a MOST hatalma

mosthatalma témája a 'Agykontroll' fórumban , 2009 Március 27.

 1. mosthatalma

  mosthatalma Állandó Tag

  Visszatalálás önmagadhoz, a forráshoz... Eckhart Tolle-t ismerőknek

  Úgy gondolom sokan szenvednek attól, hogy azonosítják önmagukat az elméjükkel, így téves ego képet alkotnak magukról. Ez minden elszenvedett fájdalom alapja. Van kiút a fájdalomból! Aki már készen áll elindulni ezen az úton, itt segítséget kaphatna, hogy merre tartson.
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 2. ionon

  ionon Vendég

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Segítesz, merre tartsak? A te utad az én utam.:)
   
 3. mosthatalma

  mosthatalma Állandó Tag

  Ha pontatlanul fogalmaztam az imént, békességgel elnézést kérek mindenkitől, akit sértettem.
  Az út nem a lelki fejlődés útját jelenti. Mint írtam, van kiút a fájdalomból...(Eckhart Tolle). Az út azt jelenti, hogyan lehet leépíteni a fájdalomtestet, nyilván mindenkinek a saját fejlődése útján, a saját fájdalomtestét. Már aki eljutott oda lelki fejlődése útján, hogy nem akar többet szenvedni. A "merre tartson", pedig a használható technikák eszköztárát foglalná magában.
  A használható technikák, melyekkel célt lehet érni a fájdalomtest leszerelésében azonban megegyezhetnek, függetlenül attól, hogy kinek hol van és merre visz az útja.
  Nem azt írtam, hogy én adok segítséget (nem tartom mindenhatónak önmagam!), csupán azt, hogy segítséget kaphatna!!!
  Az én fogalmaim szerint ez annyit jelent, hogy megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat, mert lehet, hogy ezzel is segíthetjük egymást.
  A te fájdalomtested azonnal felébredt, ahogy az előző soraimat olvastad, s nem pontosítást, vagy magyarázatot kértél, hanem érzésem szerint némi negatív kicsengéssel a soraidban válaszoltál.
  Engem tiszta segítő szándék vezérelt, az a hozzáállás, amit ezeken az oldalakon tapasztaltam, s nem önmagam magasztalása.
  Én eljutottam utam azon részéhez, hogy már elviselhetetlen számomra az elszenvedett lelki fájdalom, de nem feladni akarom, hanem kiutat találni a fájdalomból, s azt gondoltam más is járhat ilyen cipőben...

  A forrás békéjét kívánva mindenkinek: mosthatalma
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 4. ionon

  ionon Vendég

  Újból kérdezem, merre tartsak? A te utad az én utam. Nincs él benne, kellene írnom olyat is, hogy igazad legyen. Nem értésben vagyok a fájdalomtest mi ez és mitől fájdalom és kinek a fájdalma tiéd enyém mindenkié? A szenvedés a fájdalomtest mi, az hogy szenvedés gyógyulás. Rajtad kell segíteni, és ezért vagyok negatív, mert kérdeztem, merre tartsak, vagy azt hogy a te utad az én utam nem értelek. Kiútról beszél és fájdalomról nem értelek nézetem szerint az a gyógyulás. Igaz egyre több információt mondasz lassan érteni, fogom a beszédedet, de még nem értem teljességében. kiss
   
 5. Maligán

  Maligán Kitiltott (BANned)

  kitol ??? es mennyiert ??
  hova- mikor kell eloadasra ect. menni ???
  igen jomodu ez a nemzet ha ennyi zodsegre van penze es ideje !!
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 6. Tibi16

  Tibi16 Állandó Tag

  szia! mint irod az elviselhetetlen fájdalmadat!! ne dédelgesd!! engedd el magadtól,ne adj neki energiát!!!!!!!!!csak igy tudsz megszabadulni tőle.mindent engedj el amiről úgy érzed hogy fájdalmat okozol vele magadnak.ne büntesd magad!
  jól érzem magam a bőrömben!!ÉN például ezt az érzést dédelgetem magamban és ebben a tudat állapotban létezem,mert
  megérdemlem hogy jól érezzem magamat.
  javaslom neked is, ha jól akarod érezni magad!!
   
 7. mosthatalma

  mosthatalma Állandó Tag

  Kedves ionon!
  Nem kell olyat írj, hogy igazam legyen, mert nincs semmi a hozzászólásomban, aminek az igazságáról dönteni kellene.
  Ha nem érted, sajnálom, akkor azt hiszem valószínűleg nem neked szól amit írtam.

  Sajnos kevesen értik még, de talán, ha majd egyszer Eckhart Tolle, az egyik legnagyobb spirituális tanító neve, tanításai, könyvei (A most hatalma, Új Föld, Megszólal a csend, A világ csak belülről változhat meg...) ismerősek lesznek, érthetővé válik a szavaim mögött rejlő értelem.
  Ennek előtte azt hiszem, sajnos nincs rá mód.

