Angyalok

sikeres

Új tag
angyaltanfolyam

Ha angyalokat akarsz behivni, elég hivni oket, a Neked pillanatnyilag legmegfelelobb jon azonnal. Az mar mas kerdes, hogy tudjuk-e erzekelni, hallani, latni oket. Az angyaltanfolyamon - ha keresel a neten tobbet is talalsz - az Eckard Strohm: Atlantisz angyalai cimu kony alapjan tortenik az angyalok behivasa. Sajnos nem volt konkret erzesem vagy valtozas amirol beszamolhatnek, ha azt nem szamitjuk, hogy azota, ha templomba megyek idonkent valami eros kellemes jelenletet erzek. Igy azota szeretek templomba jarni.
Ami nekem a legjobban tetszett a tanfolyamban, az az volt, hogy lehet az angyalok segitseget kerni angyalpecsetekkel. A tanfolyamon ezt megtettuk, a konyvben le van reszletesen irva, igy barki elkeszitheti ezeket a pecseteket. Nem nehez, en a munkakeresesemhez kertem segitseget. Meg rovid ideje keresek igy meg egy kicsit varni kell az eredmenyre.
Most hetvegen tervezek egy ibolyalang beavatason resztvenni, ez Saint Germainnel kapcsolodik, ha erdekel beszamolok rola. Gondolom itt is varni kell egy kicsit, hogy a hetkoznapi eletben megjelenjen a hatasa.
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg tudjátok mondani miért 2 őrangyala van mindnekinek? Miért különleges, ha valakinek esetleg több van?


Én még azt sem tudtam, hogy kettő van. Bár én néha csinálok olyanokat ( pl.égő olajkályhába benzint öntöttem), hogy mellém egy tucat kellene.
Honnan tudom, hány őrangyalom van?
Szóval én sem tudom Anamaya.
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még azt sem tudtam, hogy kettő van. Bár én néha csinálok olyanokat ( pl.égő olajkályhába benzint öntöttem), hogy mellém egy tucat kellene.
Honnan tudom, hány őrangyalom van?
Szóval én sem tudom Anamaya.

Négyévesen akkurátusan tábortüzet raktam az ágyon, meg is gyújtottam, tehát, gondolom akkor az én őrangyalaim is túlóráztak.
Annyi mondtak nekem többen is, hogy általában mindenkinek két őrangyala van, egyik a jin energiát, másik a jangot képviseli, és a védencük lelki békéjének egyensúlyában is be kell segiteniük, tehát hogy azt megtalálja. Meg persze az egyéb védelmi feladatok. Nekem ennyit sikerült megtudnom, de szivesen venném mások véleményét is.
Szeretettel: kiss
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok:)
teljesen véletlenül kerültem erre az oldalra és meglepett,hogy mennyi ezoterikus érdeklődésű ember van itt:)
sajnos itthon, MO-n nincs ilyen fórum-vagycsak én nem találtam még rá....
mostanában érdekes dolgok történnek velem,nekem teljesen uj dolgok a "kvantumugrás", "dimenzióváltás" stb.
egy ideje vettem észre,hogy a képeimen, amiket a családról készítek kisebb nagyobb gömböcskék láthatóak...elezdtem nyomozni és így kerültem erre az oldalra...
szívesen olvasgatom a hozzászólásaitokat, nagyon sokat tanultam belőlük...tegnap döntöttem ugy,hogy regisztrálok is...:)
Mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét kívánok!
Mirjam
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szia, a gömbök energia gömbök, és sok esetben a szellemi jelenlét miatt van!

amúgy az igaz, hogy a forum Canadai, de a hölgy is aki létrehozta a honlapot magyar, és mindeki aki itt van.

