Angyalok

miki8910

Új tag
Az Ur az igazság ez szépen hangzik nem mondom
Szerintem ne keverjük össze ezt a két szavat mert a lényeg ennél sokall több és fel is merül a kérdés hogy mi is az igazság ?
Az amit annak gondolunk?
 

Tanka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
<o></o>
Azoktól kérnék egy kis segítséget, akik használják az angyalkártyákat. Nekem az Angyalokkal gyógyító jóskártya van meg. Elolvastam a kis füzetecskét, de még nem kérdeztem, mert nem igazán tudom, hogyan kell JÓL kérdezni, JÓ kérdéseket feltenni? Viszont most nagyon időszerű lenne egy-két kérdést feltennem (álláskereséssel kapcsolatban), mert úgy érezem kicsit megrekedtem az utamon. Szóval akinek van ötlete, várom szeretettel!

Tanka
 

fénytánc

Állandó Tag
Állandó Tag
A Kicsi Lélek meséje

A Kicsi Lélek meséje<o>:p></o>:p>
<o>:p></o>:p>
"Egyszer volt, hol nem volt, az időtlenségen túl, volt egy kicsi lélek, aki ezt mondta Istennek: "Tudom ám, hogy ki vagyok én!"
Ez csodálatos! Ki vagy? - kérdezte Isten.
Én vagyok a Fény! - kiáltotta a Kicsi Lélek.
Isten szélesen mosolygott. Nagyon helyes! - kiáltott fel. - Te vagy a Fény.

A kicsi lélek nagyon boldog volt, hogy rájött arra, amit a Királyságban már az összes lélek tudott.
Pompás! - mondta - Ez igazán király!

De hamarosan, ez már kevésnek bizonyult. A Kicsi Lélek izgatott lett, és most már az akart lenni, aki valójában volt. Így visszament Istenhez (ami nem rossz ötlet mindazoknak a lelkeknek, akik szükségét érzik, hogy valódi önmaguk legyenek) és azt mondta:
- Szia, Isten! Most, hogy tudom, Ki Vagyok, vajon jó nekem, hogy az vagyok?

- Arra gondolsz, hogy az akarsz lenni, Aki Valójában Vagy? - kérdezte Isten.

- Igen - válaszolta a Kicsi Lélek - egy dolog tudni, hogy Ki Vagyok, és egy másik dolog teljes valójában az lenni. Szeretném érezni, milyen Fénynek lenni!

- De te már Fény vagy - válaszolta mosolyogva Isten.

- Igen, de meg akarom érteni milyen érzés - kiáltotta a Kicsi Lélek.

- Jó - válaszolta kuncogva Isten - feltételezem, tudnom kellett volna. Te mindig a kalandvágyók közül való voltál.
Aztán Isten arckifejezése megváltozott: - Van itt egy dolog.

- Mi? - kérdezte a Kicsi Lélek.

- Igen, nincs itt semmi más csak Fény. Látod, én csak azt teremtettem, aki te vagy; és így nem könnyű feladat megtapasztalni, Ki Vagy Valójában, amíg nincs itt semmi más, ami nem te vagy.

- Huh! - válaszolta a Kicsi Lélek, aki most egy kicsit összezavarodott.

- Gondold csak el - mondta Isten. -<st1>O</st1>lyan vagy, mint a Nap Sugara. Ó, ahol te vagy, ott <st1:city w:st="on"><st1>minden</st1></st1:city> rendben van. Mint milliónyi és milliárdnyi gyertyaláng együtt alkotjátok a Napot. Nélkületek, a Nap nem lehetne a Nap. Sőt, Napnak lenni a gyertyalángjai nélkül, és ez egyáltalán nem az a Nap lenne; nem ragyogna olyan fényesen.
Mégis, hogyan ismerd meg magad, mint Fény, mikor a Fény között vagy? - ez a kérdés.

- Rendben - tért magához a Kicsi Lélek, - Te vagy Isten. Találj ki valamit!

