Aprosagok amik boszantanak

Infinity

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem az bosszant, hogy idejon az ember beirni, hogy mi bosszantja es mar 3-an beirtak elottem. Hogy meg csak bosszankodni se lehet nyugodtan. :D:D:D
( nekem ez uj problema , gondolom majd megcsinaljak hamarosan)
 

Csabius

Állandó Tag
Állandó Tag
Pedig jó dolog bocccankodni, mert olyankor végre egy kicsit mi kerülünk a középppontba. Alkotmányos jog, meg a TV is megírta...
 

bolondpoli

Állandó Tag
Állandó Tag
Most épp az bosszant, hogy nem tudom, mi az a természetazonos kekszaroma. :o A kekszfán termett kekszből kivont aroma? :?

Miket meg nem eszem... :D
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez már régebben történt:
Vettem egy csizmasprayt a velúr csizmámra. Pár percre laktam a bolttól, s otthon használni akartam, de nem volt fújófej rajta. Azonnal visszavittem. A boltos elvette, a polcról levett egy másik sprayt, megmérte a mérlegen mind a kettőt, s közölte, hogy ebből én használtam, mivel a másik nehezebb volt. Azt hittem, nem jól hallok, s hiába bizonygattam, hogy nem is tudtam volna fújni belőle, hiszen nincs mivel, hajthatatlan maradt, és távozhattam a használhatatlan sprayvel. Na, ilyenek a jó kereskedők!!Pedig nem is maszek volt!
 

krataia

Állandó Tag
Állandó Tag
ismételhetném, amit előttem írtak az oldal hibáiról... képtelen vagyok visszaolvasni...

ja, meg az tud nagyon bosszantani, ha pókerezem a neten, 7-es pókerem van és megszakad a kapcsolat a szerverrel....
 

migoo

Állandó Tag
Állandó Tag
lehetetlen

Sziasztok.

Próbáltam végig olvasni. Pont mikor kezdtek felpörögni a válaszok....kikk...vissza az első oldalra.
Ja és nem az állandó tagság miatt irkálok. amit itt le lehet tölteni azt máshol is, könnyebben.
Csak jár a szám...kezem.
:mrgreen:
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Hu.....nagyon merges vagyok, hiaba szamolok 1o ig mar 1oo nal jarok csak nem csillapodig haragom.
A felhaborodasom oka az ingatlan ugynoksegek.
Penzt akar mindegyik keresni csak dolgozni ne kelljen erte.
az egyikkel ugy jartam hogy Kizarolagos jogot adva o a number 1 elado es ilyen ugyes okos hirdetni fogja ejjel nappal stb nagy szoveg duma vegul csak az egbol a mannat varva senkit nem hozott akit erdekelne az ingatlan, nagy veszekedes aran felbontottam Vele szerzodest amiert levagott 25oooFt tal. Ugyintezes cimen.Fizettem de elobb vegig hallgatattam vele hogy a profisag hol kezdodik es vegzodik.

Jott a kovetkezo profi ugynok majd o eladja, hirdeti ujsagban interneten stb.......az o cege a legugyesebb legokosabb.
VArakoztam honapokat kozben en hivogattam mi ujsag az ugyben, nyugtatott meg semmi de biztos fog sikerulni stb.
Ma ot is lapatra tettem, keresgeltem hol van a netten a haz amit elkene adnia meg nem lehet talalni ekkor kezdett felmenni a pumpam.
Telefonon elnavigalt a weboldalukra es a sok fotoval feltett haz kozott sem talaltam meg a mi hazunkat ujra telefon na akkor dobbentem meg igazan mennyire unprofessional cegek egynokok dolgoznak es miert is mondjak hogy all az ingatlan piac. A sok haz fotoi kozott a mi hazunk ugy nez ki mintha egy dosszie vagy valami papirlap lenne ott kinagyitani nem lehet es skicet tett fel, es csak utana nyilnak ki a fotok.
Igy eladni nem lehet es raadasul 2 helyre tette fel a nem keves % ert amit ker mikor tobbszaz helyre lehetne meg ingyen is feltenni csak hat le kell ulni es reggeltol estig 1vagy2 napot raszani.
MAr mar a szandekosagot sem vetem el hogy nem is akarja talan eladni hisz ennyire nem lehet valaki hozza nem erto.Nincs fonok nincs olyan aki ezt eszreveszi es javitana a hibat.
Mi az amibol ezek az emberek elni akarnak ha nem az eladasbol, hogy lehet ugy eladni hogy semmit ez ugyben nem teszek, mitol jonne vevo, mitol kattint ra egy uresnek tuno oldalra es hazat kereso ember.Ezeregy kerdes van de mar nem is irom le mert olyan fejgorcsom van hogy meg a guta fog megutni itt.
Szoval jobban jarok ha akarkinek aki eladja , vevot hoz annak adok 2% .
Ha van valakinek kedve segiteni ebben 2% ert nagyon rugalmasak vagyunk.

Eladó Pesterzsébeten egy 130nm-es családi ház. A ház kétszintes az alsó szinten két szoba (21,18.5) konyha (12.5) fürdőszoba (5) spejz (3) előszoba és közlekedő található. A tetőtérben két fél szoba található, aminek a méretei (8 illetve 8.5) furdoszoba (5.60) és egy előszoba (3.50).A ház 2002-ben lett fel újítva. A fűtést gáz cirkó Az ablakok hőszigeteltek és redőnnyel ellátottak. A telken található egy 18nm-es garázs és 3 raktar epulet, mert az ingatlanhoz tartozik egy üzlet, ami húsz éve trafikként üzemmel. Az üzlet üzemeltetéséből biztos havi megélhetést lehet biztosítani. A ház alsó és fölső szintjét külön is lehet használni, azért alkalmas több generáció összeköltözésére. A telken fúrt kút is található, ezen kívül modern riaszto.
Irany ar 32millio a rugalmassag fo erenyunk.:D
 

afca

Kitiltott (BANned)
Valami történt mert vagy 10perce visszajönni a CanadaHun-ra de mindig azt dobta a gép,hogy szerverhiba.Na ez már felb.sz.
 

picicica

Állandó Tag
Állandó Tag
1., Nagyon felháborítónak tartom,h mindig lefagy ez-az oldal
2., bármelyik fórumra megyek,sehol senki nincs rajatm kívűl,bár lehet,hogy én ijesztem el a kedves tagokat,vagy csak velem nem állnak szóba.
próbáltam játszani,bekapcsolódni,de reagálás nuku.Így hiába erölködök.Azért jöttem "ide" h néha kommunikáljak normális emberekkel.Szerintem a többiek sem a maguk szórakoztatására vannak itt.
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Fórumon ne várj azonnali reagálást :) Felesleges:)
De van chat, ahol általában vannak emberkék...és ők biztosan beszélgetnek is :)
 
Oldal tetejére