  A forrás békéjét kívánva: mosthatalma
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 8. mosthatalma

  mosthatalma Állandó Tag

  Kedves Maligan!

  Amit te zöldségnek nevezel, az sokak szerint a világ egyik legnagyobb spirituális tanítójának tartott, nevezetesen Eckhart Tolle-nek (ha esetleg így ismerősebb lenne) , a tanításai.
  lásd: A most hatalma című könyv
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 9. pránanadi

  pránanadi Állandó Tag

  Tollét nem mindenki értheti.Aki érti és "gyakorolja" az igazán boldog ember.
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 10. GLinDorph

  GLinDorph Állandó Tag

  Sziasztok !

  Örömmel látom, hogy nyílt egy ilyen topic. Tolle szerintem is az egyik legtisztább tanító napjainkban. Számomra olyan, mint Osho folytatása. Osho-ról sokaknak a dinamikus és egyéb meditációi jut eszükbe ,,, de sokat beszélt róla, hogy idővel a meditációt el kell hagyni. Tolle itt kezdi :) Osho nyitott a nyugat felé és megpróbálta közel hozni a kelet spirituális tudását. Tolle már eleve a nyugati embernek kész módon mutat utat.

  Tulajdonképpen nem mond semmi újat. A tanítás mindig ugyanaz ezen a szinten. Ez már nem ezoterika ,,, ott számtalan elképzelés, tanítás van ,, a valódi spiritualitás régiójában ez az egy tanítás létezik. Csak másképp másképp megfogalmazva. Krisnamurti, Ramana Maharishi, Papaji ... és sokan mások, mind erről beszélnek.

  Tolle-től először a könyveit olvastam, amik magyarul megjelentek. A "nagy átalakulásomban" nagyon sokat segített. Nem is hiszem, hogy másként túléltem volna. Aztán később találtam rá a dvd-ire, először a Csend a világ közepén-re. Hát ,,, gyakorlatilag az első 10 perben beleszerettem. Szinte ömlött, áramlot a szívemből a szeretet. A kis barátnőm el is becézte ,,, édes kis teknősbékának :) A kicsit gönye tartása ,,, előre nyúló nyaka, széles szájú kisbéka mosolya ... :) .. Persze ez csak külső ...

  Szóval örömmel csatlakozom a topichoz, még ha csak igen kevés szabad időm is van ... és ezen a téren amúgy sem lehet sokat mondani, írni, mert hiszen ez a megélések, tapasztalások útja. :)
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 11. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Kapsz egy kis csemegét :D
   
 12. loloka48

  loloka48 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Végre egy ilyen oldal, már én is vártam, sőt gondolkodtam is róla.De csak csendben figyeltem, nem rég óta vagyok tag.Nem vagyok már mai "kislány", sokat foglalkozom az ezotérián belüli témákkal. Többféle tanfolyamot végeztem, de Tolle könyvei és megjelent dvd-i segitettek megérteni, hogy "Azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk magunkban azt a dimenziót, amely mélyebb a gondolatnál."kiss
   
 13. ionon

  ionon Vendég

  Tudjátok olyan életet élni hol nincs fájdalom az nem élet, mint a test fájdalma. Hisz ez a szép benne van fájdalmad, gyógyulsz a gyógyulás fájdalommal, jár, így helyes dolgokat követsz el magaddal szemben és nincs kontroll, ami figyelmeztet, változtass. Élet bármely területén oly állapotban lenni, hogy nem lehet részesed a fájdalomban sava borsa az életnek nevezett folyamatnak a szenvedés. Fizikailag se kell átélned, tud, hatsz róla de, részese voltál, attól még tudsz másoknak segíteni a fájdalom méltóságában (Eckhart Tolle) nem olvastam az írásait de, ti olvastátok, és ez jön le, hogy nem kell a fájdalom. Akkor billen az egyensúly életemnek, erre kell törekednem egyensúlyban lenni egy fontos tényező, mint a fájdalom nincs az nem élet. Kontroll miként helyettesíted, nézd a természeti népeket úgy neveltetődnek, nem ismerik a fájdalmat java részben zokszó nélkül, tűrik azt nehéz az életük. A neveltetés a lényeg és tudsz élni a fájdalomban, hisz nincs is a részed benne, mert át alakíthatod örömmé, boldogsággá, vagy amivé akarod. Olvasva meg is merem (Eckhart Tolle) tőletek kiss
   
