Allergia, testi higiénia, testszag, szájszag, futószemölcs......stb

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ezüst kolloid elpusztítja azokat a baktériumokat, amik a rossz szájszagért felelősek. A fogaidat is megvédheted vele a romlástól, és a májsejteket is újraépíti. Bármilyen virális, bakteriális, és gomba fertőzés leküzdésére alkalmas az ezüst kolloid!
 

Demonscream

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem nikkel és por allergiám van! A súlyos tünetek úgy 3-4 éve kezdődtek a hátamon. Először azt mondták az orvosok ,hogy biztosan naphiány, mivel ez télen volt. elküldtek fényterápiára, később kaptam sokféle gyógyszert, krémeket, fürdő olajokat, jó tanácsokat de allergia vizsgálatot nem végeztek, mondván "majd ha tünetmentes leszek". eltelt 1,5-2 év mire kierőszakoltam. Ott derült ki h mi bajom, de addigra már a teljes felsőtestem elől- hátul ekcémás volt. Most kb 1,5 éve szteroidos kenőcsöt kapok, erős antihisztaminokat szedek, de a kenőcs már nem használ eléggé és a bőrömet is tönkre tette. Én már mindent kipróbáltam , de semmi nem használ csak a Diprofos injekció. Igaz az is csak pár hétig, de legalább addig is tudok aludni. Nagyon szenvedek. Nem tud valaki valami tuti jó módszert a kontakt dermatitiszre vagy arra ,hogy hogyan tudnám kiüríteni a szervezetemből a nikkelt? mert állítólag a kajával viszem be ugyanis nem hordok fémeket. Hetek óta sanyargatom magam diétával de nem lett jobb. vélemény? Köszi
 

Viola9

Állandó Tag
Állandó Tag
Allitolag sorszagut izzadok. Akkor is, ha nem ittam sort. Ez vajon mitol lehet?

Es a nagyon durva labszag ellen mit lehet tenni? Probaltam mar borcipot, szandalt, ugyanolyan budos a labam... Kenem ilyen mentolos szirszarokkal, az egy idore elnyomja.
HELP!!! :(

A cigitol meg a kavetol mindig besargul a fogam, de azt meg leszarom :)
Hello!

