A homoszexualitásrol

csocsike témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Augusztus 18.

 1. Hajma

  Hajma Új tag

  Hidegen hagy a nemi identitás! Csak ne kérkedjenek vele és ne mutassanak rossz példát az ifjuságnak.
  Én heteró voltam, vagyok és REMÉLEM az is maradok :)
   
 2. pierre1974

  pierre1974 Állandó Tag

   
 3. gabocza64

  gabocza64 Állandó Tag

  Én is remélem;)
   
 4. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  Ezt a pechet Hajma, felismertek?...:p
   
 5. n3whous3

  n3whous3 Állandó Tag

 6. borsky

  borsky Állandó Tag

  Sziasztok,

  uj tag vagyok es csak bongeszgetek itt a forumokon. Meglep es orulok, hogy mennyire kulturalt a hangvetel es magasszinvonalu a vita.
  Azert kukkantottam be ide, mert a napokban egy Mo-i szelsojobb foruman (barikad.hu) hasonlo temaban vitaztak a resztvevok es azt kell mondjam hogy elkeserito stilusban es tajekozatlansaggal. Az apropot az adta egyebkent szamomra, hogy par hete volt Bp-en a meleg meltosag felvonulas amit eros rendori jelenlet mellett is egy kemeny mag dobalassal es egyeb modon igyekezett megzavarni. A szelsojobb forumosai szerint ez igy rendjen is van, mert a buziknak semmi keresnivalojuk az utcan, stb.
  Szomoru.
   
 7. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  Ránk, magyarokra nézve szomorú, hogy ilyen mélyre süllyedtünk, pedig a történelmi múltunk nem erre predesztinálná ezt a népet. Én azt hittem, amikor a rendszerváltás bekövetkezett, hogy milyen jó lesz, ismét megmutathatjuk a világnak: mi Európához tartoztunk mindig és európaiak is maradtunk. Ehelyett azt érzem, hogy egyre nagyobb a sötétség és egyre több a buta ember. Régen, az átkosban ez az alja népség nem látszódott, mert nem mertek hangoskodni. Ma ők vonulnak, ordibálnak, dobálóznak és gyujtogatnak. Nekünk sajnos ezt hozta a szabadság és a demokrácia és nincs a kezünkben semmi, amivel védekezni tudnánk. A csend ezeknek nem ellenfél. :(
   
 8. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  jgg

  Ennek a sirásnak nincs értelme, de van ellenszere. Aktivizálni kell az embereket - pontosan a józanságukra appelállva - hisz ők vannak többen. Orbán mester most biztosan kényelmesen hátradől, hogy mű elkészült és működik. Mert ő vitte ki a csürhét az utcára és ő nem tudja most visszahozni sőt abban érdekelt, hogy maradjanak ott addig amig majd ő bevonul Horthy Miklós fehér lován és akkor ad két pofont nekik és ennyi. Hiszi Viki.
  A játék azonban túl jól sikerült. Ma már fals állásponton van az Alkotmány Biróság, beijedt az Ügyészség és a Biróság. A rendőröket Morvai Krisztina gyalázza és akkor szabadon repül a tojás, de ma már a kockakő és a Molotov koktél is. Nesze neked szép újvilág.
  S akkor jönnek a melegek, akik békésen vonulgatnak évekóta. Lehet velük szimpatizálni avagy elutasitani, de megverni? Emberek, ha maradt még ilyen, merre megy az az ország amit hazánknak vallunk?
  Na most kell mondani: Isten óvja Magyarországot!
   
 9. afca

  afca Kitiltott (BANned)

  Pufi egyetértek azzal amit irtál.De mindenki csürhézik és lehet egyszer majd a csürhe hajtja ki a népnek.....
   
