A Sátán csókoltatja a Jóistent és új erővel folytatja

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 10.

Melitta - 2017 Október 10, 05:55
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A sátán, a Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség – sokan felkapták a fejüket erre a parlamentben hétfőn elhangzott mondatra, amelyik valamelyik államtitkárfitól származik.

  A néhai Magyar Köztársaság parlamentjében – nem egy templomban – bár ez ott is egetverő baromság lenne – hanem az egykori törvényhozás épületében. Majd még ezt is tudta fokozni, amikor hozzátette: A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, ez képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.

  Remek gondolat a kormánytól – rózsafüzérrel a Soros képében megjelenő Sátán ellen.

  Megjegyzem, ilyen színvonalú hozzászólás még a legfundamentalistább, legegyházibb iszlám kalifátusban sem hangzik el. De ez is mindegy.

  A vonatkozó államtitkárfi túlteljesít, mert ennyi esze van – tulajdonképpen nem érdekes. Végülis egy világi állam törvényhozásában miről beszéljen?

  És nyilván nem antiszemitizmus ez, á dehogy, ahogy szabadköművezés sem. S hogy szót szóba öltsünk – idézzünk fel egy rózsafüzéres dalszöveget:

  Egy kézzel ölt, a másikkal ölelt
  Isten nevében vezényelt sortüzet

  Rózsafüzér és revolver, az volt a szép
  Rózsafüzér és revolver ‘45 telén

  Ez a dalocska Kun pátert élteti, aki katolikus pap létére rengeteg embert ölt meg saját kezével, pisztolyával, sortűzzel. És valóban, lehet, hogy gyilkolás közben rózsafüzért morzsolt. És Sorost csak azért nem sikerült megölnie, bár sok-sok Sorost megölt, mert a mi fiúnk ügyesen elrejtőzött a gyilkos Budapesten.

  A dal egyébként nem biztos, hogy ismeretlen a parlamentben sem. Ugyanis az a Romantikus Erőszak névre hallgató nyilasoid zenekarocska játssza, amelyik a Jobbik rendezvényeinek rendszeres fellépője. Itt jegyezzük meg, hogy még a cukimukisodási folyamat idején is húzták a talpalávalót az efféle iránt lelkesedő – ma már persze mindjárt néppártos – közönségnek.

  A Sátán, avagy az ördög, de nevezhetjük Lucifernek is, persze nem kompatibilis a Fidesz, rend, csend, fegyelem – és mondjunk minél nagyobb szörnyűségeket, hogy ezzel cukkoljuk a népet - programjával.

  Lucifer ugyanis meglehetősen bölcs szereplője a történelemnek, s amikor az Úr megjegyzi, hogy őt csak hódolat illeti meg nem bírálat, akkor nyilván a tv2-re, az állami rádióra vagy esetleg a 888-ra gondol, esetleg Mészáros Lőrinc sajtóbirodalmára.

  Ezért is mondja néki a Sátán:

  Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
  (Az angyalokra mutatva)
  Dicsér eléggé e hitvány sereg,
  És illik is, hogy ők dicsérjenek.
  Te szülted őket, mint árnyát a fény,
  De mindöröktől fogva élek én.

  Ezt persze kormánypárti aggyal nehéz felfogni. Wass Albertban még véletlenül sincsenek ilyen nehéz gondolatok, sokkal egyszerűbb azzal az élet.

  Amúgy a Sátán régóta a bögyében van a mi kis kormánypárti fundamentálisainknak.

  Egyikük például, amúgy kétes tisztaságú doktorijában, emígyen fogalmazott:

  „Sajnos bőségesen van olyan, ahol festés nélkül is ott van [az ördög]. Szomorú példája ennek a híres, hírhedt Rolling Stones.”

  Igen, aki Semjén Zsolt tudományos fokozatot érő doktorijára gondol, az helyes úton jár. Maga a nagy vavavadász írta ezt.

  A Sátán tehát hol Soros, hol Mick Jagger formában tűnik fel.

  Őszinte legyek? Ha ők vannak a pokolban, akkor én oda szeretnék jutni.

  Semjénnek, Matolcsynak és ennek a rózsafüzérről papoló állami tisztviselőnek meg meghagyom a mennyországot, érezzék jól magukat egymás között.