Lábszag ellen első dolog a bőrkeményedések eltávolítása, mert ez az elhalt szaru tárolja a bacikat, ami igazából büdi lehet . ( A baktériumok anyagcseretermékei erjednek és ez a rossz "illat" oka . )
Jót tehet az ecetes vagy a sós vagy a szódabikarbónás lábáztatás . Plusz lehet kapni lábdezodorokat is .
Sok sikert : ))
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A véleményemet,és élményeimet szeretném megosztani Veletek!
Előre bocsájtom. nem vagyok allergiás.és nem is igen leszek! Segíteni szeretnék azoknak akik megoldást szeretnének az allergiájukra,vagy családtagjaik problémájára.
Csodaszerek a szó szoros értelmében nincsenek,de vannak olyan ,,dolgok",amitől az allergiás tünetek folyamatosan enyhülnek,majd el is múlnak.
Átolvastam a fórum bejegyzéseit,és azt látom,hogy mindenki csak tüneti kezelésről számol be.mit és,hogy milyen formában adagolva szednek különféle szereket,a kiváltó okokról azonban nem sokat hallani.
A mai kor orvosi eredményei sajnos azért nem hoznak tartós eredményeket,mert csak a kialakult betegségre keresnek megoldást,a betegség kialakulásának okairól sajnos vajmi keveset tudnak. Minden tiszteletem az orvosoké,nagyon felkészült,sokat tanult emberek,csak sajnos az a képzés amit ma az egyetemeken kapnak,nem vértezi fel őket a kellő tudással. Nem az Ő hibájuk,hogy ilyen az oktatás. A modern orvoslás a következő képpen igyekszik megoldani a legtöbb problémát:diagnózis felállítása,azaz mi a betegség megnevezése,majd a szakirodalomban feltüntetett gyógyszerek felírása.
Mostanában egyre több orvos igyekszik visszatérni a természetes,természetközeli módszerekhez,nagyon sokan foglalkoznak akupunktúrával ami az emberi test meridián rendszerét stimulálva igyekszenek visszaállítani az energia áramlást,vannak akik biorezonanciával hatnak a emberi test különböző szerveire,és a normális rezgését akarják visszaállítani a problémás szervnek,vannak akik bioenergiás kezeléssel,kézrátéttel gyógyítanak és sorolhatnám még tovább.
Valamiről azonban vagy megfeledkeznek,vagy mivel a tudásuk nem terjed ki ide,elnéznek mellette: a kiváltó ok!
Mitől is allergiás az ember? Hát ez az! Ezt szinte senki sem tudja.
Évekkel ezelőtt nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal,szerencsés embernek mondhatom magamat,megfázásokon kívűl,szinte sohasem voltam beteg. 2004-ben Budapest és térségében fogható kábelcsatornán az azóta megszünt Zenit televízión találkoztam egy olyan emberrel aki merőben megváltoztatta a véleményemet a világról alkotott elképzeléseimről. Kovács Andrásnak hívják,akit táltos néven is szoktak emlegetni. Interaktív betelefonálós műsor volt, emberek hívták fel és érdeklődtek,hogy milyen helyen fekszenek és ott milyen betegségek alakulhatnak ki! Első reakcióm a következő volt: na ezek,,hülyék"! Hogyan lehet telefonon keresztűl diagnosztizálni valakit? A választ hamarosan megkaptam: egy meghajlított drótdarab segítségével méricskélt valamit a levegőben,és elmondta,hogy milyen panaszok fordulhatnak elő vagy milyenek fognak következni ha a betelefonáló azon a helyen marad ahol most fekszik éjszakánként! Az érdeklődők pedig minden esetben igazat adtak Kovács Andrásnak,és helyeselték a diagnózisát.
Elképedtem:ilyet lehet? De hogyan? Mintha valaki meghallotta volna kérdésemet,a következő betelefonáló ugyanezt vettette fel:hogyan is működik ez? A válasz a következő volt:ez a szenzibillel,pálcával való mérés nem csak az Ő privilégiuma,ezt a mérési formát szinte mindenki megtudja tanulni és Ő tanítja is a Táltos iskolában. A betelefonáló hangjára,rezgésére ráhangolódva megidéz egy úgynevezett fantomtestet és erről méri meg az információkat:milyen fölsugárzás fölött fekszik az illető.és az adott helyen milyen elváltozások majd betegségek alakulnak ki a szervezetben. Materialista ember lévén furcsán figyeltem a műsort,de kénytelen kelletlen be kellett vallanom magamnak:most olyat láttam ami meghaladja eddigi ismereteimet. Elkezdtem figyelni a műsort heti rendszerességgel,és egyre jobban érdekelt a dolog. Bár hallottam már a földsugárzásokról,de mivel nem tudtam róluk szinte semmit,ezért szerettem volna megtapasztalni a hatásukat.Azon év szeptemberében beíratkoztam a Táltos iskolába és elkezdtem tanulni az új ismereteket.
