40 év feletti nõk...

mateisz

Állandó Tag
Állandó Tag
Imádom az érett nőket! Képesek az igényeiket pontosan megfogalmazni, határozott elképzelésük van az életüket érintő kérdésekről, és becsülik a szabadidő jelentőségét!
 

varadiizabell

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem nem számít a kor... A nagyszüleim között 14 év volt, de az egyik barátnőm 8 évvel volt idősebb a férjénél és mindkét kapcsolat működött :)
 

KPeter

Állandó Tag
Állandó Tag
A legjobb korosztály! A feleségem 42 éves, minden szempontból elégedett vagyok vele. A nagy korkülönbséget én sem tartom egészségesnek, azzal hosszú távon lehet gáz.
 

mannix

Állandó Tag
Állandó Tag
Köztem és a férjem között 14 év 4 hónap a különbség, s már 21 éve együtt vagyunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, kiegyensúlyozott. Szüleim között is 8 és fél év olt, és 45 évig éltek együtt harmóniában , és felneveltek 3 lányt.
A halál szakította meg a házasságot.
 

floppy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindegy hogy hány évesek a kapcsolat tagjai...
Minden korosztályban megtalálható a szép és a jó....

a jó kapcsolatban a közös értékrend számít és nem a kor..
(meglévő kapcsolatról beszélek)....
a gond ott lehet, hogy 40 felett akár a nőnél akár a férfinél jelentkezhetnek olyan értékváltozások, amik a másik félnek drasztikusnak tűnnek....
(beijedünk attól, hogy elszalad mellettünk az élet...)
Nos, hölgyek urak, ez az amit jól kell lekezelni, mindkét félnek....
és akkor a 40 feletti időszak olyan szép maradhat mint az azt megelőző évek/évtizedek....
 

GadMar

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én rég elmúltam 40.
A 35. év átlépése, megélése volt a legtragikusabb életemben. Akkor úgy éreztem, hogy nekem végem, a 35. után már nincs is élet.
Azóta pedig egyre büszkébb vagyok, egyre jobban érzem maga. A 40-en úgy átsiklottam, mintha a 18. lenne.
Szerintem az 50. is nagyon jó lesz.
Úgy érzem magam, mintha megrekedtem volna 35-40 között. Kb. ennyinek is nézek ki, és eszerint élek.

Üdv: Marcsella
 

Ksz_msi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi az a 40? Az számít, hogy éljük az életünket, nem a dátum a személyinkben. És nem 30-nál, 40-nél, 50-nél változunk, hanem akkor gondolunk vissza az elmúlt időkre, akkor vesszük észre, hogy változtunk, pedig akármikor visszagondolhatnánk.
 

Szika65

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos ezt még mindig nagyon kevés 40 feletti pasi látja be.....inkább hallgatnak az ösztöneikre mint a józan eszükre:rolleyes:

Hűű, irigylésre méltó a hozzáállásod :p

....csak kérdés, hogy az már milyen egy ÉLET...????,:roll:

Osztom a megállapítást!!!! Szerintem nehéz elfogadni a nőiségünk hanyatlását :sad:

Kedves gondolatok....:p

A válaszod TELITALÁLAT!!! És gratulálok ehhez az életfelfogáshoz :p

Gratulálok én is! De azért ez szerintem keveseknek sikerül......és én a magam részéről mindig azon aggódnék,hogy ez a 10 évnyi korkülönbség a későbbiekben visszaüt.....:oops:

...sajnos egy kicsit az.....:(

furcsa párosítás illetve hasonlat :confused:

....persze ha mindehhez a kifürkészhetetlenséghez :pmég elfogadható külső is társul.....
 

alexandru

Új tag
Igy van, ,,nem a penztarca vastagsaga erdekli oket". Arrol, hogy mi erdekli oket senki sem ir,tisztan, szakszeruen,tapasztalatbol, bar emlites volt egy esetben,hogy ,,tudom mirol beszelek",de semmi konkret.Ha a kedves 40-es holgyek onmagukrol sem tudnak irni, akkor a szereteten kivul mit varhat egy ferfi? Az emberi erzesek,egy erintes, egy simogatas, lelki melleallas,segites onzetlenul,egy szal virag keretlenul es sok-sok emberi erzes! A betegsegben, az egyedulletben vele, veled lenni, egyutt lenni, ez van negyvenen tul. Amennyiben csak egyetlen-egy dolog hianyozna, azt megvasarolya az ember a szakuzletben es szep lenne az elete,de ennyi nem eleg,csak a szukseges rossz. Egyebkent az ismerd meg onmagad igazsaga megdonthetetlen,de sajnalatos modon nem tanitjak, hogy mit jelent megismerni onmagadat. Mire megtanulod mar ott vagy a 40 hataran,meg valasztani lehet,de mar valogatni nem. Aldott szepnapot es kellemes hetveget mindenkinek !
 

alexandru

Új tag
Okos, a kiscicus okosan fejteget,kar, hogy nem harapott a temara reszletesebben!Amit latott,hallott es tapasztalt az jo meglatasu praktikus reaerzesu nore vall! Minden eletkornak megvan a szepsege,de az alapja a kolcsonos vonzalom,az egymasban valo feltetlen bizalom,nyiltsag, egyetertes kialakitasa (falusi ertelmezessel ,,egy iranyba huzzak a szekeret") es a nyitottsag, ami az osszhag kialakulasahoz vezet! Ha a belso elet minden teruleten megertik,segitik, osztonnozik egymast, akkor szuper minden.Nem merulok melyebben a temaba,de meg annyit, hogy fuggetlenul a formatol a szintol es a kortol, nagyon fontos a,, mikent, hogyan adni" tudasa. Pontosabban, ha ket ember,ferfi es no tudnak komunikalni akkor OK. minden az eletukben.Tiszteletem minden olyan csaladnak, parnak ahol oszinten,nyiltan,alcazatlanul tudnak komunikalni!
 
Oldal tetejére