AK VARÁZSBOBOZ (ide beírom és teljesül)

Anyci1 témája a 'Agykontroll' fórumban , 2010 Május 21.

 1. szi2csi

  szi2csi Állandó Silver Tag

  Az elkezdődött kapcsolat folytatódig, problémák megoldódnak, rendeződnek, közös egyességre jutunk. Döntését megváltoztatja számomra is pozitív irányba. Utazom vele boldog vagyok a karjaiban, Gyermekeim jól vannak.
  Az elkövetkezendő hétekben mindent tudunk tisztázni, jól érezzük magunkat együtt, senkinek nem okozunk fájdalmat.
  Kívánom és kérem, hogy a korábban ide írt kéréseket teljesítse az Univerzum! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
   
  1958 kedveli ezt.
 2. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  A mai megbeszeles nagyobb veszekedes,sertegetes nelkul zarul.Sikerul kompromisszumra jutni.
  Aki vetett ellenem kolleganom,elmegy mashova dolgozni, a kollektiva ezutan megnyugszik,minden jol mukodik koztunk.Ha nekem kell elmennem,az univerzum ettol jobb munkahelyet szan nekem,es orulok hogy valtottam.Elfogadom,barmit hoz,csak bekesseg legyen,ha egyuttmaradunk,jo iranyba valtozik a munkakapcsolatunk.
  Igy legyen,kerem teljesuljenek ezek a dolgo,koszonom.
  Kivanom es kerem,az elozoleg beirt kereseket is teljesitse az univerzum,koszonom,koszonom,koszonom!!
   
 3. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Sok teljesult ebbol a keresembol is!!!
   
 4. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Hat ez sajnos nem jott oddze megse,hiaba kertem..:(
   
 5. castroe

  castroe Állandó Tag

  Bruno egészslges. Van életcélja, jövőképe. Anyja elfogadta, amit el kell fogadnia, Apja is elfogadja, amit kell. Bruno éli vidám gyermekkori életét, szeptembertől folytatja iskoláját. Történjék bármi, ami elsősorban Brunonak jó, s mindenki elfogadja. Köszönöm
   
 6. xyntron

  xyntron Tag

  Elérem, hogy a Bezeredj iskolában fogok dolgozni szeptembertől. Vagy a rendszerszervező állásban. Így sikeresen el tudok helyezkedni szeptembertől, főállásban. Sikeres vagyok főállásomban, egyéni vállalkozásomban is. Folyamatosan kapok megrendeléseket (már jövő évre is) egyéni vállalkozásomban. Családommal harmóniában élünk. Nagylányom elhelyezkedik eladóként. Feleségem szuperűl bírja a munkát. Kapcsolatom jó a gyerekekkel. Minőségi időt tudunk együtt tölteni. Sikerül megvásárolnom azokat a technikai eszközöket amelyekkel még jobbá tehetem a szolgáltatásaimat, és elégedettebb vevőket tudhatok magaménak.
   
 7. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Birom a valtozasokat,amik bekovetkeznek,az ejszakas muszakokat is kibirom.Kibukik,hogy nem en voltam a hunyo,es lelep a "draga kollegano". Nekem jo parom lesz.De ha a sors ugy akarja,elkerulok,es jobb munkahelyem lesz,mint ez volt.
  A ferjemnek rendbejon a laba,es nem kell muteni a gerincet.Minden jora fordul.Koszonom!!!!
   
 8. xyntron

  xyntron Tag

  Az Erojackpottal a héten nagy összeget nyerek, mert nagyon szükségem van a pénzre! Szeptember 1-től főállásban dolgozhatok, és megszűnnek az anyag problémáink! Köszönöm!
   
 9. xyntron

  xyntron Tag

  Az eleje egyenlőre nem jött össze, de úgy tűnik a többi igen! Továbbra is hiszek benne, hogy szeptembertől lesz főállásom! Bármelyik beadott pályázatomra érkező válasz megfelel! A jelenlegi munkámért nagy bevételt kapok! Köszönöm!
   
 10. xyntron

  xyntron Tag

  Örömmel jelenthetem, és biztathatok mindenkit a varázsdoboz használatára! Ugyanis minden beírt pont teljesült! Lett főállásom, megy az egyéni is mellette, és otthon is minden rendben van! :)
   
  gesztenye77 kedveli ezt.
 11. gesztenye77

  gesztenye77 Állandó Tag

  Ujra talalkozom azzal akivel augusztusban ugy tetszettunk egymasnak. Telefonszamot cserelunk, es sokszor fogunk talakozni.
   
 12. bercike

  bercike Állandó Tag

  Én és a családom egészségben, bőségben és szeretetben él!
  Csak jó dolgok történnek az életemben. A pénz folyamatosan áramlik hozzám. A pénz amit kiengedek az áramlásba megszázszorozódva tér vissza hozzám. Pénzmágnes vagyok. Nyertes vagyok, sikeres vagyok. Gyermekem álláspályázata sikeres és nyertes . Kudarc nincs, csak késlekedő siker.
  Amit az Egyetemes Intelligencia megtesz másokért értünk is megteszi, sőt még többet is.

  Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

  Kívánom, és kérem, hogy a korábban beírt kéréseket teljesítse az Univerzum.

  Történjen ez vagy ennél jobb , ami mindenki számára a legmegfelelőbb.
   
  varázsdoboz kedveli ezt.
 13. m-o-n

  m-o-n Állandó Tag

  A húgom napról napra jobban érzi magát, és teljesen meggyógyul.
   
 14. KATG

  KATG Állandó Tag

  Anyukám újra egészséges, meggyógyult, erős és boldog. Élet kedve vissza tért és újra tud enni és egészséges ételeket eszik. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
   
 15. m-o-n

  m-o-n Állandó Tag

  Sajnos ez nem teljesült, a húgom szeptember 12-én meghalt :(
   
 16. szi2csi

  szi2csi Állandó Silver Tag

  Kérésem meghallgatásra lelt, a teljesülés folyamatos, ha lassabban is mint ahogyan én gondoltam, de teljesül. Ezért továbbra is kérem, és tudom, hogy valóra válik, boldogak vagyunk egymás karjában jól érezzük magunkat egymással, sok szép órát töltünk együtt, az elkövetkező időszakban.
  Kívánom és kérem, hogy a korábban ide írt kéréseket teljesítse az Univerzum! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
   
 17. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Megvaltozik a velemeny ,kiderul az,hogy kivel fogok dolgozni,aki artott nekem,elmegy.Meg P.E. t megbunteti a sors,elkuldik vegre a nagy szaja,alattomos ketszinu viselkedese miatt.Megbunhodik amiatt hogy mindenkibe belemar.Vagy a jelen munkahelyen valtozik meg a korulmeny,hozzaallas,vagy jobb allasom lesz,es egy bizalmasom,akiben megbizhatok,nemarul el,kiall mellettem.Koszonom.
   
 18. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Köszönöm, hogy a nehézségek ellenére, váratlanul két öröm is ért.Nyertem két színházjegyet,és visszakaptam a pénzem, amit csalással lenyúltak tőlem.Nagyon örültem neki,nem sok reményt fűztem hozzá.Köszönöm Universum!!!
   
 19. hokat

  hokat Állandó Tag

  Nagyon sajnálom! Fogadd őszinte részvétem.

  Üdv.: hokat
   
 20. m-o-n

  m-o-n Állandó Tag

  Nagyon kedves vagy, köszönöm :(
   
  hokat kedveli ezt.

Megosztás