Most lehet,hogy sokan legyintenek:földsugárzások,ja, na persze! Sajnos a mai kor embere ha valamiről nem tud és az a valami furcsa,vagy nem hétköznapi,akkor anélkül,hogy meggyőződne az ellenkezőjéről, itélkezik:ilyen nincs is! Ahelyett,hogy utána járna.
Pedig a földsugárzások mindenkire hatnak,ha akarjuk ha nem!
Két fajtája van a földsugárzásoknak amelyek ránk nézve nem szimpatikusak. Sokan károsnak mondanák őket,de tudni kell,hogy nincs jó és rossz, csak más.
Hartman zónák,amik a Föld magmájából törnerk fel, és a földalatti patakocskák amit vízereknek hívunk.
De miért is hatnak ránk ezek a rezgések és hogyan?
Minden ami a világon van az,legyen az bármilyen anyag, atomok összességéből áll, az atom pedig áll az atommagból és a körülötte keringő elektronokból. Ezek az elektronok rezgéseket állítanak elő mozásuk során és ez a rezgés jellemzi az adott anyagot. Természetesen ezt nagyon leegyszerűsített formában mondom el,nem célom egyetemi szintű tanulmányokat közzé adni, a közérthetőség a lényeg.
Ezért az emberi testet alkotó atomok összessége egyfajta összrezgéssel jellemzi magát az embert.
A földsugárzásoknak megvan a saját rezgésük és ha ezek huzamosabb ideig hatnak,azaz stimulálják a testet,a szervezet rezgései elállítódnak.
A vízér földsugárzása,nagyon alacsony frekvenciájú rezgés,és ha huzamosabb ideig fekszünk egy ilyen zóna fölött,az hat a testünkre.
De miért hat,kérdezhetnétek: azért mert az emberi test 72-75%-a víz,ezért a földalatti víz hat a testünkben lévő folyadékokra,vérre nyirkokra és a többi. Az emberi test rezgése nagy általánosságban 20-22 Hz. a vízér rezgése 3,5 -4 Hz. Efölött a vízér fölött lelassul a belső elválasztású szervek működése,és hiány keletkezik azokból a hormonokból amit a szervezet az immunrendszerünk védelmére termelne. Mindíg csak azon a testtájékon jelentkezik a probléma amit a földsugárzás kitakar.Allergiás panaszok általában akkor keletkeznek,ha a testben a mellékvese működése lelassul és nem termel elég hormont,többek között cortizont. Allergiás betegek fekhelye lett megvizsgálva és mindenkinél kivétel nélkül jelen volt a fekhely alatt a vízér. Amikor pedig több száz,és több ezer esetben is ugyanez a helyzet,el lehet gondolkodni a következményeken.
Az alacsony frekvenciájú vízér fölött összehúzódnak a vérerek,ezáltal egyrészt kevesebb oxigéndús vér jut el a sejtekhez,ez pedig egyre rosszabb hatásfokkal fog bírni a szervek működésére. A szervek működése lelassul és elégtelen lesz elöbb utóbb. Ráadásul bármilyen kezeléssel próbálkozik a beteg,este amikor lefekszik aludni,ismételten kap egy jó adag dózist a kiváltó okból,jelen esetben a vízér rezgéséből. Ez pedig olyan mint a Déva vára effektus:amit nappal felépítenek éjjel leomlik.
Maria Treben az ismert gyógyfüves asszony könyvében,Egészség Isten patikájáből c. könyvének előszavában írja:,,Amennyiben elmarad a javulás,vagy az eredmény nem kielégítő,akkor alkalmasint geopatogén zónák vannak a lakásunkban,vagy a munkahelyünkön. Ilyenkor kérjünk fel egy tapasztalt ,,varázsvesszős érckutatót",hogy keresse meg nekünk a sugárzásmentes helyeket.
Igen,az előszavakat általában nem olvassák el az emberek,vagy csak kevesen,és ha
igen akkor sem biztos,hogy tudják mit jelent az a kifejezés,hogy geopatogén zóna. ezek a föld-geo sugárzások.
Összefoglalva:az allergiás betegek nagy többségének általában energetikai problémából adódik a panasza.
