Access Consciousness

EGÉRVADÁSZ témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2013 December 8.

 1. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Sziasztok! Kerestem a fórumon ilyen témát, de nem találtam, ezért bátorkodtam most ennek nyitni egy topikot. Kicsit beleástam magam az interneten fellelhető anyagokba és nagyon ígéretesnek találom ezt a módszert a tudatosság és az önmegismerés lehetséges útjaként. Remélem, hogy lesz olyan kedves fórumtárs itt a Canadahunon, aki hallott már erről a módszerről, esetleg tanulhatunk is tőle valamit róla. Amit én el tudok mondani annyi, hogy az acces bars 32 pontos fejkezelés, míg az acces consciousness egy kérdés-válasz tisztítás törlés a tudatosságban -nagyon leegyszerűsítve. Nagyon kevés anyag lelhető fel az interneten magyar nyelven, ezért is fordulok hozzátok.
  üdv
   
  Georgina Bojana, totheva1976 és éria 5 kedveli ezt.
 2. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Most találtam végre egy kicsit bővebb leírást a neten:

  Az Access Consciousness a világon már 46 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Access Consciousness facilitátorok (segítők) hallhatóak a World Puja Network-ön, és minden egyes vezető amerikai spirituális summit-en.
  Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

  Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésévelvagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban. A befogadás, elfogadás, mint képesség, gyakorlatilag a hiányzó láncszem a Titok című filmből. Az Univerzum igazsága kézzelfoghatóvá és elérhetővé válik, drámai gyorsasággal abban a pillanatban mikor a világot nem polaritásában látjuk. Sokan képesek az energiát érzékelni felfogni és kommunikálni akár egyetlen Access Bars kezelés után. Az eszközök, technikák bármilyen más elmélettel együtt használhatóak kiegészítésként.


  Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük, hogy valójában milyen gyönyörűek vagyunk, és hogy mi magunk vagyunk a mindenség, valamint, hogy képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit hiszünk önmagunkról, hogy mik vagy kik vagyunk. A Bars hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén. Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekregyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez.
  Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig üzlettársával Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek, kutatóknak ajánlja, akik tudják, hogy a megtestesülésünk többről szól. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, az kiterjeszti önmagunkat és életünket is, és nem csupán a magunk királysága számára, hanem a mindannyiunk királysága számára is.

  Néhány kérdés, amely megváltoztatja az életünket egyetlen pillanat alatt, ha nem konklúziókat próbálunk keresni:
  Ha azt gondoljuk valamit rosszul cselekedtünk:
  Mi van akkor, ha soha még eddig nem tettél semmi rosszat?
  Ha valami nem úgy alakul, ahogy terveztük:
  Mi az, ami megfelelően változott itt csak én nem veszem észre?


  Két kérdés amelyet 'rossz' és 'jó' helyzetekben is érdemes alkalmazni, ha változtatni kívánunk az eredmény 'energetikáján' azonnal:
  Hogyan is lehetne ez még ennél is jobb?
  Mi más is lehetséges?A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden eleresztesz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni? Képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit? Tudod, az elfogadás nem igazán működik ezen a világon. Tesszük meg tesszük és hajtjuk az előre beprogramozott napjainkat és dolgunkat azért, hogy minél kevesebbet kelljen "befogadni" a körülöttünk lévő világból. A legtöbb ember így éli le az életét. Az a bökkenő, hogy ahhoz, hogy olyan mindennapokat generálj önmagad számára, amelyet valóban szeretnél, képesnek és készségesnek kell lenned arra, hogy elfogadjál, például kezdetnek Önmagadat és önmagad tiszteletét.
  A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok stb.Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról: A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.
   
 3. havert

  havert Állandó Tag

  Access Consciousness ingyenes előadások magyarul és angolúl:
  http://tudatosteremto.hu/ingyenes-lehetosegek/

  Eszközök:
  http://tudatosteremto.hu/eszkozok/

  Az általad megtapasztalt érzések, gondolatok, testi érzetek 99%-a nem a tiéd! Kérdezz rá mindenre, ami felbukkan: kihez tartozik? Sokan küzdenek olyan problémákkal, amik soha nem is tartoztak hozzájuk, de mivel érzékelték, azt hitték, hogy az övék. Attól, hogy egy répalevesben úszva nőttél fel, még nem vagy répa! Tartozhatnak érzések emberekhez, entitásokhoz és Földhöz. Ha kérdezel egyre könnyebb leszel és egyre inkább kialakul benned a tudatosság, hogy nem veled van a probléma, hanem csak érzékeled a környezeted problémáit! Más azt hinni, hogy te vagy szomorú, és rádöbbenni, hogy a környezeted szomorúságát érzékeled csak, és neked kutya bajod!

  Minden, ami igaz számodra, könnyű érzés, és ami nem, az nehéz! Nem mindenkinek ugyanaz az igazsága, de ami számodra személyesen igaz, az könnyű érzés!
  Ne agyazzál, hogy hogyan vannak a dolgok számodra! A teljes lényed sokkal többet tud és észlel, mint az elméd felfogni képes. Egyszerűen kérdez meg, ha erre megyek, ezt választom, az milyen nekem most, milyen nekem 5 év múlva? Ha arra megyek akkor milyen? Melyik a könnyebb érzés?
   
 4. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Sajnálom, hogy egyelőre csak ennyit tudunk erről. Remélem, ha valaki bővebb ismeretre tesz szert, azt megosztja majd velünk.

