A szocik inkább meghalnak, de dögöljön velük mindenki

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 December 5.

Melitta - 2017 December 5, 15:33
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Molnár Gyula szombaton azt mondta, hogy mostantól nem tárgyalnak olyan párttal, amely nem hajlandó a közös lista, közös jelölt megoldásra. Vagyis aki nem hajlandó felkúszni az éppen összeomló MSZP listájára, azzal szemben egyéni jelöltet állítanak a szocik. Vagyis a Molnár-Mesterházy-Puch triász inkább segít Orbánnak a háromnegyedben, minthogy a változásért küzdjön.

  Azt MTI tudósítása szerint Molnár Gyula, a szocialisták elnöke szombaton, pártja budapesti választási koordinációs ülését követően úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok szétaprózódott választási indulása "pártszépségversenyhez" vezetne, amelyben nem szeretnének részt venni. Az MSZP kritikus két hónapot zárt le, ami után azt üzeni, hogy él és tudja, mi a feladata - mondta a párt vezetője, hozzátéve, az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a szocialista szavazók "nem pártolnak át oda, ahova értelmiségi műhelyek gondolják". Molnár Gyula később kérdésre sem kívánt erről részletesebben beszélni, de szerinte az biztos, hogy szavazóik tőlük várják az egyértelmű baloldali alternatíva felmutatását.

  Vagyis a rendkívül "hiteles" Molnár-Mesterházy-Puch háromszög vagy azt hiszi, hogy a Botka távozása óta összeomlott MSZP még mindig van annyira vonzó Gyurcsányéknak, az LMP-nek, a Momentumnak és az Együtt-Párbeszédnek, hogy felmennének a rendkívül "hiteles" politikusaik mellé a szoci-listára, vagy eleve tudják, hogy ez reménytelen, és ezzel a reménytelenséget erősítő üzenettel segítenek méginkább abban, hogy ne is kétharmada, hanem inkább háromnegyede legyen Orbánnak és a Fidesznek a 2018-as országgyűlésben.

  Az a rossz hírünk, hogy a választók a jelek szerint nem ugranak az egyre visszataszítóbb képet nyújtó MSZP nyakába. A szocialistáknak viszont sikerült még a saját istállóból származó miniszterelnök-jelöltjüket is elutálni, igaz Botka László fél évig hazudta azt a sajátjainak, hogy most már csak pár nap, és minden ellenzéki párt szalad a szoci listára, és az egyéni választókerületekben átadja a helyét az MSZMP-ből vagy a KISZ-ből ottmaradt helyi szandálos maszoposnak.

  Szegedi vacillálós Laci viszont senkivel nem ült le, vagy ha igen, akkor ugyanazt a hülyeséget nyomta, mint amit Molnár Gyulának sikerült szombaton bemondania. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy ha a Molnárnál százszor nagyobb karizmával és hitelességgel rendelkező Botkának nem sikerült behúznia az ellenzék nagyobbik részét a szocialisták düledező romhalmaza alá, akkor most milyen sikerrel zárulhat az MSZP újabb akciója.
  A szocik úgy hírlik, hogy december 4-én sem jutottak előre a DK-val, információink szerint rövid és rossz hangulatú beszélgetés volt.

  Ráadásul ez a "nem tárgyalunk" felütésű agyrém kifejezetten káros az MSZP nyerhető körzetekben induló egyéni jelöltjeinek is, hiszen ha elindul a DK vagy az Együtt-Párbeszéd jelöltje is a körzetben, miközben az LMP és a Momentum eleve nem is akar koordinálni, akkor szinte biztos, hogy az egymás elől elmarkolt szavazatok miatt minden körzet bukik. És ez valójában a Fidesz terve. De ahogy már Botka is megmondta: sokan eladták magukat az MSZP-ben Orbánéknak.