 10. b.p.

  b.p. Állandó Tag

  Pufi, rettenetes, úgy, ahogyan mondod. DE
  1. Mi a csudát tudok én a többi csendes, békés emberrel együtt csinálni? Kimenjek a tüntetésre és fogjam le szelíd mosollyal a tojást hajítani készülő kezet? Állítsam meg a tomboló barmot, hogy nade kedves fiatalember, hát ezt tanulta az oviban, meg otthon? Ezeknek az emberi jogai valahogy túllépték az én izlésem kereteit, és csak emberi jogokat korlátozó törvényekkel lehetne megállítani őket. Az meg snassz Európában.
  2. Aki az utcán renitenskedik, az állítólag (arcmemóriával rendelkező emberek állítják) az renitenskedik a focimeccseken és minden utcai tüntetésen. Tehát az lenne a helyzet, hogy tízmillióból van mondjuk 1000, aki viszi a prímet és gerjeszti a hangulatot. A sajtó meg fújja, fújja, mint a fényes szellők annak idején, emberi jogokat emleget, meg véleménnyilvánításról papol, a rendőr meg először végigsorolja magában, hogy mit szabad neki, meg mit nem, utána cselekszik. Ha későn cselekszik, hát későn cselekszik, abból akkora baja nem lehet...
  Szóval elég kevesen vannak, úgy gondolom, csak a hangerejük és a publicitásuk olyan, mintha tízmillióan lennének.

  Nem tudom, Afca! Nem tudom, hogy mire lenne szükségem, amit ilyen áron, ilyen eszközökkel kellene kihajtani. Ezekkel az emberekkel semmilyen szinten, semmilyen formában nem vállalok közösséget.
  Te is olvastad azt az oldalt, amit itt nem illendő megnevezni. Tudod, ahol a tojások preparálását ismertették. Az egyik érv úgy szólt, nyugodtan dobálják az így-úgy preparált tojásokat, amik sérülést okoznak, ha találnak, mert a sok rendes tojást dobáló közül nem látszik, ki dobta a preparáltat. Hányinger. Sunyiság.
   
 11. afca

  afca Kitiltott (BANned)

  Való igaz.Nincs is miért védeni az ilyeneket.De aki ki mer menni az utcára,,nem randalirozni és dobálózni,,le a kalappal előtte.Viszont az úgynevezett nem csőcselék meg ki sem mer menni kiállni a jobbért.Most nem a meleg felvonulásra gondoltam.
  Az hogy dobálóznak meg randaliroznak?Köszönjék meg a politikusaiknak.Meg kell nézni kik politizállnak ma Magyarországon.;)Szégyent hoznak az országra.;)
   
 12. b.p.

  b.p. Állandó Tag

  Ebben teljes mértékben egyetértünk. A választási lehetőség: vesén rúgjanak, vagy a gyomromba öklözzenek bele. :(
   
 13. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Kedves afca

  Ugy látom neked még mindig az az érzésed mindha minden "fentröl" lenne diktálva.

  Amig felnem fogjuk, hogy egy társadalombam más erök is léteznek mint kormány és adofizetö addig mindig is "rabok" maradunk.

  [​IMG]

  Rabok a saját szüklátokörünknek.
   
 14. ajemsztyupid

  ajemsztyupid Állandó Tag

  Sajnos ma Magyarországon a másság elfogadása még nagyon gyerekcipőben jár. És nem csak a homoszexuálisokra gondolok, hanem vonatkozik ez a nemzetiségiekre vagy a fogyatékosokra is. Ehhez szerintem a mi nemzedékünknek ki kell halnia.
   
 15. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  Nem kellene kihalnia, csak az eszét kellene használni a mi nemzedékünknek és még olyan nagyon megerőltetnie sem kellene, csak használni!
   
 16. masika007

  masika007 Új tag

  Érdekes szöveg,bár engem ez a téma nem vonz.

   
 17. siriusB

  siriusB Állandó Tag

 18. gkildi

  gkildi Állandó Tag

  Így leszünk Európa?
  Máshol a melegfelvonulások békében zajlanak, nálunk mindegy, hogy politikai nemi vallási a másság, azt gyűlölik.
   
 19. pierre1974

  pierre1974 Állandó Tag

  sirius...szavaztam :-D
  nalam a Luzerné Vörös Szopoeuridikul volt a nyero :-D
  8.rajtszamu versenyzo,bar sokaig gondolkodtam,hogy a vasaltbörü miss kisnyugdijast tegyem-e nyero pozicioba :D
   
 20. b.p.

  b.p. Állandó Tag

  Engem nem kért a kutya sem, mégis levoksoltam. A 8 lehetséges jelölt közül nekem ez a nyílttekintetű, ápolt, bizalomgerjesztő magyar úr nyitotta meg a voksolókámat!
   

Megosztás