3. Pénzügyi műveltség fejlesztése: könyvek,hanganyagok le-és feltöltések

Emmyke

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyen című könyvet nem találtam BT munkásságában. Javaslom ellenőrizd még1szer.
Kedves Gericom, igen megneztem es tenyleg mas a cime a könyvnek Brian Tracy: Siker kezikönyve , Köszi hogy szoltal. Akkor ezt keresnem pdf-ben. Elöre is köszi. üdvözlettel: Emmyke
 

bogyo86

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem a következő szakkönyvet:
Farkasné Gondos Krisztina – Barabás Miklós
Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021

Köszönöm!
 

ladysla

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
A 2. elején lévő tájékoztató szerint a két könyv tartalmilag megegyezik, csak megújult külsőt kapott a frissebb kiadás. Ezt csak azoknak mondom, akiknek nem mindegy, hogy 119 vagy 1.9 MB a mérete.
 

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Charles Handy

A második görbe​

Gondolatok a társadalom megújításáról
1661368035206.png
Charles Handy menedzsmentguru A második görbe című könyvében bepillantást enged a jövőbe. Bemutatja, milyen kihívásokkal és lehetőségekkel szembesülünk majd az oktatás, a munka, a házasság, a családi élet, a demokrácia és a kormányzás területein. Megvizsgálja az aktuális trendek fenntarthatóságát, és felhívja a figyelmet a bizalomra épülő társadalom veszélyeire.
A szerző szerint ideje újragondolni szerepeinket – diákként, szülőként, munkavállalóként vagy szavazóként –, mivel a jövő társadalmában az eddigiektől különböző célokat kell majd kitűznünk és megvalósítanunk. Provokatív, elgondolkodtató és inspiráló esszéiben nemcsak azokat a kérdéseket veti fel, amelyeket előbb-utóbb mindannyiunknak fel kell tennünk – de a lehetséges válaszokkal új irányokat is kijelöl.
Charles Handy társadalom- és szervezetfilozófus, korunk egyik legnagyobb kortárs gondolkodója. Egy olajipari cég menedzsereként kezdte pályafutását, majd a vezetéstudomány témakörében kutatott, tanított és publikált.

Az Oxfordi Egyetemen és az MIT-n diplomázott, korábban a London Business School professzora. Több bestseller könyv, köztük Az elefánt és a bolha, Az üres esőkabát és Az éhező szellem szerzője.
 

Csatolások

  • handy_charles__a_masodik_gorbe.epub
    1.2 MB · Olvasás: 252

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
kérésre:
Peter Leach

Családi vállalkozások​

1661368986334.png
Milyen módszereket használhatunk a családi vállalkozásokra jellemző kihívások kezelésében?
Miért fontos és hogyan lehetséges megtervezni az utódlást?
Hogyan teremthető meg a család értékrendjét tükröző vállalati kultúra?
A családi vállalkozásokban az üzlet elsősorban a család szövetének része. Ezért nagyobb fokú stabilitás, elhivatottság, rugalmasság jellemzi őket, és a hosszú távú tervezés is könnyebb. Az erősségek mellett azonban sajátos hátrányokkal is jár, ha a családtagjainkkal közösen dolgozunk. Peter Leach a londoni Imperial College egyetemi docense, keresett tanácsadó hiánypótló könyvében részletes magyarázatokon és jellemző esettanulmányokon keresztül veszi sorra ezeket.
Megtudhatjuk, hogyan lehet harmonizálni a vállalkozás és a család szükségleteit többek között a mindennapi ügyvitel, az utódlás vagy a pénzügyi tervezés területén, hogy előnyt kovácsolhassunk a családi vállalkozásokra jellemző problémákból is.
Peter Leach több mint 30 éve tanulmányozza a családi vállalkozások sajátos dinamikáját, és segíti tanácsadóként a világ legsikeresebb vállalkozó családjait és családi vállalatait. A Deloitte egyesült királyságbeli irodájának partnere, a Londoni Imperial College docense, az Institute for Family Business tanácsadó testületének elnöke.
„Peter Leach több mint 30 éves tapasztalatával és szakértelmével a családi vállalkozásokról való gondolkodás és szemléletmód atyjának számít az Egyesült Királyságban.”
Claire Webster, a Deloitte Private Client Services elnöke
„A családi kézben lévő vállalkozások a legtöbb országban a gazdaság motorját jelentik. Peter Leach könyve átfogó és részletes képet ad arról, milyen nehézségekkel kell szembenézniük ezeknek a cégeknek, és hogy milyen stratégiák segítségével küzdhetik le őket. Kötelező olvasmány nemcsak a családi vállalkozók új generációjának, de a vállalkozás lélektanát és a stratégiai tervezést tanulmányozó szakembereknek is.”
G. 'Anand' Anandalingam, a londoni Imperial College Üzleti Iskolájának dékánja

