Anime/Manga

Izácska01

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagy kedvencem az Elfen lied és a Rosen Maiden, nemtom, ti hogy vagytok vele. :) Tudom, hogy elég eltérő a két anime, de ebből látszik, hogy mindenevő vagyok e téren. :)
 

Kirara24

Állandó Tag
Állandó Tag
Elfen liedal énis egyetértek. Nagyon jó kis anime. Nekem amúgy nincs kedvenc de imádom a : Fullmetal alchemist, panic, vampireknight , x, naruto, stb...Aszem énis mindenevő vagyok

Én inkább kimennék Japánba szétnézni mint hogy idehozzam. Isteni jó anemés boltjaik vannak és a kajájuk is furja az oldalam
 

keam

Állandó Tag
Állandó Tag
A full metal panic egy haláli sorozat.:) Király az inuyasha, az ouran high host club és még sokan mások... a naruto is jó csak nekem egy kicsit túl soká tart:)
 

shushu

Állandó Tag
Állandó Tag
Fushigi Yuugi, Ayashi no Ceres, Escaflowne nekem nagy kedvenceim voltak + természetesen a Sailor Moon.

Ha valaki tudja, hol érem el a Sailor Moon mangát (az animéhez képest kissé más, ahogy hallottam anno), szóljon kérem, ill. keresem a Sora wa akai kawa no hotori című mangát is. Köszi!
 

vvica

Állandó Tag
Állandó Tag
A full metal panic egy haláli sorozat.:) Király az inuyasha, az ouran high host club és még sokan mások... a naruto is jó csak nekem egy kicsit túl soká tart:)

A naruto anime valóban eléggé hosszú... ezért is olvasom inkább a mangát. Az sokkal de sokkal izgalmasabb!
 

Envy

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem az első tudatos a Yu Yu Hakusho volt.
De előtte a DB a Sailor Moon volt :D De akkor még nem tudtam, h ezek animék, és nem mesék.

jelenleg nagy kedvencem a Dogs :D
 

Dójii

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látszik, a Full Metal Panicot sokan szeretik. ^^
Én csak a Fumoffut láttam belőle, de a mai napig meg vagyok róla győződve, hogy ennek a sorozatnak köszönhetem, hogy az érettségi időszakában nem vesztettem el örökre a humorérzékemet. :grin:
 

bodesz

Állandó Tag
Állandó Tag
most látogatok ide először és nekem rögtön az jutott eszembe h vajon ki szereti a fanficceket és milyen témában?
(=
 

Dójii

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát bevallom, én személy szerint nem nagyon szoktam olvasgatni fanficeket.
Te szoktál, netalán írsz is?
 

Eline

Állandó Tag
Állandó Tag
Ó, megtaláltam a nekem tökéletesen megfelelő helyet. :D Életem első animecon-ja után elmondhatom magamról, hogy menthetetlenül anime-mániás lettem. Első anime-élményem nekem is a Kimba volt, meg a Lili, a virágangyal, de ezekre már nem nagyon emlékszem. Nagyon kicsi voltam, és utána nagyon sokáig nem találkoztam velük, szinte el is felejtettem. Egyszer aztán "belebotlottam"az animébe és menthetetlenül beleestem. Az Inuyasha volt az az anime, ami hosszú idő után először felkeltette az érdeklődésemet, ezután már nem volt megállás.
Jelenleg a fantasy-krimi-shonen típusú animéket szeretem. Ezek a témák általában fedik is egymást, például a Monster vagy a Himitsu the revelator esetében. Mind a kettő krimi. Ismeritek? Ugye nem vagyok egyedül vele?!
Emellett nagy anime-manga kedvencem a Kuroshitsuji, és már alig várom, hogy valahol megtalálja a belőle készült musicalt, és kiderüljön, tényleg lesz-e második évad.
Legfrissebb anime-élményem a 07-ghost. :)
 

Dójii

Állandó Tag
Állandó Tag
Derekas: sajnos én nem tudok segíteni, de azért nézz vissza ide, hátha akad majd valaki, aki tud valami jó kis tippel szolgálni ez ügyben.

Eline: hát akkor üdv itt, jó, hogy rátaláltál a topicra. ^^ Melyik volt az a bizonyos első con?
Akkor gondolom, már te is nagyon vártad az Inuyasha folytatását.. Én ugyan nem néztem, de úgy tudom, a napokban jött ki az első rész. Meglepődtem, hogy ennyi év kihagyás után újból neki futnak a projektnek és folytatják, így most tökre reménykedem, hogy esetleg más, egyévados és félbehagyott sorozat is talán újra terítékre kerül...
Az említett krimiket nem ismerem, én nagyon más műfajban mozgok, de biztosan jók lehetnek. ^^
Wow nem is tudtam, hogy Kuroshitsujiból van musical is... o_o
 

Eline

Állandó Tag
Állandó Tag
Dójii: a tavaly tavaszi a PECSÁban volt az első conom, de ha egy kicsit több szabadidőm lesz, megint megyek tavasszal.
:D Igen, van belőle musical! Én is véletlenül találtam meg. Decemberben jelenik meg DVD-n, és már alig várom, hogy beszerezhető legyen. Youtube-on már van fent valami reklámféleség és a szereposztást is meg lehet találni, de ez még így nem az igazi. Nekem a zene kell :D
Néhány képem már van, azt hiszem a hivatalos műsorfüzetből, de ebben nem vagyok biztos.
 

tunde24

Állandó Tag
Állandó Tag
3 éve találkoztam először a mangákkal, az egyik lány mutatott egy párat a koliban, azóta sokat elolvastam, a kedvenceim: Akuma na Eros és az Ayashi no Ceres illetve a Vampire Knight. Inkább a romantikus, kicsit ecchi-s mangákat szeretem.
Animét nem sokszor nézek, csak a Nanát szoktam.
 

Paloma22

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülök, hogy ilyen témát is találtam. Nekem a kedvenc animém: Full Metal Panic Fumoffu-sztem nagyon vicces. Ki ismeri?
 

Pannimo

Állandó Tag
Állandó Tag
mi anno a tesóimmal a dragon ballt néztük aztán levették a műsorról,aztán úgy 5 éve elkeztem olvasni a mangákat és őszintén nekem ezek jobban bejöttek mint az animék,de mindenkinek csak ajánlani tudom őket
 

Dójii

Állandó Tag
Állandó Tag
És miket szoktál olvasni, Pannimo?
A mangákra én a nyáron kaptam rá és főleg azért, mert van egy csomó anime, aminek a befejezésével nem voltam megelégedve, viszont a mangában szépen kikerekedett a történet.
 

AceVoltran

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó Filmek...

Aki teheti nézze meg a Voltran című filmet.Régi,de nagyon jó..
Többi kedvenc:
-Wonderful Days
-Appleseed
-Ghibli anime Pack (Chichirótól-Kikin át-Totoróig)
-Ghost in the Shell-Stand Alone Complex
..
..
..
Ismertetőt nem írok,direkt,hogy mindenki maga nézze meg eme remekeket.. :)
Sajna nem olyan gyors a netem,hogy fel tudjam tenni,másrészről nincs is mind nálam,aki viszont rendelkezik egy példánnyal,csak még nem nézett bele,az tegye meg,nem fog csalódni...
 

oshee

Állandó Tag
Állandó Tag
Animekent es mangakent is ajanlom a Gintamat. Mondjuk nem mindenkinek jon be, de akinek igen, az alt odaig van erte (legalabb is en biztos). Mondjuk hozzam az orultebb tipusu mangak allnak igazan kozel:)
 
Oldal tetejére