1 millió jüan pénzbírsággal pénzbírsággal sújtották a 7 gyermeket vállaló kínai influenszert

A kínai törvény korlátot szab a gyermekvállalásnak, páronként csak két gyermek engedélyezett. Ezt a számot túllépő családoknak "szociális támogatási adót" kell fizetniük. A 34 éves Zhang Rongrong vállalkozó és influenszer elmagyarázza, miért döntöttek mégis ennyi gyerek mellett a férjével.​


34 éves Zhang Rongrong asszonynak több rekordja van Kínában. Először is, hét gyermeke született a férjével, és hogy ne ütközzön törvénybe, amely még mindig megakadályozza, hogy egy nő kettőnél többet szüljön, egymillió jüant (130 000 eurót azaz kb 48 millió forintot) kellett fizetnie "szociális támogatási adóként", ami a mandarin bürokráciában bírságot jelent. Ezen adó megfizetése nélkül hét gyermeke közül ötnek nem lett volna jogosultsága személyazonosító okmányra, nem tudtak volna iskolába járni, nem részesültek volna egészségügyi ellátásban: egyszóval: rejtőzködniük kellett volna egész életükben.

Zhang ruhadarabokat, ékszereket gyártó céget és bőrápolási üzletágat működtet a dél-kínai Guangdong tartományban, és megengedheti magának egy nagy család "luxusát". A South China Morning Postnak elmondta, hogy hét "a tökéletes szám", és hogy a korkülönbség - az első 14, az utolsó másfél - lehetővé teszi számára, hogy jól kezelje a csoportot. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy nem túl fárasztó-e, szerintem olyan, mint a tánc: akkor is szereted, ha izzadsz." «Egyesek szerint a minőség számít, nem a mennyiség. Ezen is gondolkodtam: korábban matekoztam, és tudtam, hogy ezt gazdaságilag megengedhetjük magunknak ; a gyerekek egészségesek és boldogok. De Zhang azt mondta, hogy reméli, hogy soha nem lesz egyedül.

"Amikor a férjem távol van, és az idősebb gyerekek is iskolában vannak, akkor is van gyerek körülöttem . Amikor öreg vagyok, mindig lesz valaki, aki meglátogat. " - mondta.
Öt fia és két lánya született egy olyan országban, ahol a születések évek óta drámai módon visszaesnek (2019-ben 14,6 millióan)
Kínában a népesség gyorsabban öregszik, mint a legtöbb iparosodott országban, annak ellenére, hogy felhagytak az egygyermekes politikával, amelyet 2016-ban a két gyermekes váltott fel . "Megkockáztatjuk, hogy megöregszünk, mielőtt meggazdagodunk" - ismerte el novemberben Cai Fang, a Kínai Társadalomtudományi Akadémia alelnöke, a kormány fő agytrösztje.

De ez nem Zhang asszony problémája. A szuper anya megosztja tapasztalatait a közösségi hálózatokon, és kétmillió követőhöz érkezett. Nem terveznek több gyermeket, annak ellenére, hogy a hölgy fiatal. 2019-ben, az utolsó szülés után a férj vazektómiáról döntött.

kinai gyerekek.jpg
 
Igen, akinek van pénze annak lehet több gyereke is.
Amiben van logika hisz annak legyen aki fel is tudja nevelni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.
Fehér József wrote on janikaaa24's profile.
Midi Sies letőlteni mert törölni fogják .
Sziasztok! Régen jártam erre, kérdezném, hogy lehet-e írást felrakni, és ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm!

Statisztikák

Témák
36,981
Üzenet
4,512,099
Tagok
597,461
Legújabb tagunk
Tóth-Vajna Rita
Oldal tetejére