  Kozel a fejhajlitogephez

  mszp.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 December 5.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nincs mit tenni, levonhatjuk, levontuk a konzekvenciát - mármint az MSZP-ről... Nem lépnek, tunyulnak, várnak... Kivárnak?!
  2. CasaLoma
   CasaLoma
   Ezek készülnek kormányváltásra? Elég vicces.
  3. szundi53
   szundi53
   Mi az anyjuk... térde kalácsát csinálnak 10 éve? Nem találtak 1 embert, aki vezetni tudta volna a pártot, vagy ha mégis, inkább kinyírták, nehogy a saját kis érdekük sérüljön? Akik ennyire fidesz zsebében vannak üljön közéjük. Ennek a töketlenkedésnek semmi értelme, csak bosszantják vele az embert.
   Papirporzsak kedveli ezt.
  4. RixavanDerMaat
   RixavanDerMaat
   Komolytalan bagazs. Amig a Gyurcsany az elukon volt, azert csinaltak valamit. Nem Gyurcsanyt propagalom, csak megallapitom, hogy addig egy vezeto alkat volt mellettuk, mig ezek a mostaniak, ezek inkabb csinovnyikok csak.
  5. Melitta
   Melitta
   Meg nem arultak el ot, es szalltak be a karaktergyilkolaszasba.
   Most is igazat adok neki, nincs mire varni ,egymast nyirjak ki, vagy lehetetlenitik el es nem a kampanyra keszulnek.Ujhelyiek /Mszp/uj mozgalmat inditanak ahelyet hogy kampanyolnanak a partjuknak. Erthetetlen mire is megy ki a jatekuk.
  6. RixavanDerMaat
  7. Éleskés
   Éleskés
   Az MSZP eddigi megnyilvánulásai alapján az utóbbi 23 évben, a Horn kormánytól kezdve a FIDESZ előszobájaként, annak partnereként funkcionált.
   Most kezdünk csodálkozni rajta??
   Már a Horn kormány idején is volt olyan, hogy az állam a választások előtt valami módon sok pénzhez jutott. Arra már konkrétan nem tudom, hogy mi is volt az. De a sok pénzt az MSZP elosztotta: 80% ment az ellenzéknek, a FIDESZnek, 20% jutott nekik. Ettől már akkor is felment az agyvizem, azért emlékszem rá. Puch-Simicska paktum
   .
   Utoljára módosítva: 2017 December 7
  8. szundi53
   szundi53
   Tőle az első perctől fél Orbán. Ha nyilvános vitára került sor köztük, Gyurcsány "felmosta vele a padlót".
  9. CasaLoma
   CasaLoma
   Lehet, hogy fél tőle, de ettől függetlenül Orbán fog jövőre is kormányt alakítani, és ha az ellenzék továbbra is így muzsikál, akkor nem 2/3-al, hanem 4/4-el.
  10. RixavanDerMaat
   RixavanDerMaat
   Négynegyed vagyis Négy ütem: gyújt-szív-lenntart-kipufog... ez mennyire passzol idee :D :D Sub Bass Monster Négyütem című száma! :D :D
   CasaLoma kedveli ezt.
  11. szundi53
   szundi53
   Mi szívunk és puffogunk. :mad2: Passzol vagy sem, ez van.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  12. szundi53
   szundi53
   Ahhoz, hogy az emberekben legyen hit a változáshoz, és hogy a többség ne legyen kisebbségben, új alapról kell kezdenünk mindent. Ehhez közös ajánlat kell” – jelentette ki Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke.
   Eddig mit tetszetek csinálni?
   „Egy ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje tudok lenni" – mondta.
   Túljelentkezés esetén sorszámot osztunk. :rohog:

   Az elengedhetetlen megújulás elősegítése érdekében az Együtt nem kíván közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet állítani a Magyar Szocialista Párttal.
   Így akarnak kormányt váltani. Ez fájt. Néhány kollégával itt a CH-n dühöngünk, h fideszék szétlopják az országot, és nem csinálják amit kéne, a T. ellenzék 4 évig lébecol, ahelyett, h dolgozna 1000-rel. A választás előtt is csak tökölnek, minden tudományukkal egymást nyírják ki. :mad:
  13. tornando
   tornando
   Az ehhez hasonló és ez ellenzéket szidó hozzászólások.Azért születnek mert csodavárás egy csapásra és komoly erőt, talán messiást váró hangulat vágy van.
   Az ellenzék szidása se visz előre.
   Karácsony Gergelyt nem értem
   Miért vállalta illetve keveredett bele hogy miniszterelnökjelölt legyen
   Idő előtti volt és naiv hit vezethette.
   Ez így azt mutatja mégse jó politikus
   Már én is arra hajlok erőt, folyamatos kitartást, akarok látni és ez Gyurcsánynál fedezhető fel
   A sok hülyesége ellenére.
   Az erő nem a taglétszámban mérhető csak.
   A létszám és karizmatikusság néha nem egymás mellett megy
   A megfelelő ember hirtelen feltűnése is elvihet sikerhez ez meg Karácson Gergely mellett is szólhat.
   Még ha nem is volt mögötte 20% párt
   Melyik külföldi volt most Macron(?) aki üstökösként viszonylag hirtelen lett elnök
   Utoljára módosítva: 2017 December 11
   CasaLoma kedveli ezt.

Megosztás