<spa style="font-size: 18pt; color: maroon; font-family: 'Monotype Corsiva';" n=""></spa>Megint elmosolyodott Isten. - Már megvan. - mondta. - Mivel nem tudod látni magad, mint Fény mikor a Fényben vagy, körülveszünk téged sötétséggel.

- Mi az a sötétség? - kérdezte a Kicsi Lélek.

- Ez az, ami nem te vagy - válaszolta Isten.
Félni fogok a sötétségtől? - kiáltotta a Kicsi Lélek.
Csak ha azt választod - válaszolta Isten. - Nincs ott semmi, amitől igazán félni kellene, hacsak el nem határozod, hogy van. Látod, az egészet mi találjuk ki. Csak színlelünk.

- Ó - mondta a Kicsi Lélek, és már jobban érezte magát.

Aztán Isten elmagyarázta, azért hogy valamit is meg tudjunk tapasztalni, pontosan az ellentéte fog elénk tárulni. - Ez egy óriási ajándék - mondta Isten - mert e nélkül nem tudhatnád meg, milyen bármi más.
Nem ismerheted a Meleget a Hideg nélkül, a Fentet, a Lent nélkül, a Gyorsat a Lassú nélkül. Nem tudhatod mi az a Bal a Jobb nélkül, az Itt, az <st1></st1>
<st1>O</st1>tt nélkül, a Most állapotát a Később nélkül.
Így tehát - foglalta össze Isten - mikor körülvesz a sötétség, ne rázd az öklödet, ne emeld fel a hangodat, és ne átkozd a sötétséget. Inkább légy a Fény a sötétségben, és ne légy dühös érte. Aztán, tudni fogod Ki Vagy Valójában, és mások szintén tudni fogják. Engedd, hogy a Fényed ragyogjon, ebből mindenki tudni fogja, milyen különleges vagy!

- Úgy érted, az rendben van, hogy a többiek láthatják, mennyire különleges vagyok?

- Természetesen. - kuncogott Isten. Nagyon jól van! De emlékezz, a "különleges" nem azt jelenti, hogy "jobb". Mindenki különleges, mindenki a saját módján! Azért ezt sokan elfelejtették. Csak akkor fogják megérteni, hogy jó különlegesnek lenni, amikor látják, hogy neked, jó különlegesnek lenni.

- Remek! - mondta a Kicsi Lélek, mókásan táncolt, szökdécselt, nevetett és ugrált. - <st1></st1>Olyan különleges lehetek, amilyen csak akarok!

- Igen, és elkezdheted már most rögtön - mondta Isten, aki táncolt, ugrált és együtt nevetett a Kicsi Lélekkel.

- Miben akarsz különleges lenni?

- Miben különleges? - ismételte a Kicsi Lélek. - Nem értem.

- Rendben. - kezdte el a magyarázatot Isten. - Fénynek és különlegesnek lenni sokféle részből áll. Különlegesen kedvesnek, gyengédnek lenni. Különleges alkotó képességgel rendelkezni. Vagy különlegesen türelmesnek lenni. El tudsz képzelni, még bármilyen más módot is, hogy különleges légy?

A Kicsi Lélek csendben leült egy pillanatra. - El tudok képzelni sokféle módot, hogyan lehetek különleges! - kiáltott fel - Különleges dolog segítőkésznek vagy jószívűnek lenni. Különleges barátságosnak, és különleges előzékenynek lenni másokkal!

- Igen! - értett egyet Isten, - és bármelyik pillanatban, bármi vagy bármilyen különleges dolo g a tiéd lehet, amit csak kívánsz. Ezt jelenti Fénynek lenni.

- Tudom, mit szeretnék! Tudom, mit szeretnék! - jelentette be a Kicsi Lélek nagyon izgatottan.
A különlegesnek az a része szeretnék lenni, amit megbocsátásnak hívnak. Ugye, különleges a megbocsátás?

- Ó, igen! - biztosította őt Isten - Ez nagyon különleges.
- Rendben - mondta a Kicsi Lélek. - Ez az, amit óhajtok. Megbocsátó szeretnék lenni. Szeretném megtapasztalni.