 14. Tibi16

  Tibi16 Állandó Tag

  szia Ionon! abban igazad van a fájdalom részese az életnek,lelki növekedéshez megerősödéshez vezet,és egyben mutatja hogy merre felé menjünk, változtassunk felfogásunkon, életvitelünkön az élettel kapcsolatos igazságok felismeréséhez vezethet bennünket,( egyszerűen kikényszeríti belőlünk hogy változzunk!)hogy változtatás után könnyebbé váljunk az élet dolgainak elfogadásához!! és az élet minőség javitásához,a felfogásod számit! mit tartasz nehéznek azt valószinű akként is éled meg!(vidáman futsz le 5km-ert) élvezed a napfényt,friss levegőt!vagy kínok kinját éled meg.a táv ugyanaz csak a szemlélet más! kinek melyik a jobb!!szerintem az élet utunkon történő fejlődés is az első szemlélet móddal kevesebb nehézséggel jár,hiszen,a spirituális felemelkedés is csak magasabb rezgéssel történik meg.
  sziasztok!
  kellemes hétvégét ://:kivánok nektek!MOST!;):D
   
 15. GLinDorph

  GLinDorph Állandó Tag

  Fájdalom annak kell és addig, amíg úgy gondolja érzi, , hiszi, hogy kell neki. Ugyanez igaz a karmára is. És valóban kell mindkettő ,, de csak addig .. és nem tovább. Lehet féjdalom nélkül is tanulni. Az élet előbb mindig azt kínálja fel ( lehet hogy nem ebben az életben keudődött a dolog az igaz.) és ha az öröm és boldogság útján nem vagyunk hajlandók tanulni, akkor mi magunk, fensőbb lényez ,, tehát mi magunk választun k magunknak kisebb nehézéségeket, amikrből észrevehetjük a tanulandót. Persze ezt ritkán teszük meg, ehelyett tovább nőveljük a szenvedést és a fájdalmat önmagunknak, mert ezt választjuk a tanulás helyett még. De ennek nem kell így lennie, csak addig amig mi ezt választjuk. Persze nem a felszinen hanem mélyeben.

  Tolle a féjdalom TELJES elfogadásáról beszél. Teljesen átölelve azt, átélve ,,, csak épp közben udni azt, hogy az nem ÉN vagyok ,, és nem az ENYÉM ...

  Nem az enyém ? Akkor kié ? Kérdezheti bárki. No de ki vagyok ÉN ? Ki az, mi az amivel azonosulok, melik szintet élem meg Én-ként ? Ez fogja megszabni a tapasztalásom. Nem a történés. Tolle arról is beszél, pontosabban gyakorlatokat ad hozzá, hogy felismerhessük, pontosabban megtapasztalhassuk mik NEM-vagyunk. Nem áll ellen, elfogad, megél, csak épp nem azonosul vele. Van a fájdalom ,, és vagok ÉN aki figyeli a fájdalmat. Lényegében véve az egyetlen és legmagasabb spirituális praktika a Figyelés, amiben minden feloldódik. Nincs ellenállás, nincs azonosulás ... csak a Figyelés van. .. és aki figyel az vagyunk mi ,, ( vagyis egy következő szinten, mert vannak zért még további szintek :) )

  De javaslom, hogy olvass Tolle-t. Íme egy összefoglaló anyag a tanításairól:
  Eckhart Tolle tanításai

  Ez pedig a legöszefoglalóbb könyve. Kicsi rövid, velős megállapítások a különféle dolgokról. Megszólal a Csend.

  De az első könyvét mindenképpen javaslom, a MOST hatalmát. Ha nem szeretsz képernyőn olvasni van hangoskönyvben is.
   
 16. ionon

  ionon Vendég

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Tudod kinek fájdalmon, keresztül vezet az útja, mint Tolle de sokaknak nem a fájdalmat kell megismerniük a felismerésért, csak figyelnek magukra, és benne léteznek abban, amiről ő beszél. Sokakat ismerek, akik ahol járnak kelnek érdekesen, megváltoznak az emberek vidámabbak mosolygósabbak, lesznek és egyetlen könyvet, se olvastak el nincs szükség rá. Mert mi a könyv szenvedés és halál a legmélyebb fájdalom neked nekem mindenkinek ki együtt tud érezni a természettel. Véletlen lenne régi spirituális mesterek, nem adtak ki könyveket vagy, mert nem létezet, mondhatnád azt is de, van egy fontosabb ok, hogy mért. Fák halála és irdatlan tömegekben pusztulnak mért is, hogy könyvet olvassak, lehet bármi fontosabb, mint az élet tisztelete pont nem Tolle bűne ez a jelenség. Ma jutott eszembe, amikor terveztem, hogy ide miről fogok írni fontosnak tartottam, hogy elmondjam ezt (bárhol máshol írhattam volna, de ma jött a gondolat). Hogyan tudsz akkor ismereteket szerezni bármiről akkor vagy át adni bárkinek a gondolatban, vagy mint most itt a netten (okos tojás). Drága Maghozó hozta a hangos könyvet végig, hallgattam mind a három részt. Érdekes dolgokról beszélt azoknak kik nem tapasztaltak meg hasonlókat újdonságnak tűnik. Számomra nem mond semmit túl, vagyok rajta vagy benne, vagyok nem lényeges. Rajtad áll a felismerés lehetősége merj gondolkodni, nem kell a fájdalom keresése se átélése, vannak más utak is, ahogy mindezeknek a részese lehetsz, amiről Tolle beszél. Rengeteg lehetséges út van annyi pont ahány ember, van mindenki egy kicsit másképpen, fogja érezni a teljességet. kiss
   
