„Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?”

Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?” – esett neki Hargitay András szövetségi kapitány a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának a rövid pályás úszó-világbajnokság helyszínén, a kanadai Windsorban, ahol nem csitulnak a kedélyek a magyar válogatott körül.


Sajnos a Windsorból kapott információk alapján a magyar csapat háza táján sok minden van, csak nyugalom nincsen. Csütörtökön hajnalban az edzők megbeszélésén Hargitay András kemény szavakkal esett neki háromszoros olimpiai bajnokunknak, Hosszú Katinkának, aki egyébként csak azért tartózkodott ott a megbeszélésén, hogy férjének, Shane Tusupnak fordítson.

„Ez akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?" – szóltak a kapitány első szavai Hosszúnak, aki a férjével egy ideig tűrte az emelt hangot, aztán idő előtt távoztak a helyszínről...

Nagy hullámok voltak az elmúlt időben, aminek egy hirtelen bejelentés lett a vége, ez nyilvánvalóan hatott mindenkire – felelte a Nemzeti Sportnak Hargitay András szövetségi kapitány. – Vannak, akik örvendenek, vannak, akik elgondolkodnak a következményeken. Ennek kapcsán hívtam össze csapattalálkozót az első adandó alkalommal, még csütörtök délután – hiszen a válogatott három csoportban utazott a Lufthansa-sztrájk miatt –, amelyen azt kértem a versenyzőktől, hogy a történteket tegyék félre, kizárólag a versennyel foglalkozzanak. Van véleménye mindenkinek, és ha erről kérdezik, mondja el nyugodtan, senki sincs korlátozva. Az összejövetel edzői megbeszéléssel folytatódott, ezen Hosszú Katinka és Shane Tusup is részt vett. Elhangzott néhány kérdés, felvetés, amelyek alapján azt mondhatom, az álláspontok nem közeledtek.

Kommunikációs blokk van közöttünk, elbeszélünk egymás mellett. Sajnos konkrétumokig ezúttal sem juthattunk el, mert a beszélgetés közepén felálltak, és otthagytak minket. Lehet, hogy nem is plénum előtt kell velük tisztázni a tisztázandókat.
Az összes többi edzővel nagyon hasznos volt a megbeszélés, sok probléma előjött, sokat végig tudtunk beszélni, és megint kiderült, egyik sem olyan, amelyből elnöki lemondásnak kellett volna következnie. Ezek a gondok egy-egy órás tárgyalásokkal rendezhetők, mert én továbbra is úgy látom, a magyar úszósportot nem feszítik generális, drámai problémák. Azt pedig rendkívül jó volt látni, hogy szót tudunk érteni, hogy a kollégák egymással is tudnak beszélgetni.

Katinka.jpg
 
Tegnap meg mas cikk nem volt fent mint ez a vitat kivalto ledorongolas. Te hoztad a cafolatot az Orgotol.....utana meg jo magayr szokas szerint ha mar amerikai akkor rugjunk mindnyajan bele egyet.

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy amerikai vagy micsoda. És miért lenne "magyar" szokás az amerikaiakat rugdosni? Ami azt illeti, inkább Tusup volt az, aki rugdossa a magyarokat. Én személy szerint sértésnek érzem, hogy lesenkizi egy úszóbüszkeségünket, aki sok éven keresztül hozott sikert és dicsőséget az országnak és az úszósportunknak! Ez pont olyan, mint ha Pap Lacit, vagy Puskást senkizné le. Bizonyára azért beszélt így Hargitayval mert Hargitay magyar. Az amerikai úszószövetség kapitányát biztos nem senkizi le. Engem mélyen felháborít ez a hangnem, ami már nem csak Hargitaynak szól, hanem az egész magyar úszósportnak, sőt, a magyaroknak.
Most mondjam azt, hogy ez jó amerikai szokás? Nem mondom, mert ez egyáltalán nem jellemző az amerikaiakra. Ahogy a magyarokra se jellemző, hogy pusztán a nemzetisége miatt valakit ócsároljanak.
Tusup sértőn és nagyképűn viselkedik, ezért van a felháborodás, nem pedig azért, mert amerikai.
 
Hargitayt személyesen ismerem, Tusupot ellenben nem ismerem. Amit eddig olvastam róla, arra csak azt tudom mondani: Katinka "kifogta Amerikát"... csak aztán nehogy sírás legyen a vége. Mert ez az ember az ő hátán kapaszkodik felfelé a dicsfénybe. De hát egy szerelmes nőnek beszélhet az ember.

