2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

Bihar

Kitiltott (BANned)
Az un termálkút és a gyógyvízkút ugyanaz legtöbbször. A mélységi forróvizek komplex hasznosítása pedig sokévtizedes történet. Ezt persze nem lehet alapfokon érteni úgylátszik. Az a hévíz, mely megfelelő -gyógyító- ásványi anyagokat tartalmaz, az tehát úgy fűtésre, mint gyógyításra, vagy akár paprika termesztésre is alkalmas (pl Szentesen ez a helyzet).
Mivel nem laikusok osztogatják a diplomákat, akiknek a szakmai mondandójuk megalapozatlan, ők mindenfélét mondhatnak ugyan, de ennek nincs csak értelmezhetetlen vagy humoros kicsengése a műszaki életben. Az ilyen ember nem tudja még elképzelni sem egy hévízkút fúrásának menetét. A hévíz- beszerzés pedig hidrogeológiai feladat nem atomfizikai. Nem is pszichoszomatikus mutatvány.
Természetesen ez az írásom sem elég a rosszindulatú lakusok és kötözködő (de min??) okosok, a csakazértis emberek számára. Azonban nincs rájukbízva ezen a területen semmi, így minden rendben. A SZAMÁR IS ÁLLAT, MEG A MAJOM IS, de majd az új evolúció során....cserélnek.
Magyarország hévízkincsével még egy kisvárost is nehéz lenne ellátni fűtéssel, hővel.
A majáknál persze ezt tudták és ezért ők olyan helyekre mentek ab-óvó lakni, ahol nemkell fűteni. Igazuk volt.
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
Természetesen ez az írásom sem elég a rosszindulatú lakusok és kötözködő (de min??) okosok számára.
Bocs Bihar!
Olybá tűnik kötekedős kedvemben találtattam meg...
Mivel nem lakikusok osztogatják a diplomákat, a szakmai mondandójuk pedig megalapozatlan, ők mindenfélét mondhatnak ugyan, de ennek nincs csak értelmeztehetetlen vagy hunoros kicsengése a műszaki életben.
Az a helyzet, hogy igen is laikusok osztogatják a diplomákat, csak ezt még sokan nem vették észre...
Pedig a magyarnak van rá egy mondása:"Aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja." ;)
Az ilyen ember nem tudja még elképzelni sem egy hévízkút fúrásának menetét.
Van egy fúró-mester ismerősöm, úgy, hogy talán mégis...:D
A hévíz beszerzés pedig hidrogeológiai feladat nem atomfizikai.
Leírom még egyszer, hátha el is olvassa valaki...
"A geotermikus energia eredete szerint földhő, jellemzője a geotermikus gradiens,
melynek értéke a mélység függvényében a földkéreg hőmérséklet-növekedését adja meg."
Itt szó nincs termálvizekről...!
Magyrország hévízkincsével még egy kisvárost is nehéz lenne ellátni fűtéssel, hővel..
Ez egy akkora csúsztatás, hogy majdnem leestem az ágyról, a röhögéstél amikor elolvastam...
Könyörgöm, miért kell minden hivatalos okoskodást elhinni...?
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért érdekes egy dátum ez a 2012.december 21. Mert igaz ugyan, hogy már sokféle "világvégét" jósoltak különböző alkalmakkor különböző emberek, de ez a mostani alkalom elég sok embert, és főleg tudóst, sőt, tudományos intézményt is megszólaltatott. Hogy kinek mennyi igazsága van a dologban: fogalmam sincs. Az én ismereteim nem predesztinálnak arra, hogy állás foglaljak ebben a kérdésben.

Én csak annyit tehetek, hogy ámulok. Ámulok azon, hogy amilyen dátumokat a "majákok" kiszámoltak, azok stimmelnek. Ámulok azon, hogy olyan bolygó, sőt! galaktikus együttállásokat számoltak ki, melyeket csak a legmodernebb tudomány tudott megismételni. Ámulok azon, hogy sok száz évvel ezelőtt megállapították, hogy a Tejútrendszer közepén egy nagy, "fekete hasadék" van. Ezt a fekete lukat a tudomány AZ 1960-as években bizonyította. Azt most nem teszem hozzá, hogy sok más kultúra is - időben és térben egymástól távol - azonos "koncepciót" vázolt fel 2012-re.

A mai napon a "napidoktor.hu" közöl egy érdekes cikket:

Mire készülhetünk „világvége 2012” néven?
Vajon tényleg igaz, hogy 2012-ben dimenzióváltásra számíthatunk? Mit jelent valójában ez, sorsfordító események előtt áll az emberiség? Eljön a világvége 2012. december 21-én?

