Hírek A Szentháromság nevében vett rá apácákat édeshármasozásra egy jezsuita pap


Szexbotrányba keveredett egy Ferenc pápával állítólag közeli kapcsolatban álló, jezsuita pap a Vatikánban. A vád szerint, a szlovén pap évtizedekkel ezelőtt spirituális csoportszexre vett rá apácákat.


Egy volt apáca azzal vádol egy 68 éves jezsuita papot, hogy több mint harminc évvel ezelőtt olyasmikre vette rá őt és a rendtársnőit, hogy pornófimeket nézzenek, lefeküdjenek vele és csoportos szexben vegyenek részt – írja a New York Post.
Marko Ivan Rupnik korábban egy szlovéniai kolostor spirituális vezetője volt, illetve templomi mozaikokat készített, többek között a vatikáni pápai kápolna számára is.
A volt apáca egy olasz lapnak nyilatkozva azt mondta, Rupnik óvatosan hálózta be a gondjaira bízott nőket, majd a hitüket és a bizonytalanságukat kihasználva addig manipulálta őket, amíg beleegyeztek, hogy a pap rajtuk élje ki szexuális vágyait.

Egy alkalommal a pap őt és egy másik apácát úgy próbált rávenni arra, hogy hármasban szexeljenek, hogy azt mondta, az aktus során tapasztalhatják meg igazán az Atya, a Fiú és Szentlélek kapcsolatát.
A volt apáca 1987 és 1994 között élt a szlovéniai kolostorban. Azt mondja, Rupnik ebben az időszakban legalább húsz nőt zaklatott szexuálisan, majd megfenyegette őket, hogy senkinek sem beszélhetnek a történtekről.

A volt apáca már 1994-ben panaszt tett, de azt mondja, Rupnik barátai Szlovéniában és Rómában is eltusolták az ügyet. Később egy nyomozás megalapozottnak találta a jezsuita szexuális visszaéléseivel kapcsolatos vádakat, így Rupnikot 2020 májusában kiközösítették az egyházból, de még ugyanabban a hónapban el is törölték a büntetését.
Egy évvel később, amikor kilenc nő vádolta meg szexuális bűncselekményekkel Rupnikot, a jezsuiták vezette kongregáció azzal hárította el az ügyet, hogy nem lehet vizsgálatot indítani olyan bűncselekményekkel kapcsolatban, melyek már elévültek.

1671661212033.png
 
A cím hogy édeshármas eléggé cinikus. Ha tapasztalatlan embereket megtévesztve vesznek rá olyan dologra ami nekik addig nemhogy természetes nem volt de, ismeretlen is az az egyik leggyalázatosabb tett.
(tőlem mindenki úgy éli ki a testi vágyait ahogy a társa, párja megengedi)
 
Csak egy kérdés: Miért várt a be/feljelentéssel 30 évet?
A cikk alján kiderül:
Több esetben tett, sőt, tettek feljelentést más áldozaokkal együtt, rendszeresen eltussolták az ügyet, ha mégis büntetést szabtak volna ki, eltörölték!

Tehát:
Nem talált:
Az apáca nem várt 30 évet!!!!
Nem egy hírbe kerülős szándékkal vezérelt nő, bármennyire erőltetnéd!

Mert az egyházban (hasonlóan pl. a fegyveres erőkhöz) kussolni kell...tudod, a mundér "becsülete".
Teljesen igazad van!
Párhuzamként:
A vasút sem adhat ki semmilyen információt, pl baleset esetén sem, még a helyszínre érkező újságíróknak, médiának sem!
Csakis arra lehet hivatkozni, h a MÁV sajtóreferenséhez/kommunikációs osztályához fordulhatnak!

Egyházon belül pedig?!
Holló a hollónak szemét ki nem vájja!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Amortisha wrote on sziporka78's profile.
Egy csoda vagy. Nagyon köszönjük a fordítást.
vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen a legújjabb fordítást, öröm olvasni.
andris143 wrote on urbi8705's profile.
szia
Szervusztok!

Ha lassan is, de magunk mögött hagyhatjuk a Covid-19-et. Sajnos az én családomat, jól megcibálta ez a fránya vírus, de mind itt vagyunk. Kicsit megtépázva, van kinél ott hagyta a foga nyomát, de mindnyájan túléltük.
Szeretettel ölellek minden kedves ismerős, bár merre is vagytok a világban.
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a vámpírok amerikában 5.-ik részét.

Statisztikák

Témák
37,619
Üzenet
4,671,433
Tagok
607,391
Legújabb tagunk
peter7606
Oldal tetejére