2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Bár a topik címe nem az, hogy 2012.12.21 - Világvége! - hanem az, hogy a Nap ötödik korszakának utolsó éve, de itt folyton a világvégét emlegették és most megkönnyebbülten nyugtáztuk, hogy a Demoklesz kardja már nem függ a fejünk felett. Az egyik ilyen "kard" a Nibiru lett volna, ami szerencsére nem jött és még csak látni sem lehet a tudomány mai állása szerint.

A Nibiruról szóló internetes felületek elcsendesedtek, mert nem jött meg a Nibiru a kijelölt időszakra. Miért nem? Egyáltalán nem biztos, hogy azért nem, mert nem létezik.

A sumér agyagtáblákat lefordító tudósok - nem csak Sitchin, pl. a tekintélyes és szintén zsidó tudós, Samuel Kramer - mind beszélnek arról a bolygóról, amely csak időszakonként lép be a Naprendszerbe.

Az hogy nem jött, sőt, még csak nem is közelít, valószínűleg azzal a csaknem 300 éves csalással magyarázható, amely már valahol a bibliai időkben megtörténhetett, mert az eltérés a görög nyelvű Biblia és a latin nyelvű (Vulgata) között kimutatható.

Ezt a 300 (ill. 297) évet aztán a Gergely naptár megalkotásakor, majd a különböző vallások időszámításának szinkronizálásánál tüntették el. Én mindig kételkedtem abban, hogy ezt meg tudták tenni, mert arra gondoltam, hogy a csillagászatban bizonyára vannak olyan rendszerek, amelyek ezt kizárják.

Viszont ebből az előadásból, amit Papp Gábortól hallottam, az derült ki, hogy a csillagászat is cinkos az egyház eme nagy művében.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Nibiru létezhet, mint oly sok minden más, ami az első írásos emlékeinkben, a mezopotámiai kultúrából fennmaradt.

Itt a videó Papp Gáborral:
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Szent Malakiás szerint az utolsó előtti pápa jön - most már az utolsó........


  • Index
2005. április 1., péntek 15:44 |

A Szent Malakiásnak tulajdonított prófécia szerint a II. János Pál után következő egyházfő az utolsó előtti. A Malakiás-lista alapján az utolsó pápa száműzetésbe kényszerül, Róma elpusztul, ezután egy új korszak kezdődik el.

"........

A 1978-ban a pápai trónt elfoglaló II. János Pál a sorban a 110., a rá vonatkoztatott leírás pedig De labore Solis ("a nap vajúdásából", azaz "a napfogyatkozásból"). Karol Wojtyla, Krakkó érseke 1920. május 18-án született a lengyelországi Wadowicében, egy napfogyatkozás idején.
Jön az olajfa
Aki kötve hiszi, hogy volt éppen azon a napon napfogyatkozás, itt utánanézhet. A Malakiás-lista innentől kezd érdekessé válni. A 111. szám alatt jegyzett pápa a Gloria olivae "az olajfa dicsősége" jellemzést kapta.
Utána szám nélkül következik Petrus Romanus (Római Péter, vagy római szikla), akinél az egyetlen hosszabb szöveg szerepel. "In psecutione extrema S.R.E. sedebit Petrus Romanus, qui pascet oues in multis tribulationibus: quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, & Iudex tremędus iudicabit populum suum. Finis." Eszerint amikor ez az illető kerül a pápai trónra, a végső üldözés után "Róma leromboltatik, és a félelmetes Bíró fogja ítélni az ő népét. Vége."

"XVI. Benedek pápa február végén távozik posztjáról. Hajlott korával indokolta a lépést, és kérte a pápaválasztó konklávé összehívását. Utoljára évszázadokkal ezelőtt fordult elő, hogy a katolikus egyházfő lemondott posztjáról......

........A pápa közleményében azt írta, mind testi, mind szellemi ereje sokat romlott az utóbbi hónapokban. Továbbra is szolgálni kívánja az egyházat, további életét az imádkozásnak szenteli. Vasárnapi keltezésű közleményében közölte, február 28-án este 8-tól "üres lesz Szent Péter széke". "Tudatában vagyok e lépés komolyságának" - mondta XVI. Benedek. A pápaválasztó konklávét már összehívták."
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
".....Az egyház történetében legutóbb 1415-ben mondott le pápa, XII. Gergely, akinek ideje alatt azonban két ellenpápa is pontifikált: XIII. Benedek Avignonban, és V. Sándor Pisában. A közel 90 éves XII. Gergely, Luxemburgi Zsigmond szövetségese a magyar király által összehívott konstanzi zsinaton mondott le a pápai címről, hogy ezzel is segítse az akkor már évtizedek óta húzódó egyházszakadás megszüntetését. Utóda két évvel később egy mindenki által elfogadott pápa lett, V. Márton.....

