A rejtélyes piramis energia

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Technikai kerdesem lenne:)
Szamit e a piramis merete?
Azert kerdem mert kiprobaltam azt hogy keszitettem papirbol egy akkora piramist aminek a kozepebe befer kenyelmesen egy pohar viz.Ezzel akartam letesztelni az energiat amit a piramis teremt.
Rendesen betajoltam a sarkait es este betettem a vizet hogy majd reggel megnezem mennyire is toltotte fel.
Tenyleg toltott valamennyit de abszolut nem sokat.Amikor kezzel toltom fel a pohar vizet kabe egy-ket perc eleg neki vagy ha a hegyi asvanyaim ele teszem - egy egesz ejjelre - sokkal intenzivebben tolti fel mint a kis piramis.
Igen számít...
próbáld meg fémből elkészíteni ennek a méretnek a pontos dupláját:15,7 cm alap, szárainak hossza pedig 14,94 cm. kész piramis magassága 10,2 cm azért a dupláját mert az alá kényelmesen befér egy nagyobb pohár is...és így arányában megegyezően növekvő a kikísérletezett kis piramissal...
 

Oriana

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugye ugye...:D szinte hívogatja az embert...

Igen, nagyon csábító... Vágyvers jutott róla eszembe.

Legyek tüzes nap, ha fázol.
Útjelző, ha tétovázol,
Legyek felhő, mely eltakar,
Ha világ sokat akar...


Legyek a föld, melyre könnyed
Hullajtod, ha most úgy könnyebb...
Legyek hang, melyet kiejthetsz
Holdas éjjen elrejthetsz...


Legyek álmod, és megfejthetsz
Legyek rózsa, és szerethetsz
Legyek az út, és elviszlek
Legyél igaz, és elhiszlek...
(Transylmania)
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Készítettem a szintin egy kis "sámán" dobolást :D aki meghallgatja nagy teljesítményű hangfalra tegye(ha lehet) vagy fejhallgatóval hallgassa meg(abban csínján a hangerővel :) ) ;) húzza rá a bass gombot:D és úgy kapja az "ívet" a gyökér csakra rendesen;) jól fog esni neki...://::..:


Csatolás megtekintése gong 001.mp3

Egy kis gong "terápia"+ dob... szintén a szintetizátoron csináltam... akit érdekel "adjon" a rezgéseknek...;)
 

Fortunetta189

Őstag
Gyémánt támogató
Állandó Tag
Készítettem a szintin egy kis "sámán" dobolást :D aki meghallgatja nagy teljesítményű hangfalra tegye(ha lehet) vagy fejhallgatóval hallgassa meg(abban csínján a hangerővel :) ) ;) húzza rá a bass gombot:D és úgy kapja az "ívet" a gyökér csakra rendesen;) jól fog esni neki...://::..:


Csatolás megtekintése 1004175

Egy kis gong "terápia"+ dob... szintén a szintetizátoron csináltam... akit érdekel "adjon" a rezgéseknek...;)

Nekem tetszik Tibi.;) Nagyon jó.A gyökércsakrának meg különösen jó a "dob terápia" ;)
 

Myyra

Állandó Tag
Állandó Tag
[video=youtube_share;W8W_D3AEjHg]http://youtu.be/W8W_D3AEjHg[/video]

Ez is egy jó ötlet...fényterápiával egybekötött piramisos "kényeztetés" ;) Milyen szépek a színek...húú egy ilyen után "szárnyal" ám test és lélek egyaránt :)
Valóban nagyon jó és praktikus. 2az 1-ben.;) Vagy 3. Színterápia+meditálás+energia áramoltatás.;)
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Nekem tetszik Tibi.;) Nagyon jó.A gyökércsakrának meg különösen jó a "dob terápia" ;)
Ez a lényeg! Úgy is érzi azt az ember...hogy a rezgések melyik területnek esnek jól:D
Mint ahogy a törzsekben élő emberek is ösztönösen tudják,szeretik és érzik és használják szertartásaikhoz ,ünnepeikhez,rituáléikhoz a dobos "zenéiket";) a földhöz,és a "gyökereikhez" köti őket a zenéjük...
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Kis érdekesség... kb 2 hete a fagyos kinti "világból" behoztam egy elfagyott rózsabimbót kb 20cm-es szárral,és beletettem egy kis pohárba kb féldeciliter vízbe... a fagyos bimbó tökéletesen kiszáradt bordó színben a kis piramis alatt...viszont a rózsaszáron 3 kis rügy megjelent ...jelezve az élet élni akar...és még így télen is hajtásokat hozott a kis piramis alatt...a pohárban a víz ugyanúgy "eredeti" vízszínű maradt:D és nem szineződik el...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
sztem több dolog működhet itt az egyik az h a jelképek hatnak és a választás is !
hatnak tudatosan és nem tudatosan is.. a választás szintén
ha most kitalálok egy jelképet pl s vonal két gyürűvel



mennél többen ismerik használják annál inkább hatnak néhányan ugyan ujabb értelmet adnak hozzá de erejét ezzel is növelik
más kérdés h mit tudok kitalálni annál egyszerübb a dolog mennél több jelképben szerepel több eleme...ezek összeadódnak
a választásként pedig akkor ha valahol választok vmit és ezt mellékesen látom tudattalanul hat, szintén összekapcsolódva
-de igy mivel én eredetileg választhattam, tudattalanul .... maga is pozitiv értéket képvisel, mintha az eredeti jelentés és
a választásom egyensúlyává lenne ...


a másik dolog valódi fizikai világ amint tudjuk nem létezik önmagában ... mindenhat mindenre...
s ebbben a fizikai világban a nanotechnologia hamarosan sok érdekes hatást fog felfedezni az anyagok szerkezeti
felépűlése révén ugyanis megjelenik a környezet mint befolyásoló tényező....

másként mondva ...ismersz olyan embert akiröl biztosan tudod h nem hatott rád?
nem lehet h víz és a meleg hatott inkább... ?ha igen mennyire ?
 

