A rejtélyes piramis energia

TmintTibi témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2013 Január 7.

 1. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Sziasztok!

  Van valakinek bármilyen tapasztalata a piramis energiával? Manapság már több külföldi országban is gyártanak mini piramisokat különböző gyógyászati,vagy energia feltöltődési célokból...amelyek olyan energiát sugároznak mint a nagy piramis Egyiptomban.
  Gyógyulási vagy egyéb regenerációs tapasztalatokat írnak róla.
  Akinek van bármilyen akár a nagy piramissal kapcsolatos vagy bármilyen mini piramis tapasztalata,ossza meg...
  Szerintem biztosan jó pár embert érdekelne.
   
  hokat, 1958 és GadMar kedveli ezt.
 2. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  [​IMG]PL A németeknél gyártott Hórusz szeme dupla piramis jótékony energia sugárzóképessége...náluk kapható több méretű energia piramis is.Valakinek esetleg van ilyen? Vagy bármilyen változat?
   
  hokat kedveli ezt.
 3. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Vagy pl: egy nagyobb méretű szabadtéri változat.
  C_Basel.jpg
   
  hokat és GadMar kedveli ezt.
 4. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  A piramis által felerősített mágneses energia hatása igen sokrétű, káros mellékhatásanincs, csak arra tanítja meg az élő szervezetet, amit az egészséges korában már tudott.
  Ez a megnövelt föld-mágneses térerősség (az egyszerűség kedvéért nevezzük PIRAMISENERGIÁNAK) térharmonizáló hatást fejt ki, amely az itt lévő élőlények működését – mamég közvetlen módon tudományos megalapozottsággal nem megmagyarázhatóan – normalizálja. Ez azt jelenti az emberi szervezet számára, hogy a nem kellően működősejtjeinket az optimális működési tartomány irányába segíti. A túl intenzíven működőket anormális működés sávjába igyekszik leszabályozni (pl. gyulladásban lévő testrészre helyezverövid időn belül – 15-20 perc – hűtő hatást érzünk), míg az alulműködő, beteg testrészek,szervek normális működését törekszik elősegíteni. Ekkor a beteg szervekben, vagy testrészen belső melegedést, bizsergést lehet érezni.A piramis életvitelünk részeként a megelőzés korszerű eszközévé válhat. Jól kiegészítivalamennyi egészségmegőrző módszert, diétát, testi-lelki gyakorlatot. Nem csak agyógyszerek hatásfokát növeli! Használata ugyanígy segíti a vitaminok és táplálékegészítők hasznosulását a szervezetben. Kedvező, a földmágnesesség tartományába tartozó rezgéseiegyúttal tehermentesítik a szervezetünket az elektroszmog és a káros földsugárzások hatásaalól.
  A piramis energia vegyi folyamatokat indít el
  . Savas bázisból lúgos bázist hoz létre,ugyanis megecetesedett bor piramis energiával kezelve 2 hónap múlva édes, kellemes ízű borrá változik. Megemelkedett gyomorsavszint esetén napi kezeléssel 3 hét alatt megszűntetia tüneteket, a gyomorsav mennyisége a normál szintre áll be.Vegyi folyamatként értékelhető az is, miszerint a piramis energián átáramoltatott víz lágyabb,kellemes ízű leszHangulatjavító, idegnyugtató, depressziócsökkentő, A PIRAMIS használata életenergiát növel, méregtelenít, és csökkenti a fájdalmakat.
  Folyamatos használata melletttapasztalataink szerint csökken az alvásigény, kevesebbet eszünk, hamarabb érezzük magunkat jóllakottnak. Az állandó fájdalmak megszűnése, különösen az izületi, mozgásszervi panaszok esetén fontos. Mozgékonyabbak leszünk, közérzetünk javul, kiegyensúlyozottnak ésderűsebbnek érezzük magunkat.

   
  fancsarumból és gonna kedveli ezt.
 5. vague

  vague Állandó Tag

  Ezek a Piramisok nagy energiát szolgáltatnak!

  Szép estét:Kata

  Egy nagy újdonság, Eredeti Kyborg-EnergiapiramisŽ. Az energiapiramisok csak a Kyborg – Intézetnél Flörsheim-Dalsheimban ( németországban ) kaphatók!
  Az elsö energiapiramis 1990-ben a Kyborg-Intézet kertjében lett felállítva. Ázsiai mesterek felügyelete alatt, 14 éves Kundalini Yoga, Tantra és Zen-Meditációnak az elsajátítása után kezdtem el 1990 nyarán a " fényteremtéssel " Horusszal kapcsolatot létesíteni.
  Biotechnikai-Egyetem hallgatójaként tanultam és egész életemben arra törekedtem, hogy a természetnek a mélyreható jelentöségét megértsem és az élet kezdetének a rejtélyét megfejtsem. Isten felismeréséhez utakat kerestem, hogy magamat meg tudjam érteni. Úgy kezelték az emberek a régi egyiptomban Horuszt, mint Istennek a fiát. Az egyiptomiaknak a kapcsolata Horuszhoz ugyan olyan volt, mint a keresztényeknek Jézushoz. Azt hiszem, hogy a mai korszakban Horuszt egy " fényteremtésnek " vagy egy " angyalnak " tekinthetjük. Horusz azt mondja, hogy ö Istent szolgálja, ugyan úgy mint az emberek is, ha a jó utat választják.
  Az energiapiramisokŽ egy új szellemi dimenziónak a kezdetei. Ez az én hozzájárulásom egy jobb jövöhöz itt a földünkön. Az emberek mindig is lehetöségeket és utakat kerestek, hogy Istent megértsék vagy a túlvilággal kapcsolatot tudjanak teremteni.
  Ebböl az okból kifolyólag kerestek az emberek megszentelt helyeket, ahol templomokat építettek és vallási szertartásokat tartottak, hogy az isteni szintekhez az utat megtalálják.
  Tehát ha az energiapiramisokat használjuk, akkor a kozmikus tudatszintel, azaza Istennel tudunk kapcsolatba lépni. Ezáltal azok az utak és lehetöségek is megnyílnak elöttünk, amik minden pozitív munkát alátámasztanak. A kiskaput mindenki fel tudja a lelkéhez ismerni egy energiapiramis segítségével. Azt utánna ki tudja az ember nyitni és a fényt be lehet engedni. Isten beszél veled, ha megtanulsz helyesen imádkozni és a piramis energiáit is helyesen használod. A piramisok Isten ajándékai


  [​IMG]
   
 6. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Szia!
  Igen ez a Harald féle Hórusz szeme típusú kettős piramis.A képen látható "példány" 9 m-es ;) ennek aztán komoly energia közvetítése lehet ám,már az 180 cm-es is állítólag 500-m-es sugarú körben energizál... akkor itt km-ek-ben mérhető valószínű a "tömény" energia :D .
  Nem próbáltad még?
   
  KarmaSzonam kedveli ezt.
 7. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  A Nagy Piramisban tapasztalható titokzatos energia jelenlétét Sir W. Siemans angol feltaláló észlelte először, aki a Nagy Piramisban tartózkodva döbbenten tapasztalta, hogyha a magával vitt palackot a szájához emeli, apró áramütéseket érez. Ez az elektromos tevékenység olyannyira felkeltette Siemans kíváncsiságát, hogy vett egy benedvesített újságpapírt, és a palack köré tekerte, létrehozva ezáltal egy kezdetleges elektromos akkumulátort, mely a legtöbb középiskolai tanuló számára bizonyára ismerős. Amikor Siemans a feje fölé tartotta a palackot, olyan erős sztatikus elektromosság jött létre, hogy szikrák röpködtek szerteszét. Siemans a palackkal véletlenül hozzáért egyik társához, aki olyan jellegű ütést érzett magán, amivel a marhákat ösztökélik. Az ütéstől úgy megijedt, hogy végigvágódott a padlón. Bár nem tudjuk, hogy miért és hogyan, de a Nagy Piramis bizonyítottan elektromosságot fejleszt.
  A piramisenergia, valamint a piramis gyógyító képességének valódi felfedezése mégis kétségtelenül Antonie Bovis francia tudós érdeme, aki az 1930-as években zarándokolt el a Nagy Piramishoz. Bovis megfigyelte, hogy a Fáraó Kamrájában elhullott kisállatok nem indultak oszlásnak, hanem pehelykönnyűek és összetöpörödöttek voltak. Bovis feltevése szerint a piramis alakja dehidratálta ezeket az állattetemeket, melyek a romlás legcsekélyebb jelét sem mutatták. Hazautazása után piramismodellekben elvégezte látszólag őrült kísérleteit, melyek teljes sikerrel jártak.
  Bovis kísérleteit követően fordult a világ érdeklődése a piramisokban rejlő különleges energia felé, mellyel kapcsolatban egyre több furcsaság és kérdés merül fel. Vajon miért van az, hogy a piramisban talált kisállatok tökéletesen mumifikálódnak, az ott talált gabonamagvak több ezer év elteltével is fejlődésnek indulnak? A repülőgépek műszerei miért nem működnek a Nagy Piramis felett? Miért nem fagy meg a víz -40°C -on sem a piramismodellben? Minek tulajdonítható a piramis borotvapenge élező tulajdonsága? Oroszországban egy kísérleti piramis közelében működő radarállomás a piramis csúcsa felett 2 méter magas, 500 méter széles ionizált légoszlopot mért és rögzített. Hogyan lehetséges ez?

   
 8. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Számos elmélet született e jelenség magyarázatára. A tudomány eddigi ismerete szerint a piramisok szerkezetükben alapvetően kristályosak, ezért érzékenyen fogják a rádiójelekhez hasonló energiahullámokat, vagy a kozmikus mikrohullámokat. Ma már tudjuk, hogy minden tárgy, amiben energia rezgése áll fenn, képes rezonánsüregként is működni. Tudjuk azt is, hogy ez az energia a tárgyon belül meghatározott pontban koncentrálódik. Elképzelhető, hogy a piramis a világegyetemből érkező energiákat egy pontban gyűjti össze, és ez az energia hat azután a piramisban elhelyezett tárgyak molekuláira. Az eddig végzett kutatások mindenesetre bebizonyították, hogy a piramisba helyezett tárgyak olyan fizikai jelenségen mennek keresztül, mely jelenségek teljességgel ellentmondanak mind a fizika, mind pedig a kémia eddig elfogadott tételeinek, hiszen ezeket a változásokat fizikai változókkal nem lehet létrehozni.
   
 9. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Egyedi beszámolók, és tapasztalatok:
  - Általános fájdalomcsillapító hatás észlelhető fejfájás (különösen menstruációs időszakhozköthető), derékfájás és egyes izületi megbetegedések, továbbá csonttörések esetén. Csonttörésesetén látványosan (röntgenfelvételekkel nyomon követhető) gyorsítja a csontok összeforradását.(Saját tapasztalatom, hogy bokacsont törésemet követően naponta kezeltem a begipszeltlábamat, és 6 hét után a gipsz levételét követően készített röntgen felvételen a kezelőorvosnem tudta azonosítani a törés helyét, olyan tökéletes volt a csont összeforradása.)- Rosszindulatú daganatos betegségeknél is tapasztalható volt a fájdalomcsökkentő hatása.Egy esetben – mellrákműtétet követően később egyes belső női szervek eltávolítása voltindokolt, amikor észrevették, hogy rákos foltok jelentek meg a bordacsontokon is. A hölgy azorvos által javasolt további műtéthez nem járult hozzá, és negyedéves gondolkodási időbenállapodtak meg. Ekkor került sor a piramis energia használatára, naponta úgy 7-8 órás időtartamban. A műtét helye és környezete oly mértékben felforrósodott kezdetben, hogy avarratok helyén, és bőr felületéről is váladék folyt ki – ami teljesen meglepő, és szintehihetetlen volt – majd fokozatosan csökkent a meleg érzés, és három hónap elteltével teljesen megszűnt. Ezt követően a MÁV kórházban végzett izotópos CT vizsgálat semmilyen rákoselváltozást nem tudott kimutatni, a hölgy már öt éve teljesen tünetmentes, egészséges, az orvos gyógyultnak minősítette.- Vérkeringést javító hatása alsó végtagi verőérszűkületekben is érzékelhető volt.Családomban történt, hogy érszűkület miatt amputált láb kisujj után az érsebész felhívta a beteg figyelmét arra, hogy további csonkolásra is számítani kell. Ezután kezdtük a piramisenergiával való kezelést, melynek hatására a vérkeringés fokozatosan visszatért a lábfejbe,hamarosan gyógyult a műtéti terület, és úgy félév múlva az orvos elismerően nyilatkozott az általa csodálatosnak minősített gyógyulásról,- Gyomorsav túltengés miatt 10 éve savlekötő gyógyszeren és diétán élő beteg kérte, hogy próbáljuk ki a piramis energia hátha segít betegsége gyógyításában, mivel a gyógyszer csak szinten tartást jelentett, de nem végleges gyógyulást. Tekintve, hogy ez az energia – mint korábban említettem – savas bázisból lúgos bázist csinál, ezért bíztam az eredményes kezelésben. Beszámolója szerint a hatás minden várakozást felülmúlt, ugyanis egy heti mindennapos kezelés után – már 10 éve nem fogyasztott – töltött káposztát evett minden következmény nélkül. Ma már gyógyszert nem szed, hetente 1-2 alkalommal esténként a gyomortájékra helyezi a piramist, és ezzel rendben tartja a gyomorsavat, és gyomorfekélyesem újult már ki.- Az időskori szemfenék bevérzés okozta látáscsökkenést jó hatásfokkal helyrehozhatja, és az erre visszavezethető esetleges megvakulás elkerülhető A már csak körvonalakat látó idősszemélynél alkalmazva a piramis energiát tapasztalható volt, hogy néhány hét után látása javult, két hónap múlva már nézt​e a tv-t
   
 10. vague

  vague Állandó Tag

  Szia!

