Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

Jeremy Axel témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2010 December 10.

 1. pitti

  pitti Állandó Tag

  Kovesd a kovetkezo nevek alatt:
  Operation High Jump
  Admiral Byrd

  <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uNl_PHJLUj0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
   
 2. Peti_107

  Peti_107 Állandó Tag

  Köszönöm, a naplót elolvastam már a kérdésem feltevése előtt. Angolul nem tudok annyit, hogy értsem.
   
 3. pitti

  pitti Állandó Tag

  Itt az ideje, hogy elkezdj tanulni. Nem olyan komplikalt...;)
   
 4. Peti_107

  Peti_107 Állandó Tag

  Sajnos 1-4.osztályig angolos voltam, aztán németes, 8-9-10-ben angol német, és 11-12csak német, egyik nyelvet sem besézlem, a németet azért kb alapszinten csakcsak.
  1 hónapja volt Kecskeméten versenyem, hazahoztuk a motort, csak tömitést kellene vágnom, és összerakni, tömités vastagságát belőni, rutinművelet: de 1hónapja ugy van a motorom, ahogyan letettük: hétvégén vagoyk csak itthon 2napot, azt a 2-t végigdolgozom itthon, illetve vasárnap van egy focimeccsem, hétköznap pedig egyetemi koliban vagyok: lehetetlen megoldani: nincs rá időm: és pihenni sem tudok soha eleget, hiába nem járok bulizni, hiába nem járok ki piálni; akkor is kevés nekem a 24 óra.
  Nyelvet csak ugy tudnék tanulni, hogy na most van határozatlan időm, és csak azt nyomom, semmi más gondom nincs: ami esélytelen egyelőre.
  Nyomás alatt vagoyk állandóan, nem lehet kilépni ebből az egészből, örülök, hogy körülöttem a rászorulók életébe tudok vinni reményt, és kitartást, fel tudom őket vidítani: most boldog vagoyk, de rettenetesen fáradt is egyben. (régen voltam boldog)
   
 5. pitti

  pitti Állandó Tag

  Hat igen, ez nem konnyu dolog. Az elet altalaban utban van...magamrol tudom.:)
   
  WalterSkinner és 1958 kedveli ezt.
 6. WalterSkinner

  WalterSkinner Állandó Tag

  Sziasztok! Ajánlom figyelmetekbe szeretettel!

  "A Felemelkedés kezdetének legfontosabb jele : az "Alcyon Plejádok" videóinak a megjelenése"
  Írta Spirituális Ufo-kutató

  Végre elkészült földönkívüli segítséggel egy olyan kilencrészes videó, mely az internet utóbbi 20 éves történetében páratlan a maga nevében. Ez a videósorozat ugyanis mind a negatívkontroll alatti emberiség, mind az ébredező csillaggyermekek nagyon aktuális problémáiról, de épp úgy annak megoldásáról is szól oly módon, hogy szinte tökéletes spirituális-kozmikus magyarázatot ad mindannyiunknak.

  Mert 2012. december 21. utáni helyzet természetesen elég válságos volt sok komoly fénymunkás és csillaggyermek számára, különösen azoknak, akik már idősebbek és évtizedek óta "harcolnak" a Fény oldalán. Ez a videósorozat azonban tökéletesen feltárja a látszólag elmaradt Felemelkedés mögött meghúzodó okokat. A kép, a zene és szöveg tökéletes összhangja pedig segít minden jóérzésű embernek annak megértésében, hogy kicsoda ő, mint földi, de egyben kozmikus lény, és hogy valójában hol van most, milyen erők keresztüzében is áll nap mint nap, és hogy kozmikus szinten milyen hatalmas isteni erők dolgoznak az emberiség felemelkedéséért.

  Ez az Alcyon Plejádok-videósorozat tehát teljesen egyedülálló, és sokak számára mindenképpen a Felemelkedés abszolút biztos kezdétének legfontosabb jele lesz! Mert egy fénymunkásnak meg minden más őszinte igazságkeresőnek ezután már bizonyosan nem lesz szüksége a fél- és negyedigazságok meghallgatásának/megnézésének szokásos mindennapi videó-kábulatára, melyeket a videómegosztókon számtalan előadás formájában ömlesztve lehet találni, miközben nagyszerű spekulációkat hallhatunk az emberiség/magyarság múltjáról vagy jövőjéről, vagy a spirituális életmódokról, hogy hogyan lehet pl. egy teljesen megmérgezett bolygó abszolút beteg társadalmában az egészségeset játszani stb., de lényeg kimondása rendszerint elmarad : minden spirituális megújulás alapja a helyes kozmikus szemléletben keresendő, tehát abban, hogy tisztában vagyunk vele, sőt mélyen hisszük, mert belsőleg tapasztaljuk, hogy honnan jövünk ( egy reménytelenül sötét korszakból ), hol vagyunk most ( egy rövid, átmeneti, 4. dimenziós köztes állapotban ), és hová megyünk ( az Alcyoni Fény birodalmába )!

