Allergia, testi higiénia, testszag, szájszag, futószemölcs......stb

Jax34

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
3 éves korom óta vagyok allergiás a parlagfűre!
Sajnos nincs már gyógymód, csak a sok zsepi, türelem és talán egy-két gyógykészítmény, ami csillapítja az allergiás tüneteket!

figyelj oda az étkezésre is, kerülendők:
tökfélék (dinnye, cukkini, uborka, stb), befőtt, ecetes sav., füstölt hús/sajt, vörös húsok, őrült paprika (kolbász, szalámi, pörkölt), paradicsom, sör
 

freya80

Új tag
Megoldás az allergiára

Én is mindent kipróbáltam, de nem segített semmi. Eddig!
Más megoldás után néztem a neten, és rátaláltam az alternatív gyógymódok közül egy nagyszerű diagnosztizáló gépre.
Igen,a gyógyszerek csak ideiglenesen enyhítették a tüneteket.Egy pár óra és újra visszatért a szörnyű állapot és még a fejem is szédült és kába volt. :mad:
A Medbiotech Diagnosztika segített nekem.
Ez a gép vizsgáló és kezelő gép egyben képes felderíteni a környezetünkből származó mérgező anyagokat a szervezetben. Itt megkaptam a kezeléseket, és már az első után éreztem a htását, megkönnyebbülés,a könnyezés és orrfolyásom csillapodott. :p Én és a családom nagyon hálásak vagyunk ennek a gépnek! :)
Itt a honlapja, akit érdekel, az nézze meg, mert nemcsak ezt tudja kezelni, hanem 2-3 hónappal előre diagnosztizál 85-90% pontossággal szinte minden betegséget, elváltozást: www.medbiotech-diagnosztika.hu

Érdekességek találhatók a blog oldalukon is, nekem nagyon bejött, nézzétek meg ezt is: www.medbiotechdiagnosztika.blog.hu
 

eede

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki ecetes labfurdot javasolt, mert a labszag es egyeb testszagok az izzadsagban eldegelo bakteriumok illata. Allitolag az izzadsag maga steril szagtalan. Vagyis a bekteriumoktol kell megszabadulni. Mas bakterium ellenes hadmuveletek is vannak, pl. szodabikarbonas hintoport szorni a cipobe, a hintopor beszivja a nedvesseget, a szodabikarbona meg kiirtja a bakteriumokat.

én napi 5-10 km gyaloglást javaslok
vagy negyven-ötven perc lassú futást a lényeg, hogy ne legyen közben légszomj
az oxigénnel telített vér csodákat tesz
 

TurboSteve

Állandó Tag
Állandó Tag
22 évvel ezelőtt elmentem egy allergológiai vizsgálatra, mert már nagyon szenvedtem . Megállapították hogy allergiás vagyok a kutyaszőrre, macskaszőrre, füvek fák virágaira, poratkára, és még egy tucat más dologra is. Kb 20 éve elkezdtem kerékpározni. Évi 2-3ezer km-el kezdtem, jelenleg évi 8-10e az átlag . Városban,országúton, terepen tekerek, és már vagy 10éve megszűntek a tüneteim , nincs szükségem semmilyen légzéskönnyítő, orrtisztító segédeszközre! Szerintem az intenzív fizikai tevékenységgel rákényszeríthetjük az immunrendszerünket, hogy alkalmazkodjon a megváltoztatott környezet kihívásaihoz.
 

Erzsi100

Állandó Tag
Állandó Tag
gyógytea

Van koztetek ,aki szenanathaban,pollenallergiaban szenved?
Tanacsokat varnak,van e valamilyen tradicionalis gyogymod,ami segit,vagy enyhiti a tuneteket?
Mik a tapasztalataitok?(szerintem a regi,"nagymamareceptek " sokszor tobbet ernek,mint a modern orvossagok).Nem nagyon emlekszek mar,de mintha meg gyerekkorban hallottam volna,hogy van valami mehekkel meg viragporral kapcsolatos gyogymod.

Most koltoztunk,nagyon szep helyre,mindehol,fak,fu,park a haz korul...DE
Estenkent kint beszelgetunk,es katasztrofalis nezni,hogy mindenkinek konnyes a szeme, fujja az orrat percenkent.
Ugy nyelik az orvossagokat,egyiket a masik utan,mint a cukorkat.
Paromnak eddig soha semmi baja nem volt,most meg szegenyke"alig el".
Szomszedunktol kapott valamit,azt szedi,de ugy elkabul,hogy delutanonkent alszik 3-4 orakat.
Arrol nem is beszelve,hogy aztan ejjel meg hallgatom,ahogy alig kap levegot,nem tud szuszogni az orratol.Mar fontolgatom,atvonulok masik szobaba,mert 5 percenkent forog,hol a bal oldalara,akkor kidugul a jobb orra,aztan vissza a jobb oldalara,akkor kidugul a bal orra,..mar a hajam tepem:(
Probaltam,hogy nem szelloztetek a haloszobaban,nem jarkalok be olyan ruhaban,amiben kint vagyunk,de nem nagyon segit.
Meddig szokott ez tartani?ahogy jon a hideg,fagy,elmulik?
Mert gondolom az se valami egeszseges,hogy valaki 3-4 heteket dobozszamra nyeli az orvossagokat.

