Hírek A 80 éves néni egy zongora mögé ül a z utcán, de amikor elkezd játszani, szinte mindenkinek leesik az álla

A zene erős gyógyír mind a fizikai, mind az érzelmi fájdalmakra. Egyetlen dal vagy előadás pillanatok alatt megváltoztathatja hangulatunkat. Ez az idős hölgy vírusként terjedt el, mert zenei képességeivel számtalan idegent elvarázsolt.

Natalie az ausztráliai Melbourne-ben nőtt fel, és mély szenvedélye a zene. E művészeti ág iránti szeretete volt az, ami segített neki túlélni a nehéz éveket.

Natalie-nak meg kellett birkóznia azzal, hogy férje elhagyta őt. Elvesztette két gyermekét, és egy időben még hajléktalan is volt.

Nemrégiben megmutatta a világnak, hogy a nehéz élet vagy a pénzhiány nem jelenti azt, hogy valaki nem válhat kiváló zongoristává. 80 évesen is ezreket nyűgöz le!

Natalie fia, Matthew Trayling nemrég megosztott egy videót édesanyjáról. A videón Natalie egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.


Natalie kecsesen mozgatja a kezét a billentyűkön, miközben a mögötte lévő forgalmas úton autók haladnak el. A videó végén látható, hogy egy nagy tömeg állt végig az előadása előtt.



1674116069007.png
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,712
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére