„Öljétek meg Orbánt” – írták ismeretlenek egy magyar buszra

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 2.

Melitta - 2019 Július 2, 23:31
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ahogy arról beszámoltunk, “Kill Orban!” (Öld meg Orbánt!) felirattal találkozhattak azok a magyar utasok, akiknek buszjáratát egy svájci parkolóban fújták össze. A buszt üzemeltető társaság és Tényi István is feljelentést tett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig rongálás vétség gyanúja miatt megindította az eljárást – értesült portálunk.

  A vélhetően antifasisztákhoz tartozó egyén(ek) nem csupán a magyar miniszterelnök megölésére szólítottak fel, a magyar busz szinte minden elemére elhelyeztek üzenetet. A buszt egyfajta mobil üzenőfalként értelmező anarchisták kilétére egyelőre nem derült fény, a fotókat az egyik zárt facebookos csoportban tették közzé. A vandalizmuson még a svájciak is megdöbbentek és tanácstalanságuknak adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy ilyen esetekben mit tudnak tenni.

  A PestiSrácok.hu korábban megkereste a miniszterelnök személyi védelméért felelős Terrorelhárítási Központot az esettel kapcsolatban. A TEK Társadalmi Kapcsolatokért Osztályának vezetője, Jasenszky Nándor kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy minden olyan üzenetet, cselekményt megvizsgálnak, mely a védett személy ellen irányul, ezeket egy szakértői csoport elemzi. Megtudtuk: azt is figyelembe veszik, hogy volt-e már az adott esethez hasonló fenyegetés, körülmény, tehát az esetleges összefüggéseket is vizsgálják, ezek alapján döntenek a további biztonsági intézkedésekről és szervezik meg az adott személy védelmét.

  Ripost

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 2.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nagyon kell ám védeni, sorfallal, nehogy bántódása essen... Ha rajtam állna forró szurokba is mártatnám, hogy megmaradjon mementónak a Poklok kapujában, mint őri beosztásban.
   Szamica és S. József kedveli ezt.
  2. Beka Holt
   Beka Holt
   Tanácsot bárki tud adni, de a gyilkosság nem megoldás! Aki szerint ez a megoldás az ne a száját jártassa, cselekedjen, aztán álljon ki és vállalja a tette következményeit!
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  3. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Igazad van. A végítélet nem ítélet. Az ítélet az, ha börtönbe csuknák és elszámoltatnák, vagyonának elkobzását már régen kiérdemelte. Sok gonoszságára, pénzünk osztogatására nincs mentése, még az sem, hogy agyilag beteg. Orvosilag ez alá is van támasztva, orvosi számlák keringenek évek óta. Bízom és remélem, eljön az elszámoltatása és a büntetése is.
   schilon, Szamica, mrjones és 1 másik tag kedveli ezt.
  4. legeza01
   legeza01
   Milyen kár, hogy a legutóbbi számla, ami pont itt keringet egy darabig hamis volt. Lehet, hogy a többi sem állna ki egy tüzetesebb vizsgálódást.
   :)
  5. johannsebastian
   johannsebastian
   Sajnos a középkori hóhérképzők bezártak, pedig ott az efféle szadisták végre meglelték a saját helyüket.
   Utoljára módosítva: 2019 Július 3
  6. johannsebastian
   johannsebastian
   És a felbujtókat se feledjük! ;)
   Rózsa Hajnal és Mályvacukor kedveli ezt.
  7. Beka Holt
   Beka Holt
   Senkit nem biztatok a gyilkolasra, egyszeruen elegem van a - majd en megmondom mi a megoldas - emberekbol! Nev nelkul a nagy nagy homalybol minden egyszeru, gondolkodni sem kell, pedig neha nem artana.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  8. Mályvacukor
   Mályvacukor
   Úristen ! Mindezt természetesen az emberi humánum, a tolerancia, az elfogadás , a "hídépités" a világban élő magyarok közt. és még mi minden nevében. Forró szurok, mondjuk nem semmi. Huh !
  9. Rózsa Hajnal
   Rózsa Hajnal
   Csak azok írnak ilyen butaságokat, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy Orbán Viktor állította talpra az országot, hozta rendbe az országunk pénzügyeit, teremtett 900 000 új munkahelyet, csökkentette az adókat, támogatja a családokat..... átépítette a fél országot, megmentette műemlék épületeket, visszavásárolta az előző kormány által eladott energiaszolgáltatókat, utakat..... a mai napig vásárolják vissza az MSZP kormányzása alatt PPP konstrukcióban készült fejlesztéseket.......
  10. m-o-n
   m-o-n
   Te vagy az, Árpi?
   varázsdoboz kedveli ezt.
  11. galeriy
   galeriy
   csak az ir ilyen blooodseget aki nincs tisztaban a mikenttel es a hogyannal
   kis izelito a orban modszerbol

