Hírek 10 millió forintért is lesz jegy a párizsi olimpia megnyitójára

A 2024-es párizsi nyári olimpia nyitóünnepségére szóló legdrágább jegy akár 25 ezer euróba (mintegy 10 millió forint) is kerülhet.

A legmagasabb árú, úgynevezett prémium belépőkért azoknak kell majd ezt az összeget kifizetniük,

akik a Szajnán, egy tengerjáró hajóról követik nyomon a július 26-i ceremóniát .

A francia szervezők a folyón felállítandó ideiglenes nézőterekre 90 és 2700 euró közötti áron kínálnak jegyeket, a VIP-standra pedig 5500 euróért lehet a legolcsóbban feljutni. A Szajna partjára a nyitányra várt mintegy hatszázezer ember többsége ugyanakkor ingyen tekintheti meg az ünnepi rendezvényeket.

Az olimpia lebonyolításáért felelős Paris 2024 szerint a jegyárakat "potenciális vásárlók körében folytatott kiterjedt piackutatás után" határozták meg.

1673354872036.png
 
Milyen érdekes.
Parizsnak megéri, nekunk magyaroknak nem
Ki tudja hogy megéri-e?


A riói olimpia 10 milliárd dolláros veszteséggel járt Brazília számára. 15 milliárd dollár volt a rendezés költsége, a bevétel pedig 3,5-4 milliárd dollár (jegyeladásokból, a szponzorálásokból, az olimpiához közvetlenül kapcsolódó kereskedelmi forgalomból és a televíziós közvetítésekből).

A környezeti rombolás kára még nagyobb lehet, 77 ezer ember erőszakos kitelepítése pedig a társadalmi költségeket növeli.
Visszalépett Boston az olimpiarendezéstől, holott egy nagy csatát már megnyert a város: megelőzte a kétszeres rendező Los Angelest, San Franciscót és Washingtont abban a versengésben, amely arról döntött, melyik amerikai város kandidáljon a 2024-es nyári olimpia rendezésére
 
Milyen érdekes.
Parizsnak megéri, nekunk magyaroknak nem
Tudnal olyan fideszes beruhazast mondani ami nem tobbszorosebe kerult mint amit mondtak elkepzeltek?
Vagy minden nezonek adnatok egy biciglit mert 1-2 millios _ embereknek valahogy kellene kozlekedniuk es az 1 savos koruti uton a dugo dugo hatan lenne.
Na es most mikor duborog az inflacio es az elelmiszerben is akadalyok vannak...........hu de jol jarna az orszag. Talan tej es csirkefarhat elemiszer jegyeket kene ajandekba adni.
Nem mindenki tud a legdragabb helyre venni jegyet.
 
Milyen érdekes.
Parizsnak megéri, nekunk magyaroknak nem

Franciaország az EU nettó befizetői közé tartozik,
míg Orbánisztán a szegénységi lista leg végén áll, ezért kapnak a magyarok fejenként több pénzt az EU-tol mint akárki más.

Az ember csak hálát adhat a Momentumnak és mindenkinek aki a 2024-es olimpia megrendezése ellen szavazott,
bele se merek gondolni hol állna az ország ma anyagilag.

Ahogy hallom a helyzet annyira rossz, hogy
Magyarország egy Svájccal és Ausztriával közös kézilabda EB-t sem tudnak megszervezni 2024-ben. :confused:



Igy van, ezt a hozzászólásomat is levélben küldtem a canadahun-hoz.
 
A fenét
Magyarorszagon nincs Szajna, a duna meg nem szamit mert az magyarorszagon is kerresztul folyik es ezt azt orszagot izééé....na jo hagyjuk

Már elnézést de egy rendszer amelyik a tanárait sem tudja megfizetni külföldi segítség, államadóság nélkül az a vélőjéig korrupt.

Az olimpiai játékok Montreal (1976), Rio de Janeiro (2016) mind milliárdos adósságot, romokat és a jövőben fektetett félelmet hagyott maga után.
 
Nekünk is megérte volna... Kivéve a Nyomentum:rolleyes2:
Reménykedhetsz, már pedzik... :D

Egy női kézilabda Eb társrendezésére sincs pénz, de Fürjes Balázs szerint Budapest most „még inkább” alkalmas az olimpiarendezésre...

 
Ahol meg van az infrastruktúra, ott lehet benne profit. De ahol építkezni kell, az óriási veszteség. Pl. Rio. 2 milliárd dolláros veszteség a Forbes szerint. De szinte minden olimpia negatív számmal zárul. Már önmagában az, hogy szinte sosem sikerül a tervezett büdzséhez tartani magukat determinálja, hogy szopó lesz. És ugye minél kisebb gazdasággal rendelkező ország mászik bele egy ilyenbe, annál nagyobb a kár.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,550
Tagok
615,324
Legújabb tagunk
Vahl Rózsa
Oldal tetejére