Angol írott és hanganyagok nyelvtanuláshoz 2.

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Tizenöt elbeszélés - Radányi László (szerk.)

alcím: FIFTEEN SHORT STORIES - ANGOL-MAGYAR FORDÍTÁSI GYAKORLATOK KEZDŐKNEK ÉS KÖZÉPHALADÓKNAK

1651371103515.png

A könyvben szereplő kétnyelvű történetek az alapfokú nyelvismerettel rendelkező olvasónak nyújtanak hasznos segítséget az angol nyelv gyakorlásában. A történetek végén található fonetikus átírással kiegészített számozott szószedet jelentősen megkönnyíti az új lexikai egységek memorizálása. Bár a történetek iskolai tanóra keretében is feldolgozóhatók - ezért a nyelvtanárok figyelmébe is ajánljuk -, mégis elsősorban azoknak készült e kiadvány, akik a kötelező tananyag tanulása mellett önállóan is szeretnék fejleszteni angol nyelvtudásukat.
1996
 
Utoljára módosítva:

tájmi06

Állandó Tag
Állandó Tag
Cambridge
English phrasal verbs in use 2004
Az English Phrasal Verbs in Use egy szókincs a jó középfokú és magasabb szintű tanulók számára. Elsősorban önálló tanulási referencia- és gyakorlószövegnek készült, de tantermi munkához is használható. Használt angol nyelvű igék - 70 könnyen használható kétoldalas egység: a frázisigéket a bal oldali oldalakon mutatják be és magyarázzák, a jobb oldali oldalakon pedig egy sor gyakorlatot. - Körülbelül 1000 kifejezési igét mutat be és magyaráz meg tipikus kontextusban táblázatok, diagramok, rövid szövegek és párbeszédek segítségével. - Tartalmaz egy Mini szótárat, amely könnyen érthető meghatározásokat és kereszthivatkozásokat tartalmaz a könyv egységeire. - Értékes információkat nyújt a megfelelő használatról. - Tanulási tippekkel és nyomon követési feladatokkal elősegíti a helyes tanulási szokásokat. - Átfogó, tanulóbarát válaszkulcsot tartalmaz. - Tartalmazza a leggyakrabban használt kifejezési igéket az angol írott és beszélt korpuszból és a Cambridge International of Phrasal Verbs-ből.
 

Csatolások

  • english-phrasal-verbs-in-use_m_-mccarthy-f_-odell_2004-208p.pdf
    7.6 MB · Olvasás: 302

tájmi06

Állandó Tag
Állandó Tag
English Phrasal Verbs in Use Advanced Book with Answers Vocabulary Reference and Practice 2nd Edition

A használatban lévő angol kifejezési igék új szintje kifejezetten azoknak a haladó szintű hallgatóknak készült, akik szeretnék fejleszteni tudásukat az angol nyelv ezen gyakran nehéz területéről. A könyv számos kifejezési igét tartalmaz, amelyek hasznosak a Cambridge CAE, CPE és IELTS vizsgákra készülő hallgatók számára. könnyen használható kétoldalas egységek: a frázis igék a bal oldali oldalakon jelennek meg és magyarázhatók, a jobb oldali oldalakon pedig számos gyakorlati gyakorlat. Körülbelül 1000 kifejezési igét mutat be és magyaráz meg tipikus kontextusban rövid szövegek, párbeszédek, táblázatok és diagramok segítségével. Hibafigyelmeztetéseket tartalmaz, amelyek segítenek a tanulóknak elkerülni a gyakori hibákat. Értékes információkat nyújt a regisztrációról, a használatról és a helymegosztásról, hogy segítse a tanulókat természetesebb hangzású angol nyelv fejlesztésében. Átfogó, tanulóbarát válaszkulcsot tartalmaz, és tanulási tippekkel és nyomon követési feladatokkal segíti elő a helyes tanulási szokásokat.
 

Csatolások

  • English_Phrasal_Verbs_in_Use_Advanced_Michael_McCarthy_Felicity_O_39_Dell_2017.pdf
    16.2 MB · Olvasás: 273

tájmi06

Állandó Tag
Állandó Tag
Conversational American English

Új angol beszélőként napi beszélgetései során olyan kifejezéseket hallhat, amelyeket még nem ért. A McGraw-Hill's Conversational American English segít megtanulni ezeket a kifejezéseket, így nem csak azt tudhatja, mit mond az ember, hanem maga is használhatja a kifejezést! Több mint 3000 kifejezés téma szerint van rendezve, így gyorsan megtalálhatja, amit keres. És minden témakör illusztrálva segít a kontextus megértésében. A könyv jellemzői: - A gyakori kifejezések 350 témába vannak csoportosítva, kezdve az általános üdvözléstől és a megkérdezéstől, hogy hogy van valaki, egészen a konkrétabb szükségletekig, mint például a hitetlenség kimutatása, valaki szándékainak megkérdezése, valamint az elfelejtett szó vagy név kifejezései. - Egy átfogó tematikus szószedet további eszközt biztosít a tanuló számára a kifejezések kulcsszavak és fogalmak alapján történő megtalálásához
 

Csatolások

  • Conversational_American_English.pdf
    23.5 MB · Olvasás: 287

tájmi06

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyelvtani gyakorló könyvek, rengeteg feladattal és válaszokkal. A1 szinttől C2 ig.
 

Csatolások

  • Part_1_-_English_Grammar_Exercises_with_Answers.pdf
    1.3 MB · Olvasás: 338
  • Part_2_-_English_Grammar_Exercises_with_Answers.pdf
    1.6 MB · Olvasás: 239
  • english_grammar_exercises_with_answers_part_3.pdf
    1.6 MB · Olvasás: 241
  • english_grammar_exercises_with_answers_part_4.pdf
    2.5 MB · Olvasás: 234
  • English_Grammar_Exercises_with_answers_Part_5.pdf
    2.6 MB · Olvasás: 258

Hosszúszoknya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! :)
Oxford project explore 1 online practise hozzáférési kódra lenne szükségem. A tanári könyvben nem találtunk. Köszönöm szépen.
 
Oldal tetejére