  S hogy reményt csepegtessek rózsafüzér és fokhagyma szorgos parlamenti alkalmazása ellenére még mindig az országban megmaradt ördögtársaimba, ismét a főördögöt – nem nem Soros és nem is az aki az Icangetnosatisfactiont énekli – idézzem:


  Győztél felettem, mert az végzetem,
  Hogy harcaimban bukjam szüntelen,
  De új erővel felkeljek megint.

  satan.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 10.

  1. mechi
  2. Vegetable
   Vegetable
   A probléma nem is az, hogy nagy az isten állatkertje. Még az se, hogy alacsony a kerités.
   De ki nyitotta meg a keritést, és helyezett el terelőlapokat a legnagyobb állatok elé a Parlament irányában???
   Költői kérdés volt. Az elbutitott rájuk szavazók, és azok, akik nem mentek el szavazni.

   Ami a Semjénes idiótaságot illeti, komolyan lesátánozott egy klasszikus rockzenekart? :D

   Ami a hasonlatodat illeti, ott a gond, hogy ha átkerülnek, nem oda fel fognak menni, mert ahhoz nem rózsafüzér morzsolás meg ima, hanem tiszta lélek kéne... Azt hamarabb találsz a sátánozottak között. Ez valahol olyan különbség, ami a vallásosak és a hívők (akik vagy vallásosak vagy nem) közt van. A vallásosak indították meg a keresztes háborúkat. A hívők bújtatták el és etették a szomszéd zsidó boltost, ameddig el tudott menekülni ebből a baromságból. És az a pap se csak vallásos volt, hanem mélyen hitt a szerető istenben, aki megmentette a fél családomat, a nem keresztény részének és felmenőinek visszamenőleg hamis keresztleveleket kiállítva.,,
  3. varázsdoboz
  4. Ernoe
   Ernoe
   Theologiailag semmi esetre sincs alátámasztva amit az energia-miniszter Dr. Aradszki András mondott a patlamentben. Csodálom, hogy az emberi eröforrások és egyébb miniszteriumok tulajdonosa Balog Zoltán az NDK-ban kiképzett theologus nem hivta fel erre a kollegája figyelmét.
   -
   A keresztelés az valoban egy "kis-exorcizmus" de a rozsafüzért nem szokták bevetni az ördög ellen. :)
   A rozsafüzér az a Szüzmariárol szol, a "Nagy-Titok" (gaudii mysteria) sem emlit ilyet.
   -
   A rozsafüzér egy bucsujárásrol hazavitt emlék, a "souvenir" vallásos megfelelöje.
   Eredetét tekintve az Orientröl származik, onnan ahonnan ma a menekültek jönnek.

