AK VARÁZSBOBOZ (ide beírom és teljesül)

Anyci1 témája a 'Agykontroll' fórumban , 2010 Május 21.

 1. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Le kell írnom, mert úgy érzem. Van aki gyorsan, egészségben megszületik, van viszont olyan, akinek az édesanyja (és Ő is, édesanyja testén belül) szenved, kinlódik és vajúdik. Nehezen születik, de élete fogytán nehezen is hal meg. Ezek az emberek valóban szerencsétlenek, mert ha akár jönni, akár menni kell, akkor miért nem mennek a dolgok gyorsan végbe? Ezen nem tudunk változtatni, de köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed.
   
 2. szi2csi

  szi2csi Állandó Silver Tag

  Kívánom az eddigi kívánságom, kérésem, ne álljon le a teljesítés, folytatódjon tovább a szép, és csodás együtt létek, szeretetbe, boldogságban.
  Kívánom és kérem, hogy a korábban ide írt kéréseket teljesítse az Univerzum! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 3. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Igen, igen, köszönjünk, köszönünk. S, ezek után kérünk. Mit is? Egészséget, életet, szép éveket, boldogságot, szeretetet és szerelmet, barátságot, békét. Hosszú a lista, nagyon hosszú, de köszönjük annak teljesítését. Megköszönjük:dr_24:
   
  szi2csi kedveli ezt.
 4. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

   
 5. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Sajnos apu 58 eves koraban,hirtelen halt meg.Sokkolt a dolog ,de utolag mar tudom,jobb volt igy ,mint az evekig tarto szenvedes oregen,kiszolgaltatottan.
   
 6. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Az elet korforgas,egyszer fennt ,egyszer lent.
  Aki most fentvan,konnyen lezuhan a magas lorol,magaval rantva a talpnyalokat is.
  Igy legyen,ezt kivanom,koszonom.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 7. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Sajnálom, valóban fiatal volt még. Ha viszont gyorsan és fájdalom mentesen ment el, akkor jobb Neki. Halálával megelőzte a kínokat, akkor jobb Neki... Tudom, a családnak ez soha nem vigasz, én is perlekedtem, még Istennel is. Őrjöngtem, imádkoztam, sírtam és azt kívántam, hogy nagyanyám mielőbb, minél gyorsabban sikeresen menjen át abba a másik világba. Többen meg is döbbentek azon, hogy ezt kívánom, amikor végtelenül szerettem és szeretem. De ha látom, hogy kínlódik, ha látom, hogy fájdalmai vannak és nem tudok segíteni, akkor igenis ma is ezt tenném. Semmiképpen nem élet az, amikor a fájdalom útját meghosszítják, semmiképpen sem az... Utólagosan fogadd őszinte részvétem.
  [​IMG]
   
 8. Kremo

  Kremo Állandó Tag

  Vágyom, hiszem és el is várom, hogy a kisbabám egészségesen fejlődik, és születik meg. Már a megfoganásáért is hálás vagyok, ez életem legnagyobb agykontroll sikere. Köszönöm :dr_24:
   
 9. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  [​IMG]
   
 10. lilla64

  lilla64 Állandó Tag

  Családomban mindenki megtalálja a számára ideális, örömet, anyagi és fizikai biztonságot, kedves kollégákat, motivációt, megfelelő munkabért és munkaidőt nyújtó munkát 2019-ben.
  Családomban minden tagja egészséges, boldog és kiegyensúlyozott. Segítőkész emberek veszik körbe.
  Bőségesen áramlik felénk a jólét, a bőség.Munkám sikeres, amivel az emberiség javát szolgálom.
  Tanulmányaimat és összes tudásomat az emberek javára használom.
  Párom feldolgozza a gyermekkori traumáit és túllép azokon. Kiegyensúlyozott, és elégedett az életével. Megtalálja azt a munkát, amelyet örömmel végez, s amelyért meg is fizetik.
  Észreveszek minden lehetőséget, ami megnyílik számomra.
  Törlesztettem az adósságaimat.
  Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok, ideális a testsúlyom.
  Megtalálom azt az utat, amellyel életfeladatomat a legoptimálisabban meg tudom valósítani, ami számomra fejlődést, megelégedést és anyagi biztonságot ad.
  Megtalálom és megveszem azt az otthont, amelyben számomra harmonikusan élek.
  Minden családtagommal jó a kapcsolatom.

  Ez, vagy még ennél is jobb történik családom minden tagjával, mindenki megelégedésére.

  Minden ide leírt kívánság teljesül az emberiség javára. Béke- Hála
  Köszönöm <3
   
 11. szi2csi

  szi2csi Állandó Silver Tag

  A fájdalom, a szenvedés, a bizonytalanság, elmúlik, lezárul rövid időn belül örökre.
  Kívánom és kérem, hogy a korábban ide írt kéréseket teljesítse az Univerzum! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
   
 12. szi2csi

  szi2csi Állandó Silver Tag

  A betegség lezárul hamarosan, kevés szenvedéssel, a család elfogadja. Új élet, új korszak kezdődik, anyagi gondom nincs, eltervezett, átalakításokat végig csinálom. Szabadnak érzem magam, és a munka mellet utazom utazom utazom, és jól érezzük magunkat. Senkinek nem okozunk fájdalmat, kellemetlenséget.
  A beírt kívánság, most gyorsan teljesül, a kérés szerint, mert tudom, hogy ez így fog történni.
  Kívánom és kérem, hogy a korábban ide írt kéréseket teljesítse az Univerzum! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
   
 13. pazipa

  pazipa Állandó Tag

  Családommal egészségesek, boldogok és sikeresek vagyunk. Gyermekeink megtalálják útjukat és sikeresen kiállnak minden próbatételt.
  Kívánom, és kérem, hogy a korábban beírt kéréseket teljesítse az Univerzum.
   