Tusup senki az úszósportban, míg Hargitay kétszeres világbajnok és Európa-bajnok volt. Ráadásul nem más hátán érte el azt, amit elért. Sokkal hitelesebb ember számomra, mint Tusup, és sokkal szavahihetőbb. Már csak azért is, mert ismerem.
Azt pedig nem értem, mitől lenne ő Gyárfás csatlósa. A cikk hazudik, Hargitay nem védte Gyárfást, hanem új alapokra akarta helyezni a kapcsolatot Tusupékkal. Ők erre felmutatják a középső ujjukat neki, hát bocs, de azért az úszócsapat mégis csak egy csapat, aminek van egy kapitánya. Ha Tusupék lesenkizik, lenézik és megvetik a saját csapatuk kapitányát, akkor erre csak azt lehet mondani, hogy kívül tágasabb. Lehet más csapatot keresni, másik kapitánnyal.
Nehezen hiszem, hogy az úszók Hargitayval szemben is Hosszú mellé állnak. Ugyan mi bajuk lenne Hargitayval? És Hosszúnak mi baja van vele?

Amúgy Tusup csak saját tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot, amikor lesenkizte Hargitayt. Ugyanis Hargitay 2008-ban bekerült az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben működő Hall of Fame, a vizes sportok - így az úszás és a vízilabda - hírességeit befogadó csarnok tagjai közé. (wiki)
Szóval jobb lenne, ha előbb tájékozódna az úszósportot illetően, mielőtt alpári módon köpköd egy magyar úszóikonra. Sőt, az egész magyar úszósportra:

"Csurka Gergely felelevenítette Tusup egyik kijelentését, amely nagy port kavart a szövetségben:

Mi itt már nagyobbra nőttünk, mint a magyar úszósport, nincs rátok szükségünk."
24.hu

Tusuppal elszaladt a ló. "Nem kicsit, nagyon!"
 
Utoljára módosítva:
Jaszladany
Tobb tevedesed van, az uszo sport nem csapat munka hanem egyeni teljesitmeny. A vizilabda az csapat munka.
Shanet ne hasonlitsd HArgitay uszo eredmenyehez mert nem uszo hanem edzo Kiss urhoz hasonlithatod aki ugyan csak nem mentes a botranyoktol es micsoda botranyoktol.
Hogy hazudik HArgitay az majdnem biztos hisz az interju nagy valoszinuseggel hangfelvetel utan tortent ha nem igy lenne akkor mar reg beperelte volna a ujsagirot es nem felhiv masik ujsagirot es magyarazkodik.....vadaskodik es hazudozik.

Egyeni teljesitmenynel mire is van szukseg a sportolonak? es miert van szuksege clubra vagy szovetsegre? HOgy benevezen egy versenyre ahol orszagok merik ossze a teljesitmenyuket , edzotaborokra ...ezzel szemben elmondta Katinka mennyi problema van , hogy egy oltozoje se volt, stb.

MInt a komcsi idokben. A part titkar elet halal ura , nem a versenyzo aki hozza az ermeket, raadasul sokkal tobbet mint a kinevezett fonok valaha is kapott. Ezzel csak a sajat nimbuszat teszi tonkre, aki ugy gondolja a hatsojabol rangatta ki a jelenleg a vilag top magyar versenyzot. Jo kapcsolatot akar tartani kivel?es igy? 100 millional jarhat az a penz amit KAtinkan keresett az uszo szovetseg, lehet azt mondani le is ut fel is ut, majd te finanszirozod az uszo szovetseget .
KAtinka magyar es nem kell felni a otleteitol az uj szoftverektol ami az egesz uszosportot nem kiabalasra zsarolasra fenyegetesre epitene.Legalabbis nem kivan szenvedo alanya lenni.

images
 
Utoljára módosítva:
Hargitay András a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. Kapitánya pedig csak csapatnak van. Ez nem valamiféle komcsi időkből maradt csökevény, hanem a sporthoz tartozó dolog. Minden válogatottnak van kapitánya, akár úszókról, akár birkózósokról, akár labdarúgókról van szó. A kapitánynak pedig tekintélye van, azért kapitány, és ha valaki lesenkizi a csapatból, az nem tudom, mennyi ideig marad még a csapatban. Gyanítom, hogy nem sokáig. De Tusup nyilván nincs tisztában ezzel sem, mint ahogy semmivel sem, ami az úszósportot illeti.
Hargitay körül soha semmiféle botrány nem volt, tehát nem hasonlítható Kishez.

