A “Nadrág nélküli metrózás” napja Londonban 2019: tizedik alkalommal rendezik meg

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 5.

Melitta - 2019 Január 5, 15:17
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ha a következő hétvégén metrózni készülsz Londonban, elég nagy meglepetés várhat rád. Több száz londoni fog félmeztelenül utazni a metrókon az idei „No trousers on the tube” , vagyis a nadrág nélküli metrózás napja alkalmából.


  [​IMG]

  A zord időjárás ellenére nagyon sok ember részt vesz az évente megrendezett eseményen, amelyet 2019-ben január 13-án, vasárnap délután rendeznek meg. A vicces esemény egy nemzetközi kezdeményezés része – az amerikaiak „No pants subway ride”-ként emlegetik, és 2002-ben indult viccként.

  [​IMG]


  Mára azonban világszerte több mint 60 városban – például Tokióban, Moszkvában és Jeruzsálemben – és összesen 25 országban rendezik meg évről évre a szokatlan akciót.

  [​IMG]

  Tavaly és azelőtt is többszáz ember vett részt az eseményen Londonban, amit mindig január elején rendeznek meg, és fontos része, hogy a résztvevők végig rezzenéstelen arccal utazzanak, mintha semmi különös dolog nem történne épp. Idén tizedjére szervezik meg itt Angliában a különleges metrózgatást. A szervezők, a The Stiff Upper Lip Society mindenkit arra bátorít, hogy csatlakozzon hozzájuk Westminsternél, mielőtt nekiindulnak a másfél órás utazgatásnak. Utána természetesen lesz afterparty is.

  [​IMG]

  „Délután fél háromkor a résztvevőket csoportokba osztjuk, és elsétálnak majd különböző állomásokhoz” – olvasható az esemény leírásában. „Amikor a csoportvezető kiadja az utasítást, vegyétek le a nadrágotok és tegyétek a táskátokba. Az utazgatás további részében pedig viselkedjetek olyan természetesen, amennyire csak lehet. Olvasgassatok egy magazint, vagy csináljatok bármit, amit normális esetben is csinálnátok a metrón.” Az esemény szervezett része a National Gallery-től indul majd de a város bármely más pontján is lehetnek majd olyanok, akiket nadrág nélkül lehet majd látni.

  [​IMG]


  „Vehettek fel bundabugyit, de semmi olyasmit, amiről ordít, hogy hogy ezt egy tréfa kedvéért viselitek. Akár két alsóneműt is felhúzhattok, ha úgy számotokra kényelmesebb. Ne vegyetek fel tangát, kiltet alsó nélkül, vagy bármi olyasmit, ami provokálhatja az embereket. Az a célunk, hogy megnevettessük az embereket, nem az, hogy kiakasszuk őket.”

  [​IMG]

  [​IMG]

  Azt is ki szokták emelni, hogy a részvevők viseljenek minél téliesebb ruhadarabokat felül, például sálat, kabátot, és a lábra is csizmát húzzanak fel, hogy minél nagyobb legyen a kontraszt.

  [​IMG]

  A szervezők kiemelték, hogy ez a jellegű meztelenkedés egyáltalán nem törvénysértő. A szervezők szerint a 2003-as szexuális szabálysértésekről szóló törvény értelmében csak az illegális, ha valaki a nemi szerveit teszi közszemlére, és olyanoknak mutogatja, akik nem akarnák látni azt.

  [​IMG]

  Megígérték, hogy ha bárki többet levenne, mint a nadrágját, akkor azt azonnal eltávolíttatják a rendőrség segítségével.

  [​IMG]

  Hozzátették még azt is, hogy az esemény egy nagyon jó élmény és jó móka, és nem kell félni a hideg időtől, mivel az egész esemény a föld alatt lesz.
   
  sropi, sjudit3 és Beka Holt kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 5.

  1. Ernoe
   Ernoe
   Sodom und Gomorrha! :eek: Epp ideje volt, hogy kilépnek az EU-bol! :p
   *Ferika*, gumelig és setni kedveli ezt.
  2. setni
   setni
   Nos ezt a magyarázatot itthon nem tudnák értelmezni.
   Nevetni?
  3. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Egy fenét! A gatyájuk is ráment a kilépésre, ezért teszik...
  4. csigafi
   csigafi
   Egy bolond 100 az csinál :) Avagy bolond lyukból bolond szél fúj.
   *Ferika* és setni kedveli ezt.
  5. Ernoe
   Ernoe
   Ez is egy "Event" mind a "télapo" :rohog:
   varázsdoboz kedveli ezt.
  6. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Így is úgy is kinnt van a @eggünk a nadrágból, nem mindegy?:confused:
  7. Beka Holt
   Beka Holt
   Mi ebben a szodoma?
  8. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Jaj Beka!
   Tudhatnád, hogy Ernő külföldön él és ezért sajátos az írásmódja.
   (Ha nem értenéd, egy mosóporreklámnak vélte - (mosó)szóda ma.
   Érdekes, hogy a "go marha"-t viszont nem kérdezted.)
   Beka Holt kedveli ezt.

Megosztás