Angyalok

Etusmama témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2007 Január 18.

 1. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Kedves váradi!

  Vajon hozzájutottál-e keresett könyvedhez?
  Itt beszámol valaki a könyvről, vedd fel vele kérlek a kapcsolatot, hátha neki még meg is van:
  http://canadahun.com/temak/angyalok.9083/page-52#post-1992063
   
 2. danceangel

  danceangel Állandó Tag

  Hállásan köszönöm szépen , hogy gondoltál rám nem találunk belőle 1 példányt sem még antikváriumban sem sok helyen ki van irva , hogy van de raktáron egy darabjuk sincsen :(
   
  phoenyx kedveli ezt.
 3. danceangel

  danceangel Állandó Tag

  Bocsánatot kérek , hogy be kontarkodom a párbeszédbe de te olvastad " a gondviselés angyalai című konyvet " én lassan 1 éve már , hogy keresem édesanyamnak szeretem volna megvenni születése napjára és sehol se találom próbálkoztam könyvtárakban , próbálkoztam antikvariumokal rendelésre de rendre vissza utasitanak , hogy nincs a raktáron a Libri és Bookleanon folyamatosan ki van irva de nincs nekik esetleg van otleted még szívesen meghalgatnam ja és Terry Linnek sok könyve van de sajnos nincsenek lefordítva csak a Gondviselés Angyalai című mű- ről tudok . Az angol oldalakon van fent konyve de anyukám sajnos nem ért angolul . Itt Romániába peddig esélyem sincs a beszerzésre :( Ezért is kérlek szépen ha van otletetek Anyukám ritkán kér vagy örül bárminek és csak ezt a könyvet kérte és nem jutottam még hozzá :(
   
 4. danceangel

  danceangel Állandó Tag

  Szoval azt kaptam megint. Magyarázat ként , hogy azért nem kapom meg antikváriumból mivel csak magyarországon belül postaznak :( hát ennyi feladom kész :(
   
 5. tuncu

  tuncu Vendég

 6. tuncu

  tuncu Vendég

  Isten szeret mindenkit! Ne féljetek keresni Őt!
   
 7. tuncu

  tuncu Vendég

  Zsoltárok könyve 92. rész:16.
  Hogy hirdessék, hogy igazságos az Úr, az én kősziklám, és hogy nincsen hamisság benne!


  János Apostol I. levele 4. rész:8.
  A ki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet.
   
 8. tuncu

  tuncu Vendég

  Kezdjük az elején!
  Biztos voltatok úgy többen,hogy éreztetek ott belül valamit! Hogy valahol éreztétek,tudtátok,hogy van valami...Ott fönt! Aki sokkal nagyobb,bölcsebb,és szeret minket!....Van aki még mindig érzi,de csak érzi...van,aki megakarja,vagy megakarta ismerni Ki is lehet Ő? Van,aki elnyomja ezt az érzést magában... Mindenki maga döntött úgy ahogy!
  Azok,akik "tudták,és tudják ezt" ,de nem éltek vele,remélem ez az írás ad erőt,hogy meg is hallja, és újra hallja!
  Azok,akik elnyomták,remélem felelevenedik bennük a felismerés..,hogy tényleg!...Valóban volt ilyen!
  Azok,akik meghallották,és éltek vele, azok megtartassanak!
  Ebben szeretnénk segítséget adni!
  Útravalónak csak annyit szólnék minden emberhez: Gondolkodjatok el rajta! Mekkora bizonyság ez, Istentől,Istenről amit minden ember megkap tőle.Mert ezek az érzések belülről fakadnak! És nem ember szájából hangzik el! És a másik bizonyság: MINDENKI megkapta!Ez a tudat érzés az,ami minden ember számára tanúságtétel! Melyben tudtára adja az embernek: Itt vagyok!... De a döntés a TE kezedben van! Keresel-e engem? Aki szeretlek téged! Mert tőlem származol,Én vagyok a Te Atyád,és haza várlak!
   
 9. tuncu

  tuncu Vendég

  Utolsó idő...

  Jellemzi-e egyértelműen a Biblia a világot és az abban élő embereket az utolsó nemzedékből?

  Hogyan tudhatjuk meg, mikor érkeztünk el a földi történelem legeslegutolsó pillanataihoz? Jellemzi-e egyértelműen a Biblia a világot és az abban élő embereket az utolsó nemzedékből?
  A jövőtől való félelem és rettegés is Jézus visszajövetelének jelei. Válasz: Igen, jellemzi. Tanulmányozd az utolsó napok alábbi sajátos jeleit. Ámulni fogsz. És ez csupán néhány példa a számtalan egyértelmű jelből, amelyek azt mutatják, hogy a föld történetének záró szakaszához érkeztünk.

