45 perc alatt gyógyítja a másnaposságot

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 Április 23.

Melitta - 2014 Április 23, 22:12
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az amerikai orvos módszerével főleg üzletembereket, menyasszonyokat és kispapákat gyógyít. De mindenkinek ajánlja.

  A gyakorló altatóorvos, dr. Jason Burke azután döntött úgy, hogy kifejezetten másnaposoknak szóló klinikát nyit, miután kifejlesztette a tökéletes módszert a másnaposság gyors és hatékony kezelésére. Mint mondja az ötletet korábbi munkahelyének köszönheti, ahol rengeteg páciense panaszkodott nála az altatás utóhatásaira. Ennek tünetei nagyon hasonlóak azokhoz, amit azok tapasztalnak, akik előző este túlságosan mélyen néztek a pohár fenekére.

  Hányinger, fejfájás, émelygés, indokolatlan idegesség, remegés, cselekvőképtelenség: hogy csak néhányat soroljunk a kellemetlen tünetek közül, melyek „elmulasztására” számtalan tuti tipp és másoknak már bevált házi praktika létezik. Burke doktor azt állítja, ezeknek a praktikáknak jó része egyszerű szemfényvesztés, és egyáltalán nem hatásosak.

  Saját klinikáján, ami nem más, mint egy Hangover Heavennek (másnapos mennyországnak) keresztelt lakóbusz, ezeknél jóval hatékonyabb módszerrel „gyógyít”, ami elmondása szerint nem egész 45 perc alatt teljesen kigyógyít a macskajajból. Ehhez a doktor intravénásan folyadékot és vitaminkoktélt juttat a páciens szervezetébe, miközben orvosi oxigént lélegzik be.

  A doktor elmondása szerint klinikájára főleg menő üzletemberek, kétségbeesett menyasszonyok és elgyötört kispapák jelentkeznek be, de sok az olyan páciens is, aki annyira rosszul van, hogy házhoz hívja az orvost, így – a tünetek súlyosságától függően – akár potom 500 dollárért ágyban, párnák közt gyógyulhat. Villámsebesen.
  hIR24

  PIA.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 Április 23.

  1. baggins
   baggins
   Én úgy előzöm meg a másnaposságot, hogy nem piálok. Bombabiztos módszer, ajánlom mindenkinek. Ha nem jön be, pénz visszafizetési garanciát adok. :cool:
   sidavoq kedveli ezt.
  2. vandorcsillag
   vandorcsillag
   OK.
   Bocs,Louise L.Hay egyik mondata jutott eszembe ...Éld az életedet...c.könyvéből...Az élet végtelen körforgásában ahol most vagyok,minden teljes,egész és tökéletes...
   Ebbe a kerek világba beletartozik az a személy is aki néha-néha felhörpint egy kis borocskát,slugovicát vagy éppen nem tanították meg a problémák megoldására és alkoholba fojtja a bánatát.
   Egyáltalán nem elitélendő ha valaki ünnepek alkalmával vagy éppen csak kipróbálja milyen részegnek lenni,előfordul ilyen is.Kisérletező,kíváncsi az ember,feszegeti a határokat.
  3. baggins
   baggins
   Egy kis borocskától, vagy sligovicától nem lesz senki másnapos. A mértékletes alkoholfogyasztás és a betépés közt van egy arany középút. Én mint természetgyógyász kifejezetten bátorítom a betegeimet arra, hogy esténként, amikor már nem kell autóba ülni, egy pohár - és nem több! jó minőségű vörösbort elfogyasszanak. Rengeteg jó hatása van vérnyomásra, érrendszerre, koleszterinszint csökkentésre stb. Viszont minden esetben felhívom a figyelmet, hogy ez nem ok a piálásra. A fentebbi hozzászólásom alapján azt hihető, hogy absztinens vagyok. Nem vagyok az. Egy pohár bort én is megiszom este olvasás közben, de nem minden este, csak alkalomszerűen. A piálás nem módszer semmilyen probléma megoldására. Attól, hogy berúg valaki, a problémák nem tűnnek el, csak feledésbe merülnek a mámor idejére, hogy aztán az alkohol (vagy drog) hatásának elmúltával még marcangolóbban kerüljenek felszínre. Egy katonatiszt mondta katona koromban, hogy az alkoholt emberek számára találták fel, és nincs is baj a fogyasztásával, de annyit kell csak fogyasztani belőle, hogy ne csináljon állatot az emberből. Hatvan éves elmúltam, nem volt soha könnyű életem, voltak nehéz időszakok az életemben, válás, munkahely elvesztése stb. Hála Istennek sikerült felülkerekedni a problémákon, de soha nem nyúltam alkoholhoz. A végére annyit, hogy a kíváncsi kísérletező embernek üzenem, ne úgy feszegesse a határait, hogy mennyi agy, és májsejtet pusztít el a szervezetében az ivással, mert egy idő után azt fogja észlelni, hogy a határai nem terjednek túl a betegágy keretein.
   Utoljára módosítva a moderátor által: 2014 Április 25
  4. vandorcsillag
   vandorcsillag
   ...A piálás nem megoldás semmilyen probléma megoldására. Attól, hogy berúg valaki, a problémák nem tűnnek el, csak feledésbe merülnek a mámor idejére, hogy aztán az alkohol (vagy drog) hatásának elmúltával még marcangolóbban kerüljenek felszínre...

