adat vissza

Oscar9 témája a 'Computer-világ' fórumban , 2011 November 12.

 1. Oscar9

  Oscar9 Állandó Tag

  Kedves Flamingo!
  Egy kérésem lenne hozzád, szeretném ha segítenél nekem mert letőrőltem egy csomó adatot egy SD kártyáról és szeretném vissza menteni. Már probálkoztam de az összes GetDataBack for FAT32 program a végén azt írja ki hogy license verzió.Előre is köszönöm a mielőbbi segítségedet. Üdvözlettel Oscar9.
   
 2. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  Szia!
  Esetleg próbálkozz ezzel:
  PC Inspector smart recovery

  Igaz alapból képek visszaállítására szolgál, de az is csak adat... - viszont ingyenes.
   
  Oscar9 kedveli ezt.
 3. louis73

  louis73 Állandó Tag

  Ha még nem késő... nekem ez a progi segített mikor "elromlott" az USB-s flashem, mindent visszahozott. A programm neve: FinalData Enterprise
   
  Oscar9 kedveli ezt.
 4. banyaiviko

  banyaiviko Állandó Tag

  Get data back progit isohunt ról letorrentezed és benne van 2 reg file amit attól függően nyitsz meg hogy 64 vagy 32bites rendszert használsz ha megnyitottad akkor megkérdezi hogy a rendszerleíró adatbázishoz hozzáadod-e rányomsz hogy igen, elindítod a progit és működik a program, mellesleg a legjobb adatvisszaállító, nekem rendszerújratelepítés után viszzahozta a fájlaimat:)
   
  Oscar9 kedveli ezt.
 5. TibiSecurity

  TibiSecurity Állandó Tag

  Ezek is jó kis progik ilyen célra:
  Kernel for Windows data recovery
  Namosoft data recovery
  Wondershare data recovery
   
  Oscar9 és Misi1973 kedveli ezt.
 6. orbiter7

  orbiter7 Állandó Tag

  Az AppleXsoft Data Recovery programjai nekem beváltak, Windows és Os X alá is elkészítették.
   
  Oscar9 kedveli ezt.
 7. Sirkánkán

  Sirkánkán Kitiltott (BANned)

  Ha még érdekes a dolog.... Van egy DiskDigger nevű program, egy helyes kis ásó az ikonja...Alkalmas képek, hangok, dokumentumok, és videók visszaállítására, még formázott lemez esetén is... Sikerült már szervizből visszahozott, leformázott telefonról is adatot visszaszedni... Mivel a különböző progik más más logikát használnak a helyreállításhoz érdemes többet végigfuttatni, ha egyikkel nem érsz el olyan eredményt, amit elvártál ...

  Olvastam már olyan programról is, amit profi szervezetek használnak és állítólag tízszeres felül írásig visszaolvassák a vinyót, ez azonban a hétköznapi életben szerintem még a fantázia kategóriába tartozik egy darabig...:)
   
  Oscar9 és csontos80 kedveli ezt.
 8. hazo72

  hazo72 Állandó Tag

  Van egy merevlemezem, amelyről egyik napról a másikra nem volt hajlandó olvasni a gép semmit. Akármilyen operációs rendszer alatt próbálkoztam vele nem boldogultam. Van valakinek ötlete arra, hogy miként lehet vele kezdeni valamit? Vagy törődjek bele, hogy kuka?
   
 9. rodnag

  rodnag Tag

  Egy ingyenes alternatíva a Piriform Recuva programja.
   
  Oscar9 kedveli ezt.
 10. mbalazs7

  mbalazs7 Állandó Tag

  Ezzel szinte minden visszahozható: Icare.Data.Recovery.Software
   
 11. bartaferi

  bartaferi Állandó Tag

  Ne töltsetek le hüjeségeket amiket nem használtok!
   
 12. szilard1996

  szilard1996 Új tag

  Nekem Van egy 320BG-os HDD-m amely keri, hogy minden aron formazzam, de ezt nem teszem meg, mert nem akarom az adataimat elvesziteni. Nincs valami mod, hogy belepjek a HDD adataiba annelkul, hogy formazzam es visszaszerezzem?
   
 13. cavarlyman

  cavarlyman Állandó Tag

  Én is hasonlóan jártam az 500GB-os külső toshiba wincheserremel. A GetDataBack-al megtudod nyitni ill. lementeni is letudod a tartalmát. Majd ha lementetted egy másik winchesterre, akkor formázd le és mehetnek vissza a mentett állományok. Googlen ezt a verziót találtam, ha minden igaz nem demó verzió: http://data.hu/get/3303997/GetDataBack.4.10.rar.html
   
 14. motunlock

  motunlock Állandó Tag

  Hello! Adott egy winchester, amit rákötöttem egy usb-vel rendelkező tv-re. A művelet után se kép se hang, mármint a winchesteren. Ötletetek van? Win7-el próbáltam, semmi sem látja. Pótolhatatlan családi fotók vannak rajta! Üdv!
   
 15. cavarlyman

  cavarlyman Állandó Tag

  Szia! Az elözőkben említett get data back segíteni fog. Múlt hónapban az egyik kolléganőm hasonlóan járt a winchesterével, amit az LG tv-jéhez csatlakoztatott és a tv keformázta. A win7 nem látta hasonlóképpen, de a GetDataBack értelmezte és lelehetett menteni vele az adatokat könyvtár és filenév helyessen. Csak pár file sérült.
   
 16. crusoe01

  crusoe01 Állandó Tag

  Stellar Phoenix recovery. Egyszerű és nagy tudású program. Nem ingyenes, de egy kis keresgéléssel megtalálhatod
   
 17. Rmade

  Rmade Állandó Tag

  Ajánlanám a Hiren's Boot CD-t azon belül is a merevlemez kategória programjait. Engem már sokszor húztak ki a pácból.
   
 18. Zalaigyerek25

  Zalaigyerek25 Állandó Tag

  ha nagyon fontos adatokról van szó és nem sajnálsz rá pénzt áldozni ami elég húzós szokott lenni ajánlom Budapesten a kürt kft-t
   

Megosztás