Csatolások

  • s.jpeg
    s.jpeg
    14.1 KB · Olvasás: 78

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Nagyon jó lazító, és energia feltöltő a piramis...átáramolnak a frissítő energiák az emberen,szeretek alatta pihengetni, ellazulni,feltöltődni.Már így egy bizonyos teszt időszak után elmondhatom,hogy kiválóan működik.:cool:
 
Sziasztok!

Van valakinek bármilyen tapasztalata a piramis energiával? Manapság már több külföldi országban is gyártanak mini piramisokat különböző gyógyászati,vagy energia feltöltődési célokból...amelyek olyan energiát sugároznak mint a nagy piramis Egyiptomban.
Gyógyulási vagy egyéb regenerációs tapasztalatokat írnak róla.
Akinek van bármilyen akár a nagy piramissal kapcsolatos vagy bármilyen mini piramis tapasztalata,ossza meg...
Szerintem biztosan jó pár embert érdekelne.
Szerintem meg szarkofágot kellene csinálni, az még tutibb!
 
Ezek a Piramisok nagy energiát szolgáltatnak!

Szép estét:Kata

Egy nagy újdonság, Eredeti Kyborg-EnergiapiramisŽ. Az energiapiramisok csak a Kyborg – Intézetnél Flörsheim-Dalsheimban ( németországban ) kaphatók!
Az elsö energiapiramis 1990-ben a Kyborg-Intézet kertjében lett felállítva. Ázsiai mesterek felügyelete alatt, 14 éves Kundalini Yoga, Tantra és Zen-Meditációnak az elsajátítása után kezdtem el 1990 nyarán a " fényteremtéssel " Horusszal kapcsolatot létesíteni.
Biotechnikai-Egyetem hallgatójaként tanultam és egész életemben arra törekedtem, hogy a természetnek a mélyreható jelentöségét megértsem és az élet kezdetének a rejtélyét megfejtsem. Isten felismeréséhez utakat kerestem, hogy magamat meg tudjam érteni. Úgy kezelték az emberek a régi egyiptomban Horuszt, mint Istennek a fiát. Az egyiptomiaknak a kapcsolata Horuszhoz ugyan olyan volt, mint a keresztényeknek Jézushoz. Azt hiszem, hogy a mai korszakban Horuszt egy " fényteremtésnek " vagy egy " angyalnak " tekinthetjük. Horusz azt mondja, hogy ö Istent szolgálja, ugyan úgy mint az emberek is, ha a jó utat választják.
Az energiapiramisokŽ egy új szellemi dimenziónak a kezdetei. Ez az én hozzájárulásom egy jobb jövöhöz itt a földünkön. Az emberek mindig is lehetöségeket és utakat kerestek, hogy Istent megértsék vagy a túlvilággal kapcsolatot tudjanak teremteni.
Ebböl az okból kifolyólag kerestek az emberek megszentelt helyeket, ahol templomokat építettek és vallási szertartásokat tartottak, hogy az isteni szintekhez az utat megtalálják.
Tehát ha az energiapiramisokat használjuk, akkor a kozmikus tudatszintel, azaza Istennel tudunk kapcsolatba lépni. Ezáltal azok az utak és lehetöségek is megnyílnak elöttünk, amik minden pozitív munkát alátámasztanak. A kiskaput mindenki fel tudja a lelkéhez ismerni egy energiapiramis segítségével. Azt utánna ki tudja az ember nyitni és a fényt be lehet engedni. Isten beszél veled, ha megtanulsz helyesen imádkozni és a piramis energiáit is helyesen használod. A piramisok Isten ajándékai


9m_2007.jpg
Nagyon klassza, amiket ideírtatokezért ajánlanám párom weboldalát szellemi felöltődésre: www.mobius.eoldal.hu
 

Marcika28

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, én készítettem egy piramist, aluminium vázból és alufóliával befedve+papírral, első tesztem két alma volt, két nap alatt annyi volt a változás az almán, hogy a piramisba elhelyezett alma jobban kiszáradt, mint a kontroll társa, fogok még vele kísérletezni, aztán le írom hogy miket tudtam elérni vele, érdekes dolgok ezek. Főleg árammá is át lehet alakítani a piramis energiát, képen a nagyon teszt piramisom látható. Ami nagyon piszkálja a csőröm az ez a videó, láthatjátok, hogy egy érdekes kondenzátor segítségével, a piramisban keletkezett " energiát" fel tudja fogni, és elektromos árammá képes alakaítani. érdekessége, már ha tényleg működik, és nem egy kamu, áll videórol lenne szó, akkor az az, hogy rohadt egyszerű az elkészítése, itt az anyagok beszerzése az ami nagyon macerás. itt van a videó is csak hogy kicsit feldobjam ezt a témát :).
 

Csatolások

  • piramiskísérlet.jpg
    piramiskísérlet.jpg
    955.6 KB · Olvasás: 84

Marcika28

Állandó Tag
Állandó Tag
Eredmenyem az, hogy a piramisba helyezett alma szarazabb lett mint a kulso, holnap ujabb erdekes kepeket fogok mutatni, ugy fagyasztottam a vizet, hogy a tetejen egy kis piramis volt. A fagyott vizben, erdekes barazdakat lehetett talalni.
 
Oldal tetejére