   Ezért kell "megtanítani",az ok megszüntetésére,a probléma megoldására,de persze csak akkor ha ő is akarja,ha változtatni akar .
   Volt egyszer egy gazdag szülők orvos gyereke,aki meglátogatta a hajléktalanokat és a látvány megdöbbentette.Munkahelyet keresett,házat vett nekik,biztosította a normális életet,majd egy év múlva meglátogatta őket.Szintén döbbenten tapasztalta,hogy amit nekik ajándékozott,mindent elherdáltak és ismét az utcán éltek.Akkor megfogatta,hogy ezentúl csak annak segít aki valóban változtatni akar az életén.
   Míg a világ - világ mindig lesznek kíváncsi,kisérletező,határokat feszegető emberek,akik tudják,hogy az életükkel játszanak mégis megteszik.:)
  5. hg1dmt.
   hg1dmt.
   Mindig az naposnak kell maradni. Szomszéd bácsi mondta "Soha nem szabad teljesen kijózanodni, mert sokba kerül újra berúgni"
   vandorcsillag kedveli ezt.
  6. hg1dmt.
   hg1dmt.
   A másnaposság visszatartó állapot, hogy gépkocsiba üljön, de ha nincsen "most beledöglök" érzés, esetleg azt gondolja , hogy tiszta lett.
  7. peter92
   peter92
   Szerintem azért néha kell inni alkoholt, legalább akkor ha baráti társaságban vagyunk, de azért ne vigyük túlzásba. Nekem azt mondták, hogy minden pohár alkohol után igyunk rá ugyan annyi vizet és akkor nem leszünk részegek.
  8. hg1dmt.
   hg1dmt.
   Attól még ugyanannyi alkohol van a szervezetedbe, ez olyan mint a kávét tejjel inni, mert akkor nem hat annyira a koffein. Akkor is azonos a bejutó mennyiség. Az alkoholnál megoldás lehet, a jó alapozás. Jól bekajálni, nem üres gyomorra inni. A jó zsíros étel emésztő nedvek sokaságát mozgósítja, amelyek az alkoholt is hamarabb lebontják.
  9. Arima3
   Arima3
   Pedig nem az számít, hogy mennyiségre mennyi alkohol, vagy kávé van a szervezetben, hanem hogy milyen töménységben szívódik fel. Minél töményebb, annál gyorsabban szívódik fel, meg is van az eredménye, ld, pl. töményebb rövid italok.
  10. peter92
   peter92
   Ezt tudtam is amit írtál. Nekem a biológia tanárom mondta ezt a lehetőséget.
  11. vandorcsillag
   vandorcsillag
   A részeg pedig azt mondta,hogy ő nem alkoholista,csak törli a régi fájlokat.
   hg1dmt. kedveli ezt.
  12. Seprenyi Mihály

Megosztás