2022-ig egészen biztosan nem vehetünk részt külföldi hajóutakon

A kanadai kormány bejelentette, hogy legalább még gy éven keresztül szüneteltetik a 100 főnél nagyobb befogadó-képességű óceánjárók és tengerjárók üzemeltetését annak érdekében, hogy megállítsák a koronavírus-járvány terjedését.


A tiltás egészen 2022. február 28-ig lesz érvényben, így mostantól biztos, hogy Kanadából se ki, se be nem utazhatnak a turisták óceánjáró hajókon.


Omar Alghabra közlekedési miniszter elmondta, azért hozták meg ezt a radikális döntést, hogy megvédjék az ország lakosságát az intenzíven terjedő koronavírustól, ezáltal maximális biztonságban érezhetik magukat.


A politikus hozzátette, a tengerjáró hajókra és kedvtelési célú vízi járművekre vonatkozó ideiglenes tilalmak elengedhetetlenek a legkiszolgáltatottabb korosztály védelme szempontjából.

Nemcsak a nagyobb, turistákat csábító hajókat, hanem a Jeges-tengeren cirkáló jégtörők és kutatóállomásokként szolgáló járművek tevékenységeit is felfüggesztették, így például a teherszállítók is gondban lehetnek, ha éppen ebben a régióban végzik munkájukat, mivel a hajók fedélzetén egyszerre 12-nél többen nem tartózkodhatnak.

oceanjaro hajo.jpg
 
Na látom az ember már egy "Butterfahrt-ra" sem mehet el egyhamar. :mad2:

(A "vajut-nak" nevezik köznyelven az olyan hajókirándulásokat aminek a célja az adó nélküli bevásárlás. Németországban 1953 és 1999 között volt népszerű, de a napjainkig tart nemcsak hajóval hanem többnyire busszal. A kuncsaftot elsősorban kispénzű idős nyugdíjasokból toborozzák, akiket könnyű "megszivatni". )

.
 

Zseniális ötlettel állt elő Dr. Nemes Andrea: így nyithatnának ki újra a szállodák, fürdők

Míg Szlovákiában ésszerűen gondolkodnak, addig itthon csak a Fidesz érdekeit nézik a vezetőink.Ideje lenne néha a szomszédra is figyelni, esetleg tanulni tőle, hasznos lehet. Dr. Nemes Andrea köztársaságpárti önkormányzati képviselő Észak-Komárom mintájára javasolná a korlátozások okos(!) feloldását.
Szlovákiában az alsósok hétfőtől járhatnak ismét iskolába. Az iskolalátogatás feltétele, hogy a szülők rendelkezzenek 7 napnál nem régebbi negatív koronavírus teszttel. Szülőként tegnap kaptuk meg az iskolából a linket, ahol megjelölhettük, hogy szombaton, melyik helyszínen, melyik idősávban szeretnénk teszteltetni és már jött is a mellékelt e-mail.
SZERINTE UGYANILYEN MÓDSZERREL MEG LEHETNE NYITNI A HOTELEKET, FÜRDŐKET, SZAUNÁKAT, STB…
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,126
Üzenet
4,800,579
Tagok
615,666
Legújabb tagunk
RichardLok
Oldal tetejére