 17. mosthatalma

  mosthatalma Állandó Tag

  Az életnél fontosabb a Lét.
  Az élet múlandó, a lét időtlen és forma nélküli.
  "Az elméd egy műszer, egy szerszám. Arra való, hogy bizonyos feladatokhoz használd, és amikor az adott feladatot elvégezted,letedd."
  Az emberek nagy része abban a hitben él, hogy megszűnne, ha abbahagyná a gondolkodást. Születése percétől alkotja, s alakítja a képet önmagáról, hogy ki is ő. Ez a kép az egód. Az egót a folyamatos gondolkodás tartja életben. Az egó számára a jelen nem létezik, csak a múltat és jövőt tartja fontosnak. A múlt életben tartásával foglalkozik (ez az én történetem, ez az én fájdalmam...), s kivetíti magát a jövőbe (majd ha ezt vagy azt elértem akkor jó lesz nekem...), s így zakatol szűntelen az elméd belső párbeszédek formájában.
  A gondolat fölé emelkedés (megvilágosodás) állapotában gyakorlati célokra használod gondolkodó elmédet, de a zakatoló, belső párbeszédek helyét átveszi a csönd és a nyugalom, a gondolatmentes tudatosság állapota.
  Ha félsz abbahagyni a gondolkodást, azonosultál az elméddel. Azt hiszed, te vagy az elme. Eszközöd átvette feletted a hatalmat.
   
 18. loloka48

  loloka48 Állandó Tag

  Szeretnék leirni valamit magamról. Mivel már elmultam hatvan, "gondoltam" nem veszitek semmit, ha kiprobálom milyen is, ha nem gondolok semmire, hátha más is ezt tapasztalja, egyszerü mezei nyelven leirva.Kezdődött az egész Tolle müveinek olvasásával, hogy azt vettem észre, elég ha a könyvet a kezembe veszem, és furcsa kellemes bizsergés fog el, olyan, mint amikor gyermekkoromban azzal játszottunk, hogy a laposelem két polusát nyalogattuk/hát jo régen volt/. Aztán elkezdtem azzal kisérletezni, hogy csak a lélegzésemre figyeltem, nem gondoltam semmire, akkor is ugyanez az érzés fogott el, nyugodtságot és örömet éreztem, a testembe áramlo energiával együtt. Amikor abbahagytam, az akkor jövő gondolatok olyan tisztán adtak választ dolgokra, hogy szinte furcsa volt, hogy ez eddig nem jutott eszembe. Mostanában már senki és semmi nem tud felhuzni, mert megértettem, hogy ez az egomnak szól. Nyugodt tudok maradni, mások azt gondolják, hogy nekik adok igazat mindig, mert nem vitatkozok. Csak mosolygok ezen. Aztán rátaláltam nem is olyan rég ezekre a fórumokra, előszőr a teremtő tudatra... majd a mosthatalmára, s némely ember hozzászólásait olvasva ugyanez a csodálatos érzés kerit hatalmába, amit leirni nem lehet, csak érezni. Ma már tudatosan keresem az ilyen emberek kapcsolatát. Nem foglalkozom a multtal és jövővel- csak amennyi szükséges- egyedül a MOSTani pillanat érdekel....:D
   
 19. mosthatalma

  mosthatalma Állandó Tag

  Köszönöm, hogy itt vagy és megosztottad ezt velünk!
  Szerintem sosem késő, hogy az legyél, aki lenni akarsz!
   
 20. ionon

  ionon Vendég

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Kedves Mosthatalma éld meg a jelent meddig tart semeddig, mert egyből a jövőben vagy. De tart egy pillanatig a jelen élmény pillanatáig de cselekvésben, ha vagy az neki hosszú idő. Múlt jövő hisz belőle élsz olyan, hogy jelen csak akkor van, ha nem ismered az idő fogalmát és a szerint éled az életedet. Időben élő embernek nincs jelene, mert a jövőben van a történés kezdetétől egyből. Cselekvéseid vannak és nincs is ego az életedben, nem ismered nincs olyan, hogy ÉN. Társadalmi közeged a MI szóban és jelentésében csúcsosodik ki cselekvőlegesen is gondolatban főképpen. kiss
   

Megosztás