Tusupnak semmiféle eredménye nincs az úszósportban, azonkívül, hogy most trenírozza a feleségét. Soha, egyetlen úszóbajnokot sem nevelt ki, tehát nem nevezhető még edzőnek sem. De akármilyen eredményei is lennének (amik nincsenek), akkor sincs semmilyen joga így beszélni SENKIVEL sem! Ilyet intelligens ember nem mond egyetlen nemzet úszóválogatottjának szövetségi kapitányára sem, pláne nem arra, aki évtizedek óta nemzetközileg elismert sportember, miközben ő egy ismeretlen senki, akivel csak a felesége miatt állnak egyáltalán szóba.

Hargitay egyáltalán nem vádaskodott, nem fenyegetett és nem zsarolt senkit. Arra pedig, hogy hazudna, semmiféle bizonyíték nincs. Nem értem ezt a nagy ellenszenvedet Hargitayval szemben, aki Tusuppal ellentétben senkit sem sértett meg.

Bár engem egyáltalán nem érdekel az úszás, sajnálom, hogy ez az egész nem a sportról szól. Kezd úgy festeni a dolog, mintha Katinka nem is a magyaroknak akart volna dicsőséget szerezni az eredményeivel, hanem inkább borsot törni az úszószövetség orra alá. Sajnálatos, ha egy sport már erről szól! :(
De ha rajtam múlna, én az egész úszóbrancsot úgy ahogy van feloszlatnám, meg az összes élsportot is vele együtt, mert semmi másról nem szólnak, csak pénzről, marakodásról, meg a sportolók betegre hajtásáról, hogy a kémikusok harcáról már nem is beszéljünk! És ez így van minden országban, és minden sportversenyen!
 
A kapitánynak pedig tekintélye van, azért kapitány, és ha valaki lesenkizi a csapatból, az nem tudom, mennyi ideig marad még a csapatban. Gyanítom, hogy nem sokáig. De Tusup nyilván nincs tisztában ezzel sem, mint ahogy semmivel sem, ami az úszósportot illeti.
Szoval kifele all a rudjuk Katinkaeknak a magyar uszosportbol.
Csak igy tovabb , majd HArgitay fog uszni .
Nana nincs tisztaba semmivel Shane , csupan a vilag top edzoje az eredmenyek utan.
 
Az egész úszósportra és a többi élsportra úgy van szüksége az országnak, mint a stadionokra. Valaki mondta, és nagyon egyetértek vele, szét kellene robbantani az egész ingyenélő társulatot és menjenek dolgozni, éljenek a saját munkájuk után.
Egyáltalán, Tusupék miért tisztelik meg részvételükkel ezt az egész magyar bolhacirkuszt, ha olyan jó nekik Amerikában az ottani bolhacirkuszban, és olyan rossz nekik itt?
 
Hat talan azert mert MUTYIFOLDRE szuletett ez a kiveteles tehetseg
szeretne HA a mutyizok mutyizas helyett mutyizas nelkul vegeznek azt a munkat
amiert jooooo sok mutyipenzt utalnak maguknak
Nekem nem úgy tűnik, hogy a nemzet és haza fogalma, amit te úgy definiálsz, hogy "Mutyiföldre született", sokat jelentene a Tusup családnak. Mintha pénzen, sok pénzen kezdődött volna az egész kavar, amit Tusupék keveselltek.
Nem köpök én, ha valaki anyagias. De ésszerű határát látom a pénz hajtásának, annak, hogy mikor, kit és hogyan tesz valaki lehetetlenné a saját pénztárcája dagasztása okán.
 