Csatolást kicseréltem!
 

Csatolások

  • leach_peter__csaladi_vallalkozasok.epub
    1.9 MB · Olvasás: 191
Utoljára módosítva a moderátor által:

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Mark Horstman - Az eredményes menedzser 2020 (epub, pdf)

4 egyszerű eszköz az eredményesség és megtartás növelésére

-j4-Pw85aRdfz40v.jpg
Mark Horstman: Az eredményes menedzser című könyvében 4 egyszerű eszközt mutat meg az eredményesség és megtartás növelésére, amit itt most zanzásítva közreadunk, hiszen tudjuk, hogy egy eredményes menedzsernek fontos, hogy hatékonyan használja fel az idejét és aki szeretne részletesebben elmerülni a témában, jó szívvel ajánljuk a 2020-ban magyarul is megjelent könyvet.

(Nem saját munka, találtam, hoztam.)
 

Csatolások

  • Mark Horstman - Az eredményes menedzser.pdf
    1.1 MB · Olvasás: 297
  • Mark Horstman - Az eredményes menedzser.epub
    492.9 KB · Olvasás: 205

Zooeye

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • og mandino1.pdf
    8.8 MB · Olvasás: 151
  • og mandino2.pdf
    10.2 MB · Olvasás: 143
  • og mandino3.pdf
    9.8 MB · Olvasás: 137

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Og Mandino - A világ legnagyobb üzletkötője 2010
borito.jpg
"Jószerivel minden könyvet elolvastam, amit az üzletkötő-mesterségről valaha is írtak, de úgy gondolom, OG MANDINO valamennyit ötvözte A világ legnagyobb üzletkötőjében. Soha senki nem fog megbukni üzletkötőként, ha követi ezeket az elveket, és nélkülük soha senki nem lehet igazán naggyá; a szerző azonban többet is tett ezeknek az elveknek a bemutatásánál - beleszőtte őket az egyik legbilincselőbb történet szövetébe, amit valaha is olvastam."

Paul J. Meyer, elnök,
Success Motivation Institute, Inc.

"Tetszik a történet... tetszik a stílus.. tetszik ez a könyv. Minden üzletkötőnek, és családtagjaiknak is el kell olvasniuk."

W. Clement Stone, elnök,
Combined Insurance Co. of America
 

Csatolások

  • Og Mandino - A világ legnagyobb üzletkötője.pdf
    28.2 MB · Olvasás: 307
Utoljára módosítva:

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Kontent - tartalommarketing magazin 2016-os számai
 

Csatolások

  • Kontent III. évfolyam 1. szám.pdf
    7.3 MB · Olvasás: 121
  • Kontent III. évfolyam 2. szám.pdf
    11.2 MB · Olvasás: 107
  • Kontent III. évfolyam 3. szám.pdf
    16.6 MB · Olvasás: 100
  • Kontent III. évfolyam 4. szám.pdf
    7 MB · Olvasás: 99

horvzol

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Véletlenül nincs meg valakinek elektronikus formában a következő könyv? Úgy nézte, a fórumon többször volt róla szó, de sajnos feltöltést nem láttam. Sokan dicsérték:
Bence Balazs : Sikeres kereskedö

Köszönöm szépen
Z
 
Oldal tetejére