálják kikerülni a hatóságok által szabott kedvezménylimiteket. Ezt igazolja az is, hogy több cég váratlanul felfüggesztette a kampányát, további tájékoztatás nélkül.

Farkas Nóra

1657070416286.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

ametiszt99 wrote on bsilvi's profile.
Szia,az lenne a kérdésem, hogy nem tervezed e a Halhatatlan Őrzők folytatásainak a fordítását is, sajnos nagyon úgy tűnik, hogy Ajuda nem folytatja tovább(legalábbis régóta nem jelentkezik fordításokkal), én és még sokan hálásak lennénk érte ,szerintem (annyira szeretném Cliff történetét elolvasni):):):). Köszönöm szépen az eddigi fordításaidat is:):):)
pomagrade wrote on merlynthewizard's profile.
Nagyon szépen köszönöm :)
A harmadik is meglett :)
ametiszt99 wrote on sziporka78's profile.
Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm, annyira szeretem az Ilona Andrews könyveket, köszönöm a szorgalmas munkádat,nagy örömet szerzel nekem és szerintem sokunknak ezzel:):):)
Szpahi wrote on Konradino's profile.
Szia!
Windows 10 alatt winrar-ral simán kibontotta, s pdf-ben olvasható az eredmény.
Üdv
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 5. osztály nat 2020 természettudomány tantárgyhoz esetleg tudnátok dolgozatot küldeni? köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

Statisztikák

Témák
37,468
Üzenet
4,622,908
Tagok
604,487
Legújabb tagunk
guzsfl
Oldal tetejére