   A nevét valoszinü onnan kapta, hogy rozsa- bogyokat füztek láncra, hogy nehogy elszámolják magukat a hivek a visszatérö versikék felmondásánál.
   -
   A beszéd elött talán megkellett volna kérdezni egy szerzetest, vannak akik a derekukon hordanak egy rozsafüzért (természetesen a ruha felett) ami a fogadalmukra emlézteti öket, ehez tartozik a cölibátus. Talán innen asszociált a miniszter a Sátáni kisértésre, az üveggyöngyök rángatozás közben karakterisztikus hangot adnak. Az én hittanárom azt ajánlotta, "kisértés esetén hideg vizzel valo zuhanyozás vagy korai felkelés az ágybol segit."
   -
   A bécsi szociál-orvos Michael Kunze a Bécsi Nikotin-Intézettöl azt ajánja, hogy a rozsafüzér imádkozása egy kiválo eszköz a dohányzásrol valo leszokáshoz. A monoton ima levezeti a feszültséget és az imára valo koncentrálás eleterli a figyelmet a dohányzásrol.
   szomorúcseri, May113 és Vegetable kedveli ezt.
  5. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Ernoe!
   Csókoltatom a profot, de nálam nem jött be a módszer, sőt...
   Az exorcizmushoz meg annyit, hogy mondd ezt Pio Atyának, aki fegyverének hívta a r.füzért a Sátán elleni harcban.
   tipasa kedveli ezt.
  6. Vegetable
   Vegetable
   Nekem érdekes volt a levezetése, honnan származik a rózsafüzér, de én azt se tudom, ki az a Pio Atya, de legalább azt se tudom, ki ez a bécsi doki :D Sok mindenben hiszek, csak az pont nem az isten, és pont a halálélmény miatt...
   Hogy ti miket tudtok!
  7. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Akkor éppen ideje, hogy utánanézz.Hidd el nem lesz hátrányod belőle. Jó,és egyszerű ember volt. Amennyi magyar nyelven fellelhető volt könyv elolvastam róla, a filmet életéről megvettem dvd-n( de a YT-n is fent van részletekben.) :)
   Ui. az egyház hivatalosan nem tudja megmondani, honnan származik a rózsafüzér:D
   setni és udvarfy kedveli ezt.
  8. Melitta
   Melitta
   Foghagyma fuzer nem segit mar?
   tuncuka, May113, tornando és 1 másik tag kedveli ezt.
  9. varázsdoboz
   varázsdoboz
   de, a sült oldalason:rohog:
  10. Ernoe
   Ernoe
   Páter Pio egy olasz kapucinus szerzetes volt "akit anyira szeretett Jézus, hogy a saját sebeit ajándékozta neki". Páter Pio tenyere állandoan vérzett a stigmák miatt, éjszakánként az ördöggel viaskodott, hangosan küzdött ellenük, reggelre a szoba romokban állt. Van aki megesküszik, hogy látta Páter Piot a tömeg felett kuszni a levegöbe, hogy betudjon jutni a templomba.
   -
   De a legnagyobb csodát, a "bilokatiot", egyszerre két helyen valo jelenlétet, amit eddig csak scientology studenteknek tulajdonitott a világ, a Padre is véghez tudta vinni.
   -
   Mi sem természetesebb, hogy ennek a csodának a megerösitése egy magyar paptol származik 1965-böl. Páter Pio a falakon keresztül meglátogatta Jozef Kardinal Mindszenty a Budapesti börtönében, vitt neki ostyát és bort, misézett neki, a magyar Kardinális pedig ministrált, miközben a szentéletü továbbra is San Giovanni Rotondo-ba maradt a tömeg szeme láttára.
   -
   Kevésbé csodálni valo, hogy miután Mindszenty is igazolta a jelenést, VI. Pál Pápa visszaléptette a magyar kardinálist a posztjárol.
   -
   Engem valojában az boszant, hogy a magyar kormány lépten nyomon megsérti a semlegesség elvét, nincs az állam szétválasztva vallásos intézményektöl, ideologiáktol. Hogy történhet meg az, hogy egy miniszter földönkivüli lényekkel fenyeget?
   -
   setni, May113 és varázsdoboz kedveli ezt.
  11. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Nem fenyeget, hanem a becsali mézesmadzagot húzogatja. Egyre többen egyházi iskolákba íratják gyermekeiket, egyre több ember ül be a misepadba (mert annyira elkeseredett és tehetetlennek érzi magát, hogy csak a csodákban bízik, mert a mindenhatóban reménykedik, mert az elöljárójához a hivatalban hiába is kuncsorogna), ez mind szavazóbázis lehet.
   Nézd csak meg választások előtt miért a nyugdíjasok és a kisebbség a "kedves"?
   setni kedveli ezt.
  12. Vegetable
   Vegetable
   Ez eléggé vicces :) Bár mindent jóval késöbb tettek vagy írtak, mint mikor történt, nem csoda, hogy egy csomó mindent elfelejtettek :)

   Tényleg! És mennyivel egészségesebbek lesznek, ha meg is eszik! :rohog:

   Köszi, érdekes volt nekem mindig, ha valami csodáról volt szó.
   Kérlek, mivel most az uralmon levő monopárt célja elbutítani az embereket, mindenféle hülyeségek beszélnek. Aki tépné a haját, nem tehet semmit, akinek ez rendben van, azok értelmi szintjét hagyjuk. Már mikor szétvált - elvben - kormányzás és egyház, mi meg süllyedünk bele a tudatlanság mocsarába :(

