Asztrológiai anyagok feltöltése

shantong

Aktív tag
Szia! Már el is felejtettem a feltöltést, és valószínű letöröltem a fájlokat, mert valóban nincsenek ott. Írd meg kérlek mire lenne szükséged! :)
 
  • Tetszik
Reagált: etf

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Gauranga Das

A védikus asztrológia kézikönyve​

1642928166852.png
A védikus asztrológia kézikönyvét tartja kezében a kedves olvasó. Magyar nyelven először jelenik meg olyan eredeti alkotás, amely az asztrológia rég elveszett titkait taglalja az ősi indiai mesterek tanításai alapján. E könyv segítségével még az is jártassá válhat az asztrológia tudományában, aki mindeddig semmit nem tudott róla, és olyan ismeretekre tehet szert, melyeket egész élete során használhat majd. Az asztrológia útmutatásai a fogantatás pillanatától a halálunkig elkísérnek bennünket. Milyen lesz a születendő gyermek? Sikeres? Gazdag? Egészséges? Milyen karrier illik legjobban az egyéniségéhez? Meddig fogunk élni? Hogyan halunk meg? Miféle veszélyek leselkednek ránk? Milyen lesz a házastársunk? A születési horoszkópban mindez és számos dolog is benne rejlik még, s a könyv lapjain feltárulnak előttünk a csillagos ég e csodálatos titkai.
 

Csatolások

  • A védikus asztrológia kézikönyve.pdf
    1.9 MB · Olvasás: 14

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Griga Zsuzsanna

Transzcendentális asztrológia II. – Az új évezred asztrológiája​

Karmaasztrológiai fényszögképek
1642930187572.png
Griga Zsuzsanna „Transzcendentális asztrológia: az új évezred asztrológiája” című sorozatának második részét tartja most kezében az olvasó.
Az első részben, amelyben megismerkedtünk a karmaasztrológia alapjaival, betekintést nyerhettünk abba, hogyan bővíthetjük a tradicionális asztrológiai ismereteinket az új évezred kihívásainak megfelelően.
A folytatásban, ami a „Karmaasztrológiai fényszögképek” címet kapta, már egy új sebességre kapcsol a szerző, hiszen ismeretet nyújt át, ami nagyobb távlatokat nyit meg az asztrológiai képletfejtéseknél.
 

Csatolások

  • Griga Zsuzsanna. Transzcendentális asztrológia_ az új évezred asztrológiája. II. rész Karmaasz...pdf
    10.9 MB · Olvasás: 30
Utoljára módosítva:

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Griga Zsuzsanna

Fényszögképek​

Az igazi asztrológia
1642930339806.png
A legtöbb nép mítoszában találunk utalást az „Aranykorra”, a földi paradicsomra, amikor életünk teljes összhangban állt az égi törvényekkel, ember és természet tökéletes egységet alkotott. Ekkor virágzottak azok a kultúrák (Lemuria, Atlantisz), amelyek az utolsó Nagy Kataklizma idején semmisültek meg i.e. 9600 körül. Az ég s a Föld végérvényesen átalakult.
 

Csatolások

  • griga-zsuzsa-fenyszgkepek.pdf
    22.3 MB · Olvasás: 22
Oldal tetejére