  1. A tőke és a munka viszálya „Ímé a ti mezőiteket learató munkások bére, amit ti elfogtatok, kiált. És az aratók kiáltásai eljutottak a Seregek Urának füleihez… Legyetek… béketűrők az Úrnak eljöveteléig” (Jak 5:4,8).
  A tőke és a munka közötti viszály az utolsó napokban meg van jövendölve. A beteljesedéshez elég belelapozni valamelyik sajtótermékbe.

  2. Háborúk és lázadások „És mikor hallotok háborúkról és zendülésekről, meg ne félemljetek mert ezeknek meg kell lenni elébb” (Lk 21:9).
  Háborúk és polgárháborúk sújtják az emberek tömegeit világszerte. Egyedül Jézus közeli visszajövetele vet véget a háború fájdalmának és pusztításának.

  3. Nyugtalanság, félelem és zűrzavar „És a földön pogányok szorongása a kétség miatt… Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, amik e föld kerekségére következnek” (Lk 21:25-26).
  Különös csengése van e szavaknak, mintha egy mai napilap vezércikkéből ollóztuk volna ki: tökéletes ábrázolása ez mai világunknak, és ennek van is egy oka: mi vagyunk azok az emberek, akik a földi történelem legeslegutolsó napjaiban élnek. A mai feszült légkör, amit világunkban tapasztalhatunk, nem lephet meg bennünket. Krisztus előre szólt róla. Arról győzhet meg bennünket, hogy az Ő eljövetele közel van.

  4. A tudás gyarapodása „…a végső időig… nagyobbá lesz a tudás” (Dán 12:4).
  Az információ korában talán nem kell ez mellett külön érvelni. A legkétkedőbb elme is be kell, hogy lássa e jel beteljesedését. Az ismeretek minden irányban robbanásszerű fejlődésen mennek át. Elhangzott, hogy a világ teljes ismeretmennyiségének 80 %-a a legutolsó évtizedben látott napvilágot, továbbá a valaha élt összes tudós 90 %-a ma is az élők között van.

  5. Csúfolódók és vallásilag kétkedők, akik elfordulnak a bibliai igazságtól „Az utolsó időben csúfolkodók támadnak” (2Pt 3:3). „Az egészséges tudományt el nem szenvedik ... és az igazságtól elfordítják az ő fülüket, de a mesékhez odafordulnak" (2Tim 4:3-4).
  Nem nehéz rátalálni ma azokra a csúfolódókra, akik beteljesítik e jövendölést. Még vallási vezetők is tagadják a Biblia egyértelmű tanítását a teremtésről, az özönvízről, Krisztus istenségéről, Krisztus második eljöveteléről és sok más alapvető bibliai igazságról. A pszichiátria és az álműveltek hagyományai lépett a Biblia helyébe számos vallási körben. Világi nevelők tanítják meg ifjainkat arra, hogyan gúnyolódjanak ezeknek a nagy igazságok bibliai bizonyítékain, hogyan helyettesítsék a fejlődéselmélettel és egyéb ember alkotta hamis tanításokkal Isten Szent Igéjének egyértelmű és világos tényeit. Egy nemrég készített felmérés szerint az amerikai egyetemistáknak és főiskolásoknak mindössze két százaléka hisz Krisztus második eljövetelének valóságában.

  6. Erkölcsi romlás − a lelkiség hanyatlása „Az utolsó napokban… lesznek az emberek magukat szeretők… szeretet nélkül valók… mértékletlenek… a jónak nem kedvelői… Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét” (2Tim 3:1-5).
  A világ félelmetes válság közepette leledzik. A legkülönbözőbb állású emberek látják így. Az öngyilkosság népszerű válasz lett az emberi bajokra. A válások aránya elképesztő méretben megugrott: majdnem minden második házasság a bíróságon végzi. A mai erkölcstelen nemzedék − a szex és a romlottság iránti megszállottságával, a gyarapodó gyülekezeti tagokkal, ám csökkenőben levő valódi lelkiséggel − Isten Igéjének egyértelmű és határozott beteljesítője. Ha iagzán meg akarunk döbbenni, nézzük végig, hogy a Timóteushoz írt második levél 3:1-5 szakaszában elősorolt utolsó időbeli bűnök sorában hányra találunk példát bármely újságban, magazinban. Az Úr eljövetelén kívül semmi nem tartóztathatja fel a gonoszságnak azt az áradatát, ami lassan beborítja a világot.

  7. Gyönyörök hajszolása „az utolsó napokban… lesznek az emberek… inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői” (2Tim 3:1-4).
  A világ őrületbe kergette magát a gyönyörök hajszolásával. A nagyvárosokban a lakosságnak csak egy nagyon kis hányada jár rendszeresen istentiszteletre, de ezerszámra halmozzák egymásra a gyönyörforrásokat. A fejlett világban esztendőről esztendőre milliárdokat költenek a gyönyörökre, amihez képest csak filléreket Istenre. A gyönyörökért bolonduló világ órákat tölt el naponta a televízió előtt, mintegy 2Tim 3:4 közvetlen beteljesítéseképpen.

  8. Növekvő törvénytelenség, véres bűntények és erőszak „A gonoszság megsokasodik” (Mt 24:12). „S gonosz emberek pedig és az ámítók nevekednek a rosszaságban” (2Tim 3:13). „A föld tele van véres ítélettel, és a város tele van erőszakossággal” (Ez 7:23).
  E jel teljesedése túlontúl is nyilvánvaló. A bűn és a törvénytelenség döbbenetes gyorsasággal növekedik. A nagyvárosokban a legtöbb ember nem nyit ajtót csengetésre sötétedés után. Korunk legbölcsebb államférfijait aggodalommal tölti el a gondolat, hogyan maradhat fenn civilizációnk, amikor szemmel látható, hogy a bűnözést lehetetlen féken tartani.

  9. Pusztító földrengések, viharok és éhségek „És mindenfelé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok” (Lk 21:11).
  A földrengések, a tornádók, az áradások stb. korábban nem ismert mértéket öltenek. A világon élő emberek egyharmada éhezik, és naponta ezrek halnak meg az alultápláltság miatt. Mindezek további bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ezek a világtörténelem utolsó órái.

  10. Az utolsó napokban egy különleges üzenet szól a világhoz „És az Isten országának ez az evangéliuma hirdettetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek és akkor jön el a vég” (Mt 24:14).
  A Krisztus második eljöveteléről szóló utolsó nagy és ünnepélyes üzenet ma több mint 900 nyelven és tájnyelven szólal meg. A világ népességének közel 95 százaléka jut hozzá ily módon ehhez az üzenethez. Jézus visszajövetele előtt a világon élő minden ember figyelme fel lesz híva az ő közeli visszatérésére. Az emberek csak akkor vesznek el, ha visszautasítják a figyelmeztető üzenetet.

  11. A világ a spiritizmus felé fordul „Az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén” (1Tim 4:1). „Mert ördögi lelkek azok” (Jel 16:14).
  A mai emberek, köztük nagyon sokan a népek vezetői közül, gyógyítókhoz, médiumokhoz és spiritisztákhoz fordulnak tanácsért. A spiritizmus behatolt az egyházakba is, mégpedig a lélek halhatatlanságának hamis tanítása által. A Biblia azt tanítja, hogy a holtak halottak.

   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Július 26
 10. tuncu

  tuncu Vendég

  Mk 13,33
  Figyeljetek, vigyázzatok és imádkozzatok; mert nem tudjátok, mikor jő el az az idő.

   
 11. tuncu

  tuncu Vendég

 12. tuncu

  tuncu Vendég

  Zsolt 43,5
  Miért csüggedsz el lelkem, miért nyughatatlankodol bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok én néki, az én szabadítómnak és Istenemnek.
   
 13. tuncu

  tuncu Vendég  Zsolt 18,47
  Él az Úr és áldott az én kősziklám, magasztaltassék hát az én idvességemnek Istene!

   
 14. An42

  An42 Tag

  Fel tudná tenni valaki az angyaltarot kártyát? Szívesen meg is vettem volna,sajnos már sehol sem találom.Előre is köszönöm!
   
 15. tuncu

  tuncu Vendég

 16. tuncu

  tuncu Vendég

 17. tuncu

  tuncu Vendég

  Sok szeretettel!
   

  Csatolt fájlok:

 18. Onixa8

  Onixa8 Állandó Tag

  Sziasztok


  Szeretnék segítséget kérni keresem az alábbi könyveket
  F.E.Eckard Strohm:Atlantisz angyalai, illetve Atlantisz mesteri tudása.
  Silver Ravenwolf Agynakl mágia

  Ha valakinek megvan feltöltve azt nagyon szépen köszönöm

  szép napot
   
 19. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  A 'Jóslókártyák feltöltése II." topic-ban megtalálod, rég feltöltöttem!
   
 20. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   

Megosztás