- Jó - mondta Isten - de van még itt egy dolog, amit tudnod kell.

A Kicsi Lélek egy kicsit türelmetlen lett. Úgy tűnt még mindig van némi komplikáció.
Mi az? - sóhajtotta.

- Nincs senki , akinek megbocsájthatnál.

- Senki? - A Kicsi Lélek nehezen tudta elhinni, amit az imént hallott.

Senki! - válaszolta Isten.
<st1:city w:st="on"><st1>Minden</st1></st1:city> amit teremtettem, tökéletes. Nincs egyetlen lélek sem az egész teremtésben, aki kevésbé tökéletes ,mint te. Nézz csak körül.

A Kicsi Lélek csak most vette észre, hogy egy hatalmas tömeg csoportosult köré. Lelkek jöttek, az egész Királyság széltéből és hosszából, hogy hallják a Kicsi Lélek rendkívüli társalgását Istennel.
Körülnézve a megszámlálhatatlanul sok összegyűlt lelken, a Kicsi Léleknek egyet kellett értenie. Senki nem tűnt kevésbé csodálatosnak, kevésbé pompásnak, vagy kevésbé tökéletesnek , mint a Kicsi Lélek, maga.
<st1>O</st1>lyan c sodálatos lelkek csoportosultak köré, és annyira csodálatosan testesítették meg a Fényt, hogy a Kicsi Lélek alig bírta nézni őket.

- Tehát kinek akarsz megbocsátani? - kérdezte Isten.

- Srácok, ez többé már nem vicces! - morgott a Kicsi Lélek. Meg szeretném tapasztalni, milyen Megbocsátónak lenni. Szeretném tudni, milyen "különlegesnek" lenni.
És a Kicsi Lélek megtanulta, milyen az, amikor szomorúságot érez. De az tán egy Barátságos Lélek kilépett a tömegből.
- Ne aggódj, Kicsi Lélek - mondta - Én segítek neked.

- Te fogsz segíteni? - ragyogott fel a Kicsi Lélek - De mit tudsz tenni?

- Adhatok valamit, amiért megbocsáthatsz!

- Tudsz?

- Természetesen! - csiripelte a Barátságos Lélek - Megjelenek a következő életedben, és teszek valamit, amiért megbocsáthatsz.

- De miért? Miért tennéd ezt? - kérdezte a Kicsi Lélek. Te, aki annyira abszolút tökéletes vagy! Te, aki oly gyors sebességgel vagy képes vibrálni, hogy létrehozod a Fényt, nehezen tudom ezt elképzelni rólad! Hogyan tudnád megtenni, hogy a vibrálás, amitől oly fényesen ragyogsz, lelassuljon annyira, hogy a Fényed átalakuljon sötétséggé és sűrűséggé? Hogyan lennél képes, te, aki oly könnyed vagy, hogy a csillagok tetején táncolsz és a gondolat sebességével jutsz át a Királyság túloldalára, hogy bekerülj az életembe és megtegyed ezt a nagyon nehéz és rossz dolgot?

- Egyszerű - válaszolta a Barátságos Lélek - Megtenném, mert Szeretlek.

A Kicsi Lélek meglepettnek tűnt a válasz hallatán.

- Ne légy meglepve - mondta a Barátságos Lélek - Megtetted már ugyanezt értem. Nem emlékszel? Ó, rengetegszer együtt táncoltunk, te és én. Ezer meg ezer éven keresztül, és eonokon át táncoltunk együtt . Sok helyen és sokszor játszottunk együtt. Csak te most nem emlékszel. Mindketten voltunk már <st1:city w:st="on"><st1>Minden</st1></st1:city>. Voltunk a Fent és Lent, a Bal és Jobb. Voltunk az Itt és <st1>O</st1>tt, a Most és az Aztán. Voltunk férfi és nő, jó és rossz - mindketten voltunk áldozat és cselszövő is.
Így jöttünk sok idővel ezelőtt együtt, te és én, mindegyikünk pontosan és tökéletesen hozta a Kifejezés Lehetőségét és a Megtapasztalást, hogy Kik Vagyunk Valójában.
És így - magyarázta tovább a Barátságos Lélek - Megjelenek a következő életedben, és most én leszek a "rossz". Valami nagyon szörnyűt fogok tenni, és akkor megtapasztalhatod a megbocs átást.