 14. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

   
  Utoljára módosítva: 2019 Március 24
 15. michiko

  michiko Állandó Tag

  Újra boldog és elégedett vagyok a világgal, bennem növekszik egy új kis élet, akit rettenetesen várunk és szeretünk majd.

  Kívánom, és kérem, hogy a korábban beírt kéréseket teljesítse az Univerzum.
   
  cinci68 és Georgina Bojana kedveli ezt.
 16. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Köszönöm, a többiek nevében is, hogy megosztottad velünk az örömödet. Biztos vagyok abban, hogy mindnyájan a legjobbakat kívánjuk Neked és a pocak lakónak. Egészségben megélt, boldogságos várandósságot, könnyű és biztonságos szülést. Ha rám hallgatsz, akkor minden hónapban OLDALRÓL készítsetek egy fotót, hogyan növekszik a pocakod. Majd amikor megszületik a gyermeketek, akkor egy éves koráig minden hónapban, a születésének napján, vagy akörül készítsetek további fotókat - egy éves koráig. Majd minden születése napján. Amikor 18 éves korában átadjátok neki az albumot, amibe benne lesznek a fotói, s így, mint pocaklakó és a továbbiakban - meghökkentően kedves, szép és figyelmes emlék. Ezt egy régi munkatársamnál láttam meg, azóta mindig mondom, minden gyermeket várónak, hogy ezt tegye meg. Persze a többi fotó, ami majd készül, a többi több százezer... Azok is meglesznek. De így, pontosan rendbe szedve és időben sorban, csak ez az egyetlen album az, ami majd megörökíti az ő létezését. Egyedi ajándék lesz. No meg, vegyetek a születése napján egy üveg Tokaji bort is, amit mindenképpen lefektetve valami hűs helyen szintén tároljatok el 18 évig. Micsoda meglepi lesz?! Egy 18 éves Tokaji, nem semmi ajándék. Akár két üveggel is vehettek, egyiket majd veletek és a barátaival osztja meg, a másik üveg pedig csak az övé lesz.
  Életed csodás szakaszba fordult, valóban csodás. Élvezd ki minden percét! A fiamnál teljesen természetes volt ez az állapot, hiszen 19 éves voltam... A lányomnál viszont teljesen másként éltem meg, hiszen akkor már betöltöttem a 38. évemet. Hidd el, Veled együtt örülök!
  [​IMG]
  *
  [​IMG]
  *
  [​IMG]
  *
  [​IMG]
  *
  [​IMG]
  *
  [​IMG]
  *
  [​IMG]
  *
  :hurra:
   
  sugát és Hekate kedveli ezt.
 17. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Nosza akkor én is beírom mit is szeretnék? Jelenlegi, egészségi állapotomban megélni a 79-80 éves kort. S, élje meg velem mindhárom igaz, barátnőm és mindazok, akik ezer szállal kötődnek hozzám.
  Terveim sikerüljenek, tudjak örömködni a munkámnak, s minden szépnek, jónak.
  Lássak, halljak, agyammal fogjam fel a körülöttem lévő világot, ujjaim továbbra is röpülve táncoljanak a klaviatúrán, agyam továbbra is penge élesen vágjon...
  Ne legyen semmiféle háború és béke legyen körülöttünk.
  *
  Első neki futásra hosszú a lista, reménykednem szabad?
  Igen, szabad, sőt szükséges is, de szívem szerint azt írnám - kötelező!


  [​IMG]
   
 18. michiko

  michiko Állandó Tag

  Ezt csináltuk/csináljuk a kislányunknál is, plusz várandósság alatt kétszer és azóta párszor írtam neki levelet is, amit majd csak később fog megkapni a képekkel, babanaplóval együtt.

  A tesót még csak várjuk, eddig 3 sikertelen lombik és 2 fagyasztott embrió beültetés van mögöttünk (a lányunk is lombikos baba, egészségügyi okból sajnos). Még 2 adag fagyasztott embrióm van a legutóbbi lombikból, őszintén remélem, hogy egyikük velem marad.

   
 19. levelezzunk 8891

  levelezzunk 8891 Állandó Tag

  Kibékülni Vérszerinti és Fogadott Családjaimmal és velük lenni Örökre
   
  Beka Holt kedveli ezt.
 20. cinci68

  cinci68 Állandó Tag

  Koszonom,hogy teljesult regebbi kereseimbol,hogy leszamolt a kellemetlenseget okozo kollegano.
  Az uj munkaparommal jol kijovunk,nem tamad hatba,es sokaig egyetertesben,egymast segitve dolgozunk egyutt.A munkahelyi legkor jo,es szeretunk ott dolgozni,senki nem bant senkit,a fonok igazsagos.
  Koszonom,koszonom,koszonom.
   
  levelezzunk 8891 kedveli ezt.

Megosztás