„Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?”

Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?” – esett neki Hargitay András szövetségi kapitány a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának a rövid pályás úszó-világbajnokság helyszínén, a kanadai Windsorban, ahol nem csitulnak a kedélyek a magyar válogatott körül.


Sajnos a Windsorból kapott információk alapján a magyar csapat háza táján sok minden van, csak nyugalom nincsen. Csütörtökön hajnalban az edzők megbeszélésén Hargitay András kemény szavakkal esett neki háromszoros olimpiai bajnokunknak, Hosszú Katinkának, aki egyébként csak azért tartózkodott ott a megbeszélésén, hogy férjének, Shane Tusupnak fordítson.

„Ez akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?" – szóltak a kapitány első szavai Hosszúnak, aki a férjével egy ideig tűrte az emelt hangot, aztán idő előtt távoztak a helyszínről...

Nagy hullámok voltak az elmúlt időben, aminek egy hirtelen bejelentés lett a vége, ez nyilvánvalóan hatott mindenkire – felelte a Nemzeti Sportnak Hargitay András szövetségi kapitány. – Vannak, akik örvendenek, vannak, akik elgondolkodnak a következményeken. Ennek kapcsán hívtam össze csapattalálkozót az első adandó alkalommal, még csütörtök délután – hiszen a válogatott három csoportban utazott a Lufthansa-sztrájk miatt –, amelyen azt kértem a versenyzőktől, hogy a történteket tegyék félre, kizárólag a versennyel foglalkozzanak. Van véleménye mindenkinek, és ha erről kérdezik, mondja el nyugodtan, senki sincs korlátozva. Az összejövetel edzői megbeszéléssel folytatódott, ezen Hosszú Katinka és Shane Tusup is részt vett. Elhangzott néhány kérdés, felvetés, amelyek alapján azt mondhatom, az álláspontok nem közeledtek.

Kommunikációs blokk van közöttünk, elbeszélünk egymás mellett. Sajnos konkrétumokig ezúttal sem juthattunk el, mert a beszélgetés közepén felálltak, és otthagytak minket. Lehet, hogy nem is plénum előtt kell velük tisztázni a tisztázandókat.
Az összes többi edzővel nagyon hasznos volt a megbeszélés, sok probléma előjött, sokat végig tudtunk beszélni, és megint kiderült, egyik sem olyan, amelyből elnöki lemondásnak kellett volna következnie. Ezek a gondok egy-egy órás tárgyalásokkal rendezhetők, mert én továbbra is úgy látom, a magyar úszósportot nem feszítik generális, drámai problémák. Azt pedig rendkívül jó volt látni, hogy szót tudunk érteni, hogy a kollégák egymással is tudnak beszélgetni.

Katinka.jpg
 
Egy bunkó paraszt jenkinek miért ne mondanák, hogy az? Azon se csodálkozhatna, ha valaki jól szájba vágná itthon. Fogja az asszonykáját, aztán huzzanak nyugodtan a náthásba.
Kicsit erős de valóban nem ide való a gyerek.
Még a lánykával is elfelejtette honnan indult kik segítették.
A leg-gusztustalanabb énjét hozta ki.
 
Sajnos konkrétumokig ezúttal sem juthattunk el, mert a beszélgetés közepén felálltak, és otthagytak minket.
Melyik ilyen megátalkodott?
Csak a balhé kell? Nekünk nem kell .
Nincs olyan amit ne tudnának megbeszélni Ha igazán megoldást keresnek.
Nem lehet látszat megsértődni annak aki előtte már többször eljátszotta ugyanezt.
Több visszataszító cselekedete volt már az emberpárnak.
 
Mivel kezdodott?
Hargitay beszolt az ertekezleten hogy orulsz Katinka ?, boldog vagy ?stb miert is kellene lenyelni neki ezt a dumat? visszaszolt es az mar nem tetszett es az osszes media azt hozta le, hogy o nem senkihazi. Most nezd meg a mediat nem nyilatkozik hir alig van legalabb % 10-20 hozza a Katinka erdmenyeit es 80-90% hozta HArgitau felhaborodott dumajat.
Misoda dolog ez ? Senkihazi viselkedes, egy volt sportolo egy fonok egy szovetsegi kapitany igy agyon nem hallgatatja a vilag legjobb eredmenyet. A nemzetkozi sajto omleng a csoda teljesitmenytol. HArgitay hallgat mint sz@r a fuben.
A velt serelmeihez minden mediat felhasznalt. szoval kezen foghatjak egymast Gyarfassal es mehetnek ahova akarnak. par szaz millioval amit KAtinka osszeuszott most nekik.

Ha KAtinka Usa szinekbe indult volna hol allna az usszosport ermekbe?
Diplomaciabol egyes mindket vezetonek. Versenyek elott nem szoktak igy nyilatkozni csak olyanok akiknek nem volt gyerekszobajuk, mert hamar visszater a bumerang.
Nem olvasok be senkinek verseny elott, mert feltolteni kell a sportolot pozitiv energiaval es nem felidegesiteni, nem tudhatom az eredmenyt es konyen sarokba szorulhatok.........
Az en velemenyem KAtinka nimbuszat akarta letorni ,de nem sikerult neki igy magat rakta fel a lapatra.
Havason kivul melyik media fogja ekezni Katinkat?ezek utan 5 arany 2 ezust megszerezve?????egyik se.
 
Igazi unprofi megoldas az uszo szovetsegtol hogy verseny elott szitsak meg jobban a kedelyeket . Bilit kavargatni kar Canadaig utazni.
HArgitai miatt az egesz csapatnak fel kene venni azt a polot amitol nagyon felnek, hogy szerenyebben es kello tisztelettel beszeljen a sportolokrol akikbol el es nem is akarhogy.
Aki meg nemismerte eddig ezeket, az ebbol kozelebb jut az igazsaghoz!
 
OLvastam ,valameyik hiradoba lattam egy szoke hosszuhaju allamtitkar viszont elfogadta a lemondasat .Akkor???? visszatancolas van? HAvasra hallgatott volna Gyarfas? aki egy ujsagra hivatkozott ketyeg az ora....

http://www.atv.hu/videok/video-20161130-farkashazy-tivadar-es-havas-henrik

Sajna a szoke mirzat nem talaltam meg, de van itt mas hivatkozas.
http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-az-allamtitkar-elfogadta-gyarfas-tamas-lemondasat-2539363
Igazad van!!
 

Csatolások

  • Szabó Tünde.bmp
    3.8 MB · Olvasás: 69

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,801,718
Tagok
615,720
Legújabb tagunk
Marinka80
Oldal tetejére