- De mit fogsz tenni? - kérdezte a Kicsi Lélek egy kicsit idegesen - Nagyon szörnyű lesz?

- Ó - felelte a Barátságos Lélek kacsintva - Majd kitalálunk valamit.
Aztán a Barátságos Lélek komollyá vált, és halkan azt mondta - De tudod, egy dolog felől biztosítanod kell.

- Mi az? - akarta tudni a Kicsi Lélek.
Le fogom lassítani a rezgésemet, hogy nagyon nehézzé váljak, és megtegyem ezt a "nem túl szép dolgot". Valami nagyon eltérőt fogok mutatni, mint amilyen vagyok. És egy szívességet kérek tőled a visszatéréshez.

- Ó, bármit, bármit! - kiáltotta a Kicsi Lélek, és elkezdett táncolni és énekelni.
Megbocsátó leszek! Megbocsátó leszek!
Aztán a Kicsi Lélek észrevette, hogy a Barátságos Lélek nagyon csöndben maradt.
Mi az? - kérdezte - Mit tehetek érted? Te egy igazi angyal vagy, hogy hajlandó vagy megtenni ezt értem!

- Természetesen, a Barátságos Lélek egy angyal! - szólt közbe Isten. - Mindenki az! Mindig emlékezz: Soha nem küldtem mást, csak angyalokat! <o></o>

Így, a Kicsi Lélek még többet akart tudni, mint valaha, hogy eleget tegyen a Barátságos Lélek kérésének.
- Mit tehetek érted? - kérdezte újra a Kicsi Lélek.

- Egyszer bántani foglak és legyőzlek - válaszolta. - Abban a pillanatban, amikor a legrosszabb dolgot teszem veled, amit talán el tudsz képzelni.

- Igen? - szólt kö zbe a Kicsi Lélek - Igen.?

- Emlékezz, Ki Vagyok Valójában.

- Ó, Emlékezni fogok! - kiáltotta a Kicsi Lélek - Megígérem! Mindig emlékezni fogok rád, mint ahogy itt és most vagy!

- Jó - válaszolta a Barátságos Lélek - mert látod, keménynek kell látszanom, és el fogom felejteni, ki vagyok. És ha te nem emlékszel rám, mint ahogy én magam sem, nagyon hosszú ideig nem leszek képes emlékezni. És ha én elfelejtem, Ki Vagyok, te is elfelejtheted, Ki Vagy Te, így mindketten elveszettek leszünk. Aztán szükségünk lesz egy másik lélekre, aki eljön, és emlékeztet rá minket, Kik Vagyunk.

- Nem, nem lesz szükségünk rá! - ígérte meg újra a Kicsi Lélek - Én, emlékezni fogok rád! És megköszönöm, amiért elhozod ezt az ajándékot, és a lehetőséget melyben megtapasztalhatom, Ki Vagyok Én.

Így, létrejött a megállapodás. A Kicsi Lélek, elindult az új életbe, izgatottan, amiért egy különleges dolog részese lesz, amit Megbocsátásnak hívnak.
És a Kicsi Lélek nyugtalanul várakozott, hogy meg tudja tapasztalni a Megbocsátást, és megköszönje akármelyik lélek tette is azt lehetővé.
Új életének <st1:city w:st="on"><st1>minden </st1></st1:city>pillanatában, valahányszor csak egy új lélek bukkant fel a színen, és az új lélek örömet vagy szomorúságot hozott - és főleg ha szomorúságot hozott - a Kicsi Lélek visszaemlékezett arra, amit Isten mondott.

- Mindig emlékezz - mosolygott Isten - Soha nem küldtem mást, csak angyalokat."

(Neale Donald Walsch: Kicsi Lélek és a Nap)
 

fénytánc

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!

