Hírek A határon tartották meg az esküvőt, hogy a korlátozások ellenére együtt lehessen a család

A járványhelyzet következtében bevezetett korlátozások miatt az Egyesült Államokban házasodó kanadai menyasszonynak nem lehetett volna ott az esküvőjén a családja. Ezért inkább a határra szervezték a ceremóniát.


Karen Mahoney és férje, Brian Ray 35 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a sípályán, és mikor a férfi végre idén márciusban megkérte a nő kezét, nem akartak sokáig várni az esküvővel. Csakhogy a jelenlegi korlátozások értelmében nem olyan egyszerű külföldi állampolgárok részvételével megszervezni most egy esküvőt az Egyesült Államokban, márpedig Mahoney mindenképp szerette volna a szüleit és a 96 éves nagymamáját ott tudni a ceremónián. "Ő az egyetlen élő nagyszülőm, az egyetlen, akit ismerhettem, ezért nagyon fontos volt nekem, hogy életem legboldogabb napján ott legyen".

Kanadából jelenleg a szárazföldön csak nagyon korlátozott mértékben és szigorú feltételekkel lehet átlépni az államokba, repülni ugyan szabad, de a nő úgy érezte, hogy nagy kockázatnak tenné ki a családját, ha felültetné őket egy gépre. Ezért döntött úgy a pár, hogy nincs jobb megoldás, mint a határon megtartani az esküvőt.


Szerencséjükre, Mahoneynak van egy barátja, aki a határon egy benzinkúton dolgozik, ő segített korábban neki abban, hogy a családjával a határkőnél találkozzon, és így tudta Ray pár hónappal ezelőtt megkérni barátnője kezét az apjától. Most újra a benzinkutas baráthoz fordultak segítségért. A ceremónia során ügyeltek arra, hogy egyik fél se lépje át a határt, és hogy ne nyújtsanak át egymásnak semmit a határon, mert az csempészetnek minősült volna.


Az eseményre szeptember 25-én a New York állambeli Burke városának szélén került sor, és még közös családi fotót is sikerült csinálni.

eskuvo.jpg
 

Csatolások

  • AHR3fIy-.jpg
    AHR3fIy-.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 1,284

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Keresek az alábbi könyvet. Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.

Hajdu Imre – Benyovszki Pál – Prorok Márton Ulti kezdőknek és haladóknak​

Sziasztok. 2020 NAT 7.osztályos matematika, nyevtan, könyv és munkafüzet megoldó kulcsait keresem + felmőrek. Köszönöm
fonixportal wrote on ntglaci's profile.
Szia láttam te tetted fel a Tintin-eket ha szépen megkérlek ezt a két részt feltennéd újra mert törölték Köszönöm előre is.


data.hu/get/11153382/_Tintin_07_-_A_7_kristalygomb.zip

data.hu/get/11153379/_Tintin_10_-_A_fekete_arany_orszagaban.zip
Sziasztok ! :)
Megvan valakinek
Torsten Engelbrecht újságíró és Claus Köhnlein kieli belgyógyász „Vírusőrület” című könyve ??
Nagy köszönettel vennék egy linket hozzá.
Üdv mindenkinek.
Tsysko10 wrote on Sanita07's profile.
Szia!
Eltudnád nekem küldeni az angol project 1. Felmérőket?
Köszönöm!

Statisztikák

Témák
37,371
Üzenet
4,599,868
Tagok
602,378
Legújabb tagunk
Balázs Szonja
Oldal tetejére