  Sajnos még nem tudtam kipróbálni.
  Te próbáltad már?
  Kata
   
 11. bertoldka

  bertoldka Állandó Tag

  Hú, ez angyon érdekes. A tudományos kisérleteknek, leírásoknak hol lehet utánna nézni? Érdekel az ilyen.

  Köszi
   
 12. vague

  vague Állandó Tag

  Csodálatosak ezek a gyógyulások a piramis energia hatására!
   
 13. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos  Szia!

  Olyat nem próbáltam még...(Hórusz)
  Készítettem egyet ...és most azt tesztelgetem...majd késöbb beszámolok róla...
   
  angyalka8888, hokat, GadMar és 1 másik tag kedveli ezt.
 14. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Van fenn a neten sok anyag a mini piramisokról...és hatásaikról...vagy youtube-n is videók...könnyen rátudsz keresni ha beírod...
   
 15. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Igen nagyon jó eredményekről számolnak be sokan...annyit elárulhatok egy rövid pár napos piramis teszt után,hogy ahogy beülök a piramis alá,pár másodperc és már érezhető is a kellemes "pezsgés" energia áramlás.Szóval szuper jó... nagyon jó meditálni feltöltődni alatta,és próbaképpen flakonban vizet szoktam tenni egy székre naponta azt isszuk már,és valóban megváltozik az íze a piramis alatt már 24 óra alatt is...jóval jobb ízű még a csap víz is így fogyasztva...érdekes és jó dolognak tartom,már így rövid távon is...:wink:
   
  hokat kedveli ezt.
 16. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Mi történik a piramisokban?

  Geometriai szerkezete - akárcsak a víz térszerkezete - rezonanciaképes a kozmoszból érkező jelekre. A víz az élethez kötődik. A halál beállta után erős oxidáció kíséretében elhagyja a testet. Természetesen az információt közlő vezérlő funkcióját elveszti, melyet átvesz helyette a piramis. A piramis képes energiával és információval ellátni a sejteket, szöveteket, ezáltal volt elérhető, hogy több ezer évig mumifikálódott a piramisban nyugvó test.
  A piramisok feltárásakor előkerült négyezer éves gabonaszemeket elvetették, és ezek kikeltek, fittyet hányva az időnek. Folyamatosan megkapták az élethez szükséges információt.
   
 17. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Érdekesség::D

  Joan de Mattia kisasszony egyszer véletlenül leejtett egy piros piramis modellt a széke alá, és miután már körülbelül egy órája üldögélt felette, úgy érezte magát, mintha erős szexuális inger érte volna. Kipróbálta a barátján, ő is ugyanazt érezte. Barátai is ugyanerről a hatásról számoltak be, mikor kíváncsian kipróbálták

  Akkor "naturálisan" is jobb a piramis energia mint a Viagra:D
   
 18. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

 19. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Szia Tibi!

  A piramis keszites lepeseit letudnad irni?
  Mekkorak a szogek ? a szokott 51'52 fok?
   
 20. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Igen a szög arány így megfelelő...
  A méret: a négyzetes alap oldalanként 3m ezt kell összehegeszteni ha fémből készül...
  az oldalak felfelé... a lentről induló csúcsban találkozó oszlopok hosszúsága pedig 285 cm.
  a kész piramis így 190 cm magas lesz amit észak-dél-re kell betájolni...
  Ezt a méretet Nemere István egy könyvéből olvastam,amit egy külföldi sokéves felhasználó kísérletezett ki.
  Egyénként nem igazán szokták megmondani a használható mini piramisok méretét(gondolom üzleti megfontolásból):D
  De így most sokak számára elérhető lesz a kivitelezés...csak vázszerkezet kell így is hatékony antennaként működik...elég hozzá 20mmx20mm-es zárt szelvény összehegesztve... én így készítettem nem nehéz...de lehet fából is állítólag az is hatékony és kerti bútorként is használható...a nyáron azt tervezem egy fából készült piramis...alá fa kiülő bútorzattal;) és már naturális "dekor" is egyben az energia gyűjtő antennánk...;) alá esetleg kör alakú kőburkolatot teszek és akkor szép is lesz...
   

Megosztás