  Ezen kilencrészes videó első három része egy külön egységet képez, mely tájékoztatójellegűen foglalja össze az egész kozmikus-spirituális problémát, melyben most az emberiség van. Ezért azt javasolnánk, hogy először ezt a három filmet tekintsük át alaposan, hogy a nézés közben felszabaduló energia már ott és akkor beindítsa Felemelkedés folyamatát a tudati szinten!

  FORRÁS:
  http://www.spiritufo.ditro.hu/kozmo...9-a-felemelkedes-kezdetenek-legfontosabb-jele

  http://www.fenyorveny.hu/2013/07/alcyon-plejadok-osszes.html

  <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/wCCI2jvu81o?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

  979862_518791118188557_2035987083_o2.jpg
   
  Peti_107 és 1958 kedveli ezt.
 7. Peti_107

  Peti_107 Állandó Tag

  Kihalt ez a fórum is, mint már sok másik, amiben részt vettem.
  Mi miatt lehet ez? Érdektelenség, vagy a tudás a probléma, mindenki mindent tud, és már nincs mit megosztanunk egymással emiatt?
  Valami új dolog történt-e az elcsöndesedés óta, vagy fog-e történni a jövőben? Valamint veletek mi van, foglalkoztok valamivel, ami idevágó, vagy nincs idő már ilyenekre?
  Én bevallom, tovább szunnyad bennem, ami van, és nem tör ki; kezdek elveszni ismét: beletörődök abba, hogy egyedül képtelen vagyok változtatni a dolgokon.
   
  1958 kedveli ezt.
 8. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Peti!
  Szerintem csak arról van szó, hogy nem lett sem korszak vége, sem világ vége, és a sok ránk öntött jóslatok, közvetítések vesztettek a hitelükből.
  Szerintem aki eddig becsületes, fény és szeretet Istent és Nagyboldogasszony Istenanyát, valamint Jézus Krisztust a fiukat szerették, azok ezután is őket keresik, és szeretik, ha lesz világ, vagy korszak vége, ha nem. Sok a hamis médiumi közvetítés. Sok közöttük az,ami túlságosan ijesztgetnek, és vannak, amik elcsöndesítik az egészséges félelemet, az ébrenlétet. Mint a bibliában is le van írva, hogy azok a szüzek, akik nincsenek készen, nincs a lámpásukban olaj, vagy elalszanak, mikor jön a vőlegény kint maradnak a kapun kívül. Akik készen és éberen vigyáznak, lámpásuk is tele van olajjal, ők ha jön a vőlegény, bemennek vele a mennyegzőre. Vagyis szerintem ha elaltaják az egészséges éberségünket, elalszunk, és hiába van tele a lámpásunk olajjal, mikor jön a vőlegény, mégsem tudunk vele betérni a mennyegzőre. Szükségünk van az egészséges éberségre, az egészséges mondjuk úgy félelemre. Nem a rettegésre gondolok, akik még az árnyékban is a rosszat látják, még a falevéltől is összerezzennek, és még maguktól is félnek. Csak ébren éberen kell lenni a mai időkben szerintem.....
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
  Peti_107 és 1958 kedveli ezt.
 9. 1958

  1958 Állandó Tag

  Szia Erzsi és többiek!

  Ami késik az soha nem múlik! A figyelemnek nem szabad lanyhulnia mert akkor a cél előtt el lehet veszíteni a VERSENYT! Hiszen minden oldalról borulnak föl a lapok amik eddig takarták a körülöttünk lévő valóságot. Egyre több befolyásos ember elégeli meg a függöny mögött rejtegetett igazságot és teszi közkinccsé, hogy ébredjenek föl és lássák meg a való igazságot. Itt semmi esetre sem beszélhetünk érdektelenségről viszont mindenki keresi azt a forrást ami neki a leghihetőbbet adja. Tudom, hogy már oly sokszor kiáltottak FARKAST, hogy amikor valóban itt lesz senki nem fogja komolyan venni. De ez is lehet egy stratégia, hogy amikorra valóban érkezik a változás már senki ne legyen éber és ne tudjon a FELEMELKEDÉS megtörténni. Ne legyen időpont viszont folyamatosan legyünk éberek és akkor semmi fontosról nem maradhatunk le.

  Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
   
  Peti_107 és Keresztelo kedveli ezt.
 10. Peti_107

  Peti_107 Állandó Tag

  A fő problémám, hogy nincsen motiváció, nincsen siker; sem spirituális téren/történésekben, sem a magánéletemben. Legalább lenne valaki, a környezetemben, akiről példát lehetne venni. De így, hogy telik az idő, és kezd múlni minden tanítás, minden élmény elég; nehéz.
   
 11. WalterSkinner

  WalterSkinner Állandó Tag

  Ez "elég" történés...


   
  Peti_107, Kicsi Fecske, 1958 és 1 másik tag kedveli ezt.
 12. suzy1968

  suzy1968 Állandó Tag

  A lényeg, hogy légy az AKI Vagy!
  A lényeg, hogy váljál azzá mi Vagy.....?
   
  Peti_107 kedveli ezt.
 13. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  ...Vagyok aki vagyok...erre a szlogenre gondoltál?
  Ezt Jahwe mondta.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 14. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Kétszer programoztam erre hogy így legyen, a következő program pedig az lesz szűnjék meg az internet.
   
 15. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Önmagad ott van kéznél kezd megismerni, mindenre választ fogsz kapni, amint elkezdted keresni önmagadat. :)
   
  Peti_107 kedveli ezt.
 16. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

 17. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag


  Ugye ionon ezt nem gondoltad komolyan????Meditálj még rá többször és kérdezd meg magadtól...valóban ezt akarom?,jó lesz ez így?ezzel nem okozok fájdalmat a többi embernek ?
  Ha neked nincs rá szükséged,úgy érzed akkor ne használd.
  A jó megoldást keresd,ne a rosszat.
  Hagyd meg a többi embernek ezt a kis örömöt,tudod van olyan ember akinek ez jelenti a világot,mert mozgásában korlátozott,vagy egyszerűen nincs pénze utazgatni stb.
  További szép napot és meditálást kívánok.
   
  Kicsi Fecske és ionon kedveli ezt.
 18. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Komolyan gondoltam írtam már róla többször is itt, öröm igazad van, ha tudatos hazugságban élünk mindennek van helye és ideje, érdekes a könyv nyomtatás is ilyen volt és lesz, hazudni, hazudni, mikor fogunk igazat mondani írni, ha minden eszközt a hazugság érdekének rendelünk alá, akkor kell. De van olyan képessége az emberiségnek amiben tud igazat mondani a másiknak, csak használatba kell venni, mert igény lesz rá ha nem lesz nett, nagyon hozzá szoktunk a használatához. <3 :)
   
 19. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Ionon!
  Ide tapasztalatot jöttünk begyűjteni, de ha ezt a még úgy ahogy szabad folyamot is bezárod, akkor honnan gyűjtünk tapasztalatot? Énnekem az-az elvem, hogy a jelenben éljünk. Ha ide kellett lejönni, nem véletelen. Itt kell a történéseket megélni, és nem akkor ide visszasóvárogni, mikor már a testhordozó felmondta a szolgálatot. Innen odaát, odaátról ideát való sóvárgást tartom hülyeségnek. Nekem is az a véleményem, hogy neked nem kell az internet, ne használd. De ha van valaki aki innen szerzi a fizikai életéhez szükséges tapasztalatot, akkor hadd tegye.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
 20. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Ionon kedves,a hazugság nem fog elmúlni attól ha nem lesz internet,könyv.
  Nem kényszeríthetel embereket arra,hogy folyamatosan meditáljanak,nem mindenki tud,vagy ért hozzá.
  A gondolatátvitelt itt a Földön - a 3d-ben -nem igazán tudod megvalósítani,ahhoz egy magasabb tudatosság kell.
  Itt jelenleg az életben maradás az elsődleges cél és nem pedig a meditació és különböző fázisok.
  Ha te valóban jót akarsz az embereknek hagyd őket a maguk tempójában növekedni.
   
  ionon, 1958 és Kicsi Fecske kedveli ezt.

Megosztás