Én péládul Budapesten ücsörgök, és innen irogatok! ;)

A Fórumból is látszik, hogy nincsenek határok!:mrgreen:
 

christy37

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok

Én Pécsen a Mecsk lábánál, egy történelmileg sajnos feledhetetlen utcában élek.Hát itthonról pötyögök.Nos ez az a téma, ami itt fel lett dobva a fórumon, az, amire sokan vállat vonva mosolyogva legyintenek. Vagy épp, azt kérdik, orvos lártott e már. Az élet számos területén tapasztalt élményeimből, bizton állíthatom, igen is léteznek angyalok, igen is jó lenne ha a tudomány a megmagyarázhatatlan dolgokat sokszor nem az ő szemszögéből nézné. Minden ami rejtélyes, arra fedhetetlennek hitt okfejtést tárnak elénk. Egyett biztosan tudok. Angyal témában, nem csak a hit nagyon fontos, hanem a szeretet is.A szeretetnek hatalmas ereje van. Nekem is vannak fotóim, amin hasonló energia gömböket véltem felfedezni. Az érdekessége az, hogy ezek a fotók, melyeken ilyen észlelhető, valamelyik olyan életszkaszomban készültek, mik változást jelentettek a számomra.Szóval, véletlenek vannak?
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár én néha csinálok olyanokat ( pl.égő olajkályhába benzint öntöttem), hogy mellém egy tucat kellene.

"Négyévesen akkurátusan tábortüzet raktam az ágyon, meg is gyújtottam..."

Hihetetlen, mert meg is feledkeztem róla, én meg gyerekként egy meghajlított drótdarabot dugtam a konnektorba, persze mind a két lyukba.
Mindenkinek vannak ilyen élményei?
Talán korai lett volna akkor távozni. Tényleg mekkora időveszteség lett volna... :p , becsülje meg mindenki a MOST-ját! :p
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyit tudnék hozzátenni radiesztéziás tanulmányaimból, hogy nagy ünnepek előtt az őrangyalunk talán a hátunk mögött áll. (Ebben bizonytalan vagyok, hogy hol. Majd előkeresem a jegyzetem...)
A születendő gyerek lelke, szelleme (?) pedig ha jól rémlik, előttünk van. Egészen addig marad az anyával, amíg az valami rosszat nem követ el - pl. cigire gyújt, káromkodik - akkor otthagyja. Ez valamiféle áldás állapot lehet, addig...
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha azok a véletlenek ártanak nekunk akkor is jocselekedet ?:confused:

Egyelőre minden relativ. Tapasztalatból mondom: ami tegnap jónak tűnt, mára rosszra fordult, ami tegnap rossznak tűnt, mára jóra fordult. Ami az előbb rossznak tűnt, most hirtelen kiderült, h javamat szolgálta... és igy tovább. Ez volt az utóbbi hetek történése nálunk.
"The way it is, is the way it is..." mondja Stuart Wilde, a kedvencem.
Majd kiderül, ha ott az ideje, h mi miért történt. Most csak fogadd el, h ez van. És mit lehet belőle tanulni.
"And God bless you!"
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Már elég régen várom ,hogy kideruljon mi miért torténik.A válasz csak nem akar megérkezni.:(

A "rég" is relativ dolog, néha pár hét is borzasztó hosszú időszaknak tűnik, ha nem megy minden simán. Ilyenkor arra gondolok, h az örökkévalósághoz képest mi az a pár hét... És utána, visszatekintve általában nem tűnik olyan borzasztónak a helyzet,mint amikor az ember benne van és jól belekesertedik.

A válasz - úgy gondolom, h bennünk van, csak meg kell találni, meg kell látni. Ha belekerülök egy kellemetlen helyzetbe, azt kérdem magamtól, miért vagyok itt? Miért kell ezt megélnem? Mit kell ebből tanuljak? Az utóbbi periódusom egyáltalán nem volt mentes a bosszankodásoktól és kellemetlenségektől... Igy alakult. És ilyenkor elismétlem magamnak: "Most ez van. Mit kell ebből tanulnom és mit tudok javitani a helyzeten?" Ezt a leckét még nem tudom, tehát azért vagyok benne, h megtanuljam. És az érettség nem függ össze a korral - szerintem. Egyre inkább azt tapasztalom, h 50 éves szüleimnek jócskán lenne amit még tanulni az "életről". Hát akkor nekem?

