A Négy Vidám Halottmosó Kocsma

icebreaker

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha málnaszörp, hát málnaszörp. Egészségetekre.

Én azért megkóstolnék egy kis málna pálinkát is. De piszok drága ám. 6 ezer körül kértek 2 deciért. Jó lesz nekem az Unicum is.

Már ott is van hó? Nem igazság! Menjen Holle anyó a ...

Pályinka, asz bizony jóravalóital, A zunni kumm, asz meg gyogyszer. Tán beteg vagy?:)
Másnaposságrais jó, de emlékek, meg álmok ellen is.
Régen álmodosztam én is. :)
Amikor egy hosszabb út után, mint matróc kiérdemeltem, hogy éccakára mint strázsa benn maradhatok a hajón a kerékállásban, és egyedül voltam. Csak akkor még nem vótak ijjen csudi dig átállásos fényező képgépek, hogy meg legyen örökösítve énszépségem amint kerekezik. Pedig naggyon keményen néztem a kormányt markolva Szabaccsághíd irányába, és bizton állíthatom nemvót nállam hírhedetteb kalóckapitán az egész pesti Dunaszakaszon, támmég a Svarcwaldtól a Svarcmerig sem. Mellettem Long Silver John és Tam o'Hara csak inasok lehettek. Esetleg eza zújfiú, eza Csekkszperó, ez rúkhatott vón laptába, de aziscsak kicsit. Amikoris már kilőttem a harmadik sortűzet, tuttam itt az ideje meginni a harmadik vótkátis, és kitenni a zasztalra az éccakára a remdőrnek szánt 50 Ft-ot, hogy ne kelcsen fel, és lemenni a kisszalonba alunni a szandúkon, álmomban továbbharcolni az álomtengereken, majd elvitorlázni a lenyugvó nap irányába. (srévizavé)( néha még ma is álmodom hajókkal, vizekkel, de már nem harcolok.)
 

kalman+

Állandó Tag
Állandó Tag
Beteg? Az meglehet. Állítólag teljesen egészséges ember nincs is.
Az Unicum másnaposság ellen nem jó! (kipróbálva)

Kalózkodás, sortűz, rendőrség megvesztegetése. Nem teltek hiába a napok.

Már a szegény Holle anyót szégyenlem. Helyesbítek.
Menjen Holle anyó a cukrászdába egy jó kis habos süteményre.
 

kalman+

Állandó Tag
Állandó Tag
Nocsak. Üres a kocsma.
Akkor, mindenki az én vendégem!

Ki emlékszik erre:

"A napbarnította haramia előrántotta coltját, és célba vette Joe-t, rákiáltott:
- Ne legyen Dave Rudabaugh a nevem, ha a legcsekélyebb okát is látom annak, miért ne ihatna velünk egy pohárkát! Joe kezében mesébe illő gyorsasággal villant meg a rettegett Smith&Wesson. De nemcsak hogy megvillant, hanem el is dördült, és pontosan a csövén találva a bandita revolverét, legalább nyolcvan fokkal eltérítette eredeti célpontjától éppen abban a pillanatban, amikor Rudabaugh meghúzta a ravaszt. A marhatolvaj lövése így merőben új irányban süvített el, s olyan ellenállhatatlanul miszlikbe lőtte a kezében tartott poharat, hogy az egész whisky a gazfickó megrökönyödötten felborzolódott bajuszára freccsent."
 

misslaura

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Jovanna ! :D
Hat man mire jötem elis mentel ? pedig man megszomjaztam oszt itamis egy kicsit votak matrozok is itten , de azok nem vesznek viragot hat elismentem mer en nem iszok alkoholokat , szip egy ember vagy :D :D ojan uriemberfele ? :D:D , mer lacikrajtad is :D , ojan szip ir legenyember !

enismentem :D
 

icebreaker

Állandó Tag
Állandó Tag
Te Kál Mán csekszlovák kóbojjokattis hozzol ide? Eszta Limmó Náddé Jót ismerjükk, de esz nem jófélle sztrovaccsekk:))
 

misslaura

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
szia , csak azt akartam mondani , hogy ügyes vagy tetszik a kep , jol valasztottal bele illik a temaba :D

szia : misslaura
 

misslaura

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Van itt valaki ........? szoval senki ! vajon hol lehetnek ? csak nem haragudot meg ez a Kalman , :D ez a Icebreaker az mindeg uton van , tudom kalandos ember :D
BOLDOG UJ EVET !
 

ramiz

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig is olyan kocsmát kerestem, ahol nem sértődnek meg, ha nem lacafacázok, csak bemegyek, a pultra csapok és felkiáltok: "Sört!".

Jó helyen járok? :D
 

misslaura

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
jo helyen jarsz :D , csapkod csak az asztalt is , csak össze ne döljön :D
csak az a baj hogy kevesen jarnak mostanaba ide , en mindeg benezek mert nem kell lacafacazni , hanem csak ugy rendelni , es csak ugy beszelni :D na megyek .
 

icebreaker

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak törhető jégér (Jáger?:)) mentem:))
(Mesehős: hol vagyok, hol nem vagyok. Pontosabban : Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy holnemvolt, ott, ahol nem volt:)))
Na hagyom míg bele nem...
SÖRT!!
 
Oldal tetejére