116 millió forintba került, hogy a belügyminiszter helyettessel reggelizzen

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 29.

Melitta - 2017 Június 29, 23:19
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egy orosz állampolgárságú ismeretlen férfi ajánlotta a legmagasabb összeget, 11 millió hrivnyát, azaz 116 millió forintot egy reggeliért Anasztaszija Gyejeva 25 éves ukrán belügyminiszter-helytettessel a ProZorro ukrán internetes oldal jótékonysági aukcióján - írta meg csütörtökön több ukrán hírportál.

  A magas beosztású fiatal ukrán tisztségviselő nemrég azzal került reflektorfénybe, hogy félmeztelen fotók jelentek meg róla közösségi oldalakon. Gyejevát tavaly ősszel nevezte ki helyettesének Arszen Avakov belügyminiszter, akit ezért számos támadás ért még kormánypárti oldalról is.

  Nemcsak a miniszterhelyettes pikáns fotóinak nyilvánosságra kerülése, hanem fiatal kora miatt sem találták a bírálók megalapozottnak Gyejeva kinevezését. Ugyanakkor a miniszter védelmébe vette helyettesét, mondván, hogy a munkában rendkívüli teherbírású és jó kommunikációs képességekkel rendelkező személyiség, Gyejeva kritikusait pedig képmutatóknak nevezte.

  A reggeliért fizetett összeget jótékony célra fordítják, egy ukrán gyermekklinikának vásárolnak lélegeztetőgépet.

  Kisebb kavarodást okozott, hogy egy bizonyos Olena Feszjun, aki a sztrana.ua hírportál szerint az 1+1 ukrán televíziónál dolgozik újságíróként, licitált az árverésen.

  Feszjun később elárulta, hogy egy orosz férfit képviselt a licit során, azaz nem ő, hanem a férfi fog reggelizni a miniszterhelyettessel.
  A férfi nevét nem árulta el, csak annyit mondott róla, hogy személyesen nem ismerik egymást Gyejevával. Leszögezte, hogy a férfi, akit képviselt, kész kifizetni a horribilis összeget a reggeliért, ami hangsúlyozottan nem randevú a csinos miniszter-helyettesnővel, hanem jótékony célú esemény.

  Legközelebb a jelenleg Kijevben tanácsadóként dolgozó Ivan Miklos volt szlovák pénzügyminiszterrel közös reggeli futásra lehet licitálni a hírességek bevonásával zajló jótékonysági aukción.

  MTI

  ukran mi helyetes.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 29.

  1. victorvacendak
   victorvacendak
   Igen, ez a két dolog már erről a képről is lerí... :-D
   HaraKiry és setni kedveli ezt.
  2. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Kétségtelenül esztétikusabb látvány, mint a belügyes főmuftijaink és az is meglehet, hogy én egy maradi irigy vén dög vagyok, de az én felfogásom szerint egy miniszter helyettes nem így öltözik és pózol...nem beszélve félaktokról. Az egy másik foglalkozás...
  3. cdurmol
   cdurmol
   Ha az ukrán dresszkódba belefér a vesemagasságig tartó kivágás és a hónaljak fedetlenül hagyása... Mindenesetre furcsállanám, ha közúti ellenőrzésnél ilyen öltözetben kérnének jogosítványt-forgalmit. Márpedig, ahogy a főnök, úgy a beosztottak....
   HaraKiry kedveli ezt.
  4. HaraKiry
   HaraKiry
   Kitűnő belügyminiszter-helyettes lehet! Hála az égnek, hogy már Ukrajna is demokratikus állam lett, elzavarták amerikai segítséggel az előző korrupt adminisztrációt és itt az új és tiszta, transzparens, feddhetetlen vezetés. Érdemes volt annyi vért ontani és örök időkre eladósodni. Boldog lehet a nép, hogy kivívta magának a szebb és teljesen kilátástalan jövőt... :cool:
   udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  5. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Mintha kissé vitriolos hangulatban lennél ma....:D
  6. Jouliette
   Jouliette
   Néha az első benyomás csaló.

Megosztás