" Melyik embert ne érdekelné a „világvége” eljövetele? Megtudni, tényleg lesz-e ilyen a közeljövőben? Világvége helyett mostanság inkább dimenzióváltásról hallani. De mit is jelent ez?
A maja naptár tanulmányozásának legnagyobb szakembere, Carl Johan Calleman szerint a nagy változások már 2011 őszén elkezdődtek, 2012-ben pedig dimenzióváltásra számíthatunk. A szakértő szerint a maja naptár a kulcs ahhoz, hogy lássuk az összefüggést magunk és a világ történései között.
Úgy véli, a maja naptárnak más értelmezése is van, mely arra irányítja a figyelmet, hogy világunkban minden egy úgynevezett kozmikus terv szerint történik. A kozmikus energiák pedig kihatnak az emberekre, a gondolkodásukra. Calleman úgy gondolja, a maja naptárban benne van a történelem, univerzumunk keletkezése, de a sorsa is.


Eszerint az emberiségnek egy magasabb tudatformába kell átlépnie - a változások pedig már ez év októberében elindultak. A maja naptár utolsó időszaka 260 napig tart és három részre osztható - az első ciklus 2009. szeptember 9-én kezdődött, 2010. május 26-ig tartott, a második ennek másnapján kezdődött és 2011. február 10-én ért véget. Most következik tehát a harmadik ciklus, az utolsó. A maja naptár szerint a legmagasabb energiaszintet ekkor éri el az univerzum. Ez az időszak kezdődött el október 28-án. A kérdés az, mit tartogat számunkra a következő szakasz?
A maja naptár a többi ismert naptártól eltérően a természet ciklusai alapján készült. Az októberi dátum magas energiaszintet jelent, de nem a világvége jön el, ahogy sokan hinnék. Ugyanakkor a csillagászati ciklusok nem érnek véget 2012. december 22-én, de a naptár igen. Valaminek történnie kell - talán a lélek szintjén, mentális szinten értendő ez?
Calleman szerint kozmikus erők lépnek akcióba ezen megjelölt időpontokban, melyek célja a történelem irányítása, de nem rossz szándékkal. A szakember szerint a maja naptár által jövendölt utolsó időszak (a kilencedik szint) utolsó lépcsői jönnek - annyi bizonyos, hogy nagy változásokra kell készülnünk. "

http://napidoktor.hu/cikk/81.16913/Mire-keszulhetunk-vilagvege-2012-neven
 

juti

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem kell aggódnotok amiatt, hogy a vészmadarak mit mondanak! Azt akarjuk megértetni veletek, hogy csodálatos dolgok várnak most rátok itt, ezen a teremtésben élenjáró, Földnek nevezett bolygón, és változások várhatók a tévhitben élők arányának tekintetében.

Ezalatt pedig azt értjük, hogy a régi módon gondolkodók - az elkülönülés hívői - úgy hullanak, mint a legyek.
És ezáltal visszatérnek a tiszta, pozitív energia dimenziójába, ahol többé nem fátyolozza be a látásukat semmi, és nem zárják el többé magukat a teljességtől… És minden áldott nap új, friss lények születnek, akik ebből a kiterjedő, előrehaladó, előremutató energiából merítkezve érkeznek.

Megérted azt, hogy rezgés-szempontból egyszerűen lehetetlen, hogy azok a jövendölések valóra válhassanak, hiszen mindennek ellentmondanak. Visszafejlődés nem lehetséges, csak kiteljesedés, kitágulás létezik. Lehetetlen, hogy ez a bolygó a végnapjait élné, hiszen még csak most van a fejlődése kezdetén!" Abraham - Hicks

http://www.avonzastorvenye.hu/abraham_hicks_a_2012_es_evrol.php
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
ÁMulok azon, hogy sokan ámulnak azon, hogy már az ókorban-sőt a neolitikumban- is volt az embereknek csillagászati ismeretük. Ámulok azon is, hogy ezt a szimpla "majákok" általi dátumot sokan miért nem tudják a Zodiákushoz kötni. Pedig ott a helye, hogy miért, azon nem is kell sokat..filózgatni..
Hányszor 400 ötezerkétszáz? Mennyi 5200-nak a fele? Az egyiptomiak Szíriuszi kötődése vajon mikor keletkezhetett? És a Zodiákus? Egyeltalán kik találták ki a Zodiákust? Mégcsak nem is a majákok..valószínű. Vagyis mikor volt a csillagászat őskora?
 

miracle5

Állandó Tag
Állandó Tag
http://belsohangok.kosza.eu/index.p...:toeredekek-23&catid=38:toeredekek&Itemid=184

medi: bármi ami szétválik, az szenvedéssel és a szenvedések folyamatos megtapasztalásával jár. A szétválás a szenvedés forrása és a szenvedés megszüntetése, az EGYségbe olvadás. ÖN-MAG-AD egy külön világegyetem vagy ami hatalmas, de nem azonos aTELJES ÉLETTEL, a TELJES LÉTEZÉSSEL. Minden ami különválik igyekszik vissza az egységbe, hogy újra érzékelhesse az azonosságot. Az elkülönülés nem ellened van, az elkülönülés választott szenvedés, de az EGY kegyelme szerint megtapasztalhatod az egységet. Megtapasztalhatod a szinkronitást és megtapasztalhatod a végtelen szeretetet.



-akkor teszed könnyebbé az itteni létezésed, ha nem állsz ellen, ha nem ítélsz, akkor válik természetesebbé a különlét. Ha befogadsz, ha nem lesz benned harag vagy félelem, ha nem akarsz elkülönülni mindattól amit teremtettél magad köré, mert az általad tapasztalt világgal teljesen egy vagy. Bármi, amit múlt-jelen-jövőkéntmegtapasztalsz benne, az mind a te teremtésed, a te megnyilvánulásod, a te kiterjedésed. A háborúk, a katasztrófák, az egyéni drámák mind te vagy, történjen bárkivel, mind a te teremtésed, a te választásaid következménye.

- ugye barátom, rég beszéltünk. A Szeretet és Béke legyen veled, Létező vagyok. Az életed nem büntetés, az életed ajándék, az életed a fejlődés, az életed a hatalom. Az életed ÖN-MAG-AD felismerése, az életed, az ISten-hez való visszatérés ajándéka. Az egó teremt, az egó szenved és a Lélek mindezt tudja. Az ÉN sír mert egyedül van, mert elszigetelődöttnek érzi magát. Az élet nem büntető-tábor, az élet az ahol megtalálhatod ÖN-MAG-AD, az egységet és ISten-t. Ha valami hiányzik az életedben, akkor az annyi, hogy nem éled az életed.

medi: az életet élve béke van, mert megszűnik az ítélet, megszűnnek az elvárások. Legyen bármi, történjen bármi, csak élni, csak lélegezni, csak érezni, amíg teheted, ...amíg ezt választod. Aztán HAZATÉRSZ. Legyen Szép napod, Szeretlek. A Béke és a Szeretet maradjon veled :)
én: köszönöm barátom, a Szeretet és a Béke legyen veled. Ölellek.
- még egy dolog. Az elkövetkezendő és történő változás nehéz a fizikai testnek és nehéz a tudatnak is. Segítsétek egymást.
- így történik.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Mire is utaltál miracle? Majdnem azt gondoltam, hogy a szilvapálinkafőzés receptjét találom a neten?
De mostmár ha nehezen is, de felfogtam és kösz.: létezés, béke, szétvált szenvedés, teljes lét,ön-mag befogadás, felismerő visszatérés.
Világos program.
 

miracle5

Állandó Tag
Állandó Tag
A neten megtalálod nyilván a szilvapálinka főzés receptjét IS meg az atombomba készítését IS pár pornográf oldal közzé ékelve....program? ;)
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Topiklátogatók!

Ez az egyetlen folyamatosan látogatott topik, amit én nyitottam, azzal a szándékkal, hogy ezt a "divatos" témát itt körüljárhassuk. Sok érdekes feltételezés, jóslat, tudományos és áltudományos, félelmetes és hihetetlen jövendölést gyűjtöttünk itt össze a segítségetekkel. Köszönöm a hozzászólásaitokat.

Kedves Arima, ha erre jársz és olvasod ezt a hozzászólást, megkérlek, hogy terelgesd tovább ennek a topiknak a sorsát. Számítok a te érdeklődő és megfontolt hozzászólásaidra. Biztos lehet találni még olyan érdekességeket a neten, melyekről még nem beszéltünk itt. 2012. december 21-én feltétlenül visszajövök, akkor majd meglátjuk, igaza volt-e a maja papoknak!

Mindenkinek: kiss


Mit gondoltok?visszajön siriusB mikorra megigérte?:confused:
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen sokféle összefüggést lehet találni......
000203D2.gif




[video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/video]


Az interneten terjedő állítólagos Nostradamus-jóslat szerint a Gangnam style néven elhíresült tánc a világvége eljövetelének előszele.


Nostradamus szerint a Gangnam Style a világvége előfutára


2012. december 5., szerda

Az interneten terjedő állítólagos Nostradamus-jóslat szerint a Gangnam style néven elhíresült tánc a világvége eljövetelének előszele.

A "hír" forrása ismeretlen, a 9gag.com mémlelőhelyen bukkant fel, és az ismert orvos és jós Nostradamusnak tulajdonított idézetre hivatkozik. "Egy nyugodt reggelen eljön a vég, mikor a táncoló ló 9 kört elér" hangzik a jóslat durva fordítása.

http://kitekinto.hu/nonpolitik/2012/12/05/nostradamus_szerint_a_gangnam_style_a_vilagvege_elfutara
 
Oldal tetejére