   Egyházi iskolába azért járnak, mert az összes jogot és pénzt elvették az önkormányzatoktól, igy nem tudják fenntartani az iskolát, de ha jön egy egyház, és fizet az önkorminak, akkor mondjuk ki tudják az ovi fütésszámláját fizetni, és az egyházi iskola már megkapja azt a csomó pénzt és támogatást az államtól, amit az állami nem kapott. Így kényszerítve vannak a gyerekek vidéken arra, hogy egyházi iskolába járjanak. Vagy órákat kell utazni, kilométereket bringázni a kicsiknek. Nem megvalósitható. Ismerek olyat, aki egyházi iskolában tanít, pedig ki se tette a ábát a katedrája mögül, és ha nem akar elköltözni, mert drága bejárni máshova dolgozni, ha nem akarja otthagyni a gyerekeit, egyházi iskolában is fog tanítani. Holott sose volt vallásos, és több évtizede is tapsolt, hogy az egyház néhány saját fenntartásu közép- és felsőoktatási intézményt leszámítva nem tolhatta oda azt a szenteskedő orrát.
   tornando, setni és Ernoe kedveli ezt.
  13. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Szerintem már nem az önkormányzat, hanem a KlIKK a fenntartó. Vajon miért is kapják az egyházak és az egyh.-i iskolák a sok pénzt? Amit mondtam. Hidd csak el, menj el egy vasárnapi misére délelőtt. Meg fogsz lepődni.
   setni kedveli ezt.
  14. Ernoe
   Ernoe
   Azon semmit sem csodálkozom, hogy egyházi iskolába iratják a szülök a gyerekeket, szinte nincs is más Mo.-on.
   Azelött volt 7 egyházi iskola nyugati pénzböl modernül felszerelve, ma megszámlálhatatlan de sehol sincsenek ha a ranglistákat nézem.
   -
   Az állam kihuzza magát a felelösség alol, a kerületi iskolák nem kapnak elég támogatást csak a privát iskolák a fövárosbol.
   Az egyházi iskolák privát iskolák, a keresztény logo (plusz jel) van rajta de a tanárok világiak, nekik idomulniuk kell.
   -
   Vallás és nationalizmus kéz a kézben jár, az egyház bujtatta a háborus bünösöket, a pädophileket, ök adnak teret szobrok állitására, a kevés tiszteségesnek meg ugy a kommunizmus mind a mostani nationalizmus alatt nehézségei vannak.
   -
   Többször felajánlottam a volt iskolámnak, hogy szivesen tartok egy hittanorát nálluk a hét végén de nem válalták a rizikot. :)
   tornando, sropi és setni kedveli ezt.
  15. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Gondolom előre megmondtad az előadásod címét:rohog:,nagy hiba volt,be kellett volna csomagolni.Tudod, mindenkit csak a saját módszerével győzhetsz meg:cool:
   setni kedveli ezt.
  16. vazonosito
   vazonosito
   Mélységesen felháborított ez a tegnapi eset. Az Országgyűlésben ilyen beszédnek helye nincs. Egyrészt óvni kellene a szekuláris látszatot (sajnos csak azt lehet már) miszerint az állam és az egyház függetlenek. Másrészt a sorosozásnak, gyűlöletkeltésnek ez már olyan szintje, hogy értelmes embernek a gyomra felfordul tőlük.
   Teológiai vitát is lehetne folytatni, de nem érdemes. Nemcsak katolikusokat "teremtett a Jóisten", hanem mindenféle más hívőt és hitetlent, akiknek a rózsafüzér vagy akár maga a sátán semmit sem jelent. A fatimai 3. jóslatnak pedig nincs olyan értelmezése, amivel ez a hazug uszító előhozakodott bevezetőjében. Ennél fontosabb, hogy ő energiaügyekkel megbízott államtitkár, vagyis neki semmi köze se lenne se Soros Györgyhöz, se az egyházi, vallási ügyekhez. Hacsak nem akart a karácsonyi prémiumosztás előtt pár pluszpontot szerezni a Tudjukkinél. Csak remélni tudom, hogy legvégül majd tényleg elnyeri méltó "jutalmát" ez a féreg.
  17. Csoma Lajos
   Csoma Lajos
   Az állam egyáltalán nincs szétválasztva az egyháztól. jelenleg tömegesen adnak oda állami iskolákat egyházi kézbe, főleg gimnáziumokat - de az már a korábbi kormányok alatt is gyakorlat volt, hogy az egyházi iskolák több pénzt kapnak, mint az államiak.
   tornando, setni, udvarfy és 1 másik tag kedveli ezt.
  18. Ernoe
   Ernoe
   Emlékszem diákkoromban a Quasarokrol irtam egy cikket a faliujságra, egy szülö rögtön berohant az igazgatohoz, hogy kiveszi a gyerekét az iskolábol ha itt ilyesmi megvan engedve. Az érettségi találkozon nagyon kedvesek hozzám a volt osztolytársak, mindig megigérik, hogy imádkoznak értem, hogy megtérjek. Az osztály fele már kihalt, az ima továbbra is hatástalan. :rolleyes:
  19. varázsdoboz
   varázsdoboz
   dehogy hiába való, hála nekik meg a jóistennek, Te még mindig itt vagy közöttünk, ők meg sajnos kidőltek mellőled.
   Vegetable, Melitta, setni és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás