Anime/Manga

Nos, én is általános iskolásként kezdtem rajongani értük, valahogy másabbak voltak Disneytől. Aztán középsuliban leltem olyan emberekre, akik már behatóbban ismerték ezt a világot. Azóta az egyik kedvenc kikapcsolódásom, hogy ezeket nézhetem/olvashatom. Annak idején még egy csomó animét adtak az rtl2-n és sok mangát tudott olvasni az ember a manga pont hu oldalon. Mára ezek ugyan nem néteznek, de hála a technika fejlődésének sokminden elérhetővé vált. Jelenlegi sorozatok közül nekem a Sword Art Online és a Fairy Tail emelkedik ki.
 

tulipna10

Állandó Tag
Állandó Tag
Á meg is találtam a kedvenc topicomat... :D Nagyon szeretem a mangákat és az animéket, az első animém a Naruto volt. :) Belekezdtem és nem bírtam abbahagyni. :D Mára már egy csomó animét megnéztem, kétszer annyi mangát olvastam/olvasok és tiszta animefüggő lettem! >< Sok kedvencem van, ajánlom: Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Soul Eater, Fullmetal Alchemist... és még nagyon sokat! *.* Ha valaki tudna még ajánlani bármit, azt megköszönném. ^.=.^


Ajánlom : Hataraku Maou-sama! ,Zero no Tsukaima 1-4évad , Fate/stay night: Unlimited Blade Works , Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2(most adják japánban) ,
Uchouten Kazoku (érdekesen kezdődik,de megéri folytatni) ,Mushishi , Hellsing Ultimate OVA (horrol ,vámpir),Barakamon(vígjáték) ,Magi 1-2.évad ,

ezen az oldalon lehet megnézni anime premiereket japánba :http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=calendar



 
Ha valaki szívesen olvasna Anime és Manga ismertetőket annak ajánlom figyelmébe a Animeaddicts oldalt. Rengeteg ismertető van fent.

Én nagyon szeretem az addictsot, nagyon sok jó animét ott néztem meg. Az egyetlen dolog, ami elszomorít, hogy amióta nem tehetnek fel külsős feliratokat az emberek, szinte semmihez nem találom ami kell.
Most jött ki például a Natsume Y. go 5. évada, és szerettem volna rendesen nézni, de az addicts rettentő lassan fordít mostanában. :/ Máshol meg egyszerűen nem találok feliratot, ha létezik se.
 

timike0246

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mind az animéket, mind a mangákat szeretem. Meg persze a manhua, manhwa típusúakat is.
Kezdetben mikor azt se tudtam mi fán terem ez a műfaj láttam a Candyt, Mumint, Nils Holgersont stb. Mikor már tudtam mit is nézek, pontosabban a felismerés megvolt, az a Slayers környékén lehezett.
Azóta a Seirei no moribito, Juuni Kokki, Gintama, Trigun, Escaflowne, Berserk nagy kedvencek lettek.
Mostanában az újak közül nézem a Dororot (Osamu Tezuka ismerettségem következő lépcsőfoka ez), Mob Psycho 100 2. évadát.
Követem a szezon is újdonságokat ( kb 2 mindig akad amit végül megéri nézni, jó alkotás), de sok régebbi műre is ránézek melletük. Mint legutóbb a Berserk.
 
Utoljára módosítva:

timike0246

Állandó Tag
Állandó Tag
A már 2 évadot megélt Honzuki no Gekokujou mára az egyik kedvenc történetemmé vált. Ez az anime lassú folyású, hétköznapibb történetű isekai lenne, ami csak sejteti a fantasy vonalat. Ami később persze előbújik a földből. A szereplők általában egyszerűek, de végtelenül kedvelhetőek, és emberiek. Kivételek persze a negatív szereplők akiket legtöbbször a társadalmi fennhéjázás, és beszűkültségük miatt utálunk. Jól építik fel a világot, a működését. A 2. évad végére egy egész szép képet kapunk hogy a kis Myne mire is vállalkozott. Hogy ebben a még fejletlenebb berendezkedésű világban mit is jelentene az ő könyvkészítő álma. Hisz egy jó könyvmolyhoz illően nem tágít ettől.
 

tisserand74

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, kiskamasznak mit ajánlanátok? Sajnos, nem is tudom névről, miket szeret a lányom, csak, hogy manga, anime rajongó. Nem olvas angolul. Köszi :)
 
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan oldalt ahol mangákat tudok letöltenia kis nagy lányomnak? Pl.. My hero academy ilyesmiket
Szia,itt van par manga - https://mangachannel.hu/projektek/

Sziasztok,
Yazawa Ai: Nana sorozatát keresném, a kereső nem adott ki találatot.
Köszönöm előre is :)!
Sajnos csak angol oldalt tudok neked kuldeni - https://nana-manga.com/

Sziasztok, kiskamasznak mit ajánlanátok? Sajnos, nem is tudom névről, miket szeret a lányom, csak, hogy manga, anime rajongó. Nem olvas angolul. Köszi :)
Szerintem a Ghibli filmekkel nem igen let melle fogni - https://hu.wikipedia.org/wiki/Studio_Ghibli#Mozifilmek
 

Inimma

Állandó Tag
Állandó Tag
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakeri (2015-16)
Kapu - Így harcolt ott a JSDF!

A szerző: Takumi Yanai
Illusztrátor: Daisuke Izuka és Kurojishi
Kiadó: AlphaPolis

Amikor a tokiói Ginzában megjelenik egy másik világból érkező portál, katonák és szörnyek légiója bukkan fel, hogy megtámadja a várost. A Japán Önvédelmi Erők (JSDF) jóval fejlettebb fegyverzetüknek és taktikájuknak köszönhetően könnyedén visszaveri az ellenséget, áthalad a kapun, és egy előretolt hadműveleti bázist hoz létre, hogy a másik világ római stílusú birodalmát béketárgyalásokra kényszerítse. Yoji Itami a JSDF tisztje, akit a másik világ felderítésére küldenek, ahol a mágia, a sárkányok és az elfek valóságosak, és aki a fantasy történetekből szerzett tudását felhasználva próbál eligazodni ebben az új környezetben.

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***
 

Csatolások

  • gate.zip
    1.1 MB · Olvasás: 22
Oldal tetejére