Ne éld bele magad, csak figyelj. Próbálj meg kiszállni az érzéseidből. Legalább egy pillanatra. Aztán ismét próbáld meg. Aztán egyre jobban fog menni. Stuart Wilde-nál maradva: nagyon tetszik, ahogy rávezet, h ezt hogyan kell csinálni. "Halhatatlan énünk" (Infinite Self), édesviz kiadó - mindenkinek ajánlom, nagy erő van a pasasnál. (Az az igazi csendes erő.) Azt tartja, h a körülmények a tanitóink, meg kell becsülni a helyzetet,mert valamire felhivják a figyelmünket. Hogy mire? Hát ez az amit mindenki magának kell felfedezni.

Ha kivűlről és távolságról néz valamit az ember, nagyobb az esély ,h jobban összeáll a kép, egyszercsak meglátod a választ. Mert az ott van, csak rejtőzködik, amig érett leszel rá, h meglásd... :-D
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyit tudnék hozzátenni radiesztéziás tanulmányaimból, hogy nagy ünnepek előtt az őrangyalunk talán a hátunk mögött áll. (Ebben bizonytalan vagyok, hogy hol. Majd előkeresem a jegyzetem...)
A születendő gyerek lelke, szelleme (?) pedig ha jól rémlik, előttünk van. Egészen addig marad az anyával, amíg az valami rosszat nem követ el - pl. cigire gyújt, káromkodik - akkor otthagyja. Ez valamiféle áldás állapot lehet, addig...

Ezt úgy tudom,a fejünk fölött látszik a kismanó aurája, nem is aura, csak fénygömb. Nemt udok arról, hogy eltűnne. Ismerek olyat, aki dohányzik, meg káromkodik is, mégis ott van feje felett a kis energiagomolyag.
Szerettel: kiss
 

h.editke

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrégiben kaptam egy angyalnaptárt, ami minden napra tartalmaz egy idézetet és egy képet. Nagyon örülök neki.
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
néhány éve nekem is volt egy hasonló naptáram, nagyon szerettem én is...:)örök érvényű igazságok és információk voltak rajta az angyalokról, pl. hogy melyik angyal miben tud segíteni nekünk embereknek....
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
érdekes, szivet melengető dolog történt vasárnap:)
sikerült az angyalgömböket direkt lefotózni...
a szobában, ahol tartózkodtunk érezni lehetett egy nagyon különös szeretetteli érzést...ekkor készültek a fotók, amiken természetesen rajta is vannak a kis gömbök:)
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
DarkAngel_xl.jpg

Angyal az égből

Éjjel az égen egy fénypont jön el,
Nézem szememmel, követni kell.
Úgy közelít ő, mint nagy madár,
Csodálatos-szép szárnyakon jár.

Úszik a fényben, leszáll elém,
Két kezét egyre nyújtja felém.
Érints meg engem, fogd a kezem,
megállni előttem, erőd legyen!

Átadok most egy jó hírt neked,
Egy angyal az égből megérkezett.
Hírdessed, hívd az embereket,
Fényt hozok közétek, s szeretet.

ChristmasAngel.jpg

Mennyei angyal föntről leszállt,
Hírdetve nékünk égi hazát.
Sugárzó kezét nyújtja nekem,
Merengve nézi a tekintetem.

Erő száll belém, míg kezét fogom,
Magával ragad, érzem, tudom.
Ragyogok én is, fény vesz körül,
Amerre járok, minden örül.

Angyal az égből megérkezett,
Elhozta közénk a szeretetet.
Gyönyörű lénye úgy megfogott,
Így köszöntöm őt: Isten hozott!

Debecen, 2007.10. 14.

7323~Angel-Posters.jpg

<!-- / message --><!-- sig -->
 

eszter54

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves alberth!

Gyönyörû a versed. Arra a hangulatra, amit adott, éppen szükségem volt. Köszönöm.
Szeretettel: eszter54
 
Oldal tetejére