Hírek A határon tartották meg az esküvőt, hogy a korlátozások ellenére együtt lehessen a család

A járványhelyzet következtében bevezetett korlátozások miatt az Egyesült Államokban házasodó kanadai menyasszonynak nem lehetett volna ott az esküvőjén a családja. Ezért inkább a határra szervezték a ceremóniát.


Karen Mahoney és férje, Brian Ray 35 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a sípályán, és mikor a férfi végre idén márciusban megkérte a nő kezét, nem akartak sokáig várni az esküvővel. Csakhogy a jelenlegi korlátozások értelmében nem olyan egyszerű külföldi állampolgárok részvételével megszervezni most egy esküvőt az Egyesült Államokban, márpedig Mahoney mindenképp szerette volna a szüleit és a 96 éves nagymamáját ott tudni a ceremónián. "Ő az egyetlen élő nagyszülőm, az egyetlen, akit ismerhettem, ezért nagyon fontos volt nekem, hogy életem legboldogabb napján ott legyen".

Kanadából jelenleg a szárazföldön csak nagyon korlátozott mértékben és szigorú feltételekkel lehet átlépni az államokba, repülni ugyan szabad, de a nő úgy érezte, hogy nagy kockázatnak tenné ki a családját, ha felültetné őket egy gépre. Ezért döntött úgy a pár, hogy nincs jobb megoldás, mint a határon megtartani az esküvőt.


Szerencséjükre, Mahoneynak van egy barátja, aki a határon egy benzinkúton dolgozik, ő segített korábban neki abban, hogy a családjával a határkőnél találkozzon, és így tudta Ray pár hónappal ezelőtt megkérni barátnője kezét az apjától. Most újra a benzinkutas baráthoz fordultak segítségért. A ceremónia során ügyeltek arra, hogy egyik fél se lépje át a határt, és hogy ne nyújtsanak át egymásnak semmit a határon, mert az csempészetnek minősült volna.


Az eseményre szeptember 25-én a New York állambeli Burke városának szélén került sor, és még közös családi fotót is sikerült csinálni.

eskuvo.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

kisboszi73 wrote on balacy's profile.
Sziasztok. Keresem a 700. feletti Júlia, Romana köteteket. Nem tudjátok hol találhatom meg?
sva1 wrote on sfbarat's profile.
Szia! érdeklődni szeretnék, hogy Lynda Juall Carpenito: Ápolási diagnózisok című könyve meg van-e neked valamilyen formátumban? Hálásan köszönöm válaszodat:
Imici48 wrote on soltonka's profile.
Nem értettem - mit lehet "megnyitni", illetve milyen képre tudok kattintani. Kösz! Imre
Emmyke wrote on Lisa Joconde's profile.
Keves Lisa ,
A sal a sarkarol van kötve es sregen vannak rajta mintak a csart hullamos mintat megtalaltam a neten.

1-4. sor : 4 sima , 4 forditott szemek
5-8.sor: csak forditott szemek
9-12.sor: 4 forditott, 4 sima szemek
13-16.sor pedig csak sima szemek
üdv. Emmyke

Statisztikák

Témák
36,869
Üzenet
4,489,904
Tagok
595,892
Legújabb tagunk
gilax13
Oldal tetejére