A jo hazassag titka.....

edy4

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma hallottam: "Az a jó asszony aki naponta egyszer megnevetteti a férjét." Ha ez fordítva is összejön sok probléma nem lehet a kapcsolatba.
 

gödipista

Állandó Tag
Állandó Tag
A férj újságot olvas.A feleség befogja a szemét, és így szól:Szivecském, ma van a 15. házassági évfordulónk. Nem jut eszedbe erről semmi? De igen, mondja bosszusan a férj.
Ha a k k o r megöltelek volna, most szabadulnék...
 

gödipista

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsi, most látom, hogy ez a vicc egy másik topicba való... de nézzétek el nekem 44 év házasság (ma is müködő!!) után...
 

mmit

Állandó Tag
Állandó Tag
Háát, ez a vicc kicsit morbid lett ide!
De azért megértjük...
A jó házasság ténye szerintem napról napra "dől el": azon, hogy az egyes napokban mennyire sikerült élhető emberi kapcsolatban maradni.
Mi idén leszünk 20 éves házasok - hála Istennek! Sok-sok gonddal-bajjal éltük meg - de a legnagyobb problémák közt is , mindennek ellenére úgy tudtuk érezni: ez a MI házasságunk, szeretjük egymást, ott vagyunk, azon a helyen, ahol lennünk kell.
 
S

svarc

Vendég
...jó...vagy rossz...

...ha egy házasságban - a két fél részéről - ha felmerül, hogy az jó vagy rossz, azt azonnal abba kell hagyni mert rossz ! a jón nem szoktunk elmélkedni ! - a vasárnapi húslevest nem szoktuk kritizálni ha jó, henem megesszük, talán meg is dicsérjük - de ha sz@r akkor aztán kígyót, békát...! - persze csak a szomszédnak, meg anyámnak...meg mindenkinek... hadd tudja a fél utca milyen hülye anyósom, meg lánya van, akit most aztán muszáj eltűrni mert van két gyerek is, a harmadik meg csak a segélyért...

...mi van kisöreg, nem sikerült valami ?


lehet vitatkozni !
 

paktuska

Állandó Tag
Állandó Tag
A válasz.

"Az összes házi csodaszer közzül a legjobb orvosság a jó feleség."

Kin hubbard


És a jó férj!
Hordja Ő a nadrágot,mi a kalapot.
bizony!
avatar50772_2.gif


http://www.youtube.com/watch?v=Z8E9tfxGrZk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Z8E9tfxGrZk&feature=related


 

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
A jó házasságban fontos a rendszeres, nyugodt szexuális élet. Ez nálunk is így van , nem szólunk bele a másik szexuális életébe :) :) :)
 

Ladyani

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha hagyom aludni, meg jókat főzök akkor nincs semmi gond.
Üres hassal morcos és kedvetlen, de teli bendővel és egy kis pihi engedélyezésével bármire rá lehet venni a férjemet.
 

tiop

Állandó Tag
Állandó Tag
A jo és hosszu házzasság titka ha keveset vagy az asszonnyal!!!!Mert ha tul sokat akkor indul a veszekedés!!:555:
 

paktuska

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot!

Így valahogy....gondolom én is.:
"... - Mi az, hogy igazi ?- kérdezte egy napon Bársony-Nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú? - Az, hogy igazi az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy igazi vagy az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igazi. - Nem fáj az? kérdezte Bársony-nyuszi. - Néha fáj. mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj. - Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként? - Nem hirtelen történik mondta Bőr-lovacska csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd lekopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden izületed lötyög. De ha igazi vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében akik úgyse értenek semmit. ..."

Margery Williams​
 

Zolika34

Állandó Tag
Állandó Tag
Bogyómamának a tanácsait megfogadom
Csak sajna minden csaj külföldre megy bébisittesnek, hogy építse a karrierjét. Ha hazajön, akkor meg látja, hogy én egy lúzer vagyok, nincs pénzem, egyéniségem. Nem vagyok karrierista.
 
Oldal tetejére