Nagyon köszönöm, hogy ezt a sok csodát létrehoztátok, amit itt olvashatok, ezzel a történettel szeretnék hozzájárulni az alkotáshoz. Tudom, hogy egy kicsit hosszú, de olyan szép...
Angyali fényölelést kívánva mindenkinek!
 

zsabka

Állandó Tag
Állandó Tag
huhh:) fantasztikus ez a forum :) en is csak koszonni tudom :)
kepzeljetek, egyszer allitolag angyallal talalkoztam, es az az erdekes, hogy a szemere emlekezem csupan, az arcat nem tudom felidezni... :) de mig elek el nem felejtem
 

Glóriaa

Új tag
Sziasztok!
<O></O>
Azoktól kérnék egy kis segítséget, akik használják az angyalkártyákat. Nekem az Angyalokkal gyógyító jóskártya van meg. Elolvastam a kis füzetecskét, de még nem kérdeztem, mert nem igazán tudom, hogyan kell JÓL kérdezni, JÓ kérdéseket feltenni? Viszont most nagyon időszerű lenne egy-két kérdést feltennem (álláskereséssel kapcsolatban), mert úgy érezem kicsit megrekedtem az utamon. Szóval akinek van ötlete, várom szeretettel!

Tanka

Szia Tanka!

Engem is érdekelne,hogy milyen más kirakási formát ismertek a kis könyvecskében leírtakon kívül? Nekem a Napi útmutatás valamint az Angyalok és Szentek jóskártya van meg Doreen Virtue-tól,de azt olvastam több helyen is,hogy a személyesen elkészített kártya hatásosabb! Ti mit gondoltok erről? Vkinek vmilyen tapasztalata van?
 

leoxha

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Tanka!

Engem is érdekelne,hogy milyen más kirakási formát ismertek a kis könyvecskében leírtakon kívül? Nekem a Napi útmutatás valamint az Angyalok és Szentek jóskártya van meg Doreen Virtue-tól,de azt olvastam több helyen is,hogy a személyesen elkészített kártya hatásosabb! Ti mit gondoltok erről? Vkinek vmilyen tapasztalata van?

Szia Glória

Elég régóta használom az angyal kártyákat. Tapasztalatom szerint teljesen mindegy, hogy milyen formátumot használsz a kirakásoknál. A kártya így is úgy is műkködik, egy adott kérdésre felesleges több formátumot használni, mert mindig ugyan az lesz a válasz. Sőt, még magadat sem tudod becsapni, mert, ha nem az adott problémád kérdését teszed fel, a kártya a szívedben megfogalmazott kérdésre fog válaszolni.
A kártya akkor is fog működni, ha magad is kitalálsz kirakási módokat.
Én pl. legtöbbször 3 lapot szoktam húzni: jelen, múlt, jövő.
Kérdés megfogalmazása pl. Mit kell tennem annak érdekében, hogy.....?
Ezen a honlapon sok kártyát találsz: dudus

leoxha
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
agyalk.jpg


angyakák.jpg


angyalok%20őrizzék%20álmodat.jpg


védőangy.jpg
 

Glóriaa

Új tag
Szia Glória

Elég régóta használom az angyal kártyákat. Tapasztalatom szerint teljesen mindegy, hogy milyen formátumot használsz a kirakásoknál. A kártya így is úgy is műkködik, egy adott kérdésre felesleges több formátumot használni, mert mindig ugyan az lesz a válasz. Sőt, még magadat sem tudod becsapni, mert, ha nem az adott problémád kérdését teszed fel, a kártya a szívedben megfogalmazott kérdésre fog válaszolni.
A kártya akkor is fog működni, ha magad is kitalálsz kirakási módokat.
Én pl. legtöbbször 3 lapot szoktam húzni: jelen, múlt, jövő.
Kérdés megfogalmazása pl. Mit kell tennem annak érdekében, hogy.....?
Ezen a honlapon sok kártyát találsz www.dudus.hu

leoxha

Köszönöm a válaszod leoxha én is úgy érzem,hogy a boltból vett kártyák is működnek eléggé. Előfordult olyan is,hogy napokig ugyanazt a kártyát húztam ki,pedig jól meg volt keverve a pakli és mégis:D Kicsit meg is ijedtem.
Még az érdekelne,hogy ha például elveszek a kártyákból vagy hozzáadok egy másikból úgyis működik?? Lehet ezt variálni??
 

