2. Pénzügyi műveltség fejlesztése: könyvek,hanganyagok le-és feltöltések

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

fionella

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, pénzügyi tankönyeket keresek, elsősorban a mérlegképes tanfolyamhoz, másodsorban érdekel a tőzsde, és bármit elfogyasztok, ami van róla. :) Köszi. :)
 

Sixi

Állandó Tag
Állandó Tag
Utoljára módosítva a moderátor által:

morey

Állandó Tag
Állandó Tag
Halihó, van valami instrukció a használathoz? nekem olyan furán nyitja meg, igazából egy elcsúszott html doksi és nem lehet rá kattintani, a cucc pedig bent van a mappában, amit kibontottam, de úgyse akarja megnyitni. egymásba kellene őket rakni vagy hogyan? mit melyikbe?köszi ha vki meg tudja mondani, szép estét!

Szia! A letöltött html.zip mappát ki kell csomagolni..találsz benne mappákat és találsz benne html. fájlokat. A mappák a html tartalmát szolgálják. Tehát találsz egy ugyan olyan nevű mappát és találsz egy ugyan olyan nevű html. fájlt. Mindig a html fájlra kell kattintani, így kapsz egy Offline böngészőben megnyitott weboldalt. A mappákat nem kell böngészni...
 

morey

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!!! PDF. formatumban lehetne??? 5.5 lollipop android az op rendszerem,nem nyitjabmeg semmi app ami a tabletemen van....
Szia!
Nem véletlen, hogy djvu-ban van a könyv....570 oldal..és, ahogy láttam a könyvet..képekként van mentve(thát nem OCR)..Pdf- be konvertálva közel 300Mb
Szívesen felteszem, ha gondolod így is..
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Tisztelt tagok, feltöltés előtt legyetek szívesek elolvasni a témanyitás első hozzászólásában a pirossal írt figyelmeztetést!

"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására a feltöltőnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A Canadahun nem járul hozzá bemutatni - vagy a megtaláláshoz iránymutatást adni - olyan tartalmú anyagot, ami a copyright (szerzői jog) által védett, csak akkor, ha van szükséges legális engedély rá.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kulon felhivom a figyelmet mindenkinek , a Canadahun-on senki nem kerhet es szedhet penzt, sem reklamot nem tudunk adni ingyen mas weboldalaknak.
Mi egy kozossegi oldal vagyunk, es ingyenes mindenki szamara, de sem uzletelni sem uzleti tevekenyseget nem lehet folytatni.
Kulon felhivom a figyelmet mindenkinek kerulje el az ide bemasolasat online katapult tol barmit.
Mi itt tagjaink tamogatasaval vert izzadva tudjuk a havi szerverkoltseget egyaltalan kigazdalkodni , hogy megtudjunk jeleni, minden honapban az nem azt jelenti ,hogy barki idejojon es barmi olyan elonyt akarjon ami profittal jar neki.

Koszonom mindenki megerteset.
 
Utoljára módosítva:
P. D. Ouspensky - Az Ember Lehetséges Fejlődésének Pszichológiája

Az a pszichológia, amelyről Ouspensky ezekben a bevezető előadásokban beszél, valamilyen formában évezredeken át létezett, és a modern pszichológiától eltérően abból a szempontból tanulmányozza az embert, hogy mivé válhat. Ha az ember egyszer felismeri, hogy mily kevéssé képes irányítani külső körülményekre és belső ingerekre adott reakcióit, akkor talán kedve támad, hogy megkeresse a kivezető utat ebből a gépies életmódból. Ouspensky leírja, hogyan kell az embernek egyidejűleg dolgoznia tudásán és létezésén ahhoz, hogy megtalálja a belső egységet, és miért olyan nehéz megszerezni ezt egy "iskola" irányítása nélkül, noha fejlődése saját erőfeszítésein múlik. Ez a kiadás tartalmaz egy eddig nem közölt előadást is, amelyben a szerző ismertet a "negyedik út" iskoláival kapcsolatos néhány gondolatot, alapelvet és módszert.
 

Csatolások

  • P. D. Ouspensky - Az Ember Lehetséges Fejlődésének Pszichológiája.pdf
    588.1 KB · Olvasás: 249
  • P. D. Ouspensky - Az Ember Lehetséges Fejlődésének Pszichológiája.pdf
    588.1 KB · Olvasás: 176

Sixi

Állandó Tag
Állandó Tag
Utoljára módosítva a moderátor által:

betti.r

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem John Milton Fogg: A világ legnagyobb hálózatszervezője című könyvet ill. ami van tőle.
Köszönöm előre is!
 

Nagy Zoli

Új tag
Sziasztok,
Felteszek nektek egy fantasztikusan jó hanganyagot!!! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Annak is aki jóban van magával és annk is aki most éppen nincs a csúcson.... de kiváló stresszoldó párkapcsolati és gyereknevelési tanácsadó ... és a SIKER útjára ráállító :)))
A legjobb az egyik legnagyobbtól!
Brian Tracy - Főnix szeminárium


A hiányzó részeket (15., 19., 23.) is fel tudod tenni?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére