Angyalok

taskay

Új tag
Sziasztok!!
Én még csak most fedeztem fel ezt a portált. Egyik ámulatból a másikba esem. Nem olyan régen kezdtem el foglalkozni az angyalokkal. Igen sokat segítettek a hozzászólásaitok, remélem majd én is adhatok nektek a tapasztalataimból.
Köszönöm!!
 

satin-e

Állandó Tag
Állandó Tag
HISZEK AZ ANGYALOKBAN


Az Angyalok mindennapos tevékenységének a mozgató rugója/ alapja és célja a SZERETET...


<O:pÉld életed és szeress teljes sziveddel, ahogy az angyalok teszik.


<O:pAngyalok emlékeztetnek minket, minden nap a mi választásunk, hogy boldogok
legyünk azzal akik vagyunk, és a dolgokkal amikkel meglettünk áldva.<O:p
</O:p
 

Andris80

Állandó Tag
Állandó Tag
Halihóóóó Angyalkák...!:11:

Tegnap éjjel elkalandoztam, fél 6-ig fent voltam.../tán az angyalaim vezettek.../, s Csudizenét találtam, az angyali Tom Kenyontól...

:55:

S ezennel megosztom Veletek! Ezek csak minták...s bizony felmerül a kérdés, mily Csudiság lehet a teljes dupla cd-s album....:00:

A címe: Angel Codes - Massage from The Archangels

Ragyogós Szép Napocskát Nektek!!

kiss

Szeretettel: Andris LW:p Cabernetke
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát az a legjobb az egészben, hogy a kérdésekre láttam a válaszokat, csak nem hittem el, hogy tényleg jó. Volt egy olyan kérdés, hogy milyen hangszereken játszott Jézus, nah most én folyamatosan egymás után több képet is láttam, de valahogy nem mertem elhinni, hogy tényleg azok a jók, volt valami olyan kérdés is, hogy milyen növénnyel gyógyított Jézus, én láttam valami apró fehér szirmú virágot (ez volt az első kép amit láttam), de elheseggettem és próbáltam valami mást látni, hogy biztos az a jó. Na szóval száz szónak is egy a vége, mire az összes kérdéssel végeztünk, teljesen náthás lettem, az orrom eldugult, a fejem megfájdult, alig kaptam levegőt.:(
Persze aztán másnapra már szinte semmi bajom nem volt.
A nevét a saját Órangyalunknak úgy kaptuk meg, hogy volt egy irányított meditáció és azon belül volt az, hogy megmondta a nevét. De sajna a szöveg nekem nincs meg, mert azt nem kaptuk meg. De próbálok keresni a neten hátha találok valami jót.

Hűha, ez érdekes lehetett! Előre is köszönöm a fáradtságodat!

Szeretettel:swen
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Idézni szeretnék Dr Doren Virtue Angyali látomások cimü könyvéből:
Lehet,hogy csak képzelődöm?
Kíváncsiak lehetnek arra, mi a külünbség a hallucináció és a valódi paranormális élmény között. Bruce Greyson,Medicinae Doctor, 68 embert tanulmányozott, akiknél a klinikai vizsgálat azt mutatta ki,hogy nem skizofrének. Azt találta,hogy 34 személy, pontosan a kérdezettek fele, beszámolt látomás átéléséről.
Ian Stevesnon,Medicinae Doctor, idézi D.J West kutatót, aki határozott mülönbséget tesz a hallucináció és a valódi pszichikus élmény között: A beteges hallucinációk kitartóan követnek egy bizonyos merev mintát, ismételten megjelennek betegség esetén, máskor viszont nem, és más tünetek, különösképpen tudati zavarok, valamint a megszokott környezet felőli tudatosság elveszítése kísérik őket. A spontán pszichikus(ma gyakran paranormálisnak nevezett) élmény gyakrabban elhatárolt esemény,nincs kapcsolata semmilyen betegséggel vagy ismert zavarral, és határozottan nem kíséri semmiféle kapcsolatvesztés a megszokott környezettel.
Az én klinikai tapasztalatom azt mutatja, hogy a hallucináció-az a fajtáj, amiről úgy véljük,mentális betegséggel függ össz-általában negatív, ijesztő,lenyűgöző vagy paranoid témákhoz kapcsoódik. Az illető azt hiszi, hogy üldőzik, el akarják kapni.Az angyaloknak és a könyvben tárgyalt jelenéseknek van egy közös vonásuk: az angyali élmények hatására javul az érintettek hangulata, külleme, vagy gyarapodik az egészsége. A valódi hallucináció eredményeképpen ilyesmiről ritkán, vagy még inkább sohasem hallunk. A halucináció következtében a legtöbb ember bizonytalanságot érez, mintha elveszítenék az uralmat a valóság fölött.
A valódi angyali élmény hatására viszont szeretetet, biztonságot és minden korábbinál jobb egészséget tapasztalnak. " Most mindennek van értelme "- ismerős kisérője az angyali látogatásnak.
Karlis Osiris, philosophiae doktor, és Erlendur Haraldsson, philosophiae doktor, megjegyzi: a legtőbb hallucináció során az illető azt hiszi, hogy élő emberi lényt lát. Ezzel ellentétben a jelenések esetében az érintettek tudják, hogy elhunyt hozzátartozókat vagy emelkedett mestereket látnak.
Érdekes azt is megjegyezni,hogy Emma Heathcote, az Egyesült Királyságban élő kutató tanulmányozta öt vak ember angyal látomásait, és nem talált minőségbeli különbséget az ő látomásaik és a látó emberek élményei között. "
Elnézést,ha egy kicsit hosszúra nyult az idézet.
Üdvözlök mindenkit szeretettel:Barbara
 

myszty

Állandó Tag
Állandó Tag
<o></o>


www.tvn.hu_50cc2a096e232fc5f7f70a6d09a9ef84.jpg



Őrangyalok<o></o>

<o></o>
Drága Őrangyalok!<o></o>

Köszönöm Nektek azt,<o></o>

hogyha kértem,<o></o>

mindig kaptam vígaszt.<o></o>

<o></o>

Hogy mióta szellemem<o></o>

a létre megszületett

nem engedtétek <o></o>

el soha kezemet.<o></o>

<o></o>

Felfogtatok, ha estem,<o></o>

óvtátok gyenge testem.<o></o>

Nem mástól, tudom,<o></o>

csak magammal szemben.<o></o>

<o></o>
Mert az embernek egy,<o></o>

egy ellensége lehet,<o></o>

ki lélektelenül ejti<o></o>

a legnagyobb sebet:<o></o>

<o></o>
Önmaga! Már látom ezt.<o></o>

Mióta tudom, másként<o></o>

teszek. Őrangyalok!
<o></o>

Hadd vigyázzalak most
<o></o>
Én Titeket!



(a szerző számomra ismeretlen)
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkit szeretettel üdvözlök az angyal forumban!
Szeretnék pár sort idézni Dr Doren Virtue Angyalokkal gyógyítás cimű könyvéből:
" Számsorotokba rejtett üzenetek az Angyaloktól:
Az Angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban,hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy a képzeletünk játékainak tartjuk őket.
Az Angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek, és hinnetek kell amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok- különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!
 
Oldal tetejére