Hogy a Hosszú magától ilyen arrogáns, allűrökkel terhelt.
Vagy rossz az edzőjének manager-ének felfogása, annak túlzott hatása.
Most ez nekem mindegy.
Akkor is egy eléggé felfuvalkodott viselkedést vett fel a Hosszú.
A jó modort, a beszéljük meg lehetőségét elfelejtette a páros.
 
csak ugy mint nalad !!!
mit nem tesz egy INEGYENVIZIT
meg az itelokepesseget IS megvaltoztatja
MUTYIFOLDON mar csak igy mennek a dolgok a mutyifoldiek meg tapsolnak a mutyizoknak !-vannak kismutyisok kik egy ingyenvizitert eladjak a lelkuket IS meg nagymutyisok kik eladjak az orszagot IS

egy cseppet sem zavarjon ,hogy a a hargitai parasztka-malacka nekiment a hazasparnak
a pofaja lelohadt mikor latta az Iron Lady ismet a vilagelso
szemetrevalo kapitany az amelyik nem vedi meg azt akinek a kapitanya
ugy megy a lecsoba a malackad is mint a masik ket szemetlada
amit Windsorba muvel azert minimum LENYAKAZ JARNA
de az is meglesz ---bizom benne

Nem állnék egyik oldalra se (be kéne látni a színfalak mögé), csak megkérdezném, hogy ezért pl. mi jár?
Ezeket a lányokat, sportolókat ki védi meg a "szentséges" Amerikában? Mert ott is presztizs, meg a pénz a lényeg, mindenáron...

http://444.hu/2016/08/08/eveken-at-...ai-edzo-a-sportszovetseg-pedig-falazott-nekik
 
a magyar es az amerikai szegyenletes esetek kozott annyi a kulonbseg ,hogy
az amerikait ott helyben bekaszliztak es raszornak majd egy billencs foldet
a magyart meg mosdatjak a mocsok patkanyat (ma is otthon alszik az agyaban :eek: miert ??? )
En azt IS lesittelnem aki mellette boffent akar egyet is
nos es a valasz a kerdesedre : IGAZSAGSZOLGALTATAS -ban rejlik


Olvastad a cikket? Pont arról szól, hogy csak azokat kasztlizták be, akiket a szülők feljelentettek a rendőrségen, és
"a letartóztatásuk előtt mindegyiküket védte az Amerikai Torna Szövetség, azaz az USAG", amely nem tett semmit, hogy a lányokat megvédje, hiába kapták a jelzéseket. S vajon hányat nem is kaptak el?
Nyilván ez nem ment fel senkit egyik országban sem, csak arra akartam rámutatni, hogy nincs kiváltságos régió, eltakarítandó kaki mindenütt van.
 
Nnnaaaaaaa ott legalabb azt bekaszlizzak akit elkapnak
nalatok meg a sok idiota meg meg is vedi a ven szarhazi pedofil barmat
oszt ma is eli a jolmegerdemelt szabad eletet MIERT IS ????

naaaaa a kulonbseg csak ennyi

Már akit elkaptak. A többi meg továbbra is kislányokkal foglalkozik a szövetségük védőszárnyai alatt.
Én egyik pedofilt se védem. De nem kéne úgy tenni, mintha a világ másik felén csupa tökéletes ember élne.
 
NAgyon radikalisan fogalmazol ,de sajna van igazsag amit mondasz. Ilyen helyzetben a "kapitany" csak nagyon barati viszonyt tud alkalmazni, nem a fonokot jatszva tarsalogni.
Ezek a fiatalok foleg Katinkaek mar nem tartanak igenyt az okoskodasra, ma nem ugy tud egy versenyzo kimenni ,hogy kegyet gyakorol a vezetoseg hogy kiengedik.
MAs vilag van ma. Minden tekintetben.
FINA az ev spotolojanak es edzojenek valasztotta Katinkaekat. Gyarfas oda igyekszik totumfaktumnak, mennyivel konyebb igy hogy KAtinkaek sikerei hogy oket kivalasztottak a top sportolonak , igy targyalnia.
Nyilvan Gyarfas ebbol fog profitalni es meg HArgitay is mert o is menni fog arra fogadasom van.
 
Kedves Melitta és többiek!

Nem tudom, hogy Gyárfás Tamás jól végezte-e a dolgát. De nemrég választották újra, egyhangúlag. Hosszú Katinka gyakorlatilag Magyarországon nagyon keveset van, konkrét problémáit megoldották, nagyon sok segítséget kapott, pl. az úszószövetség fizette a gyúrója költségei, utaztatta a versenyekre.... Legutóbb semmi konkrétat nem mondott, csak monnyon le! Már azt várom, hogy mikor vált állampolgárságot, ahol "jobban" megbecsülik! Valamilyen olajos országba!
 
Szamoljal mar egy kicsit. 100 millio amit az uszo szovetseg kaszirozott KAtinka ermeiert.
A gyuro kereshet felmilliot havonta es az mar eleg jo penz hisz napi 1-2 oras max elfoglalatsag. Repjegy 300ezer Ft de legyen 1 millio na es meg mit szamolnal fel neki? Hol van a merleg nyelve?

