Hírek A Wall Street farkasa több embert is börtönbe küldene a kriptovaluták miatt

A Wall Street farkasaként ismert befektető, Jordan Belfort éles szavakkal kritizálta a kriptovalutákat. Berlfort szerint ugyanis számos olyan token forog a piacon, melyek egyszerűen csak értéktelen viccek.

A Wall Street farkasaként is emlegetett Jordan Belfort (akinek életéből az azonos című film is készült) keményen bírálta a kriptovaluták piacát. Az üzletember elsősorban az úgynevezett mémtokenekre gondolt, vagyis azokra a kriptovalutákra, melyeket az elmúlt időszakban a befektetők felkaptak, de sokan úgy vélik, hogy a valódi értékük megkérdőjelezhető.

Belfort egy brit lapnak adott interjúban mondta el, hogy az olyan kriptovalutáknak, mint a dogecoin vagy shiba inu „se értékük, se hasznuk nincs".
Hozzátette, az emberek egyszerűen csak kihasználják a szabályozatlan piacot, és teljesen értéktelen tokeneket hoznak létre.

Hallani olyan őrült történeteket, hogy emberek vagyonokat keresnek ezekkel az eszközökkel, de ezek nem számítanak valódi befektetéseknek – fogalmazott Belfort.


Az egykori befektetőt egyébként részvénypiaci manipulációért ítélték börtönbüntetésre az 1990-es években, és most úgy látja, az általa értéktelennek tartott kriptovaluták miatt is börtönbe kellene küldeni egyes embereket – az nem derült ki, hogy Belfort pontosan kikre gondol ez esetben.

Noha hangsúlyozta, hogy a kormányoknak minél hamarabb el kellene kezdeniük szigorúan szabályozni a kriptovaluták piacát, a manapság leginkább motivációs előadóként dolgozó Belfort a kriptovaluták koncepciója mögött álló blokklánc technológiát kifejezetten üdvözölte.

1638484994425.png
 
Ha börtönbe akar látni vagy küldeni embereket akkor tegyen feljelentést.....így ennek semmi értelme.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene
Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.
Fehér József wrote on janikaaa24's profile.
Midi Sies letőlteni mert törölni fogják .

Statisztikák

Témák
36,989
Üzenet
4,513,747
Tagok
597,560
Legújabb tagunk
Szüllő Virág
Oldal tetejére