....A 20. század elején X. Pius pápa (uralkodott 1903-14 között) két ízben is arról számolt be, hogy látomásban megjelentek előtte a katolikus egyházat és Rómát ért csapás képei. Az egyházfő leírása szerint a pusztulás egy olyan pápa idejében következik, aki hozzá hasonlóan a Pius nevet viseli majd: „Amit láttam, rettenetes volt! Én leszek majd, vagy valamelyik utódom? Ami biztos, hogy a pápának el kell hagynia Rómát, és menekülése közben halott papok tetemein kell átlépdelnie." A második látomás még részletesebb volt. X. Pius 1909-ben éppen egy ferences rendi küldöttséget fogadott, amikor környezete azt vette észre, hogy az egyházfő különös elragadtatás állapotába került. A transzjelenség alig egy percig tartott, majd a pápa kinyitotta a szemét, felállt és ezt közölte: „Láttam az egyik utódomat, aki ugyanazt a nevet viseli, mint én, amint a halott testvérei holttestein keresztül menekült. Egy búvóhelyen talál menedéket, de a megkönnyebbülés csak rövid ideig tart, majd kegyetlen halál éri. Eltűnt az Isten iránti tisztelet az emberek szívéből. Még Isten emlékét is el akarják törölni majd. Ez a perverzitás nem mást jelent majd, mind a világ utolsó napjainak kezdetét......"

Még egy nagyon érdekes dolog: "....A jóslatokat még egy érdekes véletlen támasztja alá. Miután II. János Pál pápát örök nyugalomra helyezték, már csak egy hely maradt a pápai temetkezési helyen Vatikánban....."
 

dinitrous

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vagyok sértődős, nem sértődtem meg, csupán nevelni próbálok olyan embereket, akikkel kapcsolatba kerülök. Többféleképpen fűzhetek véleményt mások felé. A lényeg: Ne sértsem meg!Tartsam tiszteletben a másik embert bármit mond, bárhogy néz ki. Nem tudhatom végül mi lesz az IGAZSÁG!
Hogyan jutottam el ide? Figyeltem a Jeleimre és elolvastam ezeket a könyveket:
Balogh Béla- A végső valóság (Bioenergetic Kft 1999)

F.E. Eckard Strohm- Atlantisz mestertudása (Fény kiadó)

Szepes Mária- Dimenzió tarot (Édesvíz Kiadó 2007)

Tom Kenyon-

Virginia Essene- A Hathorok (Mandala Véda Kiadó 2000)

Doreen Virtue- Angyali üzenetek (Édesvíz Kiadó 2005)

Barbara Hand Clow-

Gerry Clow- Kilenc dimenzió alkímiája (Édesvíz Kiadó 2008)

Ute Kretzschmar- 2012 A Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba (Szabó Judit magánkiadó 2006)

Srí Ram Kaa-

Kira Raa- 2012 Van választásod (Mandala Véda Kiadó 2007)

Szepes Mária- A vörös oroszlán (Édesvíz Kiadó 2007)

Kristóf István- Más-Világ (Novum Verlag Kiadó 2008)

Barbara Hand Clow- Maja Kód (Édesvíz Kiadó 2009)

Mózes VI-VII könyve Salamon testamentuma (Hermit Könyvkiadó)

Drunvalo Melchizedek-Az Élet Virágának ősi titka I-II. (Mandala Véda Kiadó 1999-2000)

Drunvalo Melchizedek-Élet a szívben (Mandala Véda Kiadó 2004)

Drunvalo Melchizedek-A Fény Kígyója 2012 után (Mandala Véda Kiadó 2008)

Patricia Cori- A lélek kozmosza (Édesvíz Kiadó 2006)

Guido Huber Akasha Krónika (Hermit Könyvkiadó)

A.C.Bhaktivedanta Swami Prabhupáda-

Visszatérés-A reinkarnáció tudománya (The Bhaktivedanta Book T.2004)

Franz Bardon- Frabato (Tabula S. kiadó 1999)

Franz Bardon- Az Igazi Beavatás Útja (Palotai Publ. Kiadó 2005)

Franz Bardon- Az igazi Kabbala kulcsa (Tabula S. kiadó 1997)

Franz Bardon- A mágikus idézés gyakorlata (Tabula S. kiadó 2001)

Franz Bardon- Válaszok Arion mestertől (Tabula S.kiadó 2004)

Bob Frissell- Pólusváltás-A valódi teremtés könyve (Danvantara Kiadó 2008)

Bob Frissell- Pólusváltás-A valódi teremtés könyve II. (Danvantara Kiadó 2009)

Gregg Braden- Kollektív beavatás (Mandala Seva kiadó 2003)

Rhonda Byrne- The Secret-A Titok (Édesvíz kiadó 2007)

Helio Archanopus- Atlantiszi tanítások az emberről és szellemi útjáról (Hermit kiadó)

Pierre de Lasenic A hermetika univerzális beavatása (Hermit kiadó 2000)

Wictor Charon-

Szepes Mária- Académia Occulta (Arkánum Szellemi Iskola 1994)

Dr.Baktay Ervin- Szanátana Dharma:Az örök törvény (Arkánum Szellemi Iskola)

Szepes Mária- A Smaragdtábla (Arkánum Szellemi Iskola 1994)

Dr.M Doreal- Az Atlantiszi Thoth Smaragdtáblái (Mandala Véda kiadó 2001)

Dr.Kássa László- Corpus Hermeticum-Tabula Smaragdina (Hermit könyvkidó)

The Kybalion 1908 (Hermit könyvkiadó)

Aleister Crowley- Liber Al Vel Legis A Törvény Könyve (Hermit könyvkiadó 2001)



Eliphas Levi- Hermész Tudománya A Sanctum Regnum Mágikus Rituáléja (Hermit kkiadó)

Persze a könyvek a saját Utadon nem szükségesek, de ha érdekelnek más Utak is, és érdekel az egész rendszer, akkor olvashatsz is.
Szia! Olvastam hogy olvastad a Kybalion című könyvet. Megvan neked véletlenül pdf formátumban? Jó lenne elolvasni. Köszönöm!
 
Oldal tetejére