Megoldás:ki kell méretni,lehetőleg szakemberrel a lakásunk fekhelyét,és sugárzásmentes helyre helyezni az ágyunkat. A javulás nem marad el. Termézsetesen nem egy két nap alatt fog renbe jönni a panaszos,hiszen a földsugárzások sem egy-két nap alatt fejtik ki hatásukat,de a fekhely változtatással beindul a szervezet önregeneráló folyamata,és elindul a változás. Innentől kezdve bármilyen kezelés sokkal eredmányesebb lesz,hiszen a gátló tényező megszűnik.
Sokan most megkérdezhetitek:ha ez ilyen egyszerű,akkor miért nem tudunk róla. Azért kedves barátaim,mert a gyógyszeripar az egyik legnagyobb biznisz. Akinek esze van a többire magától is rájön.
A gyógyszerek nagy része életet ment,szinten tart,de nem gyógyít.
Ha gyógyítína,akkor előbb vagy utóbb a kúra végeztével meg kellene tőle gyógyulni,de sajnos nem ezt tapasztaljuk. Bár így lenne!
Változtatni kell,mégpedig radikálisan,mert a földsugárzások sajnos nem nagyon törödnek azzal,hogy a szoba melyik részére tesszük az ágyunkat,és ha épp efölött fekszik tartósan valaki éjszakánként az bizony hat rá. Sokan amikor a földsugárzás mérő feltérképezi a szobát és megmutatja,hogy hová kellene tenni az ágyat azt mondják: jaj most,hogy fog kinézni így a szoba. El lehet dönteni,én vagyok a szobáért,vagy a szoba van érettem. Persze lesznek akiket ez visszariaszt a változásoktól,de hát mindenki saját sorsának kovácsa. Természetesen nem minden esetben kell esetlegesen a szoba közepén aludni,de előfordulhat ilyesmi is.
Több évig jártam a táltos iskolába és sok csodálatosnak mondott gyógyulást volt alkalmam látni,tapasztalni. Ekkor határoztam el,hogy gyógyító leszek! Tudni kell,hogy minden magyarlelkű emberbe genetikailag kódolva van a gyógyítás képessége. A tudás tulajdonképpen mindenkiben benne van csak felszinre kell hozni.
Minden gyógyításnak sora van: Feküdj jó,sugárzásmentes helyen és beindul a gyógyulás. Utána a többi már sokkal könnyebb. Nagyon jó hatásfokkal kezdenek el müködni a gyógyteák is amit allergiára javasolnak,és bármilyen addig használt kezelés sokkal nagyobb hatásfokkal müködik.
Lehetőség van ezenkívűl más gyógyítási módszerre is ami,szinte csodálatos módon befolyásolja a gyógyulást,ezt a módszert szellemgyógyászatnak hívják.
Arra azonban vigyázzunk,hogy kit bízunk meg lakásunk kimérésével,nagyon sok kókler is foglalkozik ezzekkel a dolgokkal,azt hiszik egy két nap alatt megismert módszerrel pontosan fognak mérni,sajnos nem így van. Nagyon sok gyakorlás és természetesen kontroll szükségeltetik egy prpfi lakásmérő kineveléséhez.
Ez a módszer nem csak az allergiát gyógyítja,hanem majdnem minden területen lehet alkalmazni ahol energetikai jellegű a panasz.
Természetesen lesznek akik megitélik majd írásomat,de azt mondom:aki nem hiszi járjon utána!
Végezetül szeretnék egy esetet példaként felhozni: Kedvesem kislánya aki 17 éves,évekig feküdt vízér földsugárzása fölött míg meg nem ismertem. Allergiás tünetei voltak nagyon sok mindenre pollenre,kutya.és macskaszőrre. pedig nagyon szereti az állatokat de sajnos ezért nem tarthat egyet sem. A lakáskimérés után áthelyeztük fekhelyét és,hogy meggyorsítsam gyógyulását elvégeztünk egy szellemgyógyászati műtétet,ami kb egy 15 perces meditációs gyakorlat. Kb. egy hét mulva ismerősöknél voltunk látogatóban ahol három kisgyerek van a családban. A gyerekek lelkendezve mutetták meg házikedvenceiket kedvesem kislányának,ő pedig játszani kezdett velük. Jó fél óra múlva döbbenten fordult édesanyjához:Anya, nekem nem folyik az orrom és nem tüsszögök! Máskor ilyenkor már kb.50db papirzsepkendő simán elment volna. Kérdően nézett rám:ez most már így marad?
Igen,ez biztos,válaszoltam.
Sok embert kezeltem már,és mindíg meg volt az eredménye a gyógyításnak.
Ha bármilyen általános kérdésetek van szívesen válaszolok rá,ha személyes nagyon akkor priviben tegyétek fel.
Remélem felkeltettem érdeklődéseteket.
Jó egészséget kívánok!
Ui: régen ha két magyar ember találkozott egymással,így köszöntek: Isten-Isten. Ugyanis meglátták egymásban a bennük rejlő Istenembert. Én látom bennetek az Istent,ezért így búcsúzok:Isten-Isten