leoxha

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a válaszod leoxha én is úgy érzem,hogy a boltból vett kártyák is működnek eléggé. Előfordult olyan is,hogy napokig ugyanazt a kártyát húztam ki,pedig jól meg volt keverve a pakli és mégis:D Kicsit meg is ijedtem.
Még az érdekelne,hogy ha például elveszek a kártyákból vagy hozzáadok egy másikból úgyis működik?? Lehet ezt variálni??
Szia Glória:p

Most megfogtál, ez a variáció nekem még nem jutott eszembe.
Lelked békességért próbáld ki, a kártyának így is működnie kell. Egy idő után úgy is kialakul, hogy melyik az a kártya, és módszer ami neked a legjobban fekszik. Legyen az angyal kártya, vagy taro.
Szép napot.

leoxha
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
picture.php


Nyugodalmas szép álmokat.:11:
Angyalok hozzanak a párnátokra szép álmokat mindnyájatoknak.
Sok szeretettel Erzsi.:11:

picture.php


picture.php
 

timicke

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok:) Kb két éve akarom tudni az angyalaim nevét,kb két éve tudom,hogy vannak,és kérem a segitséget tőlük:)

Tegnap volt szerencsém olyan meditációt csinálnom,ahol megtudtam a két nevet,először elkezdtem nevetni,mert annyira meglepődtem.Tisztán éreztem gondolatban a két nevet,az egyiket erősebben. Meditáció után megnéztem ingával,és tényleg a két név valós.:)
 

Glóriaa

Új tag
Sziasztok,

Mondjátok már el nekem is,hogy kell felvenni a kapcsolatot az Angyalokkal,mert nem tudom elképzelni pedig nagyon érdekelne...és hogy hangot is halljak??
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Angyalokkal érdekes el voltam keseredve meditációban tettem fel kérdéseket hogy mi végre a tudás, ha nincs semmi értelme az életben, amiket megtaláltam addig (olyan 91-93 volt ez). Akkor szólt a hang a fejemben magában is érdekeset mondott „fény áttöri a sötétséget” hosszú évek óta ez segít rajtam, ha keseredés állapotába kerülök. Szerintem, ha meg tudod határozni magadnak az útadat, és jó felé haladsz sikerülni fog sok minden így a hang és angyali létezést átélő dolgok kapása is.
 

timicke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Mondjátok már el nekem is,hogy kell felvenni a kapcsolatot az Angyalokkal,mert nem tudom elképzelni pedig nagyon érdekelne...és hogy hangot is halljak??


Nem feltétlen hallasz hangot.Mindenki máshogy érzékeli.Tisztánlátás,hallás,érzékelés,gondolkodás stb.
Szerintem ha érdekel a téma,Doreen Virtue könyveit ajánlom,le sem tudtam tenni őket :)
 

Glóriaa

Új tag
Nem feltétlen hallasz hangot.Mindenki máshogy érzékeli.Tisztánlátás,hallás,érzékelés,gondolkodás stb.
Szerintem ha érdekel a téma,Doreen Virtue könyveit ajánlom,le sem tudtam tenni őket :)

Szia timicke!

Doreen Virtue-nak csak a kártyáit ismerem azok nagyon szépek és hasznosak,de a könyveit sajnos nem ismerem:(
Melyik könyvét ajánlod a leginkább,mert sok könyvet írt de neked melyik jött be leginkább?
 

timicke

Állandó Tag
Állandó Tag
Fú,,igazából mindegyik nagyon jó,és mindig újat mondott minden egyes könyv.De ha már így rákérdeztél: Angyalokkal gyógyítás és az Angyalterápia szerintem az alapja:)
A kártyák nekem is megvannak,használom is ^^
 
Oldal tetejére