Amerika legszebb asszonya

szakidani

Állandó Tag
Állandó Tag
Álomsúly: 730 kilós szeretne lenni egy amerikai nő :945:


Súlyos harcot vív a kilókkal egy amerikai nő, ám nem a szokásos irányban: lefogyás helyett hizlalja magát, hogy ő lehessen a világ legkövérebb hölgye.

Bár már most sem éppen átlagos a 32 éves Susanne Eman, mivel 3 mázsa 30 kiló, még nagyon sokat kell magára szednie, hogy elérje álomsúlyát, a 730 kilót, amivel rekordot döntene. Orvosai hiába próbálják lebeszélni és magyarázzák neki, hogy az életével játszik, Eman hajthatatlan.


"Minél testesebb vagyok, annál jobban érzem magam a bőrömben, magabiztosabbnak és szexibbnek. Miért ne tágítanám a korlátokat és próbálnám ki, hogy mennyire lehetek kövér, miközben egészséges maradok?" – idézte a nőt a brit Metro újság.


Eman akár egytonnásra is felhizlalná magát, ha lehetne. A két gyerekét egyedül nevelő arizonai nő naponta 20 ezer kalóriányi étket kebelez magába, mégsem kövéredik sebesen. Már 10 éve hízókúrázik, de még mindig 4 mázsa választja el álmától, azaz több mint kétszeresre kellene dagadnia. Nála a nagybevásárlás hatalmas és hosszadalmas: egy teljes nap megy rá, igaz, havonta csak egyszer megy el a közeli nagyáruházba 16 és 12 éves fiaival. 8 órán át pakolnak tele 6 bevásárlókocsit.


Bár orvosai szerint orosz rulettet játszik magával, leleteinek eredményei nem kórosak – egyelőre. :D

"Már elrendeztem, hogy ha lebetegednék, a nővérem viseli gondját a gyerekeimnek" – mondta a sajtónak.


Csodálkoztam is volna, ha ez a hír nem Amerikából származna. :945:

http://www.youtube.com/watch?v=XSfu-XavmUc
 
Oldal tetejére