Orulnek ha valaki tudna okosakat mondani a temaval kapcsolatban,kezdek bepanikolni,rettegek,hogy nalam mikor fog elojonni,bar elkapni allergiat gondolom nem lehet,de megis,nem jo nezni,hogy mindenki szenved korulottem:(

Egyaltalan mi az oka,hogy evrol evre egyre tobb ember allergias tavasszal,meg nyar vegen?Segit ha erositjuk az immunrendszerunket?
Vagy esetleg ha a szervezetbe juttatjuk ami kivaltja a reakciokat?
Vagy mondjam meg a szomszedoknak,hogy igyanak egy kis magyar palinkat???:D


Több ismerősöm is jobban lett az intenzív csalánteázástól. Volt egy nőismerősöm akinek el is múlt az allergiája ettől.
 

Kamilla8111

Állandó Tag
Állandó Tag
szódabikarbóna és egyebek

Szódabikarbónát tegyél a fürdővízbe, az méregtelenít és elveszi a rossz szagokat. Igyál meg napi 2 és fél liter tisztított vizet vagy alacson ásványianyag tartalmú ásványvizet, ha félóránként másfél decis elosztásban iszod, észre sem veszed. Belsőleg érdemes még lúgosítani a szervezetet sok zöldséggel, teljes kiőrlésű gabonákkal. Kerülni kellene a cukrot, fehér lisztből készült kenyeret, finomított élelmiszereket. Gyümölcsök közül a friss ananász, a banán jól lúgosít. Magvak közül a mandula nagyon jó. Tehéntej helyett pedig kókusztej és mandulatej a legjobb. A kókuszvíz is nagyon erős lúgosító. Sok sikert!
 

peter1959

Állandó Tag
Állandó Tag
Speciel ha meggebedsz,akkor is izzadni fogsz ha hajlamos vagy rá,azt hallottam ,hogy a nők bizonyos százalékának kimondottan tetszik a férfiak természetes testszaga.(ferromon)

Látam már olyat is ,hogy az illető soha nem dohányzott,nem ivott mégis infarktussal forurdult le a székről.Hát erről ennyit!
 
D

dolphin3

Vendég
Sok ember életét megkeseríti az allergia, főleg tavasszal és nyáron, amikor sok gyomnövény és növény virágba borul.Ne vegyük félvállról az allergiát, még akkor, sem ha a tünetek nem okoznak túl nagy gondot, mert az allergia nem gyógyul meg magától, viszont évről évre rosszabb lehet.Legtöbbször az allergiát gyógyszeres kezeléssel gyógyítják az orvosok.
Gyakran javulást hoz, és épp ezért javasolják is az orvosok a klímaváltozást, így az allergiások, ha elutaznak, a tengerpartra minden tünetük megszűnik. De ugyanilyen jó hatással lehet a betegre a hegyi vagy épp a sivatagi levegő, ami sokkal tisztább, mint a városi levegő.Sajnos a mai világban nehéz kivédeni minden tényezőt, hiszen a levegő szennyezettebb,ám ha odafigyelünk a környezetünkre,és nem hagyjuk kezeletlenül a betegséget sok kellemetlen tünettől kímélhetjük meg magunkat.
 
D

dolphin3

Vendég
A levegő az egyik olyan tényező, melynek minőségét a mindennapjainkban nem tudjuk befolyásolni. Körülvesz bennünket, s míg szívünk dobog, folyamatosan szükségünk van rá. A levegőben lévő szennyező anyagok károsítják tüdőnket és mérgezik szervezetünket.Az a furcsa,hogy csak kb.3 -4 percig vagyunk képesek nélküle élni:rolleyes:
 

rebika

Állandó Tag
Állandó Tag
pollen

Én több mint 15 éve küzdök a pollenallergia ellen, de még olyan készítményt nem próbáltam ami totál megszűnteti a tüneteket
 

szilvi100

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg nem mindegy h mit eszünk... én pl. a minap bevágtam reggel egy fej lilahagymát, és hát nem lepődtem meg azon h egész nap hagyma szagom volt...de arra nem számítottam, h gyakorlatilag az egész testemből az áradt és nem csak a számból...
egyébként még a 2. fogmosás után is, és én még másnap is éreztem... bár megeshet h csak beképzeltem...:)
 

szilvi100

Állandó Tag
Állandó Tag
na pesze ez nem azt jelenti h ne együnk hagymát, mert az nagyon egészséges és az egész szervezetre tisztító hatással van....
csak azért meséltem el,mert hirtelenjében ez jutott eszembe.
 

szilvi100

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként, első lépésként én egy alapos átvizsgálást javaslok fogorvossal, hogy 100%-ig biztosan nincs-e romló fog. Mert az esetek legnagyobb %-ban ez a fő ok.
Az emberek úgy vannak vele, h amíg nem fáj,nem lyukas,és biztos minden rendben van...
 

szilvi100

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdemes felhívni a fogorvos figyelmét arra is h a tömött fogakat is ellenőrizze át, hiszen bizonyos tömések deformálódhatnak, nem illeszkednek megfelelően és könnyen szuvasodni kezdhet a fog a tömés mellett. Velem most ez történt. Valójában csak azzal hívtam fel a fogdoki figyelmét, h nézze már meg, érdemes lenne-e kicsrélni az amalgén tömésemet fehérre (ami hatalmas, és lévén h az alsó soron van, könnyen látható).
Aztán közölte, h függetlenül attól h milyenre cseréljük, mindenképpen ki kéne cserélni,mert már "több sebből vérzik" szegényke.
 

szilvi100

Állandó Tag
Állandó Tag
Szóval, csak azt szerettem volna mondani, h a fogdokik a betömött foggal általában nem is törődnek, de egyik forrása lehet a szájszagnak, hiszen 10-20 év után nem is csoda ha cserére szorul egy tömés...
 
Oldal tetejére