nimrod777
 

altairka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Hát, nem spóroltál a szavakkal, de megérte elolvasni. Már nálunk is járt 1X 1 ilyen drótos csávó, és megmondta a tutit. Az én fekhelyemet teljesen jónak találta, de ennek ellenére rosszul alszok. Ezek után azt gondoltuk, hogy a csávó csaló, és tök hülyeségeket beszél, de amit írtál, azon érdemes elgondolkodni. Lehet, hogy a csávó tényleg hülye csaló volt, és kéne hívni egy másik drótost?

Nekem pollen allergiám van, amiből szerencsére kezdek kigyógyulni. Úgy gondolom, és a dokim is úgy gondolja, hogy az allergiagyógyszerek mellékhatásai miatt a hatóanyag csak ideiglenesen hat, és az allergia csak rosszabb lesz. Évek óta nem küldöm magamba azokat a gyógyszereket, és sokkal jobb így. És persze próbálom kerülni a pollendús helyeket :)
 

altairka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem nikkel és por allergiám van! A súlyos tünetek úgy 3-4 éve kezdődtek a hátamon. Először azt mondták az orvosok ,hogy biztosan naphiány, mivel ez télen volt. elküldtek fényterápiára, később kaptam sokféle gyógyszert, krémeket, fürdő olajokat, jó tanácsokat de allergia vizsgálatot nem végeztek, mondván "majd ha tünetmentes leszek". eltelt 1,5-2 év mire kierőszakoltam. Ott derült ki h mi bajom, de addigra már a teljes felsőtestem elől- hátul ekcémás volt. Most kb 1,5 éve szteroidos kenőcsöt kapok, erős antihisztaminokat szedek, de a kenőcs már nem használ eléggé és a bőrömet is tönkre tette. Én már mindent kipróbáltam , de semmi nem használ csak a Diprofos injekció. Igaz az is csak pár hétig, de legalább addig is tudok aludni. Nagyon szenvedek. Nem tud valaki valami tuti jó módszert a kontakt dermatitiszre vagy arra ,hogy hogyan tudnám kiüríteni a szervezetemből a nikkelt? mert állítólag a kajával viszem be ugyanis nem hordok fémeket. Hetek óta sanyargatom magam diétával de nem lett jobb. vélemény? Köszi



Hát... elég sz@r lehet... a káros anyagok előbb-utóbb maguktól is kiürülnek, úgyhogy inkább azt kéne megnézned, hogy MIVEL viszed be. Mi otthon rendszeresen ALOE-s termékeket használunk a bajainkra, és megelőzésükre, ami tökéletesen bejött. Múlik az allergiánk, múlik az asztmánk, a legnagyobb betegségünk évek óta pár párnapos nátha. Ezeket ajánlom. Remélem valamennyire tudok segíteni.
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Hát, nem spóroltál a szavakkal, de megérte elolvasni. Már nálunk is járt 1X 1 ilyen drótos csávó, és megmondta a tutit. Az én fekhelyemet teljesen jónak találta, de ennek ellenére rosszul alszok. Ezek után azt gondoltuk, hogy a csávó csaló, és tök hülyeségeket beszél, de amit írtál, azon érdemes elgondolkodni. Lehet, hogy a csávó tényleg hülye csaló volt, és kéne hívni egy másik drótost?

Nekem pollen allergiám van, amiből szerencsére kezdek kigyógyulni. Úgy gondolom, és a dokim is úgy gondolja, hogy az allergiagyógyszerek mellékhatásai miatt a hatóanyag csak ideiglenesen hat, és az allergia csak rosszabb lesz. Évek óta nem küldöm magamba azokat a gyógyszereket, és sokkal jobb így. És persze próbálom kerülni a pollendús helyeket :)

Sziasztok!

