Hírek A határon tartották meg az esküvőt, hogy a korlátozások ellenére együtt lehessen a család

A járványhelyzet következtében bevezetett korlátozások miatt az Egyesült Államokban házasodó kanadai menyasszonynak nem lehetett volna ott az esküvőjén a családja. Ezért inkább a határra szervezték a ceremóniát.


Karen Mahoney és férje, Brian Ray 35 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a sípályán, és mikor a férfi végre idén márciusban megkérte a nő kezét, nem akartak sokáig várni az esküvővel. Csakhogy a jelenlegi korlátozások értelmében nem olyan egyszerű külföldi állampolgárok részvételével megszervezni most egy esküvőt az Egyesült Államokban, márpedig Mahoney mindenképp szerette volna a szüleit és a 96 éves nagymamáját ott tudni a ceremónián. "Ő az egyetlen élő nagyszülőm, az egyetlen, akit ismerhettem, ezért nagyon fontos volt nekem, hogy életem legboldogabb napján ott legyen".

Kanadából jelenleg a szárazföldön csak nagyon korlátozott mértékben és szigorú feltételekkel lehet átlépni az államokba, repülni ugyan szabad, de a nő úgy érezte, hogy nagy kockázatnak tenné ki a családját, ha felültetné őket egy gépre. Ezért döntött úgy a pár, hogy nincs jobb megoldás, mint a határon megtartani az esküvőt.


Szerencséjükre, Mahoneynak van egy barátja, aki a határon egy benzinkúton dolgozik, ő segített korábban neki abban, hogy a családjával a határkőnél találkozzon, és így tudta Ray pár hónappal ezelőtt megkérni barátnője kezét az apjától. Most újra a benzinkutas baráthoz fordultak segítségért. A ceremónia során ügyeltek arra, hogy egyik fél se lépje át a határt, és hogy ne nyújtsanak át egymásnak semmit a határon, mert az csempészetnek minősült volna.


Az eseményre szeptember 25-én a New York állambeli Burke városának szélén került sor, és még közös családi fotót is sikerült csinálni.

eskuvo.jpg
 

Csatolások

  • AHR3fIy-.jpg
    AHR3fIy-.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 1,265

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen az új fordítást, jó hétvégém lesz.
V.Márti wrote on sziporka78's profile.
Szia! Hálásan köszönöm a munkáidat és ezt a mostanit is!
Pityesz46 wrote on Sz László's profile.
Köszönöm a gyors segítséged hálás vagyok érte.
Timocka wrote on bencemate's profile.
Szia!
Sikerült megszerezned a Kőmajmok háza című könyvet? Ha igen kérlek küld át nekem!
Előre is köszönöm
Timo
femaga wrote on farkasodu's profile.
Kedves Róbert! A 2. osztályos informatika anyaghoz fel tudná tölteni a 2. prezentációt? Véletlenül a 2. óra anyagát nem töltötte fel. Helyette az 1. került fel kétszer. És a feladatlapot is fel tudná tölteni hozzá? Köszönöm szépen!

Statisztikák

Témák
37,248
Üzenet
4,572,540
Tagok
601,078
Legújabb tagunk
KeiraMoon
Oldal tetejére