  12. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Minek számla ? Csak rá kell nézni, egy laikus látja, hogy valami nem gömbölyű....
  13. Rózsa Hajnal
   Rózsa Hajnal
   Csak a tájékozatlan és buta embereket lehet becsapni a stadionokkal és a kisvasúttal!
   1200 milliárdos vasút fejlesztés folyik az országban és még mindig a 700 milliós kisvasútnál tartanak! - miért nem a többinek örülnek???
   Az ellenzéki médiumokban nem írnak és számolnak be a több száz kórház és rendelőintézet felújításról, a 700 milliárdos budapesti egészségügyi fejlesztésekről, az egészségügyi béremelésekről, arról, hogy a mentők ország minden területéről 15 perc alatt kórházba tudnak érni....... a mentőállomások felújításáról, az új járművekről, új eszközökről, új szoftverekről, arról hogy évente 500 orvostanhallgatóval többen tanulnak mint korábban, arról hogy minden megyében van már nővérképző....... Minden halad és minden terület fejlődik!!!
   Ahogy az oktatásban is szép eredményeket érnek el a diákok, szinte minden egyetem kapott kollégiumot, vagy felújította régit, hogy új tornatermek és tanuszodák épülnek, több mint 500 iskolafelújítás történt meg, ingyen adják a tankönyveket, az ebédet a rászoruló diákoknak, számítástechnikai eszközöket kaptak az iskolák..... hosszan sorolhatnám mennyi minden fejlődött!
   Kettőnk közül nem én vagyok a tájékozatlan!!!
   legeza01 kedveli ezt.
  14. ladybug7spots
   ladybug7spots
   :D:D:D bearanyoztad a napomat...régen olvastam viccesebbet.
  15. ladybug7spots
   ladybug7spots
   A BRFK és a TEK mit vizsgál ITT, amikor az eset Svájcban történt ?
  16. galeriy
   galeriy
   88efaaf9f355505d50f32aa38e0e3317.jpg agytak.jpg
   sorcier kedveli ezt.
  17. sorcier
   sorcier
   :rohog::rohog::rohog::rohog::rohog:
  18. Ernoe
   Ernoe
   Kedves Rózsa, megkönnyitenéd a helyzetünket ha mindig odaírnád mennyi ezekből a kiadásokból a hazai forrás?
   -
   - Az 1200 milliárd forintos vasúti fejlesztésnek a 27,2%-a hazai forrás, a többi EU-s pénz. ;)
   - A Felcsúti játékvonat 50%-ban unios pénzből készült és az első perctől kezdve veszteséges.
   - A befektető szerencséje
   (az ország lakóinak a pechje), hogy az 5,7 km hosszú felesleges vonalat megvette a MÀV. :(
   - A nővérképző nem rossz, a kiképzett nővéreket szívesen alkalmazzák a nyugati kórházak
   - Hány magyar ápoló pisiltet Angliában öregeket egészen más egyetemi végzettséggel, hála átiskolázásnak.
   - Kérlek maradj konzekvens, hozzad a számokat is, különben segitek
   - Sportfejlesztésre (stadion épités nélkül) többet áldoz ez a kormány mint oktatásra összesen.
   -
   - Nem tagadom, hogy van növekedés Magyarországon de kérlek ne csinálj úgy mintha ez Orbán Viktor érdeme lenne.
   - Mondjuk inkább ugy, hogy hála a szorgalmas polgároknak,
   - a munkaképesek nagy százalékának akik vállalják a rosszul megfizetett, hazájuktól távoli országban robotolást
   - hogy a gyerekeiknek, és maguknak az öregségükre legyen valamijük
   - A probléma, hogy az uniós-pénzeket Orbán rosszul fektette be
   - Ami most fejlődésnék látszik az holnap teherként fog jelentkezni, de addigra Orbán már Gruevski sorsát veszi magára.
  19. Rózsa Hajnal
   Rózsa Hajnal
   Kedves Ernő! Nem kisebb érdem az uniós pénzből való fejlesztés sem! Az MSZP-nek még abból sem sikerült a fejlesztés, mivel túlzott deficit eljárás folyt az ország ellen a kormányzásuk alatt így nem voltunk jogosultak a pénzek lehívására és nem volt pénz az önrész kifizetésére sem!

   Orbánnak hálásnak kellene lenni minden magyarnak, hiszen nagyon nyomorúságos helyzetből állította talpra az országot, megszorítások nélkül!
   Megteremti a Fidesz kormány a fejlesztésekre való önrészt, miközben minden ágazat fejlődik, maximálisan kihasználják az unióból nekünk járó pénzeket.
   Az hogy több nővért és orvost képeznek lehetővé teszi, hogy külföldön dolgozzon aki akar (itthon s maradnak elegen), hiszen az uniós tagságunknak ez az egyik előnye, hogy szabad munkaerő áramlás van!
   Az ellenzék többször is feljelentette a felcsúti kisvasutat az unióban 3-szor voltak ellenőrizni onnan és egyszer sem találtak visszaélést! - annyi az utas amennyit vállaltak, amikor megigényelték a rávalót!

   Az unió pántlikázza a pénzeket!! - így valamilyen szinten meg van kötve a kormány keze! - ha sportfejlesztésre adnak, akkor arra költik és ezzel a fejlesztéssel próbálnak hasznot hozni az országnak. Pl. nagyobb sportrendezvények szervezése!
   Azt is elfelejti megemlíteni az ellenzék, hogy a sportpályákon több mint 800 000 diák napi szinten sportol és érnek el a nemzetközi versenyeken egyre jobb eredményeket, hozzák haza az érmeket, dobogós helyezéseket. Miközben ezek a diákok egészségesen élnek, mozognak és kevesebb dolga van velük az egészségügynek!!!

   2010-óta folyamatosan riogat az ellenzék, ha ezt vagy azt meglépi a Fidesz kormány összeomlik az ország, mondták ezt akkor amikor megszüntette a kapcsolatot az IMF-el, amikor 32 %-ról 16 %-ra csökkentette az adót, amikor a stadiont építette, amikor nemet mert mondani az uniónak a kötelező kvótára...... és még mindig nem omlottunk össze!!!
   Ezek szerint másképpen is lehet jól csinálni valamit, nem csak úgy ahogyan azt a volt szoci vezetők csinálták, akik a csőd szélére vitték az országunkat!! - de most mégis okoskodnak!! Akkor miért csinálták rosszul amikor ők kormányoztak, ha ennyire okosnak gondolják magukat????
   erdsa, legeza01 és johannsebastian kedveli ezt.

Megosztás