  Addig is üdvözlettel: E
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 5. éria 5

  éria 5 Állandó Tag

 6. éria 5

  éria 5 Állandó Tag

 7. Hupikaty

  Hupikaty Tag

  Sziasztok! Ez egy fantasztikus lehetőség az elengedésre. Kezelek már pár embert,illetve engem is kezel egy Barátnőm. Az eredményt egy pezsgős palack kinyitásához tudnám hasonlítani. A második kezelés után megállás nélkül jönnek a felismerések és elengedések. Egyszerűen imádom,több technikát is kipróbáltam már,de ennyire hatékonynak még egyiket sem éreztem. Üdv
   
  Plimpi, lanyijanos és EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 8. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Szia Hupikatyy!

  Mesélnél erről valamit? Tudom, hogy jó drágán adják, de talán itt egymás közt beszélhetünk róla. (eria 5 - Palacskó úrról annyit, hogy a fiam írt neki emailt, el akart menni egy tanfolyamára, de még csak válaszra sem méltatta őt.)
   
 9. Hupikaty

  Hupikaty Tag

  Szia Egérvadász !
  Mindenképpen javasolnék egy próba kezelést mielőtt tanfolyamra mész,bár eddig még nem találkoztam rossz tapasztalattal. Palacskó úr annyi emilt kap,hogy szerintem már nem bírja feldolgozni :) Dunaharasztin lakom,de pesten is vállalok kezelést. Kb.1.5 óra,de az teljes nyugalomban,úgy értem telefon és család kikapcsolva :) Én azt mondom,hogy egy percig sem bántam meg az árát,de nem vagyunk egyformák :)
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Február 7
  Bessyboszi és EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 10. Kármen Rose

  Kármen Rose Állandó Tag

  Éppen készülök egy kezelésre. Jó volna, ha vki írna tapasztalatokat, tanfolyamra is szeretnék később menni.
   
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 11. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag


  Köszönöm, hogy felajánlottad a kezelés lehetőségét, ha majd úgy adódik, esetleg élek is vele. Te mit végeztél, hogy kezelheted az embereket? Valamit mesélj már erről a kezelésről!
   
  Utoljára módosítva: 2015 Május 19
 12. Paraplui

  Paraplui Állandó Tag

  Én most szombaton megyek tanfolyamra :), már alig várom. Ha valakit érdekelnek majd a tapasztalataim, szívesen leírom. :)
   
 13. Örökmozgó

  Örökmozgó Állandó Tag


  Szia!
  Én örülnék ha írnál,mit tapasztaltál,mennyire vált be ,miben segített neked a módszer!?!:hurra:
   
 14. vague

  vague Állandó Tag

  Van ehhez valami könyv vagy segédanyag magyarul, amiból informálódni lehetne? Vagy megismerni miröl is szól?
   
  1958 kedveli ezt.
 15. reka101

  reka101 Állandó Tag

  Engem is érdekelne az Access Bars-hoz segédanyag, ha valakinek esetleg van.
   
 16. Bessyboszi

  Bessyboszi Állandó Tag

  Sziasztok! Access ügyben javaslom a magyar és angol nyelvű Facebook csoportokat és a sound cloudot és a youtubot is. Tömérdek ingyenes információ van fenn.
   
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 17. Bessyboszi

  Bessyboszi Állandó Tag

  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 18. EGÉRVADÁSZ

  EGÉRVADÁSZ Állandó Tag

  Hát bevallom, én azért indítottam anno ezt a témát, mert reméltem, hogy ahogyan a letölthető könyvek főrumban is ingyen megosztunk információt és tudást, úgy majd itt is, aki tud, önzetlenül tanítja a másikat. Hát nem így van. Felajánlották egyesek, hogy menjünk el a tanfolyamukra, (reklámozták magukat) de sem segítséget, sem információt nem adtak. Sajnálom, hogy nagyon sokan kizárólag a pénzre hajtanak csak. Én is sok könyvet szkenneltem és osztottam meg itt úgy, hogy egy fillért sem kértem érte. Az utolsó hozzászólásom annyi, hogy remélem jó páran elolvassák a mostani hozzászólásomat, aztán törlöm ezt a fórumot, ha tudom. Azoktól, akik építő hozzászólást írtak, de nem tudtak érdemben segíteni, mivel ők maguk is laikusok, azoktól elnézést kérek, nem rájuk vonatkozik a véleményem.
   
  vague, saci.sikeres és Beka Holt kedveli ezt.
 19. Bessyboszi

  Bessyboszi Állandó Tag

  Mi az a hozzájárulás, ami lehetek én itt, amit hajlandó vagy befogadni, kedves Egérvadász?

  Én végeztem Bars tanfolyamot, alapozót és ezenfelül megtanultam pár testkezelést is. Ezek a kezelések fizikai kontaktusban végzendők alapvetően, így itt szóban akarom mondani írásban nem tudom, és nem is akarom megosztani. Ha ezért meg szeretnél vagy meg akarsz kövezni, tedd meg bátran.
  A barok futtatása, azaz a bars kezelés és a többi testkezelés technikája manuális technika, kicsit olyasmi, mint a shiatsu masszázs, a bowen vagy a reiki, vagy a mátrix energetika, vagy akár a diapozitív oldás.
  Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki pl a mátrix energetikát csak könyvből tanulta meg, olvasás útján. Megemelném a kalapomat előtte.

  Alternatívaként feltettem pár lehetőséget, ahol INGYEN is van infó. Az nem jó, itt kellene mindnek lenni, ha jól értem.
   
 20. vague

  vague Állandó Tag


  Szia! Van hozzá kézikönyv s képes ismertető magyarul a pontokhoz vagyis bárokhoz! Sajnos csak tanfolyamon lehet hozzájutni. Ha valaki tudja megosztja velünk? Köszönöm előre is!
   
  EGÉRVADÁSZ és 1958 kedveli ezt.

Megosztás