Én nem gondolom,hogy az az ember akit kihívtatok,a lakás földsugárzását kimérni,csaló volt,inkább csak kevés volt a gyakorlata,és Ő elhiszi magáról,hogy tévedhetetlen. Sajnos gyakori probléma ez ma. A fölsugárzásról szóló előadások,tanfolyamok időtartama,általában egy hétvége alatt,szombat,vasárnap lezajlik,de azt a legtöbb előadó,vagy tanító,elfelejti közölni,hogy ettől még az ember nem válik profivá azonnal! Sok-sok gyakorlás szükséges hozzá,hogy valaki megmodja a ,,tutit"! Általában ezen a tanfolyamokon elhangzottakból nem szoktak hiteles vizsgát tenni a tanítványok,az előadó előtt.A legtöbb előadó beéri azzal,hogy leadja az anyagot,lekaszálja a tiszteletdíjat, ,,oszt,jónapot"! Arra is szükség lenne,hogy időnként kontrollálja valaki a mérésének hitelességét,úgymond szintentartás miatt,gondoljunk csak az autóvezetőkre,akik rutinból vezetnek,de a kresz tudásuk az évek alatt már megkopott a vizsgaidőszak óta!
Ráhangolódtam az írásod alapján az aurád rezgéstartományára,és megállapítottam,hogy mellkas vonalától kb.combközépig keresztirányban vízér fölött fekszel,azaz valóban nem jó a fekhelyed!
A vízér által kitakart testrészeken előfordulhat még az allergián kívül izületi probléma,és derékfájás is,ébredhetsz reggelenként úgy mintha éjszaka jól összegyürtek volna,hát,csípő, forgó stb.
Száz szónak is egy a vége:csak olyan embert szabad hívni segítségűl akinek referenciája van,és elégedettek vele az emberek azaz van változás a tevékenysége után! Én személy szerint sehol nem hírdetem magamat,a gyógyult emberek adják tovább az elérhetőségemet,ennél jobb ajánjólevél nem kell.Erre a fórumra is csak azért írtam mert szerettem volna eloszlatni egy-két tévhitet,és információkat megosztani veletek! Tanítóm, Kovács András szavaival élve:,,Attól,hogy az Én gyertyámról meggyújtanak akár több ezer másik gyertyát,az Én gyertyám fénye még nem lesz halványabb!
Jó egészséget: Isten-Isten!
 

antoseva

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sok embertől hallom,hogy gondot okoz nekik ez kellemetlen a probléma. Sajnos közéjük tartozok én is. A fellelhető szinte összes készítményt kipróbáltam. Komolyabb siker nélkül. :confused:
Szívesen fogadnék minden tanácsot.
Örömmel venném, ha beszámolnátok tapasztalataitokról.
A szájszag nagyon sok esetben az inygyulladás következménye
ehez vannak megfelelő fogkrémek.
 

nimrod777

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi az infót, de ezt hogy lehet megmondani úgy, hogy semmit sem tudsz a szobámról és az ágyam hollétéről?

Szervusz altairka!

Ezt az információt az írásodra ráhangolódva,az aurádből hívom le. Tehát nem a lakásodből,hiszen nem jártam még ott sohasem,de nem is ez a lényeg. Mint az előzőekben már leírtam, mindenkit jellemez egyfajta tipusú rezgés és a rezgéseidre hangolódva megidézem a tested aurájának egy ún. fatomját,és arról szinte minden információt le lehet hívni annak aki erre ki van képezve. Én hét éve tanulom ezt ebben az életemben,és hidd el Te is meg tudnád tanulni,ha akarnád,de csak kemény és kitartó gyakorlások után lehet ezt a szintet elérni,pedig ez csak az első lépcsőfoka mindannak amit a radiesztézia,azaz a láthatatlan valőság érzékelésének tárgykörében elsajátíthat valaki. Aki megtanul valamit alkalmazni,és annak vannak kézzelfogható eredményei,már nem csak hiszi amit csinál,hanem tudatosan tudja,és ez nagy különbség. Aki hisz valamiben,de nem látta,nem érezte,az ugyan abba a kalapba tartozik,mint aki nem hisz semmiben,mert nem látta,nem érezte, az egyik 19,a másik 1 híján 20. A tudatos ember kipróbálja,megtapasztalja,hiszen a puding próbája is az evés,és ha van pozitív változás,az már tapasztalat, történés,nem csak hiszem hanem tudom is.

Remélem kielégítő volt a válaszom.

Nincs lehetetlen,csak tehetetlen! Isten-Isten ! nimrod777
 

mosolyalbum

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok! Nekem egy nagyon régi szer vált be, amit még anyukám is használt. Exodor a neve, magyar termék, és tavaly óta pumpás kiszerelésben is forgalomba került. Egy hiba van vele, nagyon kevés üzletben kapható. Nekem az unokatesóm postázza, Budapestről. Beszéltem a gyártóval , de a legkisebb tétel amit küld az 20 db, és a postaköltséggel terhelt összeg miatt, ugyanannyi kerülne mint az üzletben vásárolt.
 

hopes

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nem pont a témához tartozik, de hátha tudtok valamit. Pár napja bármit eszem keserű ízt érzek a torkomban. Valahol azt olvastam fenyőmagtól lehet. Valóban ettem pár nappal ezelőtt...
Erről ti hallottatok?
Köszi!
 

Rita65

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia

Allitolag sorszagut izzadok. Akkor is, ha nem ittam sort. Ez vajon mitol lehet?

Es a nagyon durva labszag ellen mit lehet tenni? Probaltam mar borcipot, szandalt, ugyanolyan budos a labam... Kenem ilyen mentolos szirszarokkal, az egy idore elnyomja.
HELP!!! :(

A cigitol meg a kavetol mindig besargul a fogam, de azt meg leszarom :)
Szia!
A sörszagu lehellet a tul sok gyomorsav hatása miatt van.Próbálj meg sok folyadékot,s nem szénsavas üditőt inni.Páromnál bevált.
Lábszag: szerintem genetikai "hiba".Nálunk a fiuk szenvednek vele sokat.A mentolos dolgok és a gyógynövényes lábfürdő sokat segithet.:)
 

Rita65

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi?!

Sziasztok!

Nem pont a témához tartozik, de hátha tudtok valamit. Pár napja bármit eszem keserű ízt érzek a torkomban. Valahol azt olvastam fenyőmagtól lehet. Valóban ettem pár nappal ezelőtt...
Erről ti hallottatok?
Köszi!
Szia!
Milyen okból ettél fenyőmagot?
 

mannix

Állandó Tag
Állandó Tag
Én színezékekére is allergiás vagyok, megtelik a testen viszkető pontokkal, s emésztési problémáim is adódnak. a mai világban ennél kellemetlenebb... Mindenben benne van
 

Kalapom

Állandó Tag
Állandó Tag
elég sok az ellentétes érvelés az allergiáról....
kerüljük, ne kerüljük a kiváltó okot.
én 4 éves korom óta kb. allergiás vagyok. kiszűrtek szinte mindenre.
töbek kozott macsakaszőrre is. nos most van 3 macskám és a "kutyaharapást szőrével" módszer bejött. vmilyen szinten hozzászokott a szervezetem a macskaszőrhöz......
 

totati

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam a macskaszőr allergia igen érdekes. Néha előjön, néha nem, az orvos
szerint szinte teljesen elmúlt (bőrteszt alapján), ennek ellenére időnként
szinte megfulladok tőle. Utána hetekig semmi
 

tourettes

Állandó Tag
Állandó Tag
Kb 20 éve vagyok allergiás. Egyre több dologra. Már minden növényre, egy csomó élelmiszerre. Kipróbáltam diétákat, MORA terápiát. Egyik sem ért semmit. Igaz a gyógyszerek sem .:-(
 
Oldal tetejére