A bulldog csak akkor boldog, ha Celine Diont hallgathatja

Alfie gazdája zenét hallgatott a Youtube-on, a lejátszási listában pedig egy idő után teljesen véletlenül Celine Dion szólalt meg. Ekkor a brit bulldog furcsán kezdett viselkedni, le sem vette a szemét a klipről.

Ffion Wyn Jones hat hete jött rá, hogy hatéves kutyája a kanadai énekesnő nagy tisztelője. Eleinte csak megigézetten bámulta a Celine Dion videókat és hallgatta a zenét, de rajongása napról napra nőtt. A gazdája szerint ugyanis már csak az énekesnő zenéje tudja evéskor megnyugtatni.




A Mirror azt írja, hogy a 28 éves nő akkor jött rá, hogy a kutyát ezzel meg is lehet nyugtatni, amikor egyszer teaidőben Alfie nagyon sokat rosszalkodott. Ffion Wyn Jones ekkor kipróbálta, hogy ha Celine Diont tesz be, mi történik. A kutya pedig azonnal lenyugodott.



A nő szerint a kutya a kanadai popsztár minden dalát nagyra értékeli, de a kedvence mégis a Bee Gees-szel közösen előadott Immortality című szám. Celine Dionon kívül azonban a kutya nem szeret más zenészeket. A nő már próbált a bulldoggal Olly Murst és Little Mixet is hallgatni, de azok nem érdekelték Alfiet. Hozzátette, hogy mégsem zavarja, hiszen az egész sokkal rosszabb is lehetne.

celine dion.jpg
 
Nem csodálom a kutyust, Celine-t én is nagyon szeretem hallgatni, szerintem ma ő a világ legjobb énekesnője. És nagyon sajnálom őt, mert mostanában temette el a férjét, aki annak idején elindította a pályáján, akinek három gyermeket szült, és akivel boldogan éltek, még úgy is, hogy a férje 20 évvel idősebb volt nála.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,916
Tagok
615,340
Legújabb tagunk
Torda Bernadett
Oldal tetejére