Tudod engem mi bosszant, minden tehetseget eluldoztok otthonrol, regen is, es ma is,es mindenki hibas csak ti nem.

17 milliard a jovo evi sport verseny tervezett kiadasa jelenleg kozel 100milliardnal jarnak es meg nincs kesz a Dagaly se.
Ennyi penzbol lehet jol adminisztralni a jo munkat csak legyen aki beveszi .
Az olimpia mennyibe kerulne ha 10szeres szorzot kell alkalmazni a tervezett es a valosag kozott.
es te szamolod a gyuro fizeteset es a repulojegyet................jobb ha inkabb azt irom no komment.
A stadionokrol mar nem is irok ami kong az uressegtol, eredmenyek meg a holdba.
 
Utoljára módosítva:
Szamoljal mar egy kicsit. 100 millio amit az uszo szovetseg kaszirozott KAtinka ermeiert.
A gyuro kereshet felmilliot havonta es az mar eleg jo penz hisz napi 1-2 oras max elfoglalatsag. Repjegy 300ezer Ft de legyen 1 millio na es meg mit szamolnal fel neki? Hol van a merleg nyelve?

Tudod engem mi bosszant, minden tehetseget eluldoztok otthonrol, regen is, es ma is,es mindenki hibas csak ti nem.

17 milliard a jovo evi sport verseny tervezett kiadasa jelenleg kozel 100milliardnal jarnak es meg nincs kesz a Dagaly se.
Ennyi penzbol lehet jol adminisztralni a jo munkat csak legyen aki beveszi .
Az olimpia mennyibe kerulne ha 10szeres szorzot kell alkalmazni a tervezett es a valosag kozott.
es te szamolod a gyuro fizeteset es a repulojegyet................jobb ha inkabb azt irom no komment.
A stadionokrol mar nem is irok ami kong az uressegtol, eredmenyek meg a holdba.


Kedves Melitta!
Az is igaz, amit te leírtál, az is, amit én! Kevés az olyan ember, akit elüldöztek Magyarországról! Puskást se üldözték el, csak Spanyolországban még jobban élt! Azokat se üldözték el, akik az EU-ban dolgoznak, csak a jobb élet és a magasabb jövedelem miatt élnek ott!
 
Kedves Melitta!
Az is igaz, amit te leírtál, az is, amit én! Kevés az olyan ember, akit elüldöztek Magyarországról! Puskást se üldözték el, csak Spanyolországban még jobban élt! Azokat se üldözték el, akik az EU-ban dolgoznak, csak a jobb élet és a magasabb jövedelem miatt élnek ott!
Az ismereteid hianyosak, Puskasrol is.1956 ban az emberek nem a jobb elet remenyeben mentek el ,hanem mert a helyzet elhetetlen volt, es sokuk az eletuket mentettek meg igy.
 
Ha nem adnak penzt az ermekert akkor a szovetsegnek hogy adnanak a kapott penz 60% at? Nekik jarna a sportolonak nem?
A szovetseg KAtinka ermei utan 100millio Ft korul kaszirozott.
Akarhogy magyarazzuk, egy mocskos uzlet az egesz, semmi koze a sporthoz, az olimpianak, Vb-knek stb.
Penz, drugs, reklam, uzlet, profit, ...mit felejtettem ki?
Van sport es van professional sport ami nem sport hanem a fenti mondat.
 
Nem állnék egyik oldalra se (be kéne látni a színfalak mögé),
Ahhoz nem kell belátni a színfalak mögé, hogy arrogáns, szerénységtől mentes személyiségét észrevegyük.
Már örökké a Balhés marad,aki belerondít abba ami nekünk a nézőknek,szép tudna lenni.

Hol van az ilyen sztár szerethetősége Egerszegi Krisztinától?
ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok magyar úszónő. Egyike a modern olimpiák legsikeresebb magyar sportolóinak

Jobban megtestesítője a magyar sikereknek szerénységében is, mint Hosszú.

fb_egerszegi_krisztina.jpg

"Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak!"
Egérke ezt halkan,alázattal tette.Nem kiabálva mint Hosszú.
 
Utoljára módosítva:
Hosszú Katinka és Michael Phelps az év úszói
Sorozatban harmadszor választotta az év úszójának Hosszú Katinkát a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA. A férfiaknál Michael Phelps kapta az elismerést, 2012 után másodszor.

A FINA immár második éve egy előre meghatározott kritériumrendszer szerint dönti el, kik kapják az év sportolója díjakat. Úszásban az olimpiai eredmények – csak az egyéni számok –, a világrekordok és a FINA Világkupa-sorozatában elért összetett helyezés, valamint a világranglistákon elért 1-5. hely számított a pontversenybe ebben az évben – derül ki a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) közleményéből.

Ezek alapján Hosszú Katinka ismét megelőzte az amerikai Katie Ledeckyt. Mindketten három-három olimpiai aranyérmet nyertek Rióban. S bár a világrekordok tekintetében Ledecky 3-1-re győzött, mivel januárban is úszott egyet, az ezüstérem és az újabb Világkupa-összetett győzelem, illetve a világranglistás helyezések végül az Iron Ladyt repítették az élre.

"Először is a nagypapámnak szeretném megköszönni ezt az elismerést, négyéves voltam, amikor megmondta, hogy egyszer olimpiai bajnok leszek. Kicsit hosszú időt kellett várnia, huszonhárom évet, hogy kiderüljön, igaza van. És persze szeretném megköszönni férjemnek és edzőmnek, Shane-nek, hogy megmutatta az utat, és lehetővé tette, hogy beigazolódjon nagypapám jóslata" – mondta a MÚSZ szerint köszönőbeszédében Hosszú Katinka.

A háromszoros olimpiai bajnok a díjkiosztó után a Facebookon is köszönetet mondott:

Köszönöm a FINA 2016 Év Legjobb Női Úszója díjat! És még nincs is vége az évnek, Köszönöm a rengeteg támogatást itt, az oldalamon, Tőletek, visztek előre!


Katie Ledecky az év csúcsteljesítményéért járó különdíjat érdemelte ki a 400 gyorson elért, 1024 FINA-pontot érő világcsúcsáért. Ugyanez az elismerés a brit Adam Peatynek jutott a férfiaknál – ő a 100 mellen felállított rekordjával lett a legjobb. Az év legjobbja a Rióban újabb elképesztő produkcióval előrukkoló Michael Phelps lett.

Ami a többi sportágat illeti, a nyíltvízi úszóknál a két holland olimpiai bajnok, Ferry Weertman és Sharon van Rouwendaal kapta a díjat, a műugróknál a két kínai riói duplázó, a férfiaknál a 10 méteres egyénit és szinkron megnyerő Chen Aisen, a nőknél a 3 méteren hasonló eredményt elért Shi Tingmao lett a legjobb.

A szinkronúszóknál a két orosz géniusz, Natalja Iscsenko és Szvetlana Romasina, az óriástoronyugróknál az idei világkupán diadalmaskodó brit Gary Hunt és kanadai Lysenne Richard vehette át a trófeát.

Vízilabdában a két olimpiai aranyérmes, a szerb férfi és az amerikai női válogatott kapott elismerést.
*
Büszke vagyok Katinkára, hogy olyan erős és kitartó. Ezennel is a legjobbakat kívánom Neki, a férjének (edzőjének) és a többi sorstársának, úszónak, akiknek ezek után VAN és LESZ kit követniük - Katinkát.
 
Ahhoz nem kell belátni a színfalak mögé, hogy arrogáns, szerénységtől mentes személyiségét észrevegyük.
Már örökké a Balhés marad,aki belerondít abba ami nekünk a nézőknek,szép tudna lenni.

Hol van az ilyen sztár szerethetősége Egerszegi Krisztinától?


Jobban megtestesítője a magyar sikereknek szerénységében is, mint Hosszú.

fb_egerszegi_krisztina.jpg

"Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak!"
Egérke ezt halkan,alázattal tette.Nem kiabálva mint Hosszú.
*
Abban az időkben nem történtek, olyan visszaélések, olyan rossz dolgok éppen azokkal, akik a díjakat, eredményeket hozták. Akkor minden MÉG más volt, jobb. Katinka jól teszi, hogy kiáll önmaga és az egész úszósport, a sporttársai mellett. Ha ő nem tenné, ismét csak azok nyerészkednének, parancsolgatnának,rendelkeznének - akik csak a szájukkal tudnak győzni, de nem mással. A másokeedményein kaaszkodnak föl és veszik fel az irgalmatlan pénzeket. Miért ragaszkodnának különben annyira és úgy a vezetői székükhöz?! Nem tudom elképzelni, hogy a fene nagy szakmai elhivatottságuk miatt. Egérkének nem volt szüksége ilyen harcokra, amelyek nem biztos, hogy örömet okoznak Katinkának. Sok energiáját veszíti el ezekben, de megteszi, s nemcsak magáért. Becsülöm érte. Egérkét meg másért becsültem.
 
Ha nem volna természete nem tenné.
A balhés ez a név már le nem mosható.
Olyan csúnyán viselkedik a medencén kívül hogy ez többet ront a képén mint segít.
A szarkavarás a természete.
Ezért írtam sokkal feljebb vagy magától ilyen vagy rossz befolyás alá került a trénerétől.
Bojana te csak szeresd a szarkavarást a tengeren túlról.
A másokeedményein kaaszkodnak föl és veszik fel az irgalmatlan pénzeket. Miért ragaszkodnának különben annyira és úgy a vezetői székükhöz?! Nem tudom elképzelni, hogy a fene nagy szakmai elhivatottságuk miatt.
Bennem is felmerül a kérdés sok egyéb írásokon át: most drukkolás vagy pfújolás amiket írtok.
Mi vezet szidni vagy örülni Magyarországnak?
A sok szidás nem hat.
 
Utoljára módosítva:
*
Abban az időkben nem történtek, olyan visszaélések, olyan rossz dolgok éppen azokkal, akik a díjakat, eredményeket hozták. Akkor minden MÉG más volt,
Csak a két személyiséget nem veszed figyelembe.
Egérke egyszerűen szerényebb és csendben dolgos.
Nem akart más lenni, csak győzni a medencében.
Mondjam úgy a legtöbbet ott kihozni a képességéből
Minden adott körülmények között az Ő viselkedésére a szerénység a jellemző.
Az illetlen dolgokat nem teszi.
A Kiss László pocskondiázásába se állt bele.
Kerüli a nyilvánosságot nem piszkít bele amiben dolgozik, él.
A régi viszonyok se voltak könnyebbek.
A mostaniak sem nehezebbek.
Ott a medence ott a szervezet Egérke most is a tehetsége kitartása miatt úszná meg,amit megtett.
Ne politizáljon ne áskálódjon egy élsportoló.
Hosszú politizál és nem az adott viszonyok között teszi a legjobbat.
Más céljai vannak talán?
Csak nem úszószövetségi elnök akar lenni?
Készülve a kifutott éveire?
 
Utoljára módosítva:
ismételten

Katinka szállítja teherautó szám az érmeket, ő -és a többi éremszállító- dirigáljon.
Akinek ez nem jó, aki evvel nem ért egyet, azt el kell takarítani az útból.
Akár Hargitait is. Semmi nem érdekel, csak az eredmény.
Hargitai jó sportoló volt, de Katinkát a legjobb idejében sem közelítette meg
úgyhogy fáj, nem fáj, ha a mai fiatalok nem ismerik el Hargitait, akkor Hargitainak gyorsan olajra kell lépni, mert ezek a mai Fiatalok nem pöcsölnek. Leszarják a titulust, a feudális szokásokat, a kiérdemelt, vagy kikönyökölt státuszokat.... nem érdekli Őket semmi, csak menni előre, és leverni a Világot.
Nem kell itt beszélgetni, mert annak az a vége, hogy betámadják, kicsinálják őket a végén.
El kell battyogni amíg lehet ezt emelt fővel.
Ha nem mész, Te leszel lealázva vélhetőleg saját butaságod miatt.
Lejárt az időd, a trónt okkal és eredményekkel alátámasztva követelik, és el is fogják venni, csak az a kérdés
...
A nézők szeretetét,a tűrhetetlen, nem beszélek senkivel modorral elveszti.
Többet árt magának mint használ.
Hogy az Egerszegi nem állt be pocskondiázni a média balhéba, az úszó,mesteredző és szövetségi kapitány ügyében.
Mert az össztüzes média balhé távol áll tőle!!
Megtartja magának a véleményét.
Az Egerszegi tapintatosságát mutatja.
Hogy ki indította az egész cirkuszt az, gyanús.
Nomár a világon mindenütt a médiát használják ilyenekre.
Ő nem vesz részt benne.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Grobaix wrote on Xénaaharcoshercegnő's profile.
Ennyit tudok segíteni
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,801,979
Tagok
615,736
Legújabb tagunk
christophv32
Oldal tetejére